Kitserver By whan V3.0 Final
02.02.2007
Pelny zestaw kitsow do Pro Evolution Soccer 6. Paczka zawiera wszystkie najnowsze oraz najlepsze jakosciowo stroje (wraz z odp numerami) nastepujacych druzyn:-Reprezentacje
-Classics
-Premiership
-Ligue 1
-Serie A
-Eredivisie
-La Liga
-Bundesliga
-Others A, B
-zespoly dostepne tylko w International Challenge (np Izrael, Jamajka...)Zmiany w stosunku do wersji 2.0:
I. Około 30 kompletów nowych strojów autorstwa: Sparka, eleanora, Aripa, Megamana, TsubasisTy i innych.
-uaktualnione stroje następujących reprezentacji: Brazylia, Slowenia, Kostaryka, Ukraina, Turcja, Serbia, Bośnia.
-Premiership: Everton, Middlesbrough, West Ham, Wigan.
-Ligue 1: Nantes.
-Serie A: Sampdoria.
-Eredivisie: PSV Eidhoven, Feyenoord.
-La Liga: Betis, Villarreal, Mallorca, Espanyol, Deportivo La Coruna, Atletico Madrid.
-Others: Benfica, Galatasaray, Koln, Juventus.
-Bundesliga: B.M'Gladbach, Bayer, Frankfurt, Schalke, Stuttgart.
-Uaktualnione opisy strojów widoczne w rogu ekranu.
-poprawione mniejsze znalezione błędy.
II. Map.txt dla następujących OF'ów: Revolution 1.4 OF, Original&Online OF, Milanista v2 & K_Patch 2.0 OF, Superpatch 1.0
III. Kitserver w wersji 6.4.1
Instalacja:Jesli masz juz Kitservera,
usun z GDB - folder
"UNI" (balls, faces, hairs, boots i stadiums moze zostac), nastepnie rozpakuj cala paczke za pomoca winrara do katalogu z PES6 i zamien juz istniejace pliki.
Mapy umieszone sa w folderze
"...GDB/uni/0.Uni Maps.txt" (standardowo ustawiona jest mapa do org OF'a gry) w zaleznosci od posiadanej wersji nalezy odpowiedni plik "map.txt" przekopiowac do folderu
"GDB\uni" i zamienic juz istniejacy.
Klawiszologia Kitservera:
Tab - zmina trybu stroju: Bramkarz <-> Zawodnik
1,2 - przełączanie między strojami home, away, third... etc.
Credits:
kits by: Arip, mstar1, kleimman, eleanor, Bona, qiankun, kel, spark, megamansx (Nero)...
fonts by: bombillero, Bona, dino, FabioS, Higgs, JJ, kel, Spark...
Waga:
115 mb

Rozpakowujemy za pomocą winrara 3.40+
www.rarlab.com
Zapraszam do pobierania, ew uwagi czy też wykryte błędy (ma nadziej że nie ma) można pisać w tym temacie.
Nareszcie ktos podjal sie tego zadania !!! Bravooo whan !! Respect.... DOWNLOAD
kroczek
Dec 8 2006, 11:58
Mam wielka prosbe mógłbys podac linka do revolution of 1.3,a tak wogóle świetna robota!!
na pro-evo już tydzien temu ktoś dał newsa z full kitserverem ;/ brawo chociarz za chęci
macie pośpiech...
A takie cos ze strojami HD jest dostepne?
QUOTE(Bo0os @ Dec 8 2006, 12:21:08) [snapback]102153[/snapback]
na pro-evo już tydzien temu ktoś dał newsa z full kitserverem ;/ brawo chociarz za chęci
macie pośpiech...
Bo pro-evo to lepszy serwis

