Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [pes6] Buty. Szukasz ? Napisz !
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
CzApA
Ma ktoś może buty Giorgio Chiellini'ego ?

Z góry dziekuje za teksturke biggrin.gif
perONE

pebe
Buty Deco ktoś może ma? Z góry dziękuję

Deco 1

Deco 2
Puciaa12
Ma ktoś te buciki ?

perONE
Post #5140

CzApA
Buty Pato:

zuraw12
Lepsze zdjecie butów Deco:

A tutaj nowe buty Messiego:

fota
adison88
Witam.
Prosiłbym by wrzucił ktoś ostatnie buty Cigarini'ego .
Pamietam ze byla taka stronka by można bylo zobaczyc fotki piłkarzy z ostatnich meczow tylko hmmm... jak to było.
perONE

bo0mbell
Poszukuje tych cichobiegow smile.gif

nagroda jest dozgonna wdziecznosc tongue.gif
CzApA
Mam tylko dwie teksturki mellow.gif

Resztę chyba ktoś dorzuci

zuraw12
madridista11
Wie ktoś w czym biega Pepe? 1 2
zuraw12
CYTAT(madridista11 @ Dec 21 2008, 23:07) *
Wie ktoś w czym biega Pepe? 1 2

A tu mały prezencik na święta biggrin.gif
xXxPrzemekxXx
potrzebuje tych butków adebayora:
mam takie co kilka stron wcześniej.....
ale tamte mają czarne dodatki a Ade gra w całych białych

Paw3l3k92
Potrzebuje tych bucików
Varies.
Ma ktos te cudo?:

http://www.prodirectsoccer.com/prodinfo.as...p;PROFILE=Speed
perONE

jadoleq
Cześc. Witam wszysktich

Jestem tutaj nowy..i bardzo chcialbym aby ktos mogł podesłać butki C.Ronaldo niebieskie Mercurial Vapor IV(chyba) z zółtym znaczkiem.

Bardzo prosze o szybka odp. 

perONE
Plosę wink.gif

Paw3l3k92
Pomoże ktoś??tongue.gif
CYTAT(Paw3l3k92 @ Dec 22 2008, 14:14) *
Potrzebuje tych bucików
przemek_psg
mam takie tylko, że niebieskie i troszkę inny znaczek na języku...
z całymi, żółtymi Jomami się jeszcze nie spotkałem smile.gif
Paw3l3k92
Brakuje mi własnie tylko tych korków bo zrobiłem siebie i mam juz wszystko (tzn. face,hair) i tylko mi korków brakuje
jadoleq
  albo te: 

MOŻE sie komuś przydadzą nowe buty Ronaldinho
jadoleq
a tu wstawie linki do  używanego przeze  mnie najlepszego bootservera: (oczywiście najlepsze są tutejszych forumowiczów)  square.gif square.gif square.gif

http://www.filefront.com/?filepath=/soccer...ted/boots_5.rar

A tu mamy jeszcze inny bootpaczek.!:D

http://files.filefront.com/Bootpack+v710+Erweiterungrar/;10606633;/fileinfo.html
argentina
exelent...pack!!!
bo0mbell
czy moglbym prosic o usuniecie kolcow z tych butow? smile.gif

thx
perONE

zuraw12
przemek_psg
CYTAT(zuraw12 @ Dec 20 2008, 15:43) *

usuniecie kolce z tego obuwia?
Szarzan
siwers99
w jakich butach oni graja?? :Hans Martinez z Chile, Palanca, Parejo i Bueno z Realu Madryt , Tiendalli z Feyenoordu , Jeffren i Gai Assulin z Barcelony B , Ari da Silva , Kees Lujickx, Jeremain Lens i Schaars z Az Alkmaar , Tom Hiarej z FC Groningen , Roy Beerens z Heerenveen , Lulinha z Corinthians , Ganiyu Oseni z CSKA Moskwa, Fausto Pinto z Pachuca , Sebastian Tyrała z Borussa Dortmund , Javier Martina z Ajaxu , Fran Merida z Ajaxu , Levan Kenia z Schalke 04 , Mathias Vidangossy z Villareal , Christianus , Daniel Pacheco z Liverpoolu , Febian Brandy z Manchesteru , Fran Merida z Arsenalu , Eden hazard z Lille , Karadeniz , Keko Atketico Madryt, Michał Kowbel z Zagłebia Lubin , Federico Laurito z Udinese , Manuel Fisher z Sttutgart , Mauro Icardi z Real Madryt , Nicolas Milan z Colo Colo , David Moreno z Almerii, Ransfor Osei z Ksseben, Sergio Tejera z Chelsea , Goran Slavkovski z Interu , Thiago Heleno z Cruzerio,Damian Torje z Dinama Bukareszt , Victor Moses z Crystal Palace , Thiago Alcantara z Barcelony, Colin Scheridan z Celticu i Eammanuela Olisadebe. Troche tego dużo ale z góry dzięki za pomoc;)
przemek_psg
CYTAT(szerszeń @ Dec 29 2008, 00:05) *

dzięki wielkie szerszeń...

