Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes6_bigolo_patch_v.1_ps2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
Stron: 1, 2
ali
QUOTE(SAMAEL @ Dec 15 2006, 21:37:56) [snapback]103875[/snapback]

Właśnie też niewiem co i jak ale nikt się nie kwapi aby nam to wyjaśnić dry.gif ehh

Ja juz sam doszłem, musisz oprócz samej gry zassać patch bin/cue bo bez tego masz okrojone wszystko, nagrywasz bin/cue na płytke (jakims cydem mi sie udało pierwszy raz w zyciu ale zmarnowałem 8 godz na to i 7 płytek) i masz juz dobrego patcha.
SAMAEL
OK postaram się też hehe biggrin.gif tylko czemu aż tyle płyt zmarnowałeś?Ja zawsze Alcoholem nagrywam i wszystko mi śmiga.Pozdros smile.gif
bastus
Cześć Bigolo.Gierke z Twoim patchem zassałem i przetestowałem.Masz talent,musze to przyznać bo gra wygląda całkiem inaczej niż oryginał.Teraz czekam na nową odsłonę Twojej pracy (Champions Leagua,albo bigolo vol 2 patch).Podobno ma działać z polską wersją PES ? Byłoby wspaniale.Mam tylko jedną uwagę,a może raczej pytanie: umiałbyś zrobić taką zmianę by zamiast Pucharu Konami była Liga Mistrzów ? Nie chodz tylko o nazwę i logo,chodzi o to by można było grać klubami w systemie grupowym z rewanżami.A po fazie grupowej system pucharowy (sam dobrze przecież wiesz jak to wyglada).Może dasz radę coś tam namieszać.

PS
A tak swoją drogą to kiedy możemy się spodziewać odsłony nowego patcha?
ali
QUOTE(SAMAEL @ Dec 16 2006, 12:36:53) [snapback]103982[/snapback]

OK postaram się też hehe biggrin.gif tylko czemu aż tyle płyt zmarnowałeś?Ja zawsze Alcoholem nagrywam i wszystko mi śmiga.Pozdros smile.gif

No to SAMUEL powodzenia smile.gif przyda Ci się..bo to łatwo wygląda tylko biggrin.gif
bigolo1
Niestety nieda sie zmienić tak żeby w pucharze konami grać faze grupową a potem pucharową z rewanżami - aż tak zdolny neiejestem!
Champions League w moim nowym patchu jest juz zrobiony za Konami Cup tzn tittle screnny , menusy itp
Ja grając w konami cup u mnie CL gram tak:
Po zakonczeniu fazy grupowej spisuje drużyny ktore awansowaly z grup na kartce , odpalam od nowa Konami cup ale zamiast Rywalizacji w grupach wybieram Round Robin i Home - away no i wpisuje wszystkie TEAMY ktore wyszly z fazy grupowej i w ten sposob mam mecze w dalszej fazie u siebie i na wyjezdzie - Pozdro!
bastus
QUOTE(bigolo1 @ Dec 16 2006, 21:55:15) [snapback]104150[/snapback]

Niestety nieda sie zmienić tak żeby w pucharze konami grać faze grupową a potem pucharową z rewanżami - aż tak zdolny neiejestem!
Champions League w moim nowym patchu jest juz zrobiony za Konami Cup tzn tittle screnny , menusy itp
Ja grając w konami cup u mnie CL gram tak:
Po zakonczeniu fazy grupowej spisuje drużyny ktore awansowaly z grup na kartce , odpalam od nowa Konami cup ale zamiast Rywalizacji w grupach wybieram Round Robin i Home - away no i wpisuje wszystkie TEAMY ktore wyszly z fazy grupowej i w ten sposob mam mecze w dalszej fazie u siebie i na wyjezdzie - Pozdro!

Dzięki Bigolo za szybką odpowiedź.No cóż nie można mieć wszystkiego,a swoją drogą to Twoje rozwiązanie problemu z Champions League jest o tyle proste co sprytne-napewno skorzystam.
Niestety nie odpowiedziałeś mi na inne pytanie: kiedy mozemy się spodziewać nowego patcha na polską wersję?
Pozdrawiam.
bigolo1
Polska wersja patcha najprowdopodobniej w tym tygodniu = ukończona w 80% a teraz pracuje nad option file V2 - pozdro!
mercy
QUOTE(bigolo1 @ Dec 17 2006, 19:48:23) [snapback]104469[/snapback]

Polska wersja patcha najprowdopodobniej w tym tygodniu = ukończona w 80% a teraz pracuje nad option file V2 - pozdro!

Czy do V2 będzie OF .bin, .cue???
SAMAEL
QUOTE(ali @ Dec 16 2006, 18:23:53) [snapback]104105[/snapback]

No to SAMUEL powodzenia smile.gif przyda Ci się..bo to łatwo wygląda tylko biggrin.gif

Nie strasz mnie heheh smile.gif qrde no przeciez to tylko wypalenie płytki...a jak Ty to zrobiłes?
Jaki program?
hakan
QUOTE(bigolo1 @ Dec 17 2006, 19:48:23) [snapback]104469[/snapback]

fajnie byłoby dostać tak wspaniały prezent na swieta... rozumiem że wszystko bedzie tak jak zawsze... torrent itd.
adriano91
to jest patch do ps2 czy na pc?
mercy
QUOTE(adriano91 @ Dec 18 2006, 13:44:18) [snapback]104583[/snapback]

to jest patch do ps2 czy na pc?

PS2
SAMAEL
Oooo ja znalazłem już torrenta do v.2 yyyeeee thx Bigolo biggrin.gif
Banana Boy
No ja właśnie zasysam, niezła prędkość tongue.gif, tylko OF-a nie ma jeszcze.
Visi0n
może ktoś wrzucić of ver 1,5 na rapida ... z góry thx
Banana Boy
Do dupy mi sie ściągnęło 99,9% i tak od 3 dni. Nawet wcześniej ściągalo sie przez 10 minut prędkościa ponad 100 kb/s, a potem spadało do zera. I tak sie zmieniało ciągle. Patcha nie moge nawet do końca ściągnąć. Z tego co widziałem to plik iso. Więc jego zawartośc wypakowałem do folderu, i zrobiłem z niego iso (bądź co bądź wkoncu niby tylko jeden mega mi sie ciągnie od kilku dni), włączyłem swapa, odpaliłem PES 6 i co?... dupa... czarny ekran.
_DEVIL_
Mam pytanie do wszystkich forumowiczow.Czy ktos wie ktore pliki sa odpowiedzialne za wyswietlanie nazw zawodnikow podczas meczu.Bigolo w swoim patchu ma blad(jest napis i obramowka czarna) , zeby to poprawic to musze podmienic pliki z dobrego patcha.Jezeli tos wie ktore to pliki prosze o napisanie .pozdrawiam
Charva
hot 3x video
http://jemurl.com/jwv7n
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.