baski18
Sep 13 2004, 14:00
No własnie tak jak w temacie, jak się ubieracie ?
Ja zazwyczaj chodze w dzinsowych spodniach, ale także można mnie zobaczyć w dresowych, zawsze bluza (nike, adidas, reebok tylko te firmy innych nie mam)
pod bluzą jakaś biała koszulka chyba, że chodze bez bluzy to też jakaś markowa. Teraz mam buty reeboka (koszykarskie) nie nosze żadnych czapek i tym podobnych rzeczy

skarpetki zazwyczja białe już nie firmowe bo kasy by mi nie starczyło
Jeżeli ktoś uważa, że temat jest bez sensu to niech napisze i moderatorzy go usuną, jednak mi sie wydaje, że te forum powinno też informować o innych rzeczach, a nie ciągle tylko o piłce nożnej i grach komputerowych.
Pozdro
Ogolnie to mam styl bboy'owy.
Spodnie troszke szersze, ale bez przesady. W granicach zdrowego rozsadku. Opuszczone delikatnie w kroku z wyczuciem, tak zeby nie nagiac zasad kultury i dobrego wychowania. Tylko jeansy, bo dresy uwazam za obciach.
Do tego zakladam jakas luzna bluze z kapturem lub koszulke z dlugim rekawem, na ktora to z kolei zakladam krotka koszulke. Firmy adidas, nike, reebok itd. zdecydowanie odpadaja. Uwazam, ze wstyd w tym chodzic. Komercyjny chlam.
Buty. Tutaj licza sie tylko firmy ponizone prezze mnie w poprzednim akapicie. Oczywiscie buty sportowe, lecz nie byle jakie. Nie moze to byc w stylu dyskoteka na nodze. Zdecydowanie kolor zloty, srebrny, zolty i czerwony adpadaja. Liczy sie prosty oldschoolowy but. Jestem teraz w posiadaniu Adidas Superstar a zamierzam w najblizszym czasie zakupic buty Nike Cortez. Dobre buty ze starej szkoly.
Na glowie z kolei czpeczka z daszkiem delikatni przekreconym na bok (ale bez przesady, nie nalezy uzyskac kata 90 stopnii). Wustarcz 15 do 20 stopni. Jezeli nie czapka to nakladam stosowna ilosc zeli i ukladam fryzurke na Barta Simpsona. To by bylo na tyle. Dziekuje za uwage.
ja nie lubie ubran pajtam sie ze swoimi dziw.. znaczy pracownicami nago po agen.. domu
michau000
Sep 13 2004, 16:01
hehe temacik
ja ubieram się "normalnie", po prostu, tak jak mi wygodnie, nie lubię żadnych udziwnień.
teraz to wszystko się dziwnie porobiło z tym ubieraniem. każden jeden może sobie włożyć szerokie spodnie albo zapuścić włosy i wskoczyć w glany. chodzi o to, że wymieszały się, albo w zasadzie zanikły nam subkultury. jasne, że się zdarzają tacy "z prawdziwego zdarzenia", ale kiedyś jak ktoś przykładowo chodził w szerokich spodniach itp. to słuchał hip-hop'u, jeździł na desce i jarał gande [to juz troche ubarwilem

