to jak ktos sciagnie to niech laskawie seeduje
Visi0n
Dec 27 2006, 06:23
może ktoś udostępnić mi (np na rapidzie) option file ver. 1,5 ?
piksel
Dec 27 2006, 20:17
identyczna prosba jak Visi0n. Jak ktos to sciagnal niech podzieli i wrzuci w czesciach na rapida. Z tego upa szybko sie sciaga. A przy takim tempie jak teraz zerowej ilosci seedow bedzie to szlo w zolwim tempie

----------------------
czy jest ktos kto juz to sciagnal? Ja przez dwa dni sciagnalem 6,14Mb jest swietnie

270 peerow i zadnej osoby seedujacej
bigolo1 wiem ze odwaliles kawal solidnej roboty, tylko szkoda ze nikt nie moze sie oprocz Ciebie tym nacieszyc:).
Juz jest 71% zostalo 570 mb wiec za jakies pare dni bedzie duzo seedow
piksel
Dec 28 2006, 16:07
ROoZi a czy moglbys to podzielic na kilka czesci i wrzucic na przyklad na rapida? Sciaganie dla innych bylo by o wiele prostsze
Ja już mam ściągnięte 72,5% więc jak sie ściągnie całość to bankowo będe seedował
Po co rapid? Dość że to dużo roboty ze strony wrzucającego to po drugie wystarczy że przecież ten co ściągnął będzie seedował i będzie dobrze
To co widze w kliencie uTorrent to prawie 30 osob ma 73% wiec jesli nikt nie ucieknie z seedem to jak kazdy sciagnie to bedzie 30 seedow wiec potem juz powinno isc z górki
Visi0n
Dec 28 2006, 23:53
a ja ciągle nie mogę się doprosić option file'a 1.5 ... ma go ktoś może? i może go w jaki kolwiek sposób udostępnić? ... nawet na mejla ...
[email protected]
SAMAEL
Dec 29 2006, 06:17
QUOTE(ROoZi @ Dec 28 2006, 14:20:50) [snapback]107992[/snapback]
Juz jest 71% zostalo 570 mb wiec za jakies pare dni bedzie duzo seedow
Wow ,człowieku toś nas pocieszył,wiesz jak się coś wstawia to się seeduje a nie kur** :[ co mnie to interesuje że jest 71% ściągamy już tą gre miecha prawie gdzie na taką gre powinno być to 2-3 dni !!! :[
ps.bigolo n/c :[
bigolo1
Dec 29 2006, 08:20
Ta pewnie miałbys tą gre w 2-3 dni jakbym mial neo 2mb
Ale pisalem że mam neo 128mb i 16 kb uploadu czy tak trudno to zrozumieć
Prawdziwi fani seri bedą czekać aż sie ściągnie i miesiąc! I wszystko w tym temacie!
QUOTE(bigolo1 @ Dec 29 2006, 08:24:49) [snapback]108235[/snapback]
Prawdziwi fani seri bedą czekać aż sie ściągnie i miesiąc! I wszystko w tym temacie!
Kiedy udostępnisz of-a do V.2, czy będzie .bin .cue?
Już mam 75,5%

A tak właściwie to warto czekać

nawet i miesiąc.Wielkie dzięki bigolo
piksel
Dec 29 2006, 11:03
uzywalem do wczoraj bitcometa, sciagnalem nim przez 3 dni okolo 8% wczoraj wieczorem zmienilem na utorrenta i sie pozytywnie zaskoczylem poniewaz mam juz 83,4%. Komp dziala 24/24 wiec ode mnie tez sciagaja.
Bigolo1 kiedy udostepnisz OF do v.2 ?
Panowie już mam 87,4% więc nie jest źle :rolleyes
piksel
Dec 29 2006, 13:20
to idziemy łeb w łeb 87.8%
cisczarny
Dec 29 2006, 18:49
A ja mam 99.7%

a wyslane do tego 72.6 GB
Stoi od dłuższego czasu na 99,9% . 1 mega zostało do pobrania. Co jest?
falc0n
Dec 30 2006, 10:32
nieno to jest juz przesada... gierka przez cala noc od wczoraj stoji na 99,9 % i z tego co widze wszyscy tak maja... a i tak wogole zajrzalem przez DkZ studio do plikow z gierki no i widzialem ze oprucz polskiego jest tez wloski komentarz
Visi0n
Dec 30 2006, 11:08
QUOTE(Visi0n @ Dec 29 2006, 01:57:47) [snapback]108214[/snapback]
a ja ciągle nie mogę się doprosić option file'a 1.5 ... ma go ktoś może? i może go w jaki kolwiek sposób udostępnić? ... nawet na mejla ...
[email protected]cisza :/
arkadiusz99
Dec 30 2006, 12:20
QUOTE(bigolo1 @ Dec 29 2006, 09:24:49) [snapback]108235[/snapback]
Czesc screeny sa super

