Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [pes6] Buty. Szukasz ? Napisz !
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127
krzyck
mam prosbe... czy moglbym dostac od Ciebie Simon albo od kogos innego teksturke butow w ktorych aktualnie gra mahamoodu diarra z realu madryt,ponoc sa to jakies czarne-ale nie wiem... z gory thx smile.gif smile.gif

PS. jeszcze raz dzieki za butki dla Gago smile.gif

pzdr...
lukaszek239
QUOTE(Smoti @ Jan 12 2007, 15:07:17) [snapback]112178[/snapback]

tnx Simon a nie masz moze butow Kaki?? były gdzies na forum a nie moge znalesc:/

Oficjalne butki sygnowane przez Kake ( flaga brazylii i napis KAKA )
IPB Image
misiek1899
W jakich butach w końcu gra Gago ? Na prezentacji z Realu był w Adidas F50 Niebieskich,na treningach w Predatorach Niebieskich z białymi wstawkami a tutaj dajecie czarne biggrin.gif
NipponJapanBoy
QUOTE(lukaszek239 @ Jan 12 2007, 17:58:17) [snapback]112206[/snapback]

IPB Image

nie dosyc ze kiedys to ja dalem tą texturke to jeszcze opisu sam nie potrafisz napisać tylko na zywca kopiujesz moj...boze litosci...
krzyck
QUOTE(misiek1899 @ Jan 12 2007, 16:25:26) [snapback]112224[/snapback]

W jakich butach w końcu gra Gago ? Na prezentacji z Realu był w Adidas F50 Niebieskich,na treningach w Predatorach Niebieskich z białymi wstawkami a tutaj dajecie czarne biggrin.gif

Aktualnie Gago gra w tych czarnych predatorach... wink.gif

PS. Jak tam wyglada sprawa butkow diarry? z gory thx;)
Kriss91
http://files.filefront.com//;6521065;;/
Update mapu. Znowu filefront... biggrin.gif
NipponJapanBoy
thx Kriss...
E 9
Witam zrobiłem tak jak mówileś Danioo ściągnałem sobie 2 paczki butów z gotowy map.JEst spoko tylko nie bylo w tych paczkach modelu butów który jest mi potrzebny.Oto fotka
IPB Image.
Jest to starsza wersja mercuriali.Chodzi mi własnie o ten kolor i inne barwy.Z góry thx.Pozdro
matthew
QUOTE(Kriss91 @ Jan 12 2007, 22:57:12) [snapback]112323[/snapback]

http://files.filefront.com//;6521065;;/
Update mapu. Znowu filefront... biggrin.gif

i co ja bym bez Ciebie zrobil wink.gif dzieki.
krzyck
Drodzy forumowicze.. smile.gif moge Was poprosic o teksturke butow m.diarry (real madryt) -chodzi mi o te nowe(chyba czarne ale nie wiem jakiej firmy ma teraz...) wczesniej gral w adidas niebieskich +f50,a teraz nie wiem...

z gory bardzo dziekuje;) pozdrawiam...
Simon
to sa nowe buty diarry:
IPB Image
saviolka
QUOTE(lukaszek239 @ Jan 12 2007, 15:58:17) [snapback]112206[/snapback]

niestety Kaka nie gra juz w tych trampkach smile.gif
Prosze o teksture http://www.prodirectsoccer.com/prodinfo.as...T=2&BRAND=1
tych korków. dry.gif
Simon
predator absolute power:
IPB Image
krzyck
QUOTE(Simon @ Jan 13 2007, 12:49:22) [snapback]112407[/snapback]

to sa nowe buty diarry:
IPB Image

Dziekuje Ci bardzo Simon... smile.gif zauwazylem ze jestes bardzo wporzadku;) sluchaj jakbys cos potrzebowal albo cokolwiek..., to ja rowniez uzycze Ci pomocy-tylko napisz wink.gif

jeszcze raz dzieki wielkie;)
wania1982
Mam prosbe do krissa.Do tego ofa skad brales stroje.Z gory dzieki
krzyck
Simon,mam pytanie... czy masz moze troche lepsza jakosc tych teksturek co dales(diarry i gago butow) bylbym wdzieczny jakbys cos podrzucul... wink.gif pozdrawiam smile.gif
Kriss91
Pewnie chodziło o to biggrin.gif:
IPB Image
IPB Image

EDIT:
Pomyliłem buty. Kilka sekund edycji i macie buty Gago:
IPB Image
naSs_no1
Czy moglby ktos podac stronke z duza iloscia tekstor butow. Chodzi mi o cos w stylu pesfaces.tk tylko ze z butami. Z gory thx
czarek
może nie prośba o teksturę, ale pytanie

w jakich butach graja marcelo i higuan??
barman_2000
Czy ma ktoś buty w których aktualnie gra seedorf bo nie mogę ściągnąć tych co były podane wcześniej
E 9
Prosze o wrzucenie tych oto bucików tylko żeby były bez czarnego języka i i kolców bo te co mam niestety takie są :/
IPB Image