Nie wiecie moze kiedy bedzie kitserver z suportem dla polskiej wersji??Pozdrawiam
Dominoz
Dec 8 2006, 15:30
Oby jak najszybciej, bo sie doczekac niemoge juz :]
a wie ktoś czy to są zwykłe stroje czy HD
Bratankow dwoch Apator i Ruch
Dec 8 2006, 16:32
Czy te stroje będzie trzeba konfigurować przez GBD Manager czy są już skonfigurowane?
lala6000
Dec 8 2006, 17:18
to są stroje hd?
Bartolek
Dec 8 2006, 17:28
mozna by tak na inny serverek bardzo bym prosil
Siemanko to mój pierwszy post na tym forum.
Ja jak tylko zassam jeszcze kilka dodatków takich jak:
-Wsyzstkie kitsy (ze spisem drużyn)
-Wszystkie Stadiony (ze spisem drużyn i stadionów)
-Najleprze bootpacki
-Najleprze piłki
-Kitserwer (który zawiera stadiums, ball i kits)
i inne
to wszystko walne na serwer zeby bespośrednio można ściągać, bo takto czasem nie można ściągnąć bo transfer coś tam, albo sie ściąga do 93% i staje.
PZDRO
wielkie dzięki whan, koszulki super wczoraj ściągnąłem i sobie na nich śmigam
Witam
Czym to jest spakowane ?
Nieważne już znalazłem. Swoją drogą możnaby to spakować trochę bardziej popularnym programem.
baski18
Dec 9 2006, 16:45
a ja nie moge znalesc Option File Revolution V. 1.3 moze ktos dac tu linka ??
Pozdro
QUOTE(Bo0os @ Dec 8 2006, 10:21:08) [snapback]102153[/snapback]
macie pośpiech...
Bredzisz, te wszystkie wydane do tej pory packi mają pełno błędów. Mam jej wszystkie i ani jeden nie był chociaż w 90% prawidłowy (raz złe stroje, słabe jakościowo lub numery nie te itp...). W mojej paczce jest inaczej.
Nie chodzi tu o szybkość a o jakość...
a ja nie moge znalesc Option File Revolution V. 1.3 moze ktos dac tu linka ??
Pozdro
łap:
http://rapidshare.com/files/4023715/PES_Re...1.3_PC.zip.html
http://files.filefront.com//;6211132;;/
Witam
Czym to jest spakowane ?
Nieważne już znalazłem. Swoją drogą możnaby to spakować trochę bardziej popularnym programem.
Spakowane 7zipem dla lepszej kompresji, każdy winrar od wersji 3.30 wzwyż to rozpakuje
ost rzecz, strojów HD nie ma, bo robiłem paczkę sporo przed wydaniem KS 6.3.0.
W przyszłości może zrobie wersję ze strojami najwyższej rodzielczości... Jednak z uwagi na duże rozmiary, małą różnicę podczas gry na kamerze wide oraz dużą obciążalność karty graficznej przez stroje HD, nie jestem tego zwolennikiem
W takim razie bardzo poprosze o paczke HD jak znajdziesz czas.
lala6000
Dec 10 2006, 11:05
Zajebista paczka....a propo strojow hd to az tak wielkiej roznicy nie ma!!
nie ma, nie ma, nawet najlepsi kitmakerzy (qianqun, spark, kel, eleanor) nie są dobrze nastawieni do HD i robią stroję w zwykłej rodzielczości. Jedyne co nas może czekać to zmiana z tekstury 512x256 na 512x512 dzięki czemu ten fatalny nowy model z pesa 6 stanie się najlepszym... Wyższa rodzielczość nie będzie robić różnicy.
lala6000
Dec 10 2006, 11:49
A czemu jesli wgram twojego kitservera to nie moge wybrac pilki (z tego pliku balls w kitserverze) ?? Naciskam wszystkie klawisze i nie moge ich wybrac....wiesz czemu?
OK juz wiem moj blad!! zamiast najpierw poczytac od razu pomocy szkualem!!
w moim ks nie ma piłek. Jeśli wrzuciłeś jeszcze do tego kitservera 6.3.0 to piłki zmieniaj klawiszami 7 do 9 albo zmień sobie ustawienia pszycisków za pomocą "keybind.exe" , który jest w folderze z kitserverem.
Maurice
Dec 11 2006, 23:01
QUOTE(whan @ Dec 8 2006, 10:17:29) [snapback]102143[/snapback]
Pelny zestaw kitsow do Pro Evolution Soccer 6. Paczka zawiera wszystkie najnowsze oraz najlepsze jakosciowo stroje (wraz z odp numerami) nastepujacych druzyn:-Reprezentacje
-Classics
-Premiership
-Ligue 1
-Serie A
-Eredivisie
-La Liga
-Bundesliga
-Others A, B
-zespoly dostepne tylko w International Challenge (np Izrael, Jamajka...)Instalacja:Jesli masz juz Kitservera, usun z GDB folder "UNI" (balls i stadiums moze zostac), nastepnie rozpakuj cala paczke za pomoca winrara do katalogu z PES6 i zamien juz istniejace pliki.
Do calosci dolaczone sa 4 pliki map.txt przystosowane do najpopularniejszych OF'ow, takich jak:-PesFan V1 Option File
-PES Revolution 1.3 OF
-K_Patch 1.0 OF
-Originalny(online) OF gry
Mapy umieszone sa w folderze "Uni Maps" w zaleznosci od posiadanej wersji nalezy odpowiedni plik "map.txt" przekopiowac do folderu "uni" i zamienic juz istniejacy.
DOWNLOADWaga:
97 Mb.Zapraszam do pobierania, ew uwagi można pisać w tym temacie.

