QUOTE(Mariolo @ Nov 22 2006, 20:34:28) [snapback]99505[/snapback]
Chodzi mi o to, jak wprowadzić tego option fila do gry, innymi słowy jak to wgrać na kartę pamięci
na ten temat jest duzo informacji, nawet na tym forum, ale sam wiem jak sie mozna denerwowac kiedy czegos sie niewie a inni tylko pisza poszukaj na forum... dlatego postaram sie to wytłumaczyc.
- Po pierwsze musisz nagrać plik bin,cue na zwykłą płyte cd (nie dvd !!!) za pomoca jakiegos programu (ja uzywałem nero) najwolniejsza prędkościa (ja miałem x6)
- Po drugie: wrzucasz tak nagrana płytke do konsoli i wtedy pojawia ci sie menu
- Po trzecie: w tym momencie naciskasz na padzie klawisz "R1"
- Po czwarte: w tabelece która powinna pojawic sie u góry ekranu po prawej stronie wybierasz "CDFS" i naciskasz przycisk "X" na padzie
- Po piate: w spisie plików który ci sie powinien w tym momencie pojawic wybierasz ten z koncówka "NPO" i naciskasz na padzie "Trójkat"
wtedy wyskoczy komunikat ze sie kopiuje, a nastepnie ze plik został skopiowany na memory card... po całej operacji wyciagasz płytke z Option File, wrzucasz płytkę z gra, resetujesz konsole i powinno byc dobrze... przypomne ze do takiej operacji musisz mieć przerobiona konsole i na memorce nie mozesz miec zadnych sevów do gry PES6 (przed operacja wyczyść karte z takich zapisów) jezeli bedziesz miał jakies problemy to pytaj, jak bede umiał to ci odpowiem. pozdrawiam