Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes6 - Bigolo Patch V.2 Polish Version!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
Stron: 1, 2, 3
mercy
QUOTE(Wislak14Widok @ Jan 1 2007, 17:06:58) [snapback]109217[/snapback]

To jest OF V.2? Po wgraniu na kartę pamięci wykazuje mi jako inny plik...
discus81
Czy napewno zastapiles plik ?? wlasciwy na memorce ??
ptasiaok
Fajowy patch tylko czasem zbyt komercyjna muzyka typu Pink i love generation.

Ps: Fajny komentarz nudny ale mozna sie pośmiać czasem: "bramkarz nie zasypał gruszek w popiele".

Wogle można by zrobić topic gdzie będą wrzucane śmieszne powiedzonka Borka i Kołtonia W PES6

O to Ronaldinho iiiii Deko oto Xavi DECOOOOOO!!
Barto
Mam problem kurcze.Mam 99,9 % i stoi juz od dwoch dni, czy ktos tey tak mial?
Wislak
QUOTE(Barto @ Jan 2 2007, 16:12:43) [snapback]109412[/snapback]

Mam problem kurcze.Mam 99,9 % i stoi juz od dwoch dni, czy ktos tey tak mial?

Podaj Link z Jakiego sciągasz !!
Barto
QUOTE(Wislak14Widok @ Jan 2 2007, 16:34:24) [snapback]109420[/snapback]

Podaj Link z Jakiego sciągasz !!

Sciagalem z tego pierwszego co wszystkim stanal na 99,9% zalaczylem przed chwila n tego torrenta http://btjunkie.org/torrent?do=stat&id...8e2074014a7a860

I wlasnie ruszylo, dobry transfer 30kb/s
mercy
QUOTE(discus81 @ Jan 2 2007, 14:46:57) [snapback]109383[/snapback]

Czy napewno zastapiles plik ?? wlasciwy na memorce ??

tak, co zawiera ten OF?
bo nie zauważyłem wielkich zmian...
Visi0n
QUOTE(cisczarny @ Dec 31 2006, 16:48:28) [snapback]108893[/snapback]

dobra zrobie to dla Ciebie jakos ale po nowym roku. Bo zaraz wychodze na impreske Pozdro!

supa by było ... z góry thx
cisczarny
Patch jest naprawde SUPER! Ale znalazlem jedną jak dla mnie najwiekszą usterke ze względu na to ze zawsze gram ze znajomymi. A wiec jest taki problem ze w żadnym pucharze nie da sie dołanczac playerem2 jako przeciwnika, mozna tylko dołączyc do druzyny playera1 i grac jedna druzyna we dwóch;/
Prośba Bidolo1 jak bedziesz robil nastepnego zrób tak w pucharkach (all) zeby dalo sie dołanczac jako przeciwnik.
Pozdrawiam!
maka78
Niech ktos pomoze bo sperdzieliłem 5 płyt verbatim nagrywałem dvddecrypterem X1 option file i echo tylko po załączeniu płyty mam obraz ciemny i znaczek tego PS2MENU niewiem co robie zle bo statni of normalnie mi szło z nagrywaniem a sciągnołem go od Wislaka plik bin. pliska o odpowoedz kogoś... unsure.gif
cisczarny
nagrywasz na CDkach?
ptasiaok
Nagraj Alcoholem 120% profilem playstation2 jak najwolniej i działa. Jak masz wsadzony dysk to odlacz bo u mnie wczytywało się jakies PS2 hdd. Jak odlanczylem wszytko poszlo.
Barto
Ja również jestem zdania że patch jest super i to nawet bardzo super!!!!!! Jednak gdy zagrałem drużyną ROSJI przeciwko NIEMCOM to było słychać polska golaaaa!!!! blink.gif blink.gif blink.gif Aha i jeszcze takie coś, jak wyskakuje taka tabliczka co pokazuje doliczony czas gry to jest jakaś wyblakła:/
maka78
nagrywam na cd ale alkoholem tez nie idzie niewiem co jest przyczyną sprawdzałemna innej płycie i okazało sie ze znajduje się jeszcze inny plik na poprzednim of do wersji V 1.5 plik DUMMY . Mam pytanie co to za plik??
bo juz niewiem co robic 7 płytek zjebałe napiszcie na jakiej płytce nagrac ?? wiem ze X1 najlepiej, próbowałem Alkoholem ale nic z tego !!! tnx
kal
torrenty :/ blee
wrzuci ktoś na rapida?
Wislak
QUOTE(maka78 @ Jan 4 2007, 21:42:48) [snapback]109973[/snapback]

nagrywam na cd ale alkoholem tez nie idzie niewiem co jest przyczyną sprawdzałemna innej płycie i okazało sie ze znajduje się jeszcze inny plik na poprzednim of do wersji V 1.5 plik DUMMY . Mam pytanie co to za plik??
bo juz niewiem co robic 7 płytek zjebałe napiszcie na jakiej płytce nagrac ?? wiem ze X1 najlepiej, próbowałem Alkoholem ale nic z tego !!! tnx

Napisz na gg 7229917 !!

