Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Luke & Ryba
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Simon
ho ho. ja powiedzialem ze podobny. i powiedzialem ze zle sa wlosy. wg mnie to najlepszy gago jaki dotychczas wyszedl. moje zdanie
Mortin
Cytat(Simon @ Jul 10 2007, 20:33:23) [snapback]162255[/snapback]
ho ho. ja powiedzialem ze podobny. i powiedzialem ze zle sa wlosy. wg mnie to najlepszy gago jaki dotychczas wyszedl. moje zdanie

to chyba nie widziales innych twarzy tego grajka...
moim zdaniem niepodobny i tyle.. oczy nie te, rowniez wlosy moglbys swoje zrobic i mysle, ze stac Cie na wiecej
mam nadzieje, ze ta krytyka zmotywuje Cie do stworzenia lepszej twarzy
pozdro
BoBaN

jak dla mnie ten zamieszczony wyżej przezemnie jest nie do przebicia, Twojemu Gago czegoś brakuje, nie wiem jak to nazwać;p ale właśnie tego mi brakuje;p
luke
Cytat(ryba @ Jul 10 2007, 19:58:00) [snapback]162244[/snapback]
Kazdy mowi ze niepodobny,ale nikt nie powiedzial co jest w nim zle wink.gif

Proszę Ciebie bardzo, sam znajdź różnice wink.gif :
ryba
Cytat(luke89 @ Jul 10 2007, 21:44:25) [snapback]162294[/snapback]
Proszę Ciebie bardzo, sam znajdź różnice wink.gif :

Dzieki luke za to porownanie,teraz widze to przez co tracil na podobienstwie,postaram sie to poprawic wink.gif

Pozdro
Simon
ale tego bina tez zachowaj... bo jak ci cos nie wyjdzie z poprawianiem? albo najlepeij zamiesc tu takiego bina BETA smile.gif
Cesc
Spoko mordka
Patryk1257
Bardzo ładnie wyszedł! ~ ~ ~
Kozi GaGo laugh.gif rolleyes.gif
ryba
Cytat(Simon @ Jul 11 2007, 13:22:57) [snapback]162475[/snapback]
ale tego bina tez zachowaj... bo jak ci cos nie wyjdzie z poprawianiem? albo najlepeij zamiesc tu takiego bina BETA smile.gif

Napewno jak go poprawie to nie bedzie gorszy wink.gif smile.gif
Simon
no to trzymam cie za slowo i czekam na bina wink.gif
luke
Preview na szybko zrobiony...
Camoranesi
macieq22
Super Twarz , Best Ever!!! ohmy.gif ohmy.gif
Sokół
Brawo, tylko popraw trochę usta wink.gif
don rxf
Cytat(luke89 @ Jul 12 2007, 18:24:45) [snapback]162891[/snapback]
Camoranesi

Bardzo dobrze ci wyszedł, pokaz włoski jak wygladaja z profilu ; )
szołpas
Swietny fejs smile.gif czekam na bina smile.gif
Mortin
nieladny ten prev, daj w zwyklej koszulce wink.gif
wlosy mi sie nie podobaja.. a nad tym czy best ever zastanowilbym sie, gdyz wersja bartosza tez jest swietna
zreszta to cale best ever juz sie troche nudne zrobilo, gdyz za kazdym razem jest powtarzane
a twarz jak najbardziej wzorowa wink.gif
Pelas
mi nie pasi nos... biggrin.gif wiem wiem tak jest na fotce...biggrin.gif dla mnie najlepszy na rynku... czekam na download
reS
Według mnie również najlepszy. Trochę łączenie włosków z czołem dziwnie wygląda. Więcej zastrzeżeń nie mam wink.gif pzdr
rychal(rsix)
Gratulacje, kapitalna mordka wink.gif..
Camoranesi

Podobają mi się twoje prace, ale ta już mniej. Wolę tego od Knoa'y smile.gif

Tu masz link.
luke
Cytat(Sokół @ Jul 12 2007, 18:38:54) [snapback]162897[/snapback]
Brawo, tylko popraw trochę usta wink.gif

Cytat(Pelas @ Jul 12 2007, 21:20:30) [snapback]162933[/snapback]
mi nie pasi nos... biggrin.gif wiem wiem tak jest na fotce...biggrin.gif dla mnie najlepszy na rynku... czekam na download

Chodzi chyba o to żeby odwzorować mordę z fotki.

Cytat(don rxf @ Jul 12 2007, 18:40:08) [snapback]162898[/snapback]
Bardzo dobrze ci wyszedł, pokaz włoski jak wygladaja z profilu ; )

Cytat(Mortin @ Jul 12 2007, 20:52:36) [snapback]162926[/snapback]
nieladny ten prev, daj w zwyklej koszulce wink.gif
wlosy mi sie nie podobaja.. a nad tym czy best ever zastanowilbym sie, gdyz wersja bartosza tez jest swietna
zreszta to cale best ever juz sie troche nudne zrobilo, gdyz za kazdym razem jest powtarzane
a twarz jak najbardziej wzorowa wink.gif

