Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes6_bigolo_patch_v.1_ps2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
Stron: 1, 2
bigolo1
PES6_Bigolo_Patch_v.1_PS2 link do patcha jak już zainstalujecie i szarpniecie kilka meczyków prosze o opinie i komentarze! POZDRO bigolo1 blink.gif
bigolo1
http://torrenty.org/torrent/67488 - torrent do gotowego pliku iso ino ściagnąć i nagrać
http://torrenty.org/torrent/67491 - torrent do Option File dla PES6 spatchowanego przez Bigolo1 laugh.gif
bigolo1
Sorki! powyższe linki są złe - te są nowe pewne!
http://torrenty.org/torrent/67511 - torrent do gotowego obrazu ISO ino ściągnąć i nagrać
http://torrenty.org/torrent/67513 - torrent do Option File v.1 dla PES6 saczowanego przez BIGOLO1 laugh.gif
ali
Wsadz ten torrent na mininove albo cos innego bo z tego seriwsu jakies sms trzeba wysyłać ;/ Pozatym swietna pomysł bokazdy ma problemy z patchami na ps2 a tu odrazu z gierką zassam napewno ylko nie wiem czy czekac na polską wersję..moze mniej wiecej wiesz kiedy to zostaniu ukonczone..?

PS: Najlepiej by było zeby menu było polskie a komentarz angielski lub francuzki lub włoski tongue.gif

pozdro
hakan
moim zdaniem nie ma sensu czekac, bo patch jest i tak na wersje angielską zrobiony...
piksel
moze ktos to wrzucic na normalny upload? tam trzeba wysylac smsy zeby sie logowac
bigolo1
Panowie powiem krotko mam slabe łącze (neostrada 320 kb) a wrzuciłem to na torrent.org bo mają dość szybki serwer - tez posłalem 5 zeta za sms-a ale jest tam wiele ciekawych rzeczy do pobrania a oprocz tego wszystkie nowe PATCHE tam wylądują a juz wkrotce V.2 OKOŁO DWA TYGODNIE.
Właśnie zassałem polski komentarz i pliki do menu. wszystko zostanie wrzucone do wersji angielskiej bo wiadomo ze na tą wersje wychodzi najwiecej OPTION FILE - POWIEM KRÓTKO BĘDZIE KILER!
Oprócz tego dużo gram i zbyt duzo czasu na patchowanie niemam (tylko wieczorami) ale już jak coś WYMŁODZE to daje po garach.
JUŻ WKRÓTCE pierwsze sccreny z POLISH VERSION V,2 laugh.gif
AdekPS2PL
QUOTE(bigolo1 @ Nov 13 2006, 21:03:56) [snapback]97572[/snapback]

Panowie powiem krotko mam slabe łącze (neostrada 320 kb) a wrzuciłem to na torrent.org bo mają dość szybki serwer - tez posłalem 5 zeta za sms-a ale jest tam wiele ciekawych rzeczy do pobrania a oprocz tego wszystkie nowe PATCHE tam wylądują a juz wkrotce V.2 OKOŁO DWA TYGODNIE.
Właśnie zassałem polski komentarz i pliki do menu. wszystko zostanie wrzucone do wersji angielskiej bo wiadomo ze na tą wersje wychodzi najwiecej OPTION FILE - POWIEM KRÓTKO BĘDZIE KILER!
Oprócz tego dużo gram i zbyt duzo czasu na patchowanie niemam (tylko wieczorami) ale już jak coś WYMŁODZE to daje po garach.
JUŻ WKRÓTCE pierwsze sccreny z POLISH VERSION V,2 laugh.gif