Witam. Mam Jedno pytanko. Jestem pocztkujący i moge nie musze wszystkiego wiedzieć. Mam juz kit servera ale czy te inne dodatki czyli:
-PesFan V1 Option File
-PES Revolution 1.3 OF
-K_Patch 1.0 OF
-Originalny(online) OF gry
sa koniecznie potrzebne żeby te stroje były w grze?
nie, to są tylko mapy. w zależności jakiego posiadasz Option File'a, taką kopiujesz mapę do folderu uni. Standarowo ustawiona jest Orginalna mapa (czyt. nie patchowana gra).
pawka20
Dec 16 2006, 23:24
Poprosze to na inny server bo do konca mi nie idzie .
Z gory dzieki !!
lala6000
Dec 16 2006, 23:54
Ej po wgraniu tego kitservera mam taki problem....jak wybieram stadion przed meczem to na nim gram ale jak powtarzam mecz to stadion sie zmienia! a wczesniej tak nie bylo...wiesz moze ocb? na pewno cos z stadium serverem...moze lekko nie na temat ale coz taki swiat
jutro wieczorem wrzuce na inny serv wersję 1.1 z jakimiś 30-40 nowymi zestawami strojow, które ostatnio się ukazały
NipponJapanBoy
Dec 17 2006, 14:29
QUOTE(whan @ Dec 17 2006, 01:59:54) [snapback]104219[/snapback]
jutro wieczorem wrzuce na inny serv wersję 1.1 z jakimiś 30-40 nowymi zestawami strojow, które ostatnio się ukazały
w tej paczce niektore zespoly maja tylko dwa kitsy (nie ma bramkarskich) co za syf...ale paczka godna polecenia...
Beny13
Dec 20 2006, 15:35
Whan kiedy wyjdzie to uaktualnienie i czy te co teraz jest działa z najnowszym ks?
Kitserver By whan V2.0
-Classics
-Premiership
-Ligue 1
-Serie A
-Eredivisie
-La Liga
-Bundesliga
-Others A, B
-zespoly dostepne tylko w International Challenge (np Izrael, Jamajka...)Zmiany w stosunku do wersji 1.0:
I. Około 50 kompletów nowych strojów autorstwa: Sparka, eleanora, Aripa, Megamana, TsubasisTy i innych.
-uaktualnione stroje wszystkich reprezentacji grających w Adidasie (autor Spark).
-uaktualnione stroje Włoch, Irlandi Płn, Anglii.
-dodane nowe stroje dla wszystkich drużyn "Classic".
-Premiership: (uaktualnione: Chelsea (by Spark), Everton, Porsmouth, Sheffield, Tottenham, Watford).
-Ligue 1: (uaktualnione: Auxerre, Marsylia, Saint Etienne (by Spark), Lyon, Sochaux, Monaco, Lens).
-Serie A: (uaktulanione: Milan (by Spark), Ascoli, Chievo, Parma, Siena, Torino).
