huragan666
Dec 29 2004, 10:06
vadim ty tez napoczatku miałes problemy z tym a teraz co jestes taki wielki ze niechcesz pomòc innym wiesz szkoda mi ciebie bo jestes zydem nad zydami i inni ci co wiedza to tez sa jacys nie chalo zeby nie pomòc
Vadim ty to jestes jakis inny chyba, najpierw placzesz do kazdego, a potem takis twardy? Nienawidze takich ludzi...
PS: A ty huragan laskawie wpisalbys swoj numer gg do profilu, i bez zydowania
Szeryf
Dec 29 2004, 10:46
Cały problem znika gdy używa się 3d analyzer (do pobrania z
http://www.tommti-systems.com/) musi być włączona emulate hw tnl caps i force sw tnl i gra muzyka! 8)
issfan
Dec 29 2004, 11:11
u mnie nie działą anwet z tym 3d analizerem
ludzie nie męczcie sie już wyszło uaktualnienie wolfa z wgranymi piłkami
A napisz ziomek ile to wazy i czy kazdy da rade to sciagnac?
zagroo
Dec 29 2004, 11:41
Cytat
Cały problem znika gdy używa się 3d analyzer (do pobrania z
http://www.tommti-systems.com/) musi być włączona emulate hw tnl caps i force sw tnl i gra muzyka! 8)
hehe działa ! a dajcie jakis tutrioal jak zmieniać nazwy pilek w grze :> zeby nie bylo plain tylko np. nike aerow czy co
Spokojnie panowie już odrazu od żydòw wyzywacie ? jak byscie byli spostrzegawczy to byscie sie skapli ze powodem ze nie działa jest
BRAK M
koło 250 mb i z szybkiego serwa (filefront) idzie ziomku
_kamil_
Dec 29 2004, 13:01
ludzie a mi nawet nie dziala Afs Extract. Posciagnieciu i rozpakowaniu oraz probie uruchomienia wywala blad ze MSCOMCTL.OCX jest missing or invalid

sciagalem z filefronta, logmontunga (czy jakos tak), oraz z kilku innych zrodel....
Drakkar
Dec 29 2004, 13:20
Cytat
ludzie a mi nawet nie dziala Afs Extract. Posciagnieciu i rozpakowaniu oraz probie uruchomienia wywala blad ze MSCOMCTL.OCX jest missing or invalid

sciagalem z filefronta, logmontunga (czy jakos tak), oraz z kilku innych zrodel....

Program wymaga bibliotek Windowsa XP, i tylko pod tym systemem najprawdopodobniej działa :evil: . Ja teraz mam Win98, ale nie będę specjalnie reinstalował całego systemu, a bibliotek nie chce mi się szukać...
PS.
No może jak znajdę to rzucę linkiem

i podam do jakich katalogòw je wrzucić...
_kamil_
Dec 29 2004, 13:22
zrobilem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! komu nie chodzi to niech wlazi
http://www.ascentive.com/support/new/suppo...me=MSCOMCTL.OCX i sciagnie MSCOMCTL.OCX, a nastepnie przekopiuje do ?:WINDOWSsystem
ZROBILEM :!: Afs Extractem :!: Tak jak w instrukcji :!: Pilki sa cud, miod i orzeszki :!:
Pozdro all :!:
Drakkar
Dec 29 2004, 13:34
Cytat
Ja mam Windowsa Xp z service packiem 1 :!:
hmmm, no to mnie zaskoczyłeś... Ale i tak poszukam tych plikòw.
Drakkar
Dec 29 2004, 14:00
Już znalazłem
http://www.mario77.terramail.pl/ - na dole po prawej biblioteka MSVBVM60.DLL
Po ściągnięciu rozpakuj do:
X:Windows
X:WindowsSystem
X:WindowsSystem32
po czym zrestartuj komputer i program już działa
mi wszystko dziala bezproblemowo piłki są gitess . Mam tylko pytanie : gdzie jest to mode_select_e.str ?? bo chcialbym se zmienic nazwy tych pilek .. plz ansłer
w pliczku e_text.afs ... a swoja droga mi dalej nie chodza nowe pileczki

probwoalem juz z 3d analyzerem, bez, afsextractem, afsexplorerem, ale cel osiagnie sie tylko wiecznie probojac wiec ide dalej szukac po forach rozwiazania i wracma dalej sie meczyc
//edit
w koncu!!

udalo mi sie odpalic pileczki. U mnie rozwiazaniem bylo przeinstalowanie 3danalyzera, ktorego uzywalem od dluzszego czasu i ustawialem w nim rozne opcje ktore wypatrzylem na roznych forach, jednak dopiero calkowity reinstall tego programiku mi pomogl
Przemsky
Dec 29 2004, 15:29
Cytat
5.Mozna sobie zmienić nazwy piłek w menu "mode_select_e.str"
Możesz coś więcej o tym napisać bo jestem chętny
EDIT: Upss. Tak długo przeglądałem forum, że nie miałem postòw powyżej. Dopiero jak napisałem to się wyświetliły. Posta można usunąć
vadim jak inaczej nazwiez swoje zachowanie w stylu "ja nie moge grac na nowych pilkach" 100 postow w tym temacie nic nie wnoszacych, opinie do newsa, a po tym jak ci weszly nawet zes nie napisal co zle robiles... burak to jedyne okreslenie...
PS: 250mb na wolnym laczu, mysle ze moze to byc przeszkoda...
Dzięki ci wielkie Kjs