Witam ja mam lacze (neostrada 2048 kb) to prawda maja dosyc szybki server, ale twoj torrent z patchem ma tam malo seedow i peerow ;/ Ludzie sciagajcie smile.gif Moj kolega gral w te wersje z patchem i mowil ze nie najgorzej, ja osobiscie czekam na PES6PL + patch (komentarz pl musi byc nawet dla samej zabawy smile.gif Jak bedziesz mial PL to sie odezwij do mnie na GG 5241454. Wrzuc tego torrenta na rapidsahare szybko go sie sciagnie i moge wrzucic na innego share wink.gif W sumie 5zl to nieduzo ale mozna za darmo no nie wink.gif Aha ma ktos z was PES6PL na PS2 ?? Moze byc beta, (Full Pal PL jeszcze troche) prosze o kontakt. Z gory Thx! Pozdro i grajcie w PESa smile.gif
ali
QUOTE(piksel @ Nov 13 2006, 19:42:33) [snapback]97537[/snapback]

moze ktos to wrzucic n
a normalny upload? tam trzeba wysylac smsy zeby sie logowac

Ooo to czekam na PL i mam nadzieje ze nie zawalisz a te 5 zeta juz moge stracic trudno maja sporo dobrych toorentów
hakan
no ja sciagam, u mnie komp pracuje cała dobę (mam 40% sciągniete) a sciagam juz dwa dni... juz nie moge sie doczekac...
Pabloo Diabloo de la Dranios
siemasz adek ja bede miał w poniedziałek

pozdrawiam
Wislak
Prosze O seeeedda mam 90 % i stoji sad.gif
piksel
niech ktos wrzuci option file na jakis upload, zajmuje raptem 1mb. a seedow brak sad.gif
grzesssj
Tezzzzzsciag juz3 dni i mam 76 % bardzo prosze o seddy w dzien a bede mial juz dzisaj sciagniete jak beda sedy i potem sam bede sedowal prosze o seddy !!!!!
mercy
Proszę o seddy... x2.gif
grzesssj
Patch jest Zajeb*** ale mam jeden problem mam gre z patchem bigolo v 1 ale z OP MY MY i nie moge wejsc w EDIT MODE Wie ktos dlaczego ??!!
mercy
QUOTE(grzesssj @ Nov 19 2006, 23:14:38) [snapback]98857[/snapback]

Patch jest Zajeb*** ale mam jeden problem mam gre z patchem bigolo v 1 ale z OP MY MY i nie moge wejsc w EDIT MODE Wie ktos dlaczego ??!!

Ten patch działa z OF PESrevolution x2.gif
grzesssj
na Jakim OP bede mogl wejscw edycjie ?? i zeby dziala z patchem BIGOlO V1 . bo nie moge wejsc na Edycjie sad.gif

czy np MyMy Mini Mix v1 & OF na tym OF bedzie dzialal patch bigolo i bedzie mozna wejsc w opcje edit mode?
bo bardzo mi zalezy zeby wejsc w ta opcjie jak ktos wie jak wejsc w ta opcje niech da znac ! z gory dzieki

BIGOLO PATCH JEST zaje***!!!

ps. w V.2 zrob lige polska ale nie za lige Fra. tylko za lige HOL. !
bigolo1
W czasie konwertowania plikow przez GGS musial wystąpić jakis błąd i dlatego nieidzie otwrzyc opcji edit.
Postaram sie ten błąd poprawić w POLISH VERSION V.2 aby każdy mógł samemu sobie pogrzebać w EDYCJI! POZDRO laugh.gif
Wislak
Siemka smile.gif Bigolo kiedy planujesz wydac tą orange ekstrakale ? smile.gif zarzuc jakimis scrrenami ?
hakan
własnie nagrywam... i zaraz zaczne wielka gre... niebawem sie odezwe...
grzesssj
siema Bigolo kiedy bedzie V2 ?? i ta versjia V.2. bedzie jako OP czy Patch ?
hakan
troche wam nie wierzyłem, ale teraz moge juz stwierdzic, że naprawde dobry jest ten patch !!!!! gra nabrała całkiem nowych kolorów...
bigolo1
Jak wyjdzie wersja Patcha V.2 to razem z nim oczywiscie wypuscze Option File V.2
Narazie jest do pobranai na www.torrenty.org wersja V.1,5 Patcha jak i OP V1,5.
Różnica polega natym że w wresji 1,5 naprawiłem błąd który występował w V.1 i teraz bez przeszkod można wejść w opcje Edit a pozatym wrzuciłem nowe menu (tym razem za Adriano jest Kaka)nowe title screeny,nowe przyśpiewki kibiców i wiele innych rzeczy - POZDRAWIAM BIGOLO1 biggrin.gif
hakan
hehe... ja chyba zrezygnuje z v1,5... swoja droga Bigolo1 ma takie tempo, że nawet nie nadążam ze sciaganiem patchy... ledwo zacząłem bawić sie z v1, a tu juz v1,5... poczekam na orange ekstraklase... a czy option file v2 wyjdzie w wersji cuebin ????? mozna by wejsc w kontakt z tym kolesiem który przerobił poprzedni of ??? bigolo1 co o tym sądzisz ????
Mariolo
Może mi ktoś wyjaśnić jak to zainstalowac w PS2?
hakan
QUOTE(Mariolo @ Nov 22 2006, 17:44:03) [snapback]99434[/snapback]

