Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Luke & Ryba
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
bartek-brt
Alez zajebiscie wygląda w tych włosach po prawej. Do twarzy mu. Świetny face.

Pozdro!
don rxf
Bardzo dobry F.Torres, wloski po lewej IMO lepsze.
Voytec
unsure.gif Bajeczna tekstura, genialny model, miodne włoski. To wszystko składa się na klasową mordke wink.gif
P@vel
blink.gif Ta wersja pobiła wszystkie poprzednie wersje Torresa z waszym I włącznie . Swietna textura , model zajebjaszczo odwzorowany poprostu mordka doskonała wink.gif Chciałbym chłopaki robic kiedys takie face-y jak Wy rolleyes.gif
anthony
Świetny Torres wink.gif Na pewno najlepszy jaki dotąd wyszedł tongue.gif
ryba
Bardzo dobry Torres wink.gif
Bartolek
chyba najlepszy jaki powstal
jano
Cytat(luke @ Jul 22 2007, 22:23:56) [snapback]166497[/snapback]
Fernando Torres (final) collab with Mortin

No i co chcesz dry.gif ??? SUPER rolleyes.gif Zajebisty tak jak Ci pisałem wczesniej wink.gif
szołpas
Najlepszy Torres na rynku biggrin.gif
jarek1989
wspanaiły Torres biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
zywul
Super Torres.
TOMaSSon 94
Moglibyście być bardziej oryginalni? W tym przypadku to nie możliwe, po prostu: Super-Hiper-Mega Wyczepisty Torres biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
luke
cristiano ronaldo (preview) collab with Mortin
szołpas
u Mortina napisałem to tu tez napisze ;pp IMO od nosa w dół jakis nie podobny... pobawcie sie jeszcze nim bo moze to bedzie wkoncu jakis fajny najlepszy CR7 smile.gif
sawyer
Cytat(sZ0lpAs @ Jul 26 2007, 23:45:11) [snapback]167833[/snapback]
u Mortina napisałem to tu tez napisze ;pp IMO od nosa w dół jakis nie podobny... pobawcie sie jeszcze nim bo moze to bedzie wkoncu jakis fajny najlepszy CR7 smile.gif

Zgadza sie tongue.gif
Pelas
zajebista Krysia .... do fotki odwzorowany w 100%.... Brawo...dla mnie najlepszy na rynku
.::NorD::.
Bardzo fajna textura,ale podpicujcie go jeszcze bo czegoś brakuje, troszkę za pućkowaty jest, warto też z oczyma pokombinować ;-)
don rxf
Taki podobny do tego od Cigmana tongue.gif Super Ronaldo IMO najlepszy jaki wyszedl.
ryba
Swietna twarz wink.gif
switek
No chlopaki gratki za ta Krysie ;p bardzo podoba mi sie texturka wink.gif Podobienstwo tez duze. Gratki smile.gif
Hal
CR7 bardzo smerfny wink.gif
Włoski to poezja ;DD
Oby tak dalej, Pozdro smile.gif
jano
Zajebista robota, ale trza ciut dopicowac wink.gif pozdro for all CIAO!!!
Auriko
Tak patrzylem na tego CR chyba 5 minut i wydaje mi sie najbardziej podobny i najlepszy jakiego widzialem smile.gifsmile.gif
jarek1989
CR7 bardzo bardzo fajny biggrin.gif ale ten od Nodrda badziej mi do gustu przypadł biggrin.gif pozdro biggrin.gif
Mani3k
Świetny Cristiano, inny wyraz twarzy niż u Norda, obie wersje kapitalne... sam nie wiem którego wybrać.
Rzucę kośćmi.
EbonH4wK
Czekam na bina, best ever. !!
luke
Aaron Mokoena (preview) collab with Mortin
ryba
Zajebisty!
szołpas
A co sie bede... ;p tu tez se nabije ;] ...swietna morda panowie biggrin.gif
sawyer
Mokoena best ever biggrin.gif, tak 3majcie wink.gif
don rxf
Super Aaron zreszta juz ci to mowilem tongue.gif
jarek1989
o żeś Ty co za jakość biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif świetna morda biggrin.gif
Auriko
Wasze twarze zawsze trzymaja wysoki poziom i jedyne co mi sie nie podoba to to ze bia tak pozno dajecie tongue.gif tongue.gif 9chodiz np. o Toresa)