ale cos nie tak z sedem nikogo z tym nie ma czy ty sedujesz ?
Jest juz duzo osób z pobranym plikiem w 99,9 % i dalej stoi czy mozesz posedowac?
Twoje dzielo rozejdzie sie do wielu fanatyków PES
Acha i jak tm option file juz na ukonczeniu ?
Pozdrawiam:
Arkadiusz99
Hmm chyba mam zla wiadomosc trzeba bedzie na nowo wystawic torrenta i na nowo sciagac poniewaz bigolo wyslal kolesiowi plytke i on zle zrobil obraz i zaczol seedowac i sciagalismy tak jakby 2 wersje i sie pomieszalo i dlatego nie umi dociagnac do 100% taka jest moja diagnoza
cisczarny
Dec 30 2006, 14:01
dokladnie tego typu diagnoze wystawilem rowniez na www.torrenty.org :/
piksel
Dec 30 2006, 14:25
potwierdzam problem 99.9%
szkoda ze tak wyszlo

bo sciagania bylo sporo. Zwlaszcza dla ludzi ze slabymi laczami. No nic czekamy az problem zostanie usuniety i sciagamy od nowa
arkadiusz99
Dec 30 2006, 14:31
Acha, a jak bedzie wystawiana nowa pozycja juz dobra to moze uda sie dolaczyc drugi plik opition file 2.0 do tej wersji ?
To teraz najlepiej aby ten koles co dostal od bigilo plyte zeby zrobil torrenta i on wystawil jesli ktos ma z nim kontakt niech mu to powie

i oczywiscie niech tu da linka do torrenta
arkadiusz99
Dec 30 2006, 15:04
Napisalem do Bigolo1 z zapytaniem czy mozna wystawic ponownie pozycje zobaczymy co dalej
cisczarny
Dec 30 2006, 16:26
Ja uważam ze lepiej bylo by jak by Bidolo wystawil od nowa a nie ten ziomek
bo z tego powodu nie mamy gry teraz!
Tak to bidolo wystawi i bedzie oK!
piksel
Dec 30 2006, 16:49
nie wyciagajmy pochopnych wnioskow, poczekajmy co powie Bigolo1
falc0n
Dec 30 2006, 19:28
nieno ja jestem juz wkurzony na maxa.. tyle sciagania poszlo na marne..
andrzej605
Dec 30 2006, 22:29
troszke sie tez wkurzylem na 99,9%. i z tego powodu zrobilem sobie sam patcha. moze nie jest az taki "piekny" jak na screenach bigolo ale jakos wyszlo. tylko jak do tego optiona stworzyc?
Troszke nieładne zachowanie bigolo, skoro to jego projekt powinien dopilnować aby każdy mógł go pobrać i ostatni powinien przestać seedować, ja tak robie z instalkami WE2002 przynajmniej.
cisczarny
Dec 31 2006, 02:28
To nie wina Bidolo1 !! Poprostu tak wyszlo! Ale wszystko bedzie OK ! Badzmy dobrej mysli!
Jesli ktos nie ma konta na torrenty.org
Tu ma link to torrenta
PES6 PL + Patch BigoLo v2 ChLLicznik na tej stroni zle pokazuje jest seed i za niedlugo juz bedzie wiecej
PES pOwA PoZdRo dLa BiGoLo i discus81 za good robote
cisczarny
Dec 31 2006, 12:31
teraz wszyscy czekamy na OF
czy to jest patch na pc? jesli tak czemu jest w dziale konsole?
cisczarny
Dec 31 2006, 13:00
Simon skoro jest w dziale Konsolo tzn ze jest to patch na Konsole.
Visi0n
Dec 31 2006, 13:53
QUOTE(cisczarny @ Dec 31 2006, 14:35:25) [snapback]108860[/snapback]
teraz wszyscy czekamy na OF

