Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Full Kitserver Pack By Whan V3.0 Final
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Tools
Stron: 1, 2, 3
hasan_can37
thanks....
MAT92
a tak apropo OF to w którym są najbardziej aktualne składy(larson w MU i inne ?)
mati**
http://tinypic.com/view/?pic=43w5guu o co chodzi ?? co jeszcze trzeba zrobic ??
qazwsx
Mat92 - Najnowszy to chyba Evolution OF 1.1
Sory za offtop
Maharadza
mam pytanie troche off topic ale nie dokońca, od jakiegos czasu PES zaczoł mi sie przycinac ;/ chociaz to nigdy wczesniej nie miało miejsca,karte graficzna mam nową i niemam pojęcia od czego to moze byc ,te przycinki zaczynaja sie zreguły po jednym lub dwuch meczach,macie jakies sugestie?
czarek
powtórki zapisane w katalogu moje dokumenty/konami/pes6. wytnij je gdzieś, zostaw tylko WIN32KONAMIPES6 i ewentualnie save z taktykami
Lesiu
QUOTE(mati** @ Jan 7 2007, 15:44:54) [snapback]110760[/snapback]

http://tinypic.com/view/?pic=43w5guu o co chodzi ?? co jeszcze trzeba zrobic ??

Zobacz czy nie masz pliku PES6.exe zaznaczonego "tylko do odczytu".
mati**
http://i14.tinypic.com/3z83kts.jpg

Trzeba przestawic na to drugie ?

EDIT: Juz mi się udało. Fajna rzecz. Thanks
Maharadza
QUOTE(fan pro-evo.pl @ Jan 9 2007, 07:05:01) [snapback]111260[/snapback]

powtórki zapisane w katalogu moje dokumenty/konami/pes6. wytnij je gdzieś, zostaw tylko WIN32KONAMIPES6 i ewentualnie save z taktykami

nic to nie dało nadal sie lekko przycina pod koniec meczu np. tak jakby sie coś "zmęczyło" i powodowało ze gra sie przycina
arm
Whan zrobił juz ktos nowe kitsy dla repr z Amerykii:
Meksyk, Paragwaj, Chile, Urugwaj...
czarek
QUOTE(Maharadza @ Jan 9 2007, 19:23:10) [snapback]111421[/snapback]

nic to nie dało nadal sie lekko przycina pod koniec meczu np. tak jakby sie coś "zmęczyło" i powodowało ze gra sie przycina

to znaczy, zę mżesz miec problemy ze sprzętem, np przegrzewanie sie. sprawdź temp pł. gł przed uruchomieniem kompa i np po godzinie pracy, jezeli bedzie wysoka różnica, to pł. do wymiany
BoBaN
możliwe też ze zasilacz ma spadki napiecia, moze sie tez przegrzewać. to tez moze byc problem przycinania sie, czestego restartowania kompa itp.
Simon
wg mnie to problem z plyta glowna. napisz jaka masz i czy masz ta nowa karte graf agp czy pci. z wlasnego doswiadczenia wiem ze mozesz miec stara plyte glowna agp x4 a karta graf podchodzaca pod x8 jest o polowe mniej wydajna.

druga wersja jest taka ze mozesz miec slaby procesor (napisz jaki masz)

trzecia wersja moze byc taka ze masz za malo ramu i masz powlaczane jakies zbedne procesy

ostatnia wersja jest taka ze po prostu wlazl ci sie jakis trojan i ci muli kompa
rangiz
QUOTE(Simon @ Jan 11 2007, 00:04:55) [snapback]111795[/snapback]

wg mnie to problem z plyta glowna. napisz jaka masz i czy masz ta nowa karte graf agp czy pci. z wlasnego doswiadczenia wiem ze mozesz miec stara plyte glowna agp x4 a karta graf podchodzaca pod x8 jest o polowe mniej wydajna.

Wiekszej bzdury nie slyszalem. Miedzy portem agp 4x a 8x jesli mowa o karcie x8 podlaczonej do x4 roznica wydajnosci wynosci max. 1-2%

Jesli chodzi o karty to pamiec 64 a 128 bit (nie mb ale bit) odgrywa znaczenie i wydajnosc moze roznic sie nawet o 40% przy tym samym modelu na roznych szynach ale to osobny temat.
snake
Wydaje mi się że różnica wydajności między x4 a x8 jest większa, nie po to ktoś tworzył nowszy[szybszy] port żeby wydajność była większa o 2%.
Maharadza
procka mam celeron 2,53 plyta msi 865PE Neo2 AGP8x ramu 512mb karta Radeon x800 GTO 256mb/ddr -karta jest oczywiscie na AGP wątpie zeby to był trojan bo wogole komp mi sie cos muli i skanuje antywirusami ale nic nie znajduje,sprawdze pozniej te temp. w biosie je sprawidzic czy jakis specialny program pod wina jest??

