Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Budowa Stadionu Lecha
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
ComeBack
Cos pieknego...dobra robota
POZDARWIAM;)
Voytec
Zadaszenie prezentuje się fenomenalnie smile.gif
wali-góra
stadion genialny niezłe cacko... tongue.gif
kostek
Geniusz biggrin.gif
seen
Jesli zaimportujesz to do gry to respect biggrin.gif
michal_f
swietny stadion
Maximus_DM
Mały update trybun I i IV

IPB Image

Fottki nowej trybuny

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Dominoz
Ale rywelka biggrin.gif Juz nie moge sie go doczekac smile.gif
Tlen
Modlę się, żeby dało się go wrzucić do gry potem... ale nawet jak się nie uda to błagam daj mi go w wersji do Rhino to się nim będę bawił i sobie jakąś tapetkę machnę albo co... smile.gif
Rafciu
Super ze wrociłes!! Prace nad staddionem wyglądają świetnie!! Ciekaw czy bedzie lepszy niz Gwidona!! hmm... PEwnie tak trzymam kciuki!! POzdro
Maximus_DM
Spory update: zbudowałem i ustawiłem jupitery, obnićzyłem trybuny, zmieniłem schody, rozpoczołem pracę nad wykańczaniem trybun smile.gif Macie jakieś bardzo dokładne zdjęcie lamp na jupiterach?

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
reS
Szczerze mówiąc mi to bardziej przypomina stadion do fify niż pes-a. Tak czy inaczej na screenach wygląda extra.
don rxf
QUOTE(Maximus_DM @ Feb 19 2007, 00:48:18) [snapback]123929[/snapback]

Spory update: zbudowałem i ustawiłem jupitery, obnićzyłem trybuny, zmieniłem schody, rozpoczołem pracę nad wykańczaniem trybun smile.gif Macie jakieś bardzo dokładne zdjęcie lamp na jupiterach?

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Wyglada ciekawie.
Dominoz
Wyglada super...
Tylko jupitery takie sobie,ale wiem,ze ciezko je zrobic smile.gif
Tlen
Ja proponuję dogadać się z Gwidoniem i jakoś jego jupitery dać na ten stadion, bo on zrobił wyczesane wink.gif A sam stadion ... miut biggrin.gif
Dominoz
QUOTE(Tlen @ Feb 19 2007, 17:13:52) [snapback]124065[/snapback]

Ja proponuję dogadać się z Gwidoniem i jakoś jego jupitery dać na ten stadion, bo on zrobił wyczesane wink.gif A sam stadion ... miut biggrin.gif

Tyle,ze gwidon obiecał nam,ze ta swoj stadion poprawiony juz jakos w grudniu...

Maximus- czy swiatła beda prosto z jupiterow?
Zrobisz to? Kiedy mozna spodziewac sie wydania stadionu?
kostek
Jak tak pacze na te skriny... to chyba będzie to najlepszy stadion do PESa :>
(O ile uda ci się go dokończyć i potem skonwertować)
Tlen
QUOTE(Dominoz @ Feb 19 2007, 17:15:35) [snapback]124066[/snapback]

Tyle,ze gwidon obiecał nam,ze ta swoj stadion poprawiony juz jakos w grudniu...

Maximus- czy swiatła beda prosto z jupiterow?
Zrobisz to? Kiedy mozna spodziewac sie wydania stadionu?

Gwidonia można znaleźć przez forum Lecha jakoś... Chyba tam go jakieś osoby znają, bo pamiętam, że o nim mówiły smile.gif i wtedy go zapytać
czarek
mam nadzieję, że nie przesadziłeś z ilością meshów, bo stadion jak na razie wygląda kapitalnie
Rafciu
mam pytanie na kiedy masz zamiar zakonczyc prace nad stadione bo jusk nie moge się doczekac te screeny wyglądają kapitalnie POzdRO!
Pelas
fajna robótka;D nigdy tego stadionu na żywo nie widziałem ale z TV:D.... i powiem że bardzo dobrze odwzrowany jest
Tlen
Maximus... Piszę tutaj, bo nie wiem czy PM dotarł ... ale jeżeli nie dotarł to bardzo proszę o kontakt na gg: 7113345... bardzo pilne w sprawie stadionu mam pytanie... Poniekąd niezwiązane z PESem smile.gif i od razu napiszę, że to również nie jest pytanie o to kiedy stadion wyjdzie... sprawa na prawdę poważna wink.gif

Pozdrawiam

PS. jeszcze raz napiszę, że stadion jak ze zdjęcia smile.gif
rufi15
stadion rewelka, czekamy na finała biggrin.gif to Twój pierwszy stadion ? jak nie to jakie juz do PESa6 robiłeś ?
Maximus_DM
QUOTE(rufi15 @ Feb 21 2007, 14:45:03) [snapback]124470[/snapback]

stadion rewelka, czekamy na finała biggrin.gif to Twój pierwszy stadion ? jak nie to jakie juz do PESa6 robiłeś ?

