QUOTE(SAMAEL @ Dec 15 2006, 21:37:56) [snapback]103875[/snapback]
Właśnie też niewiem co i jak ale nikt się nie kwapi aby nam to wyjaśnić

ehh
Ja juz sam doszłem, musisz oprócz samej gry zassać patch bin/cue bo bez tego masz okrojone wszystko, nagrywasz bin/cue na płytke (jakims cydem mi sie udało pierwszy raz w zyciu ale zmarnowałem 8 godz na to i 7 płytek) i masz juz dobrego patcha.
SAMAEL
Dec 16 2006, 12:32
OK postaram się też hehe

tylko czemu aż tyle płyt zmarnowałeś?Ja zawsze Alcoholem nagrywam i wszystko mi śmiga.Pozdros
bastus
Dec 16 2006, 15:29
Cześć Bigolo.Gierke z Twoim patchem zassałem i przetestowałem.Masz talent,musze to przyznać bo gra wygląda całkiem inaczej niż oryginał.Teraz czekam na nową odsłonę Twojej pracy (Champions Leagua,albo bigolo vol 2 patch).Podobno ma działać z polską wersją PES ? Byłoby wspaniale.Mam tylko jedną uwagę,a może raczej pytanie: umiałbyś zrobić taką zmianę by zamiast Pucharu Konami była Liga Mistrzów ? Nie chodz tylko o nazwę i logo,chodzi o to by można było grać klubami w systemie grupowym z rewanżami.A po fazie grupowej system pucharowy (sam dobrze przecież wiesz jak to wyglada).Może dasz radę coś tam namieszać.
PS
A tak swoją drogą to kiedy możemy się spodziewać odsłony nowego patcha?
QUOTE(SAMAEL @ Dec 16 2006, 12:36:53) [snapback]103982[/snapback]
OK postaram się też hehe

tylko czemu aż tyle płyt zmarnowałeś?Ja zawsze Alcoholem nagrywam i wszystko mi śmiga.Pozdros

No to SAMUEL powodzenia

przyda Ci się..bo to łatwo wygląda tylko
bigolo1
Dec 16 2006, 19:51
Niestety nieda sie zmienić tak żeby w pucharze konami grać faze grupową a potem pucharową z rewanżami - aż tak zdolny neiejestem!
Champions League w moim nowym patchu jest juz zrobiony za Konami Cup tzn tittle screnny , menusy itp
Ja grając w konami cup u mnie CL gram tak:
Po zakonczeniu fazy grupowej spisuje drużyny ktore awansowaly z grup na kartce , odpalam od nowa Konami cup ale zamiast Rywalizacji w grupach wybieram Round Robin i Home - away no i wpisuje wszystkie TEAMY ktore wyszly z fazy grupowej i w ten sposob mam mecze w dalszej fazie u siebie i na wyjezdzie - Pozdro!
bastus
Dec 17 2006, 12:18
QUOTE(bigolo1 @ Dec 16 2006, 21:55:15) [snapback]104150[/snapback]
Niestety nieda sie zmienić tak żeby w pucharze konami grać faze grupową a potem pucharową z rewanżami - aż tak zdolny neiejestem!
Champions League w moim nowym patchu jest juz zrobiony za Konami Cup tzn tittle screnny , menusy itp
Ja grając w konami cup u mnie CL gram tak:
Po zakonczeniu fazy grupowej spisuje drużyny ktore awansowaly z grup na kartce , odpalam od nowa Konami cup ale zamiast Rywalizacji w grupach wybieram Round Robin i Home - away no i wpisuje wszystkie TEAMY ktore wyszly z fazy grupowej i w ten sposob mam mecze w dalszej fazie u siebie i na wyjezdzie - Pozdro!
Dzięki Bigolo za szybką odpowiedź.No cóż nie można mieć wszystkiego,a swoją drogą to Twoje rozwiązanie problemu z Champions League jest o tyle proste co sprytne-napewno skorzystam.
Niestety nie odpowiedziałeś mi na inne pytanie: kiedy mozemy się spodziewać nowego patcha na polską wersję?
Pozdrawiam.
bigolo1
Dec 17 2006, 19:44
Polska wersja patcha najprowdopodobniej w tym tygodniu = ukończona w 80% a teraz pracuje nad option file V2 - pozdro!
QUOTE(bigolo1 @ Dec 17 2006, 19:48:23) [snapback]104469[/snapback]
Polska wersja patcha najprowdopodobniej w tym tygodniu = ukończona w 80% a teraz pracuje nad option file V2 - pozdro!
Czy do V2 będzie OF .bin, .cue???
SAMAEL
Dec 18 2006, 00:51
QUOTE(ali @ Dec 16 2006, 18:23:53) [snapback]104105[/snapback]
No to SAMUEL powodzenia

przyda Ci się..bo to łatwo wygląda tylko

Nie strasz mnie heheh

qrde no przeciez to tylko wypalenie płytki...a jak Ty to zrobiłes?
Jaki program?
QUOTE(bigolo1 @ Dec 17 2006, 19:48:23) [snapback]104469[/snapback]
fajnie byłoby dostać tak wspaniały prezent na swieta... rozumiem że wszystko bedzie tak jak zawsze... torrent itd.
adriano91
Dec 18 2006, 13:40
to jest patch do ps2 czy na pc?
QUOTE(adriano91 @ Dec 18 2006, 13:44:18) [snapback]104583[/snapback]
to jest patch do ps2 czy na pc?
PS2
SAMAEL
Dec 21 2006, 00:11
Oooo ja znalazłem już torrenta do v.2 yyyeeee thx Bigolo
Banana Boy
Dec 21 2006, 20:21
No ja właśnie zasysam, niezła prędkość

, tylko OF-a nie ma jeszcze.
Visi0n
Dec 22 2006, 23:56
może ktoś wrzucić of ver 1,5 na rapida ... z góry thx
Banana Boy
Dec 31 2006, 11:22
Do dupy mi sie ściągnęło 99,9% i tak od 3 dni. Nawet wcześniej ściągalo sie przez 10 minut prędkościa ponad 100 kb/s, a potem spadało do zera. I tak sie zmieniało ciągle. Patcha nie moge nawet do końca ściągnąć. Z tego co widziałem to plik iso. Więc jego zawartośc wypakowałem do folderu, i zrobiłem z niego iso (bądź co bądź wkoncu niby tylko jeden mega mi sie ciągnie od kilku dni), włączyłem swapa, odpaliłem PES 6 i co?... dupa... czarny ekran.
_DEVIL_
Jan 18 2007, 12:08
Mam pytanie do wszystkich forumowiczow.Czy ktos wie ktore pliki sa odpowiedzialne za wyswietlanie nazw zawodnikow podczas meczu.Bigolo w swoim patchu ma blad(jest napis i obramowka czarna) , zeby to poprawic to musze podmienic pliki z dobrego patcha.Jezeli tos wie ktore to pliki prosze o napisanie .pozdrawiam
Charva
Jan 31 2007, 15:55
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.