chciałby ci pomóc, ale nie za bardzo wiem o co ci chodzi.... napisz bardzuej konkretnie....

QUOTE(Mariolo @ Nov 22 2006, 17:44:03) [snapback]99434[/snapback]

chciałby ci pomóc, ale nie za bardzo wiem o co ci chodzi.... napisz bardzuej konkretnie....
mercy
QUOTE(hakan @ Nov 21 2006, 17:41:41) [snapback]99272[/snapback]

hehe... ja chyba zrezygnuje z v1,5... swoja droga Bigolo1 ma takie tempo, że nawet nie nadążam ze sciaganiem patchy... ledwo zacząłem bawić sie z v1, a tu juz v1,5... poczekam na orange ekstraklase... a czy option file v2 wyjdzie w wersji cuebin ????? mozna by wejsc w kontakt z tym kolesiem który przerobił poprzedni of ??? bigolo1 co o tym sądzisz ????

Jeżeli masz OF-a do Bigolo V.1 w wersji .cue, .bin, to podaj link...
Mariolo
QUOTE(hakan @ Nov 22 2006, 21:28:47) [snapback]99479[/snapback]

Chodzi mi o to, jak wprowadzić tego option fila do gry, innymi słowy jak to wgrać na kartę pamięci
hakan
QUOTE(Mariolo @ Nov 22 2006, 20:34:28) [snapback]99505[/snapback]

Chodzi mi o to, jak wprowadzić tego option fila do gry, innymi słowy jak to wgrać na kartę pamięci

na ten temat jest duzo informacji, nawet na tym forum, ale sam wiem jak sie mozna denerwowac kiedy czegos sie niewie a inni tylko pisza poszukaj na forum... dlatego postaram sie to wytłumaczyc.
- Po pierwsze musisz nagrać plik bin,cue na zwykłą płyte cd (nie dvd !!!) za pomoca jakiegos programu (ja uzywałem nero) najwolniejsza prędkościa (ja miałem x6)
- Po drugie: wrzucasz tak nagrana płytke do konsoli i wtedy pojawia ci sie menu
- Po trzecie: w tym momencie naciskasz na padzie klawisz "R1"
- Po czwarte: w tabelece która powinna pojawic sie u góry ekranu po prawej stronie wybierasz "CDFS" i naciskasz przycisk "X" na padzie
- Po piate: w spisie plików który ci sie powinien w tym momencie pojawic wybierasz ten z koncówka "NPO" i naciskasz na padzie "Trójkat"

wtedy wyskoczy komunikat ze sie kopiuje, a nastepnie ze plik został skopiowany na memory card... po całej operacji wyciagasz płytke z Option File, wrzucasz płytkę z gra, resetujesz konsole i powinno byc dobrze... przypomne ze do takiej operacji musisz mieć przerobiona konsole i na memorce nie mozesz miec zadnych sevów do gry PES6 (przed operacja wyczyść karte z takich zapisów) jezeli bedziesz miał jakies problemy to pytaj, jak bede umiał to ci odpowiem. pozdrawiam
ochen
czyli na swap magic nie da rady ?
mercy
QUOTE(ochen @ Nov 23 2006, 15:05:02) [snapback]99611[/snapback]

dasz radę, spokojnie
piksel
QUOTE(mercy @ Nov 23 2006, 16:33:12) [snapback]99641[/snapback]

dasz radę, spokojnie

potwierdzam, u mnie dzialala bez problemu (posiadam swap magic)
maka78
QUOTE(ochen @ Nov 23 2006, 15:05:02) [snapback]99611[/snapback]