Tak to moj pierwszy stadion smile.gif mam nadzieje, że każdy kolejny będzie lepszy wink.gif
Dominoz
A moze byc lepszy...? biggrin.gif
Kiedy imporcik do gry? smile.gif
Rafciu
czyżby robota staneła!!?? sad.gif sad.gif
Dorin
Maximus na stronie z twojego siga widzialem ładny stadion wisły dałoby sie go do pesa importnac ?
seen
Chyba nici z tego stadionu, bo to do fify tongue.gif
Rafciu
co jest Maximus_DM ! Jakieś problemy z importowaniem do gry? Czy dłuższa przerwa?
Maximus_DM
QUOTE(Rafciu @ Feb 24 2007, 14:16:00) [snapback]125354[/snapback]

czyżby robota staneła!!?? sad.gif sad.gif

Kończę robić barierki, bandy reklamowe oraz flagi... jest to bardzo mozolne i czasochlonne wink.gif bardziej niz szkielet dachu biggrin.gif

QUOTE(seen @ Feb 26 2007, 19:07:29) [snapback]126086[/snapback]

Chyba nici z tego stadionu, bo to do fify tongue.gif

@seen Obiekt 3D to obiekt 3D i można go włożyć nawet jako mape do Quake tongue.gif

QUOTE(Rafciu @ Feb 26 2007, 21:57:25) [snapback]126163[/snapback]

co jest Maximus_DM ! Jakieś problemy z importowaniem do gry? Czy dłuższa przerwa?

Stadion doczekał się już swojej wersji testowej beta, po wykonanych testach nie było żadnego problemu z importowaniem i wszystko działało nak należy smile.gif
Dominoz
No to pokaz screeny!
Na co czekasz smile.gif
Albo wydaj nam bete...
Rafciu
NIe wiesz jak ja sie ciesze z tego stadionu wydaj bete Maximus DM i to jak najprędzej!!
Rafciu
Do wydajesz tą bete czy nie
rufi15
czekamy czekamy smile.gif
don rxf
Ładny stadion smile.gif
Rafciu
czekamy czekamy na bete mówiłes ze jush jest ale nadal nie wystawiasz!!CO jest!??
Dominoz
Jezu, przestancie sapac kurde...
Jak wyda, to wyda- jego sprawa.
Twoje sapanie nic nie da.
seen
Dajcie narazie spokój bo MAximusa chyba ostatnio wogole nie ma sad.gif Jak stadion LEcha bedzie to bedzie a narazie musimy grac na tym od Gwidona tongue.gif
Tlen
Mam bardzo złą wiadomość dla wszystkich, którzy czekają na ten stadion
Poznańskie estadio było już ukończone jednak po zgraniu na pen drive'a Maximusa pliki uległy uszkodzeniu :/ Na szczęście autor tego fantastycznego stadionu się nie poddaje i powiedział, że go ukończy... na pewno jednak przeciągnie się to trochę w czasie

Pozdrawiam
Tlen
czarek
a co to płyt się nie ma. w taki chujowy sposób zjebac taki zajebisty stadion :/
Tlen
Jak masz jeszcze jakieś pretensje... to sam się zabierz za ten stadion!!! Masz tutoriale ... i pole do popisu... i co najważniejsze płyty smile.gif
Pozdrawiam
czarek
przepraszam bardzo, ale jeszcze nie widziałem, aby takie coś wrzucac na pendrive. a co budowy stadionu: chuj cie obchodzi co ja robie, byc może coś niedługo wyjdzie spod mej ręki. a nawet jeśli go skończy to wątpie, czy zdoła go skonwertowac

bez odbioru...
Tlen
Już go skonwertował z tego co wiem smile.gif I wersja beta działała...
Kempu
A jeszcze jedno, jak zgrał na pen drive'a, to piki z kompa też usunął??, Pic na wodę fotomontaż, Jak bym Ja miał zrzucać to bym miał na twardzielu z 6 kopi zapasowych!
Dominoz
I co z tym stadionem? Tak rewelacyjnie sie prezentował...
_mAsteR_
Ooooo wiedze, że filozof "czaruś" tu też się udziela z durnymi kometarzami!! "pseudo moderator" z pro-evo laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Dramat a nie człowiek!
baski18
Co tam z stadionem ?? Do update Orange Patch by się sprzydał ponieważ ten Gwidona ma wiele niedociągnięć.

Pozdro
Dominoz
Słyszałem ze sprawdzonych źródeł, że Maximus kończy już stadion Lecha i przygotowuje go do konwertu na Fife i na PES'a też smile.gif

Już sie nie moge doczekać.
Walcza stadion jest super...ale ma źle odwzorowaną II trybune wink.gif
Dorin
Walcza... ? chyba Gwiadona ?
Dominoz
Oczywiście...mylnęło mi sie wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.