sprawdziłem temperature i po 15 min działania kompa temp,wynosila 79 stopni C a po godzinie 88 stopni...
czarek
to temperatura masz wysoką, u mnie po godzinie pracy jest to około 75 stopni, coś jest chyba nie tak z płytą
snake
75 to i tak za wysoko.
Maharadza
to co płyta? czy raczej wentylator? te 88 stopni bylo zaraz potym jak skonczylem grac , po godzinie sprawdzilem znwou i bylo spowrotem 77 stopni
MAT92
Whan ,kiedy możemy spodziewać się paczki koszulek V3
czarek
QUOTE(snake @ Jan 11 2007, 14:57:32) [snapback]111877[/snapback]

75 to i tak za wysoko.

taką temperaturę mam od początku jak kompa mam smile.gif pytałem się informatyka, czy nie za wysoka to mówił, że jest odpowiednia tongue.gif
Credt
BRAWO, NARESZCIE ZNALAZŁ SIĘ KTOŚ NA TYLE AMBITNY I PRACOWITY, ŻEBY WYKONAĆ FULL KITPACK!!! RISPEKT, WHAN! cool.gif
whan
nudziłem się... tongue.gif

1 lub 2 lutego wrzuce wersje 3.0 zgodną z najnowszymi ofami, no i jakieś 20-30 nowych kompletów strojów, które ostatnimi czasy sie ukazały... smile.gif
MAT92
extra whan czekam z niecierpliwością smile.gif
lala6000
A wrzucisz tez do paczki najnowsze of-y?? znaczy sie ten ktory uwazasz na najlepszy?? bo nie chce mi sie sprawdzac wszystkich po kolei skoro juz ktos to robil tongue.gif
Kempu
Proponuje abyś dodał też ze 100 twoich ulubionych piłek, pare facjatek i możesz też wrzucić pare stadionów + dobry of, To byłaby taka uniwersalna paka, można by np. tez zauploadować piłki osobno, stadiony osobno, a stroje osobno, żeby nikt nie ściągam niczego na darmo!

GRATULACJE SUPEER ROBOTA
>>>>>>Great Work<<<<<<<
ciapke
Whan dzis juz 2 luty mam nadzieje ze ukaze sie twoja znakomita praca 3.0 tongue.gif naprawde super by bylo miec twojego kitservera z bajerami smile.gif

Pozdrawiam
MAT92
czekam z niecierpliwością na kolejną paczke koszulek w twoim wykonaniu
lala6000
i dolacz ofa..please
whan
Kitserver By whan V3.0 Final
02.02.2007

Zmiany w stosunku do wersji 2.0:

I. Około 30 kompletów nowych strojów autorstwa: Sparka, eleanora, Aripa, Megamana, TsubasisTy i innych.
-uaktualnione stroje następujących reprezentacji: Brazylia, Slowenia, Kostaryka, Ukraina, Turcja, Serbia, Bośnia.
-Premiership: Everton, Middlesbrough, West Ham, Wigan.
-Ligue 1: Nantes.
-Serie A: Sampdoria.
-Eredivisie: PSV Eidhoven, Feyenoord.
-La Liga: Betis, Villarreal, Mallorca, Espanyol, Deportivo La Coruna, Atletico Madrid.
-Others: Benfica, Galatasaray, Koln, Juventus.
-Bundesliga: B.M'Gladbach, Bayer, Frankfurt, Schalke, Stuttgart.
-Uaktualnione opisy strojów widoczne w rogu ekranu.
-poprawione mniejsze błędy.

II. Map.txt dla następujących OF'ów: Revolution 1.4 OF, Original&Online OF, Milanista v2 & K_Patch 2.0 OF, Superpatch 1.0

III. Kitserver w wersji 6.4.1

Instalacja:
Jesli masz juz Kitservera, usun z GDB - folder "UNI" (balls, faces, hairs, boots i stadiums moze zostac), nastepnie rozpakuj cala paczke za pomoca winrara do katalogu z PES6 i zamien juz istniejace pliki.

Mapy umieszone sa w folderze "...GDB/uni/0.Uni Maps.txt" (standardowo ustawiona jest mapa do org OF'a gry) w zaleznosci od posiadanej wersji nalezy odpowiedni plik "map.txt" przekopiowac do folderu "GDB\uni" i zamienic juz istniejacy.

Klawiszologia Kitservera:
Tab - zmina trybu stroju: Bramkarz <-> Zawodnik
1,2 - przełączanie między strojami home, away, third... etc.

Credits:
kits by: Arip, mstar1, kleimman, eleanor, Bona, qiankun, kel, spark, megamansx (Nero)...

fonts by: bombillero, Bona, dino, FabioS, Higgs, JJ, kel, Spark...

