CYTAT(siwers99 @ Dec 29 2008, 11:02)

w jakich butach oni graja?? :Hans Martinez z Chile, Palanca, Parejo i Bueno z Realu Madryt , Tiendalli z Feyenoordu , Jeffren i Gai Assulin z Barcelony B , Ari da Silva , Kees Lujickx, Jeremain Lens i Schaars z Az Alkmaar , Tom Hiarej z FC Groningen , Roy Beerens z Heerenveen , Lulinha z Corinthians , Ganiyu Oseni z CSKA Moskwa, Fausto Pinto z Pachuca , Sebastian Tyrała z Borussa Dortmund , Javier Martina z Ajaxu , Fran Merida z Ajaxu , Levan Kenia z Schalke 04 , Mathias Vidangossy z Villareal , Christianus , Daniel Pacheco z Liverpoolu , Febian Brandy z Manchesteru , Fran Merida z Arsenalu , Eden hazard z Lille , Karadeniz , Keko Atketico Madryt, Michał Kowbel z Zagłebia Lubin , Federico Laurito z Udinese , Manuel Fisher z Sttutgart , Mauro Icardi z Real Madryt , Nicolas Milan z Colo Colo , David Moreno z Almerii, Ransfor Osei z Ksseben, Sergio Tejera z Chelsea , Goran Slavkovski z Interu , Thiago Heleno z Cruzerio,Damian Torje z Dinama Bukareszt , Victor Moses z Crystal Palace , Thiago Alcantara z Barcelony, Colin Scheridan z Celticu i Eammanuela Olisadebe. Troche tego dużo ale z góry dzięki za pomoc;)
http://hostuje.net/file.php?id=72aece4ec79...00542fe1ce058ae Jeżeli nie miałem buta jakiegoś kolesia to dałem ci zdjęcie, jeżeli nie ma też zdjęcia to znaczy że nie mogłem znaleźć a dla Olisadebe dałem buty w których grał w meczu Panathinaikos - Wisła Kraków z 2005 bo nowszego zdjęcia nie znalazłem;)