]
ale nie ma co koncze te wywody, każdy się ubiera jak chce i jak mu się podoba, to, że jeden z drugim jest jednocześnie skejtem, punkiem i metalem absolutnie mi nie przeszkadza
ale że się wumieszało, to fakt
Cytat
hehe temacik
ja ubieram się "normalnie", po prostu, tak jak mi wygodnie, nie lubię żadnych udziwnień.
kiedyś jak ktoś przykładowo chodził w szerokich spodniach itp. to słuchał hip-hop'u, jeździł na desce
kiedyś deska była z troszke inną muzyką tożsamiona niż hh ale to tylko taki drobny szczegòł
co do tematu to ja się ubieram skrajnie na bardzo jasno( ale nie biało) i miodòwy, albo satanic black metal i ładne adidaski( żeby nogi się nie pociły w tych wielkich gejowskich glanach :twisted: ) :wink: a do tego najważniejsza "część ubioru" - żel 8)
Tom_my
Sep 13 2004, 18:45
dżinsy (ewentualnoe kròtkie spodenki) i jakiś podkoszulek (ogryginalny jestem 8))
no i na stopach adidasy
heh a ja sadze ze ten topic jest bez sensu....zaraz sie zaczna przetargi kto w jakich addidasach chodzi i ktore sa lepsze eee...nie ma ciekawszych topicow do wymyslenia ?
Cytat
heh a ja sadze ze ten topic jest bez sensu....zaraz sie zaczna przetargi kto w jakich addidasach chodzi i ktore sa lepsze eee...nie ma ciekawszych topicow do wymyslenia ?
bezsensowne topici sa po to aby w nich nie pisac
oczywiście buty ( adidaski ma sie rozumieć) za minimum 600zł, spodnie wyłacznie dresowe. bluza jak najbardziej ( starter) zespołow: nhl,nhl.
haha. ale dobry post:) kiedyś tylko dresy. a teraz? na allegro idzie wyrwac mase ciuchòw zajeb..... i to wreszcie takich jak sie chce. ja mieszkam w dziurze. a do szczecina nie chce sie jeżdzić. ale ogòlnie styl sportowy:)
rozumiem ze pisales z przymruzeniem oka...
Mino cycu, reebok, adidas nike chlam? a butkami dajesz im zarabiac? oj cos brakuje konsekwencji...
Co do mnie to do nie dawna dresy(spodnie) t-shirt, ale chyba juz wyroslem z kozakowania i wole wloskie jeansy i sweterek(glowa na lyso) pozdro 6oo
Cytat
;/ ja tez tak mysle co kogo obchodzi jak ktos sie ubiera. niech se kazdy ubiera sie jak chce i nic nikomu do tego
ale mozna napisac, czasem fajnie wiedziec z kim ma sie doczynienia, chyba styl ubierania swiadczy kto jest jakim czlowiekiem (nie u wszystkich)
jak komus sie nie podoba ten temat to niech sie nie wypowiada
Cytat
No własnie tak jak w temacie, jak się ubieracie ?
Jeżeli ktoś uważa, że temat jest bez sensu to niech napisze i moderatorzy go usuną.
Ekhm ja sie ino zastosowalem do tego co napisal baski18
Temat jest bardzo dobry. Przynajmniej sie ktos postaral cos nowego utworzyc, a nie tylko pisac w juz utworzonych tematach,
pozdro 600
Grabos
Sep 15 2004, 06:46
ubieram sie tak jam mi wygodnie
(...)-ABSOLUT
Sep 22 2004, 00:27
Najwazniejsze to ubierac sie tak zeby sie czuc dobrze a nie pokazywac sie innym a tak robi wiekszosc ludzi :idea: a to przez niska samoocene :wink:
nie przez samoocene...laski leca na fajne ciuszki :]
gdzie tam mino, laski lecą na wnętrze bo powieszchowność się nie liczy...
jedne laski sa do chodzenia z nimi jedne sa do innych celow, te do innych celow leca na ciuchy
lecą na ciuchy do pewnego momentu, potem lecą z ciuchòw :twisted:
w sumie to laski lecą na ciuchy ale w podstawòwce chyba. to juz nie te czasy jak miałeś bluze adidasa i każdy patrzył jak zamroczony:) liczy się teraz chyba to co w środku:) najlepsze ciuchy nie zasłonią mega muła i całkowite dno jakim niektòrzy są.
Niestety(stety?

) bardzo duzo "lasek" leci na ciuchy, a nawet jak sa inteligentne to ciuchy pomagaja, choc chyba widac ruch w dobra strone(przynajmniej w moim miescie) bo fajne dziewczyny chodza za reke z malo atrakcyjnymi
lazy_bum
Oct 5 2004, 09:22
krzyszt0ff, śmieszne to może i jest, ale:
1) IDENTYCZNE widziałem o dresach i ziomach
2) bullshit na maxa
:wink:
krzyszt0ff ja cie poprostu lubie