PS:No i ponawiam prośbę z poprzedniego mojego posta.
Kamillorxxx
a ja chciałbym sie dowiedziec w jaich butach grają:nani,anderson,nelson,quaresma,szewczenko i Bardzo bym prosil o texturki tych butów smile.gifsmile.gif z Gory Wielkie dzięki smile.gif
krzyck
QUOTE(Kriss91 @ Jan 13 2007, 17:28:59) [snapback]112497[/snapback]

Pewnie chodziło o to biggrin.gif:
IPB Image
IPB Image

EDIT:
Pomyliłem buty. Kilka sekund edycji i macie buty Gago:
IPB Image

Dziekuje Ci krisss smile.gif

PS. w niektorych forach tez mam ksywke krisss-wiec respekt:) ,a i jeszcze uklony dla Ciebie z mojej strony za Twoje teksturki butow(mam sciagniete Twoje paczki butow i map) jeszcze raz dzieki za wszystko;) oby takich wiecej ludzie wporzo jak Ty;) pozdro
Kamillorxxx
Ja tez Ci Bardzo jestem wdzięczny za to że robisz takie zajefajniste bootbacki Jestes naprawde spooko:)

PS...
A ty jestes
kriss z krzycka ??tongue.gif
krzyck
QUOTE(fan pro-evo.pl @ Jan 13 2007, 18:22:29) [snapback]112515[/snapback]

może nie prośba o teksturę, ale pytanie

w jakich butach graja marcelo i higuan??

A wiec tak:

1. Marcelo gra w "Nike Air Legend WhiteVarsity Blue" (biale z niebieska lyzwa;) )
2.Higuain gra w tych samych:D

pzdr
szolpas
Ja bym chciał wiedzieć w jakich butach grają:Cassano,Guti,Cannavaro,R.Carlos,Ramos,Helguera,Cicinho,Diego Lopez i Casillas.I prosiłbym do nich teksturki tongue.gif tongue.gif wiem że to dużo ale to jest mi bardzo potrzebne biggrin.gif biggrin.gif
Z góry wielkie dzięki.
lukasz0
QUOTE(szolpas @ Jan 13 2007, 22:16:17) [snapback]112627[/snapback]

Ja bym chciał wiedzieć w jakich butach grają:Cassano,Guti,Cannavaro,R.Carlos,Ramos,Helguera,Cicinho,Diego Lopez i Casillas.I prosiłbym do nich teksturki tongue.gif tongue.gif wiem że to dużo ale to jest mi bardzo potrzebne biggrin.gif biggrin.gif
Z góry wielkie dzięki.

jak wiesz ze bylo to sobie znajdz, a nie temat zasmiecasz ! ;/
Przemoo90
Posiada ktoś takie buty : "Joma Numero 10 WhiteRed"

Bardzo bym prosił.smile.gif
barman_2000
Ponawiam prośbę o buty seedorfa

mam tylko joma nomero 10 black white
Simon
buty joma:
IPB Image
szolpas
QUOTE(lukasz0 @ Jan 13 2007, 22:17:59) [snapback]112629[/snapback]

jak wiesz ze bylo to sobie znajdz, a nie temat zasmiecasz ! ;/

Co ty gadasz :/:/ ja nic nie napisałem że było i naucz sie czytać :/:/:/:/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Simon
kriss - jednak kilka sekund nie wystarczylo smile.gif
te buty maja biale paski a nie czarne
IPB Image
NipponJapanBoy
elo elo co tam wariaty ? smile.gif wiadomo juz cos na temat NIKE FIVE ? fajne te butki i czekam ash ktos je wyczai...ma ktos juz moze ? ohmy.gif
Koziou
QUOTE(Simon @ Jan 13 2007, 22:42:12) [snapback]112640[/snapback]

buty joma:
IPB Image

Super, tylko jakby ktoś znalazł kolory na "odwrót" tzn, tam gdzie białe tam ma być czerwone...(sam takich uzywam) =] Dzieki
naSs_no1
Moze ktos podac stronke z teksturami bucikow?? Bede bardzo wdzieczny smile.gif
misiek1899
E9 masz te Adiki.Napewno nie mają kolców.Jeśli mają czarny język to tylko w edicie.W grz napewno wszystko jest dobrze.