Waga
:
115 mb

IPB Image

Rozpakowujemy za pomocą winrara 3.40+
www.rarlab.com
Pelas
dobrze że jest kompatybilny z tym Superpatchem bo kitserevr z superpatcha to syf:D dobra robota
WnK
Mógłbym prosić o map pod Revolution OF, z góry dzięki. Pzdr

Co do paki bardzo dobrze dobrane stroje, aktualne czcionki itp (a to mnie denerwuje najbardziej, nieaktualne czcionki tongue.gif )
Kriss91
Ja zaś mam jedynie zastrzeżenie do dobranych modeli kitsów. Np. do templatu WE10 jest dobierany model dla PESa 5. Ale ogólnie kitsy są dobrane bardzo dobrze (z bardzo nielicznymi wyjątkami). GOOD WORK wink.gif
dikhet
ja nie moge otworzyc rara. zly format albo zbior uszkodzony co jest?
snake
A jak pobrałeś plik? Pobieraj wspomagaczem.
whan
sciągnij najnowszą wersję winrara: http://rarlab.com/download.htm
jeśli to nie pomoże to znaczy że plik źle się pobrał, jak pisał snake najlepiej sciągać jakimś zewnętrznym managerem (IDM, FlashGet) itp...

PS
A co do modelów strojów to fakt, nie każdy ma dokładny model (z prostego względu: za czasów v.1.0 nie wiedziałem, który model z pesa 6 za co odpowiada), jednak dla zwykłego gracza jest to w zasadzie niezauważalne tongue.gif

PS2
wieczorem wrzuce map.txt pod Revolution of 3.0
MurdeR
Hey,

whan czy dysponujesz może plikiem map.txt do zebranego przez Ciebie kitservera obsługującym OF PES-Revolution Option File 3.1 lub OF K_Patch_2.0_ppf_option.

jeżeli tak - będę wdzięczny za link

pozdr.
Bombka
whan, czy musze wgrywac option file ktory jest w twojej paczce? cos sie sknoci jak wgram of'a z k_patcha 2.2? bo nie wiem dokladnie czy twoj of zawiera wszystkie zimow zakupy? pozdr
JuveR
QUOTE(MurdeR @ Mar 7 2007, 07:20:01) [snapback]128679[/snapback]

whan czy dysponujesz może plikiem map.txt do zebranego przez Ciebie kitservera obsługującym OF PES-Revolution Option File 3.1 lub OF K_Patch_2.0_ppf_option.

dołaczam się do prośby
matej
whan Brawo! smile.gif dzięki za paczkę przyda się smile.gif
Dawkii
whan mam prośbe czy bys dodał do swojego kitservera troche więcej strojów alternatywnych druzyn ,strojów z champions league i starszych strojów ??
pasta271
dołączam się do prośby o plik map.txt dobsługujący OF PES-Revolution Option File 3.1 lub OF K_Patch_2.0_ppf_option.
Cytat(pasta271 @ May 9 2007, 18:01:28) [snapback]146283[/snapback]
dołączam się do prośby o plik map.txt dobsługujący OF PES-Revolution Option File 3.1 lub OF K_Patch_2.0_ppf_option.

Takie pliki map.txt znajdziesz w paczce Whan`a ohmy.gif
pasta271
W paczce Whan`a jest do wersji Revolution 1.4 OF.
Czy działa on poprawnie z PES-Revolution Option File 3.1?

Dawkii
już ponoć są stroje na sezon 07/08.whan czy bys mógł powkładac te które już zrobili
whan
Cytat(pasta271 @ May 10 2007, 00:07:27) [snapback]146395[/snapback]
W paczce Whan`a jest do wersji Revolution 1.4 OF.
Czy działa on poprawnie z PES-Revolution Option File 3.1?

hmm nie ma tego w paczce w wersji 3? Bo widze że na dysku mam coś takiego w plikach map do mojej paczki "Revolution 3.1 OF" wink.gif

Cytat(Dawkii @ May 10 2007, 16:14:27) [snapback]146468[/snapback]
już ponoć są stroje na sezon 07/08.whan czy bys mógł powkładac te które już zrobili

sa stroje kilku zespołów (w większości nie full sety), mam jednak nastepujacy plan, zaczekam jeszcze troche moze juce wyda GDB Managera z obsługa mixowania to porobie troche "mixów"... No i może nowy ks poprawiajacy bład z rekawicami. Gdyż niedawno dodałem sobie dla każdego zespołu osobne ale niestety gra czasami crashuje...

PS
mój obecny ks niewiele ma wspólnego z tym z wersji 3, gdyż pojawiła się cała masa nowych strojow, które oczywiscie wrzuciłem sobie do uni no i ręcznie dodałem troche mixów. smile.gif
pasta271
Hey!
Jeżeli masz map do mojej paczki "Revolution 3.1 OF" to możesz udostępnić bym był bardzo wdzięczny.

Ja w katalogu 0.Uni Maps.txt mam pliku map do:
K_Patch 2.0 OF (based milanista v2)
Original&Online OF
PesFan&Milanista v1 OF
Revolution 1.4 OF
Superpatch 1.0

Jest Revolution 1.4 OF a nie Revolution 3.1 OF
Dawkii
to Whan zrób ulepszenie twojego kitservera o mixowanie strojów
Dawkii
Whan czy ulepszysz swojego kitservera o nowe stroje reprezentacji niektórych krajów np szwecji czy angli bo graja nowymi zestawami stroji??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.