btw to kopę lat
biggrin.gif
nie wiem czy mnie pamiętasz, ale działaliśmy kiedyś na forum managera, bodajże używałem wtedy nicku robak563... kojarzysz? rolleyes.gif
pozdrawiam
Sebinhoo
CYTAT(siwers99 @ Dec 29 2008, 11:02) *
w jakich butach oni graja?? :Hans Martinez z Chile, Palanca, Parejo i Bueno z Realu Madryt , Tiendalli z Feyenoordu , Jeffren i Gai Assulin z Barcelony B , Ari da Silva , Kees Lujickx, Jeremain Lens i Schaars z Az Alkmaar , Tom Hiarej z FC Groningen , Roy Beerens z Heerenveen , Lulinha z Corinthians , Ganiyu Oseni z CSKA Moskwa, Fausto Pinto z Pachuca , Sebastian Tyrała z Borussa Dortmund , Javier Martina z Ajaxu , Fran Merida z Ajaxu , Levan Kenia z Schalke 04 , Mathias Vidangossy z Villareal , Christianus , Daniel Pacheco z Liverpoolu , Febian Brandy z Manchesteru , Fran Merida z Arsenalu , Eden hazard z Lille , Karadeniz , Keko Atketico Madryt, Michał Kowbel z Zagłebia Lubin , Federico Laurito z Udinese , Manuel Fisher z Sttutgart , Mauro Icardi z Real Madryt , Nicolas Milan z Colo Colo , David Moreno z Almerii, Ransfor Osei z Ksseben, Sergio Tejera z Chelsea , Goran Slavkovski z Interu , Thiago Heleno z Cruzerio,Damian Torje z Dinama Bukareszt , Victor Moses z Crystal Palace , Thiago Alcantara z Barcelony, Colin Scheridan z Celticu i Eammanuela Olisadebe. Troche tego dużo ale z góry dzięki za pomoc;)

Getty Images
Google

Powodzenia wink.gif
Szarzan
CYTAT(przemek_psg @ Dec 29 2008, 15:20) *
dzięki wielkie szerszeń...

btw to kopę lat
biggrin.gif
nie wiem czy mnie pamiętasz, ale działaliśmy kiedyś na forum managera, bodajże używałem wtedy nicku robak563... kojarzysz? rolleyes.gif
pozdrawiam

Heheh no jasne, że pamiętam. Żebyś wiedział kopę lat... Pozdro i nie ma za co biggrin.gif

P.S Żeby nie było, że offtopic - ma ktoś nowe butki Deco? rolleyes.gif
bo0mbell
ma ktos moze te najnowsze chodaki? smile.gifsmile.gifsmile.gif

z gory dzieki biggrin.gif
qwerte
CYTAT(siwers99 @ Dec 29 2008, 11:02) *

http://hostuje.net/file.php?id=72aece4ec79...00542fe1ce058ae
Jeżeli nie miałem buta jakiegoś kolesia to dałem ci zdjęcie, jeżeli nie ma też zdjęcia to znaczy że nie mogłem znaleźć a dla Olisadebe dałem buty w których grał w meczu Panathinaikos - Wisła Kraków z 2005 bo nowszego zdjęcia nie znalazłem;)
perONE

lukasz44
Elo, biggrin.gif biggrin.gif

A ja chciałbym się zapytać czy zrobił ktoś już buty Mercurial Vapor Rosa??? tongue.gif
pozdro, tongue.gif tongue.gif tongue.gif
zuraw12
bo0mbell ja moge ci takie zaproponowac biggrin.gif

lukasz44 szukanie nie boli biggrin.gif
Cichy10
poproszę ten zestaw tongue.gif z góry THX.
perONE

miloszowen
Prosiłbym jeli ktoś ma map do butów z zapisanymi wszytskimi graczami poniewaz przez przypadek wykasowałem połowe moich a nie chce mi sie znowu ich dodawac
przemek_psg
CYTAT(miloszowen @ Jan 2 2009, 14:12) *
Prosiłbym jeli ktoś ma map do butów z zapisanymi wszytskimi graczami poniewaz przez przypadek wykasowałem połowe moich a nie chce mi sie znowu ich dodawac

co z tego, że ktoś da Ci swojego mapa, skoro nie będzie on zgodny z butami, które masz czy też z OF-em?
lepiej skądś ściągnij bootservera całego, z mapem oczywiście i jakiegoś Option File'a, zgodnego z tym bootserverem...
pozdrawiam
bo0mbell
potrzebowalbym tych smile.gif

thx biggrin.gif
perONE

pebe
Mam prośbę o buty piłkarzy Chelsea:

John Terry

Frank Lampard

Deco

Z góry dziękuję za którekolwiek.
perONE

Dla Terry'ego i Deco nie ma. wink.gif
pebe
Dzieki wielkie. Rozumiem, ze dla Franka koloru bialego rowniez nie ma? pozdrawiam
qwerte
perONE a wiesz może jak nazywają sie te nowe Adidaski?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.