posiadasz może wcześniejszą wresje of'a ? tą 1.5 ? ... bo nikt nie jest w stanie mi go udostępnić
cisczarny
Dec 31 2006, 14:02
mam ale wypaloną nie mam obrazu na twardym. Poczekaj moze dzis bedzie wersja 2.0
Visi0n
Dec 31 2006, 14:19
QUOTE(cisczarny @ Dec 31 2006, 16:06:03) [snapback]108872[/snapback]
mam ale wypaloną nie mam obrazu na twardym. Poczekaj moze dzis bedzie wersja 2.0
akurat ta wersja mnie nie interesuje ... bo jest ona pod pes6.pl ... ja nie posiadam tej wersji gry, bo za polską wersją językową nie przepadam ... patcha 1.5 mam ale nigdzie nie mogę dopaść option fila pod tego patcha
cisczarny
Dec 31 2006, 14:44
dobra zrobie to dla Ciebie jakos ale po nowym roku. Bo zaraz wychodze na impreske Pozdro!
bigolo1
Jan 1 2007, 12:47
Witam - przepraszam wszystkich za ten BAJZEL co wyszedl na torrenty.org!
Wszystkie moje nowe patche bede udostepnial na plytce gosciowi o nicku discus81 a on bedzie go udostepnial na torrentach tak aby wiekszosc z was mogla go sobie spokojnie sciagnąć - ja mam neo 128mb i 16kb uploadu takze widzicie sami ze to niemialo sensu!
Dzisiaj pod wieczor zostanie udostepnione OF v.2 do tej wersji patcha na torrenty.org , megaupload , filefront - potem podam linki!
Dla wszystkich zainteresowanych podam ze mam przygotowaną wersje polską ale z angielskim komentarzem a takze pracuje nad wrzuceniem do gierki komentarza polskiego z FIFA07!
Oprócz tego dodalem juz nowe logo (zamiast sky hd do wyboru są cztery polskie: TVP2 ,TVPSport , Polsat Sport , Canal + Sport - piszczie ktore chcecie aby w finalnej wersji znalazlo sie wgrze)
-a znowosci dodam ze zostaly poprawione stroje druzyn Primera Division (Barca juz z logo UNICEFU)
-druzyny Premiership i Bundesligi beda mialy stroje orginalne tak jak to mialo miejsce w wersji patcha 1,5 a nie wedytowane za pomoca edytora z gry. Co do przyspiewek kibicow i muzyki w grze to tego narazie nieruszam bo uważam ze są dobre chyba ze ktos ma jakies pomysly - czekam na komentarze i opinie!
A tak pozatym to Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku i jak najwiecej grania w PES6 - wszak na tym to przedewszystkim polega! POZDRO
Świetna robota bigolo! Troszke juz dzisiaj sobie pogralem i zauwazylem jeden maly minus
Otoz porobiles stadiony niektorych druzyn, ale druzyny do ktorych nalezy ten stadion maja malo "pozytku" z niego. Tzn. takiemu Lyonowi zrobiles Stade Gerland, ale swoje mecze graja na stadionie PSV i nie da rady tego zmienic. Jeszcze jest kilka innych druzyn, ktore maja podobne sytuacje (PSV, Betis, Atletico)
I mam male pytanie, co to sa za stadiony Porto Folio i Haze Hills? Nie moge rozszyfrowac, szczegolnie tego pierwszego, bo drugi domyslam sie, ze to jest stadion narodowy w Egipcie
Planujesz zrobic jakiegos patcha z Polską Ekstraklasą?
Porto folio to jest chyba stadion od FC Porto
bigolo1
Jan 1 2007, 15:25
Aby miec stadiony przydzielone do poszczegolnych drużyn musisz miec na memorce zainstalowne moje OPTION FILE V.2 do pobrania pod ponizszym linkiem:
http://files.filefront.com/PES6___Option_F...;/fileinfo.htmlNiestety niema tam pliku imagen bin aby nagrac go na CD a potem na memorke!
Kto potrfi zrobic plik imagen bin niech go wrzuci na jakis serwer i zapoda linka!
zduniec
Jan 1 2007, 15:31
Bigolo1 mam pytanie. Czy po zimowym okienku transferowych zrobisz OF ze wszystkimi transferami? I czy w OF 2.0 sa jakies nowe transfery jak np. Larsson w Manchesterze United?
QUOTE(bigolo1 @ Jan 1 2007, 15:29:55) [snapback]109175[/snapback]
Aby miec stadiony przydzielone do poszczegolnych drużyn musisz miec na memorce zainstalowne moje OPTION FILE V.2 do pobrania pod ponizszym linkiem:
http://files.filefront.com/PES6___Option_F...;/fileinfo.htmlNiestety niema tam pliku imagen bin aby nagrac go na CD a potem na memorke!
Kto potrfi zrobic plik imagen bin niech go wrzuci na jakis serwer i zapoda linka!
CD>MEMORY Może tutaj znajdziesz materiał pomocniczy.
PS OT
Szpak w PES hmmm było by to ciekawe. Jak dla mnie PES5+patch+Szpak
QUOTE(Wislak14Widok @ Jan 1 2007, 17:06:58) [snapback]109217[/snapback]
Plik Bin/cue
http://www.megaupload.com/?d=00T01RROSam Przed chwilą przerobiłem !
Mozesz wrzucic to na jakis inny serwer?
@Wislak14Widok sciagnalem twoj obraz ale nie chcialbym go wypalac na plycie.Uruchomilem go w damonie toolu skopiowalem plik.npo i gdzie go wrzucic na memorke przez launchelfa?Ok dalem rade Dzieki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.