IPB Image

DeToX zobacz na PESGAMING albo na SOCCERACCESS to dobre fora o PESIE.Powinny tam być jakies buty.
Jesli nie bedzie to napisz jakie buty potrzebujesz to wrzuce ci na jakiś server.
E 9
Dzięki wielkie misiek wink.gif.Pozdro

PS:Dalej prosze o te mercuriale starszy model w róznych kolorach jakie macie.Może ty misiek masz?
http://img397.imageshack.us/my.php?image=8nikesocfgxo8.jpg

A no i pytanie w jakich butach gra Cwielong?
szolpas
A ja ponawiam porśbę o buty:Cassano,Guti,Cannavaro,R.Carlos,Ramos,Helguera,Cicinho,Diego Lopez i Casillas
tongue.gif tongue.gif
misiek1899
Jak by ktoś chciał to mój bootserver + map (143 tekstury i ok 70% uzupełnionych zespołów).Jak narazie nie zauważyłem żeby jakaś tekstura miałą kolce.MIESIEK1899 BOOTS

E9 znalazłem takie MERCURIALE.Wyglądają normalnie ale mogą mieć kolce.Sam jeszcze ich nie grałem więc nie wiem.Mam nadzieje że są OK :
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
E 9
Masz u mnie duze piwo misiek.Potem sprawdze czy sa dobre.

PS:Jeszcze tylko czy ktoś wie w czym gra Cwielong?

A no i misiek masz moze buty na MŚ brazylii i niemiec te adidasy f50 tylko bez czarnych jezykow.Tzn. ja mam takie ze jak wlanczam edit mode to maja czarny jezyk.Czy w grze jest dobrze?Proszę o odpowiedz.
misiek1899
E9 ten czarny język jest tylko w Edit Mode.W grze na 100% tego nie ma.Wszystko jest OK.
Adidasy Niemiec ci już dałem a teraz łap Brazylii :
IPB Image

Szolpas a to dla ciebie :
IPB Image - Helguera
IPB Image - Cannavaro,R.Carlos,Ramos
IPB Image - Cicinho
IPB Image - Guti

Nie wiem w jakich butach gra Cassano i Diego Lopez

P.S. E9 niestety mam złą wiadomość.Te NIKE które znalazłem w necie mają kolce.Więc prośba do Danioo albo Krissa : moglibyście poprawić 5 tekstur Mercuriali które wrzuciłem tak żeby nie miały kolców ?
krolu
QUOTE(misiek1899 @ Jan 14 2007, 13:41:22) [snapback]112720[/snapback]

E9 ten czarny język jest tylko w Edit Mode.W grze na 100% tego nie ma.Wszystko jest OK.
Adidasy Niemiec ci już dałem a teraz łap Brazylii :
IPB Image
Szolpas a to dla ciebie :
IPB Image - Helguera
IPB Image - Cannavaro,R.Carlos,Ramos
IPB Image - Cicinho
IPB Image - Guti

Nie wiem w jakich butach gra Cassano i Diego Lopez
P.S. E9 niestety mam złą wiadomość.Te NIKE które znalazłem w necie mają kolce.Więc prośba do Danioo albo Krissa : moglibyście poprawić 5 tekstur Mercuriali które wrzuciłem tak żeby nie miały kolców ?

trzymaj...Nike Mercurial Vapour II pack
Simon
guti nie gra w tych pumach. gra w niebieskich konstruktach. w tych bialych gral tylko raz na treningu. diego lopez gra w butach umbro x-boot
IPB Image
w takich tez gra rekawicach
[img=http://img330.imageshack.us/img330/1148/umbroaxx1.png]

cassano gra chyba w butach nike (cale czarne a z boku taki zrebrny znaczek)
http://www.realmadrid.com/articulo/espera_zaragoza_36214.htm
zjedzcie na dol i 2 zdjecie

EDIT:
hah. wreszcie sie doczekalem. Sevastiam zrobil buty beckhama (troche szkoda ze odchodzi) na templacie chiztophera

IPB Image
misiek1899
No faktycznie Guti gra w niebieskich Pumach :

IPB Image

Kto usunie kolce z MERCURIALI z postu 189 ?
Simon
a dla fanow nierealizmu buty gutiego:
IPB Image

misiek usune i za chwilke wrzuce
misiek1899
Simon jesli tak będe miał u ciebie dług biggrin.gif

Krolu twoja paczka jest jakaś dziwna...Ta edycja za pomocą sprayu...
Simon
juz zrobilem:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
misiek1899
No i to sie nazywa współpraca.Ja znalazłem ty poprawiłes i wszystko pięknie śmiga biggrin.gif

Wiadomo coś w sprawie tych nowych NIKE ? Nie pamiętam jak one się nazywają.Chyba FIVE.

Simon jeszcze jedna prośba.Mógłbyś usunąć kolce z tych Mercuriali ? Bo w nich gra Żurawski :
IPB Image
E 9
Wielkie dzięki Simon za poprawe Vaporów wink.gif.Pozdrórwka.

PS:NAdal mam pytanie w czym gra Ćwielong?
krzyck
Ma ktos dobra i poprawna teksturke butow gago(bo ponoc tamta miala cos z paskami zle...) chodzi mi o dobra jakosc teksturek...

PS. Poprosze jeszcze o teksturke tych najnowszych predatorow(czarno-niebieskie,czarno-biale itd..) z gory wielkie dzieki koledzy wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.