QUOTE(kal @ Jan 5 2007, 10:23:52) [snapback]110038[/snapback]

torrenty :/ blee
wrzuci ktoś na rapida?

Bigolo wrzuca na Megaupload !!
rybosz
dzięki za patcha jest naprawde dobry jedyny maly minusik to polskie przyspiewki(jakies niemrawe)
ja odrazu komentatora zmieniłem na włoskiego i odrazu gra sie lepiej biggrin.gif
ps. niewiem czy tylko u mnie jest ten problem po zainstalowaniu tego option file sklepik mam caly wykupiony i w trybie kariery moge grac tylko wymyslonymi pilkarzami (nie moge grac prawdziwymi skladami-ta opcja jest zablokowana)
dipi10
maka78 wykasuj najpierw na memorce swój plik option file z pes'a smile.gif Działa smile.gif
gosc
Jeszcze raz: ŚWIETNA ROBOTA BIGOLO!

Teraz marzy mi sie podobno patch, tyle ze z nasza Orange Ekstraklasa smile.gif
bigolo1
Jeszcze raz: ŚWIETNA ROBOTA BIGOLO!

Teraz marzy mi sie podobno patch, tyle ze z nasza Orange Ekstraklasa
WSZYSTKO W SWOIM CZASIE!
Grałem dziś na tym patchu, niezła robota smile.gif
hakan
ja sciagam na torrencie i od dwóch dni mam 37,2% i ani drgnie... moze ktos powiedziec czym to jesat spowodowane ???? bardzo chciałbym sobie pograc a tu lipa....
ROoZi
Chyba sciagasz stra zepsuta wersje
TU jest dobra i z seedami
PES6 PL + BigoLo PatCh
maka78
czesc wam niech mi ktoś powie jak ustawić nazwiska na pasku jak gram lige Angielską, bo jak gram zespołami np. Anglia- portugalia to jest oki ale w lidze niema są puste paski a jak chce dodac to tylko nad głowami są .tnx za odpowiedz... smile.gif
hakan
QUOTE(ROoZi @ Jan 6 2007, 15:44:43) [snapback]110407[/snapback]

Chyba sciagasz stra zepsuta wersje
TU jest dobra i z seedami
PES6 PL + BigoLo PatCh

mozesz napisac, który to jest patch ???? chodzi mi konkretnie czy to jest cała gra spatchowana, czy tylko gra w polskiej wersji uaktualniona przer najnowszewgo OF-a ??? dzieki za odpowiedx.
ROoZi
QUOTE(hakan @ Jan 6 2007, 22:46:23) [snapback]110556[/snapback]

mozesz napisac, który to jest patch ???? chodzi mi konkretnie czy to jest cała gra spatchowana, czy tylko gra w polskiej wersji uaktualniona przer najnowszewgo OF-a ??? dzieki za odpowiedx.

To jest wersja PES6 PL z wgranym juz patchem bigolo i jeszcze tylko option file do tego potrzebujesz ktory jest pare postów wczesniej
pudek357
QUOTE(maka78 @ Jan 6 2007, 21:40:16) [snapback]110498[/snapback]

czesc wam niech mi ktoś powie jak ustawić nazwiska na pasku jak gram lige Angielską, bo jak gram zespołami np. Anglia- portugalia to jest oki ale w lidze niema są puste paski a jak chce dodac to tylko nad głowami są .tnx za odpowiedz... smile.gif

Ja mam ten sam problem, tzn. miałem. Gdy wybieram NTSC to też mam czarne paski na dole a jak wezmę PAL to nazwiska są. biggrin.gif
ROoZi
Hmm pewnie to jest jakis bug ale jak wiem to w towarzystkim meczu idzie wybrac kolor tabelki w r1.gif drugiej zakladce na dole
hakan
QUOTE(ROoZi @ Jan 7 2007, 01:07:10) [snapback]110595[/snapback]

To jest wersja PES6 PL z wgranym juz patchem bigolo i jeszcze tylko option file do tego potrzebujesz ktory jest pare postów wczesniej

cz aby na pewno ??? chce sie po prostu upewnic, poniewaz nie pasuje mi tutaj rozmiar tego patcha (2,13GB czyli tyle ile ma normalnie gra...) poprzedni patch który niestety nie dalo rady ściagnać miał 2,59GB ale jeżeli jest tak jak mówisz to ok. prosze tylko abys jeszcze raz mi to potwierdzil. dzieki...
maka78
QUOTE(pudek357 @ Jan 7 2007, 01:29:19) [snapback]110598[/snapback]

Ja mam ten sam problem, tzn. miałem. Gdy wybieram NTSC to też mam czarne paski na dole a jak wezmę PAL to nazwiska są. biggrin.gif

A ja mam swap magic ale to nie robi problemu w grze ale gdy robie bo zawsze robie na PAL to dalej nie mam nazwisk nie mam pojecia co jest !!! unsure.gif
Wislak
QUOTE(hakan @ Jan 7 2007, 15:17:01) [snapback]110746[/snapback]

cz aby na pewno ??? chce sie po prostu upewnic, poniewaz nie pasuje mi tutaj rozmiar tego patcha (2,13GB czyli tyle ile ma normalnie gra...) poprzedni patch który niestety nie dalo rady ściagnać miał 2,59GB ale jeżeli jest tak jak mówisz to ok. prosze tylko abys jeszcze raz mi to potwierdzil. dzieki...