!!
Nowa Piłeczka :!:
Adidas 1976 blue
http://www.fifaserwis.com/?serwis=download...ge=plik&id=2395
Pasuje do PES 4 I DO FIFY 2005
Wystarczy zaimportowac Grapchic Studio.
Tylko trzeba zmienic z 32 bitow na 8 bitow
Wystarczy kliknac na obrazek prawym przyciskiem myszy
Wejsc na Change color depth
i dac na 8 bit (256 kolorow).
Stara piła ale jara .
I jeszcze tu:
http://www.fifaserwis.com/?serwis=download...ge=plik&id=2384
Zainstalujcie do jakiegos foldera i tam w BallRev beda pileczki w bmp.
Powodzenia w instalowaniu.
Cytat
vadim jak inaczej nazwiez swoje zachowanie w stylu "ja nie moge grac na nowych pilkach" 100 postow w tym temacie nic nie wnoszacych, opinie do newsa, a po tym jak ci weszly nawet zes nie napisal co zle robiles... burak to jedyne okreslenie...
PS: 250mb na wolnym laczu, mysle ze moze to byc przeszkoda...
Eh no dobra looz:) Burak hehe
oktawian89
Dec 30 2004, 01:12
siemanko ma ktos moze taki problem jak ja ze po zmianie wielkosci tych piłek w AFS Extract chcem zapisac zmiany i zawiesz sie program i nic nie moge zrobic prosze o pomoc

Drakkar
Dec 30 2004, 01:21
Cytat
siemanko ma ktos moze taki problem jak ja ze po zmianie wielkosci tych piłek w AFS Extract chcem zapisac zmiany i zawiesz sie program i nic nie moge zrobic prosze o pomoc

Moje podejrzenie:
Tylko ci się wydaje, że program się zawisił, po prostu program nie wyświetla komunikatu, ani paska stanu o budowanym nowym AFS'ie. Dlatego przez dłuższą chwilę program nie będzie odpowiadał, gdyż ma do utworzenia ponad 300 MB plik. Po prostu poczekaj spokojnie... Ja też na początku myślałem, że program się zawiesił.
oktawian89
Dec 30 2004, 01:35
dzieks juz sobie z tym poradziłem ale nasunał sie kolejny problem nie moge w menu wybierac piłek pisze tylko roteiro i nic nie mozna zmienic a wszystko zrobiłem tak jak napisał t-mac o co chodzi ??
maras807
Dec 30 2004, 01:38
Wszystko pięknie, ale co mam zrobić z ta mąką i pieczarkami??
in_sane
Dec 30 2004, 11:56
cholera, jak zmieniam rozmiary tych plikow to gdy pozniej je otwieram i chce podmienic to nie mam ich nazw :shock: o so chozzzii??
culles
Dec 30 2004, 12:58
Ja miałem tak:
z afs extracta wyskakiwał błąd, a jak robiłem explorerem to mnie do wina wywalało. Ale jak zresetowałem kompa to extract wyświetlił jakiś komunikat i dało się go normalnie włączyć, więc zrobiłem i działa normalnie.
arturo89
Dec 30 2004, 15:48
Zrobilem tak jak radzil Szeryf i wszystko mi dziala.Wielkie dzieki
in_sane
Dec 30 2004, 19:33
ja pierdole ja juz wszystkiego probowalem, od nowa instalowac i na czystego 0_text, na tego od wolfa...jak zmienim rozmiary plikow to jeszcze dziala ale jak podmieniam teksytury to juz dupa....flaszke temu kto to rozpracuje....
Leper Messiah
Dec 30 2004, 20:27
A mnie tam się udało za pierwszym razem 8)
in_sane
Dec 30 2004, 21:38
a robiles to na czystym pes4?
culles
Dec 30 2004, 22:08
To może ja z innej beczki:
Arturo, daję dychę, żę ten Ronaldinho to wyjęty z FM'a.
pajoint
Dec 31 2004, 01:41
W końcu udało sie ! Przepis Szeryfa działa tylko z najnowszym 3d analize!
in_sane
Dec 31 2004, 10:22
SZERYF JESTES BOGIEM!!!!! DZIALAAAaaaaaa :twisted:
A mi co bym nie robil nie dziala

