Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Full Kitserver Pack By Whan V3.0 Final
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Tools
Stron: 1, 2, 3
Kempu
Macie stroje to o-fa E9??? Chodzi mi o linki.
Kriss91
Mały refresh starego tematu tongue.gif (tylko nie bijcie laugh.gif ). Whan czy masz zamiar w najbliższej przyszłości publikować pakę z kitsami na nowy sezon??
Bulwion
zauploaduje ktos to na inna stronke bo ta juz wygasla please ?
Kempu
Propozycja żeby zrobić pake na NOWY SEZON. Grasz jeszcze w 6? Zrób pake nową...
belegrom
Dołączam się do prośby aby wrzucić paczkę na nowy serwer ... z poprzedniego została niestety wyrzucona ... jeżeli ktoś ją jeszcze posiada, to proszony jest o wsparcie w tej sytuacji ...

Z góry wielkie THX ...
Mrsbond
ja tez bym prosil o ponowne wrzucenie tego biggrin.gif
PSR
Witam!

Pisze moze nie w tym temacie ale niebardzo wiem gdzie mam napisac. Pilnie poszukuje patcha który działał w taki sposób ze przy duzej zawartosci kitservera gra sie nie zacinała.Wiem ze taki patch wyszedł bo kiedys go miałem ale teraz nigdzie nie moge go poszukac.Jesli ktos podesłał by jakiegos linka będe bardzo wdzieczny.
Sapcio
Pobieram plik i gdy otwieram jest tam filmik z sexem
kubadrex
Siema. Prosiłbym bardzo o reupa biggrin.gif Pozdro
burinho04
jestem nowy i nie czaje gdzie trzba kliknac aby byl jakis link czy cos...;/ bardzo prosze o pomoc...
Damian.

Ściągnij tego patcha

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=13422

kmiron#10
Tak, wiem, wiem, że pewnie największy odkop w historii forum. Ale pilnie potrzebuję kilku strojów z tej paczki. Może jakimś cudem ktoś posiada stroje następujących reprezentacji z tamtego okresu:

Kostaryka
Szwecja
Paragwaj
Serbia & Czarnogóra (tak, to nie pomyłka biggrin.gif)
Meksyk
Polska

Z góry dzięki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.