Ja ci odpoweim smile.gif NAPEWNO !! poprostu jest spakowany do rarów
pudek357
QUOTE(maka78 @ Jan 7 2007, 17:36:35) [snapback]110754[/snapback]

A ja mam swap magic ale to nie robi problemu w grze ale gdy robie bo zawsze robie na PAL to dalej nie mam nazwisk nie mam pojecia co jest !!! unsure.gif

Sprawdzałem ligę angielską - też nie mam nazwisk na dole w PALu smile.gif, jakiś bug widocznie. A w towarzyskim wszystko ok. No i na NTSC nawet w towarzyskim nie ma nazwisk na dole.
hakan
QUOTE(Wislak @ Jan 7 2007, 15:38:51) [snapback]110756[/snapback]

Ja ci odpoweim smile.gif NAPEWNO !! poprostu jest spakowany do rarów

dzieki za odpowiedź... teraz tylko sciagnac i pykac biggrin.gif
piku
Witam

Bigolo, czy mógłbyś wstawic listę utworów wykorzystanych w patchu ??
mercy
OF Bigolo bin/cue

http://d.turboupload.com/de/1399643/8cu0ujxkmz.html
ochen
jest ktos z wwa kto ma teog option file`a na memorce ??????? ustawilbym sie i przegrał sobie

jest ktos z wwa kto ma teog option file`a na memorce ??????? ustawilbym sie i przegrał sobie
hakan
QUOTE(mercy @ Jan 8 2007, 22:17:23) [snapback]111238[/snapback]

czy to jest OF, który bedzie pasował do najnowszego patcha Bigolo ???? (chodzi o tą polska wersje gry)
mercy
QUOTE(hakan @ Jan 9 2007, 16:49:55) [snapback]111351[/snapback]

czy to jest OF, który bedzie pasował do najnowszego patcha Bigolo ???? (chodzi o tą polska wersje gry)

tak
skurch
Witam!
Czy ta wersja działa z dyskiem? Zgrałem ją na twardziela i nie działa ;/ może komuś poszła z dysku?
hakan
wreszcie udało mi sie sciągnać i... wszystko ok... wszystko gra. dzieki smile.gif
Jak
Bigolo kiedy dasz patch na megaupload????????????
_DEVIL_
bigolo mozesz wkoncu odpisac i powiedziec jak naprawic blad z wyswietlaniem pilkarzy podczas ligi.Zmiana w towarzyskim meczu nie pomaga.Napisz ktory plik trzeba podmienic!
Pozdro
the_barti
Jak ktoś moze niech wrzuci na megaupload biggrin.gif
the_barti
Jak coś, to na torrencie ja wysyłam max. predkością wysyłania łącza, czyli 40kb/s, a teraz jakoś zajebiście mi leci bo 10kb/s ściąga, dawno tak nie było...średnia prędkość 2kb/s a przed 1 dzień 8% :-/
Sory że nie edytuje smile.gif

edit: jak na razie mi ładnie się utrzymuje, 10-15kb/s (a powinno 70 mad.gif ) ale 2 seedów jest...a ja mam właśnie wysyłanie 70kb/s, więc ciągnijcie ode mnie ile mozecie :-)

edit2: ściągajcie, po paru minutach/godzinach transfer będzie miły dla oka i w dzień-dwa gra juz będzie a warto rolleyes.gif ja wysłałem ponad 6 gb i starczy wink.gif
sajmonito
Witam, może moje pytanie będzie dla was dziwne , ale mam taki problem , mam oryginalną gierkę w wersji PL
wgrywam OF ale nie wiedzieć czemu nie działa , nic się nie zmienia . Pytanie czy to OF będzie działało z tą gierką , jeżeli tak to proszę o pomoc jak to zrobić , mam swap magic 3 plus

Czy w tym OF są już nowe transfery np. GAGO, MARCELO i GONZALO H. w realu madrid ??

za podpowiedź z góry dziekuję

GG#7592353 wink.gif
P@vel
Elo...nie byłem ani razu w tym temacie ale chce zapytać czy wogóle da sie zrobić coś takiego zeby np na PS 2 wrzucić patch OE ??
maciekfox
CYTAT(pike @ Jan 1 2007, 20:25) *
@Wislak14Widok sciagnalem twoj obraz ale nie chcialbym go wypalac na plycie.Uruchomilem go w damonie toolu skopiowalem plik.npo i gdzie go wrzucic na memorke przez launchelfa?Ok dalem rade Dzieki

czy udalo ci sie zdobyc tego of'a??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.