scigaam te pilki juz wpakowane przez wolfika a co bede sie denerwowal
skad moge wziac afs extract
Takie cos znalazlem na necie
Cytat
Cytat
eee po tym co przeczytalem od Mayora to ja samemu nawet sie nie bawie, sciagne plik od Wofla....:Plenistwo; ale co sobie czlowiek bedzie zycie utrudnial, i tak nie jest lekko
UPDATE
Cytat
ściągnąłem ale na tym Wolfa też mnie wywala
wyczaiłem że się rozchodzi o sam model, jak wrzuce stary model piłki i ją wybiore to mnie nie wywala (ale piła wygląda nijak bo nie ten model)
jak wrzuce z powrotem poprawny ball model od Ariela i wybiore tą gałe to crash.....
ktoś ma pojęcie co to może być?
O_o prawdziwy ZONK :roll:
ano zonk i nie tylko dla mnie...
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?...806#post1620806
dwòch gosci też ściągło i też mają tak samo
cholera wie o co chodzi...
powiedz że używasz 3d analyzera jeśli tka to prawdopodobnie wiem w czym tkwi problem wcześniej też mi wychodziło ale się zczaiłem o co biega i se to zrobiłem!!
swoją drogą te piłki są tak detaliczne że zmiejszyły mi tempo gry

:D:D
pS. Myśle że jesteś taki bystry i już do tego doszłeś jak nie to napisz to ci opisze o co biega ;] i co zrobić żeby nie wychodziło do windowsa
Drakkar
Jan 2 2005, 16:41
Cytat
swoją drogą te piłki są tak detaliczne że zmiejszyły mi tempo gry
A moje są tak hurtowe, że znacznie przyspieszyły prędkość gry
A mòj kumpel ma nawet wysyłkowe, jak ktoś chce to znajdzie je tutaj:
http://solmex.w.interia.pl/
thC!? bylbym wdzieczny gdybys sie podzielił tą tajemnicą, i pewnie nie tylko ja.
Wszyscy sie ciesza pileczkami, a ja musze sie obejsc smakiem narazie....cholernie to frustrujące.
Zrobiłem tak jak wszystko jest w instrukcji ... prubowalem z 3danazlyzerem ale nic wywala mnie na pulpit

. Prubowalem plik .tex podmienic jako .bin gralem mecz z pilka ktòrej widac nie bylo (przeźroczysta) i dalem spowrotem . Ciągle nie mogee znaleźć przyczyny prosze o konkretną pomoc

PLEASE
btk_ziom
Jan 8 2005, 17:19
Zrobiłem to co w instrukcji i jak wszystkie piłki zinportowałem to gdy wszedłem do gry przy właczeniu juz do meczu wychodzi mi do windowsa
:? pomòzcie mi bo nie wiem co robic !! :cry:
Skuniak
Jan 9 2005, 22:10
Siemka.. kurcze niewiem co jest grane.. postępowałem zgodnie z instrukcją..wszystko było ok .. kiedy uruchamiam grę.. w menu jeszcze dobrze chodzi..ale kiedy chcem grać mecz.. wyżuca mnie do pulpitu..nie pisze nic że jest jakiś błąd tylko poprostu wyżuca mnie do pulpitu i nic więcej ;/.. ściągnelem ten program 3D Analyze.. ale co dalej .. ?? Jeśli znacie odpowiedź na mòj problem..(zresztą nie tylko mòj) to proszę bardzo piszicie ..!!!
Witam jestem pierwszy raz na tym forum na AFS Explorer zmarnowałem dwa dni zamiast uczyć się na sesję.
Robiłem tak jak kazała intrukcja i pupa.
Jak już wgrałem jakąś piłke to jak włączyłem gre to piłka nie była cała niebieska tylko miała takie lekkie przeswity i nie była czytelna
Mam pytanie:
Dużo jest piłek ale tylko z formatem "tex" czy trzeba zmnieniać ten drugi format danej piłki mdn czy jakoś tam sie nazywa.......... PLEASE HELP
Drakkar
Jan 10 2005, 20:36
Ball_mdl.bin też musisz zaimportować
Szeryf
Jan 10 2005, 23:24
Pokazały się fajne piłki są do ściągnięcia tutaj
http://pespc-files.com/
naprawdę dają radę.
P.S. Są zrobione nową metodą więc wystarczy podmienić tylko teksturę jak ma się zainstalowane już nowe piłki z ballrevolution.
Tak swoją drogą wielkie piwsko jak ktoś wymyśli bootrevolution
Dj_Dario
Jan 11 2005, 06:48
Trzeba przyznać że na pespc-files.com są zajebiste piłeczki

Teraz tylko wgrywać te najwajnieszje do naszego PES-ka i gramy. Coraz bardziej ta gra się upiększa, WIELKIE dzięki dla tych, ktòrzy się do tego przyczynili. POZDRO dla fanòw ISS/PES.
lukasso
Jan 11 2005, 08:47
sciagnijcie se wolfa 2005 tam sa pileczki revolution
patynek
Jan 13 2005, 10:32
Siema, jestem nowy

i mam mały problem, robie wszystko i jest ok ale kazda pilka w czasie meczu wygląda tak :
:cry:
Szeryf
Jan 13 2005, 12:43
Jeżeli twoja piłka wygląda właśnie tak to na 101% nie zrobiłeś wszystkiego właściwie. Tak swoja drogą gdybyście czytali co jest napisane we wszystkich tutorialach życie stałoby się łatwiejsze :x Przecież to nic trudnego no chyba, że się nie chce. A JAK SI
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.