-Eredivisie: (uaktualnione: Feyenoord, AZ, NEC, Excelsior).
-La Liga: (uaktualnione: Deportivo, Real Madrid (by Spark).
-Others (uaktualnione: Djurgardens, Dynamo, Juventus, Koln, Kopenhaga, Levski, Porto, Rangers, Szachtar, Sparta Praga, Steaua).
-Bundesliga- (uaktualnione: Bochum, Hertga, Schalke, Werder, Wolfsburg).
II. Dodane opisy dla każdego stroju dostępnego w GDB. Od teraz w menu ich wyboru widzimy krótki opis: Home, Away, Third, GK Home... etc.
III. Dodany atrybut "radar color" (kolor wyświetlany na radarze) dla każdego stroju.
IV. Uaktualnione Numery oraz fonty na koszulkach.
V. Map.txt dla następujących OF'ów: Revolution 1.0-1.4 OF, Original&Online OF, Milanista v2 & K_Patch 1.4 OFInstalacja:Jesli masz juz Kitservera,
usun z GDB - folder
"UNI" (balls, faces, hairs i stadiums moze zostac), nastepnie rozpakuj cala paczke za pomoca winrara do katalogu z PES6 i zamien juz istniejace pliki.
Mapy umieszone sa w folderze
"Uni Maps" (standardowo ustawiona jest mapa do org wersji gry) w zaleznosci od posiadanej wersji nalezy odpowiedni plik "map.txt" przekopiowac do folderu
"GDB\uni" i zamienic juz istniejacy.
DOWNLOAD (server IO
)Waga:
106 Mb.Zapraszam do pobierania, ew uwagi można pisać w tym temacie.
Kami(L)
Dec 27 2006, 17:52
Jesteś wielki!
lala6000
Dec 27 2006, 21:47
brakuje mi stroju INTERu dla ligi mistrzow...ten taki szary z granatowymi paskami...jakbys mogl to zarzuc jesli posiadasz...dzieki z gory
jeśli takowy by był to na pewno znalazłby się w tej paczce
lala6000
Dec 28 2006, 01:05
http://www.fcinter.pl/index2.php?page=stroje No wlasnienie ma :/ ta trzecia koszulka...o to mi chodzi...wiec jesli bys gdzies znalazl lub posiadal to zarzuc i dzieki z gory
QUOTE(lala6000 @ Dec 27 2006, 23:09:24) [snapback]107843[/snapback]
http://www.fcinter.pl/index2.php?page=stroje No wlasnienie ma :/ ta trzecia koszulka...o to mi chodzi...wiec jesli bys gdzies znalazl lub posiadal to zarzuc i dzieki z gory
to są stroje z 2005/2006 a teraz mamy sezon 2006/2007
lala - chodzi o to ze gdyby byl ZROBIONY do pesa to whan by go dal
lala6000
Dec 28 2006, 14:23
Ale w ostatnich meczach ligi mistrzow grali w tych strojach...wiec chyba w tym sezonie je nosza