Preview już poprawiony i jest tam też screen włosków z boku. A co do samych włosków kompletnie nie miałem na nie pomysłu, robiąc je kilka razy zmieniałem koncepcje, tak więc jakieś wskazówki mile widziane smile.gif A no i nie chce żeby były takie jak w wersji Knoa'y, bo Mauro w takich włosach nie gra smile.gif
P@vel
OJ BRAWO blink.gif Twarz odwzorowana w 100 % Włoski także świetne blink.gif NIc tylko czekać na download laugh.gif Trzym tak dalej wink.gif
.:KUNA:.
Genialna!!!!!
Damian.
O kurcze. Wszystko w najlepszym porządku. BEST EVER bez dwóch zdań
szołpas
ohmy.gif ph34r.gif Ale morda biggrin.gif BEst Ever
Mortin
dopiero jak pokazales tego screena wszyscy pisza ze best ever.. rozpierdala mnie to, najpierw doszukuja sie bledow nie majac kompletnie pojecia, ale jak zobacza , ze wyglada jak fota, to dopiero pisza, ze swietny...
dobrze wiesz, ze wykonales swietna twarz, mam nadzieje, ze i nad ta mi obiecana tez tak posiedzisz wink.gif
pozdro
P.S. popraw moze jedynie wlosy
Smoti
Jak dla mnie Mauro najlepszy jaki powstał smile.gif tylko postaraj sie zrobic włosy smile.gif i bedzie cudo...powodzenia
.::NorD::.
No ?adnie ci wyszed? ten pan, ale czubek nosa by? musia? obni?y? i zapoda? zupe?nie inne k?aki bo on ma raczej proste w?osy i inny zupe?nie przód tak?e pracuj dalej.

Ps. Polemizuj?? do pewnej wypowiedzi, ja zauwa?y?em z kolei tendencj? do powtarzania komentarzy co pewnie wynika z braku rozeznania lub braku w?asnego zdania czyli jeden dekiel co? powie reszta ma?puje ...
Mortin
zgadza sie.. czesto tak jest, ze ktos napisze cos bzdurnego i reszta to przepisuje, gdyz chca jak najszybciej nabic posta, nie myslac o tym co pisza... i jeszcze raz pozwole sobie wrocic do samej twarzy.. tylko wlosy nie pasuja i mysle, ze moglbys je poprawic, tudziez dac jakies inne,gdyz te nie pasuja
pozdro
VeNoM
Bardzo ladny!!!!
artysta germanista
dobra animacja i spoko morda';p
luke
Dzi?ki za komenty, jeszcze poprawie tego Mauro smile.gif

A teraz kolejny collab z mniej znanym na tym forum facemakerem, który dopiero zaczyna i trzeba go wypromowa?, niejakim Mortinem smile.gif :

Torres (preview) collab with Mortin

bobex77
edit: inaczej - twarz w chuj za szeroka i spłaszczona w edit mode poprawcie to
bartek-brt
Napewno podobieństa odejmuje też szyja która wyjątko za wąska ale faktycznie można byłoby tą brode poprawić.
szołpas
O nosa w dół jakis taki dziwny smile.gif wyglada jakby miał 15 lat xD
pozdro;)
Patryk1257
Zajebisty Torres rolleyes.gif
ryba
Srednio wam wyszedl ten Torres,mysle ze spokojnie dacie rade zrobic lepsze bmp i wlosy.
anthony
Fajny ten Torres wink.gif
Auriko
Cos mi nie pasi w tym Torresie z jednej z strony jest cos super a z drugiej cos nie tak . Poczekam na final bo narazie wole tego od Alegora
chatek
Pokaż screen z edit mode bo dziwnie wygląda na tym preview'ie ale mordka fajna smile.gif
jano
Camoranesi

Oj luke, luke tongue.gif Camoranesi Doskonały... Forza la Juve wink.gif
reS
Taka dobra okazja na łatwego posta i jeszcze nie wykorzystałem biggrin.gif blink.gif
Co tam sie rozdrabniać..Torres odwzorowany perfekcyjnie wink.gif pzdr
Bartolek
Luke kiedy mozna sie spodziewac Camoranesiego i Torresa biggrin.gif
luke
Fernando Torres (final) collab with Mortin
chatek
Super face w tych drugich włoskach lepiej się prezentuje ale nie wiem czy on takie ma smile.gif pozdro
Mortin
Cytat(chatek1 @ Jul 22 2007, 22:28:13) [snapback]166499[/snapback]
Super face w tych drugich włoskach lepiej się prezentuje ale nie wiem czy on takie ma smile.gif pozdro

ma takie, gdyby takich nie mial, to nie zrobili bysmy mu takich wlosow ;D
pozdro
BoBaN
genialny El Nino;) poprostu świetna robota, czekam z niecierpliwością na kolejną morde.. są już jakieś koncepcje kto następny??
Pelas
Świetna robota panowie... dla mnie ta facjatka jest idealna... brawo
chatek
Cytat(Mortin @ Jul 22 2007, 22:41:07) [snapback]166504[/snapback]
ma takie, gdyby takich nie mial, to nie zrobili bysmy mu takich wlosow ;D
pozdro

Nom źle to napisałem chodziło mi, że nie widziałem go w takich włoskach tylko w tych pierwszych smile.gif
the-bhoys
Zajebisty F. Torres wink.gif Może download panowie?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.