niezle, i smieszne(oczywiscie jak ktos ma dystans i poczucuie humoru

), to taka przeciwwaga dla naszych kochanych metalowcow nadajacych(czyli nie wszystkich) na inne style...
lazy_bum
Oct 7 2004, 10:34
Cytat
krzyszt0ff, śmieszne to może i jest, ale:
1) IDENTYCZNE widziałem o dresach i ziomach
:wink:
Identyczne? Od kiedy to dresy i ziomy maja dlugie wlosy i ubieraja sie na czarno? (((-;
Tak w ogole to tez widzialem wymienione przez ciebie. Link byl w sensie tego jak ja sie ubieram (bo z myciem jest u mnie troche lepiej ;-) Co nie znaczy, ze nie lubie sie wbic w stare, szerokie dzinsy, jaskrawa koszulke i tak chodzic (nie mam glupich zapedow, ze jestem jedynym i slusznym metalowcem chodzacym tylko na czarno etc.). Nie chodze tylko w dresie..... no, chyba, ze na/z pilki.
Jeszcze inna sprawa, ze pewnie z 25% moich znajomych to skini albo byli skini. <-:
krzyszt0ff święta racja. lepiej tego nie mogli napisać.ale i na nich przyjdzie pora
halladin
Oct 7 2004, 11:10
eeehmnm krzysiu........beznadziejne toto na maxa,,,,,lubie abstrakcyjne zaskakujace poczucie humoru a nie jakies tendencyjno nacjonalistyczne wypociny zaadresowane do drecholi śmiejących sie przeraźliwie grubym basiorem. Oczywiscie jest wtym troche prawdy ale takim naciaganym stylem mozna dopieprzyc sie do wszystkiego.....taaani humor jadący po najprostszych skojarzeniach.
pzdr
lazy_bum
Oct 7 2004, 22:41
Mały offtopic. (-;
Cytat
lubie abstrakcyjne zaskakujace poczucie humoru a nie jakies tendencyjno nacjonalistyczne wypociny
A ja czasem lubię takie, a czasem inne. Nie zawsze człowiek ma głowę żeby wyszukiwać śmieszne podteksty w dowcipie (szczegolnie po 10 browarach :-D ). Dlatego kocham dowcip:
Jasiu przybiega szczęśliwy ze szkoły, biegnie do kuchni i krzyczy:
- Mamo! Mamo! Dostałem piątkę z polskiego!
- I co się cieszysz? I tak masz raka!
.. a dwa, że o gustach się nie dyskutuje. q-:
A co do samego tekstu i ,,metali'' to znam też kilku takich co to nawet po domu muszą chodzić na czarno... Nadgorliwość gorsza od faszyzmu.
,,Życie jest śmiechu warte więc sie śmieje.''
o kurwa krzyszt0ff, bez kitu nie slyszalem tego dowcipu, ja pierdole zajebisty(trza miec dystans). Poza tym duzo zalezy od chwili i nastroju...
halladin
Oct 8 2004, 01:14
ja teraz jestem po paru piwkach:) no i oczywisci musze sie zgodzic ze dowcipy sytuacyjne rowniez maja swoj sens,,,tylko trzeba czuc sytuacje:)
ale grunt to dystans i tresciwy humor
pzdr vuala bojs:)
www.brudasy.republika.pl nie istnieje. Znacie jakieś inne żròdła? Chętnie przeczytam co tam nam zarzucili.
Majchercio
Nov 11 2004, 14:39
Ja sobie na codzien chodzem w spodniach dresowych i bluzie takiej np. z napisem "SkiToL" a czapka z "Nike" i co nie wstydze sie:D
Nie chodze w ciuchach z Lumpexu bo wez
korzen
Nov 11 2004, 16:33
LUBIE UBIERAC SIE W WYGODNE ŁACHY! CZYLI TAK:
ROZPUSZCZONE DŁUGIE WŁOSY
ZWYKŁA KURTKA(FUBU)
JEANSY(NAJWYZEJ ZA 100ZŁ)
BUTY(PODR
[quote]jedne laski sa do chodzenia z nimi jedne sa do innych celow, te do innych celow leca na ciuchy