ja np mam taki ale niezbyt jakosciowo on.
lala6000
Dec 28 2006, 14:37
QUOTE(lala6000 @ Dec 28 2006, 13:27:40) [snapback]107996[/snapback]
Ale w ostatnich meczach ligi mistrzow grali w tych strojach...wiec chyba w tym sezonie je nosza

ja np mam taki ale niezbyt jakosciowo on.
dobra jak nie ma to nie ma

nie ma co se dupy (i innym) zawracac
Nie to nie sa HD
QUOTE(MAT92 @ Dec 28 2006, 12:30:38) [snapback]107997[/snapback]
a to są stroje HD ??
nie, HD w mojej paczce nie ma i nigdy nie będzie ponieważ: 1.najlepsi kitsmakerzy nie robią strojów w tym formacie... stąd ich znikoma ilość 2. Gra może mocno spowalniać na słabszych kompach. 3. Duże rozmiary, paczka zamiast 100 miałaby 1GB albo i wiecej. 4. Obecny format w zupełności wystarcza, a na kamerze wide i tak nie widać różnic.
dlaczego nie moge tego otworzyć pisze że plik jest uszkodzony
może się źle sciągnęło

? lub spr tym
http://rarlab.com/rar/wrar362pl.exe
Super paka, znów

Powiedz czemu nie uzupełniasz w map.txt numerku dla Hondurasu ?
I czy wyszedł juz PES Revolution 1.4 OF ? Jeśli tak, to proszę o linka
dr_idea
Dec 29 2006, 09:17
Ja mam lamerskie pytanie, ale pierwszy raz instaluje tego kitservera, juz stroje mam wszystko gra, tylko niech ktos mi krok po kroku jak dla dziecka neo wytlumaczy jak wgrac pilki i jak twarze (cos slyszalem o jakims faceserverze). Pozdrawiam.
czarek
Dec 29 2006, 09:28
twarze i włosy: robisz w folderze gdb foldery faces i hair. do jednego wklejsz bin twarzy a do drugiego włosów. w każdym z tych folderów tworzysz polik textowy "map" i piszesz
liczba porządkowa piłkarza,"nazwa pliku.bin"
u mnie to jest np coś takiego:
146,"Beckham.str"
185,"Barthez_face_mystiq.bin"
217,"Klose.str"
302,"Cannavaro.bin"
356,"RvN.bin"
602,"Sergio Ramos.bin"
607,"Raul.bin"
620,"Reyes.bin"
1040,"Carlos.bin"
1041,"Emerson.bin"
1046,"Ronaldo.str"
1052,"Cicinho.bin"
1057,"Robinho.bin"
3341,"Raul Bravo.bin"
3342,"Diarra.bin"
3343,"Cassano.bin"
3344,"Diego Lopez"
3345,"Pavon.bin"
3348,"De La Red.bin"
3350,"Guti.bin"
32920,"Marcelo.bin"
u becksa jest.str, bo plik twarzy jest w tym formacie, a diego lopez jest bez tej końcówki, bo nie jset określone czy to plik bin, czy str
numerki te na początku bierzesz z edit mode (id)
marcelo ma taki numerek, bo jest własnej roboty
P.S. wrzucam na serwa własnie ks-a ze strojami whana + kilka stadionów + piłki + twarzyczki i włosy
maku1988
Dec 29 2006, 10:19
A ja mam prośbą bo ze względu na słabe łącze neo128 nie mogę ściągnąć najnowszego dzieła Whana, więc jeśli znajdzie się jakiś dobry człowiek, który podzieli ten dodatek na 3 albo 4 części będe bardzo wdzięczny
czarek
Dec 29 2006, 10:38
QUOTE(alter @ Dec 29 2006, 01:42:33) [snapback]108229[/snapback]
Super paka, znów
Powiedz czemu nie uzupełniasz w map.txt numerku dla Hondurasu ?
I czy wyszedł juz PES Revolution 1.4 OF ? Jeśli tak, to proszę o linka
1.Bo nie mam strojów hondurasu
2.Wyszedł nawet i 2.0
http://rapidshare.com/files/7527096/PES_Re...OF_V.2.0_PC.zip ale różne są opinie na jego temat

Moim zdaniem najlepszy OF to Milanista v2 (następca Watsona, który robił bdb ofy)
Dzięki whan, ktoś musi wykonać te stroje Hondurasu...

Co do OFa miałem ten Revolution OF 2.0 , ale myślałem że to jakaś pomyłka przy numerowaniu czy coś... ściągam Milanistę
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.