......................................
Moze ty bys wykonal naniego z jakimis fajnymi wlosami , a i mzoe Smitha z nowa fryzura smile.gif

Pozdro smile.gifsmile.gif
luke
Cytat(Auriko @ Jul 30 2007, 14:57:31) [snapback]168911[/snapback]
Wasze twarze zawsze trzymaja wysoki poziom i jedyne co mi sie nie podoba to to ze bia tak pozno dajecie tongue.gif tongue.gif 9chodiz np. o Toresa)

Moze ty bys wykonal naniego z jakimis fajnymi wlosami , a i mzoe Smitha z nowa fryzura smile.gif

Pozdro smile.gifsmile.gif

Paczka już niedługo (w tym tygodniu będzie na pewno), została nam jeszcze jedna twarz o którą mortin mnie już jakiś czas molestuje tongue.gif

Co do innych ziomków zapodaj dobre fotki to pomyślimy smile.gif
Auriko
Poniewaz nei chce wrzucic gownianej foty to moze stad jakas wybierzesz jak nie to spoko ty sie na tym znasz nie ja smile.gif

Nani Album

A Smitha potem wrzuce smile.gif smile.gif

Niestety znalazlem fotki gdzie slabo widac twarz i nie sa zbyt duze wiec jeszcze poszukam smile.gif A ty powiedz czy wyciagniesz cos tych fotek Naniego smile.gif smile.gif

Pozdro
luke
Cytat(Auriko @ Jul 30 2007, 18:18:32) [snapback]169014[/snapback]
Poniewaz nei chce wrzucic gownianej foty to moze stad jakas wybierzesz jak nie to spoko ty sie na tym znasz nie ja smile.gif

Nani Album

Niestety fotki są słabe, jedyna nadająca się została już świetnie odwzorowana przez collaby: don_rxf&mortin oraz mystiq&nbmave.

Nim mortin zbierze do paki nasze twarze z donem postanowiłem skończyć jego Scholes'a smile.gif

Scholes Paul(final)collab with don_rxf

DOWNLOAD
sawyer
A i tu napisze, Sholes bardzo dobry, dzieki za download wink.gif
Damian.
Wyjebisty. Best Ever. Brawo
Pozdr
don rxf
dzieki ze w koncu znalazles czas aby go poprawic, zrobiles to swietnie wink.gif
Mortin
co dwie glowy to nie jedna
Hojrak Red Devil
OMG!!!!!! Najlepsza wersja Scholskia na rynka jak dla mnie , BRAWO
ryba
Super morda wink.gif
szołpas
ohmy.gif ohmy.gif Nie do przebicia ;]
chatek
Fantastyczny smile.gif podobieństwo 101 %
Dominoz
Prócz oczy, które mi sie nie podobają (jedno wyżej od drugiego) face wygląda fajnie wink.gif
reS
Rewelacyjny ten Scholes wink.gif brawo
norek
Cytat(luke @ Aug 1 2007, 21:52:05) [snapback]169727[/snapback]
Niestety fotki są słabe, jedyna nadająca się została już świetnie odwzorowana przez collaby: don_rxf&mortin oraz mystiq&nbmave.

Nim mortin zbierze do paki nasze twarze z donem postanowiłem skończyć jego Scholes'a smile.gif

Scholes Paul(final)collab with don_rxf

DOWNLOAD

Perfekto. Milo sie takie twarzyczki oglada. Cos z serii tych ktorych przebicie graniczy z cudem.
Brawo.
jstyants
Its the best paul scholes with out a doubt
But I cant tell if the face is too plained colour .. i dunno its weird .. but good lol
Raffels
Nooo!! Nareszcie porządny Skols. Dzięki. smile.gif
Voytec
Perfekcyjna robota, brachu. Oby tak dalej, Scholes jak z foty wycięty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.