Da rade i to napewno wink.gif
ochen
to wrzucam plytke bootojące swapa tą CD i pozniej tą z opt.file ???
mercy
QUOTE(ochen @ Nov 24 2006, 17:32:27) [snapback]99868[/snapback]

to wrzucam plytke bootojące swapa tą CD i pozniej tą z opt.file ???

http://www.gameonly.pl/pes/index.php?id=OptionFilePESFAN
BartekTS
I jak tam Bigolo? Duzo jeszcze zostało? Powiedz mi jakim ty robisz to programem...
bigolo1
Dla wszystkich zainteresowanych - WERSJA PES6 V.2 POLISH VERSION (polski komentarz i polskie tłumaczenie gry)bez ORANGEEKSTRAKLASY już w okolicach 10 grudnia.
Liga polska najprawdopodobniej w wersji V.3 a zwiazane to jest z dość wolnymi pracami nad patchem (brak niektórych elementów) POZDRO! blink.gif
BartekTS
Moze można Ci jakos pomóc? Bigolo mam jeszcze jedno pytanie. Błagam Ciebie albo kogos kto ma V1,5 zeby dał na sendspace albo na rapida bo z torrenta mam bloka od admina.. mam inne P2P. Będe wdzieczny ahaa

Powie mi ktos sciagłem z Włoskiej strony jakis OF ale koncówka XPS... to samo co NPO? Będe wdzięczny!
Mariolo
QUOTE(hakan @ Nov 23 2006, 15:36:46) [snapback]99589[/snapback]

na ten temat jest duzo informacji, nawet na tym forum, ale sam wiem jak sie mozna denerwowac kiedy czegos sie niewie a inni tylko pisza poszukaj na forum... dlatego postaram sie to wytłumaczyc.
- Po pierwsze musisz nagrać plik bin,cue na zwykłą płyte cd (nie dvd !!!) za pomoca jakiegos programu (ja uzywałem nero) najwolniejsza prędkościa (ja miałem x6)
- Po drugie: wrzucasz tak nagrana płytke do konsoli i wtedy pojawia ci sie menu
- Po trzecie: w tym momencie naciskasz na padzie klawisz "R1"
- Po czwarte: w tabelece która powinna pojawic sie u góry ekranu po prawej stronie wybierasz "CDFS" i naciskasz przycisk "X" na padzie
- Po piate: w spisie plików który ci sie powinien w tym momencie pojawic wybierasz ten z koncówka "NPO" i naciskasz na padzie "Trójkat"

wtedy wyskoczy komunikat ze sie kopiuje, a nastepnie ze plik został skopiowany na memory card... po całej operacji wyciagasz płytke z Option File, wrzucasz płytkę z gra, resetujesz konsole i powinno byc dobrze... przypomne ze do takiej operacji musisz mieć przerobiona konsole i na memorce nie mozesz miec zadnych sevów do gry PES6 (przed operacja wyczyść karte z takich zapisów) jezeli bedziesz miał jakies problemy to pytaj, jak bede umiał to ci odpowiem. pozdrawiam

Dzięki, jak tylko ściągne brakujące 1.25MB to biorę się za instalację smile.gif Mógłby ktoś poseedować v1.5 bo mam 99% i coś stanęło :/

edyta: ściągnąłem już i tam poza plikami bin i cue są jeszcze jakieś z rozszerzeniami takimi jak: cbs, max, md, npo, p2m, pws, sps, xps. Co z nimi zrobić?

edyta2: zrobiłem wg Twojej instrukcji i niestety nie działa :/ Co jest nie tak?
ali
Czekamy bigolo czekamy na V2 tongue.gif słyszałem ze ten pierwszy patch był bardzo dobry a nie zassałem tylko dlatego ze zapowiedziałes z krótkim czasie V2 smile.gif mam nadzieje ze około 10 grudnia wyjdzie smile.gif Pozdro
mercy
QUOTE(bigolo1 @ Nov 26 2006, 08:37:53) [snapback]100278[/snapback]