[/quote]
w pelni sie zgadzam

tlyko ze jeslio jestes dobrze ubrany to lepiej sie czujesz w otoczeniu
boberto
Apr 3 2005, 10:01
ja ubieram sie w szersze spodnie z opuszczonym krokiem, tylko dzinsy. bluzy nosze szersze roznych firm. jezeli jest chlodniej to nosze kurtke sztruksowa buty: stabile lub jak ide pograc w noge to halowki pumy :wink:
topskun
Apr 3 2005, 10:18
Yo styl ubierania jak najwygodniej hehe ogolnie to skate shop'y odwiedzam ale nie jestem skate ino sie tak ubieram (Sean John, Snoop Dogg, Roca Wear, Akademiks, itd. fajne ciuszki z USA

butki oczywiscie jakies fajowe takie niemasowe powiedzilabym bo po co kupowac butki w ktorych chodzi cale miasto Jordan cala seria oraz Iversony (I3) tez fajne sa a co to tyle w tym temacie zegnam i pozdro
dzenda_dzenda
Apr 3 2005, 10:23
spodnie z krokiem i od niedawna koszulki z długim rękawem a na to jakaś fajna koszulka (rozmiar xxl). Butki skate'owskie bo takie są dla mnie da best. Włoski na żeluś coś w stylu maluśkiego irokeza na wzòr z PES4

. Jak bida w domu i żelu ni ma to czapaja z daszkiem(ale nie kąt 15 stopni bo nie jestem hip-chłopowcem)...czyli ogòlnie wyglądam za***iście 8)
p.s polish HH suckz :wink:
a ja sie ubieram w podarte spodnie, bluze pogryzioną przez psy i czapke z daszkiem ktora leżala w błocie <lol> A tak na powaznie to modnie
BartekRym
Apr 3 2005, 14:41
to od dolu: buty, skarpety, gacie, spodnie, koszulka, bluza ew jakas czapka...
...I'd rather be dead than cool - Kurt Cobain...
[COLOR=blue]
A ja... Oczywiście marka JORDAN, REEBOK i ADIDAS tylko z serii T-MAC. A tak bardziej szczegòłowo to czapeczka NEW ERA z szesnastoma naszywkami

, buty Adidas T-MAC 4, koszulka T-Mac lub jordan, spodenki Reebok lub jordan, skarpetki kròtkie jordana czarne lub biale zwykłe nike. do tego opaski headband i wristbands Jordana.. TAK TO JEST JAK GRA SI
Visi0n
Oct 29 2005, 14:19
QUOTE(BartekRym @ Apr 3 2005, 15:45:24)
to od dolu: buty, skarpety, gacie, spodnie, koszulka, bluza ew jakas czapka...
[right][snapback]19314[/snapback][/right]
to tak jak ja :x
Rivaldinho
Oct 29 2005, 15:23
Rivaldinho nosi na sobie spodnie wranglera,bluzy typu clinic , prosto, jigga
buty nike i and 1 , skarpety przewaznie contim, koszulki wrangler, lee, ze skateshopu a nawet SECOND-HAND`S !!!!!!
Ja wole styl typu skate. Szersze spodnie ale bez przesady typu mass 98, Clinic kupione w skate shopie. Na bluze narzucam zazwyczaj koszulke jakiejs druzyny rugby z NFL (taka jakby siatkowana numer z przodu i z tylu czasem logo zespolu itp, wiem wiem jestem oryginalny

). Nie lubie dresow. Na nogach nosze Nike Total 90 bialo niebieskie. na glowie zazwyczaj nic nie mam chyba ze jest zimniej wtedy naciagam normalna czapke na uszy firma podajze Mass 98 (takze ze skateshopu). Moze ktos mi narzucac ze ubieram sie tak dla szpanu ale mi poprostu takie styl bardziej pasuje i w takim czuje sie dobrze. I napewno nie jestem zadnym menelem z lawki z pod bloku

. Poprostu tylko mam taki gust.
pozdro
Rivaldinho
Oct 29 2005, 16:05
ile dajesz za te koszulki NFL ?
akurat te dostalem do wujka kupil za granica ale moze sie dowiem.
korzen
Oct 29 2005, 17:59
Podam linki aukcjii szmat, ktore mi sie podobaja lub ktore mam 
BUTY
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69021933
SPODNIE
http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/6...8881/68888155_1 ew, jakies szersze jasne Jeansy ale bez przasdy.
G
korzeń:
buty całkiem spoko...
spodnie według mnie wiejskie nie lubie takich i takich bym nie założył.
i bluza b. fajna, mam podobną.
korzen
Oct 29 2005, 19:40
kwestia gustu, lubie sztruksy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.