Dla wszystkich zainteresowanych - WERSJA PES6 V.2 POLISH VERSION (polski komentarz i polskie tłumaczenie gry)bez ORANGEEKSTRAKLASY już w okolicach 10 grudnia.
Liga polska najprawdopodobniej w wersji V.3 a zwiazane to jest z dość wolnymi pracami nad patchem (brak niektórych elementów) POZDRO! blink.gif

i jak z terminem patcha PES6 V.2 POLISH VERSION, 10-ty jest aktualny???
SAMAEL
Niewiem jak u innych,mam konsolke z chipem,patch 1.5 jest STRASZNIE nie dopracowany sad.gif liga niemiecka u mnie jest... ale pusta (brak nazwisk oraz umiejętnosci),ligi,obrazki i nazwy niemieckich drużyn są pomieszane...ehhh a miało być tak pięknie.Może teraz wszystkie poprawki + wreszcie upragniona Liga Polska za np Holenderską? smile.gif A i prosiłbym Pogoń Szczecin moją piknie zrobić biggrin.gif wink.gif square.gif
ps.jak cosik info o klubach potrzebne to służe pomocą, pozdro
bigolo1
Patch V2 z ligą polską dopiero na poczatku nowego roku!
Wkrótce udostępnie patcha w wersji polskiej ale o nazwie V2 Champions League!
Co do niedopracowania wersji V1,5 to czy kolego SAMUEL pobrałes do niego option file V1,5 bo bez niego niebędziesz miał kompletnej ligi niemieckiej!
Zawsze jak wydaje jakas wersje to zawsze z option file! A teraz cos dla koneserów!
Dla wszystkich którym niepodeszła wersja PES5 i PES6 chociażby ze zwględu na dośc odczuwalne spowolnie gry w stosunku do PES4 - w ramach wolnego czasu tworze patch-yk PES4 Bigolo Patch sezon 2006/07! POZDRO!
mercy
QUOTE(bigolo1 @ Dec 13 2006, 09:02:04) [snapback]103243[/snapback]

Co do niedopracowania wersji V1,5 to czy kolego SAMUEL pobrałes do niego option file V1,5 bo bez niego niebędziesz miał kompletnej ligi niemieckiej!
Zawsze jak wydaje jakas wersje to zawsze z option file! A teraz cos dla koneserów!
Dla wszystkich którym niepodeszła wersja PES5 i PES6 chociażby ze zwględu na dośc odczuwalne spowolnie gry w stosunku do PES4 - w ramach wolnego czasu tworze patch-yk PES4 Bigolo Patch sezon 2006/07! POZDRO!

czy do V2 będzie OF .bin, .cue?
SAMAEL
QUOTE(bigolo1 @ Dec 13 2006, 09:02:04) [snapback]103243[/snapback]

Yyy co to za option file 1,5? blink.gif jak to dodac do gry która mam już na płycie?
Czy w kolejnych wersjach bedzie tak samo? unsure.gif sad.gif
hakan
no juz myslałem że sie nie odezwiesz Bigolo... ale widze ze jestes solidna firma smile.gif mógłbys cos wiecej napisac o tym "polskim" patchu cheampions leauges
ali
Bigolo zassałem versje 1,5 i nie wiem co zrobic zeby miec normalne koszulki i nazywiska po jak mówił ktos tam wyrzej nie ma bundesligi i liga angielska nie ma sponsorów i herbów..
mercy
QUOTE(ali @ Dec 15 2006, 14:43:28) [snapback]103748[/snapback]

Bigolo zassałem versje 1,5 i nie wiem co zrobic zeby miec normalne koszulki i nazywiska po jak mówił ktos tam wyrzej nie ma bundesligi i liga angielska nie ma sponsorów i herbów..

Wgrałeś OF-a?
SAMAEL
QUOTE(ali @ Dec 15 2006, 14:43:28) [snapback]103748[/snapback]

Właśnie też niewiem co i jak ale nikt się nie kwapi aby nam to wyjaśnić dry.gif ehh
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.