Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zwody Pes6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4
kostek
adison88, Zrób ten trick i wrzuć na youtube.com albo daj save z replayem.
adison88
http://www.speedyshare.com/641124344.html

Może nie najlepiej wyszedł i nagrane ale jest. (Cutback z ostatniej chwili)
alex89
da sie uderzyc rogala z wolnego albo wogle?????
adison88
Oczywiscie ze sie da :

r2.gif + square.gif + STRZALKA np. w lewo

WYPROBUJ!
alex89
Działa biggrin.gif

A da sie uderzyc taka Podcinka?? i wogle tak podawac????
adison88
Podcinka? hmm tak podciac piłke?
lala6000
podcinka?? to pewnie strzal a potem za raz ponim speed...i podcina nad bramkarzem!
Kempu
Nieee, chodzi jak np. wykonujesz wolnego np. z połowy to minimalnie naciskarz podanie górą, o taką podcinke chyba chodzi...
alex89
nie nie nie chodzi o cos takiego http://youtube.com/watch?v=f790rrCferg

i a propo jak wypuscic sobie pilke??
szołpas
Cytat(alex89 @ Jun 20 2007, 20:18:07) [snapback]155913[/snapback]
nie nie nie chodzi o cos takiego http://youtube.com/watch?v=f790rrCferg
i a propo jak wypuscic sobie pilke??

Biegniesz na ukos trzymajac r1.gif potem naciskasz strzalke na wprost i zaraz po tym szybko naciskasz r2.gif laugh.gif mam nadzieje ze pomoglem rozwikłac ten problem laugh.gif
perONE
ja porsze o przypomnienie jak sie przeskakuje nad wslizgiem przeciwnika??
szołpas
r2.gif wink.gif
perONE
Dzieki nareszcie ktos rozsadny
Bartolomeus
Da sie rulete wykonać na klawie?
Jeśli to juz było to nie odpisujcie

acha...i czy ktoś zna jakiś zwód którym łatwo omine przeciwnika?

nie pytam tu o podstawowe zwody ale o jakis spoko zwodzik
kostek
Wchodzisz w settings, ustawienia pada i ustawiasz jeden z analogów.
Np.
Góra - Z
Prawo - X
Dół - C
Lewo - V

i potem wciskasz te przyciski na klawiaturze kolejno...
Kempu
Ja proponuje 1,2,3,4 na numerycznej
Wtedy tamte masz wolne na inne przyciski.
alex89
Słyszałem ze w PES da sie grac jednym zawodnikiem.
Czy to prawda??
Jak tak to prosze o wytłumaczenie jak to sie ustawia
adison88
TU
Mariolo
Ale lepszą opcją na sterowanie jednym zawodnikiem jest włącznie kamerki "Player". Wtedy macie widok z trzeciej perspektywy.
szamanek
a ja mam pytanie takie:
http://youtube.com/watch?v=p4f7_gQdZRc
jak wykonac ten strzal z okolo 55sekundy? taki niby lob niby techniczny strzal

i druga sprawa... jak strtzelic taki typowy techniczny strzal w okienko? czesto na filmikach wlasnie widze jak tak wala....
postman
Cytat(Smoke_7 @ Feb 10 2007, 14:50:31) [snapback]121335[/snapback]
Jeżeli ktoś chce namiar na płytę dvd dołączoną do tej książki na płycie to zostawcie mi w tym temacie maila. Wyśle wszystkim namiary wieczorem.
Szczerze to te 50 zł bym za samą płytę nie dał wink.gif Nie wiem jak z książką, bo nie mogę jej znaleźć.

Pozdro

ja tez był bym wdzięczny jak byś mi przesłał na maila [email protected]

dzeki
szamanek
[email protected] smile.gif THX
polakj
Też bym prosił jeśli można [email protected] rolleyes.gif
bzykux
Mam prośbę, mianowicie moglby ktos dokladnie opisac jak wykonac trick cutback
(rozchodzi mi sie o to czy tak jak w przypadku rabony nalezy czekac az zawodnik zaznnie drobic nogami)

Z gory THX wink.gif

Pozdro
adison88
Wez stwórz zawodnika (gladiatora)-bedzie ci łatwiej , i ostatnie lub 2 ostatnie atrybuty na 3 (3/8).Cutback jak wiesz to sie robi r1.gif + r2.gif +Strzałka .Mi wychodzi nawet bez strzałki(czasami),i spójrz na filmiki czarka .On robił Carlosem(L noga) i Higuanem(P noga?). A i jeszcze jedno zawodnikowi ustaw takie tegez :

MENU->Edycja->Edytuj piłkarza->wybierasz go i ->pozycja ->PS/PF lub LS/PF

PS/PF - prawa noga tylko
LS/LF - lewa noga tylko

Powinno wyjść.
paveusz
a kto tak umie:

http://www.sendspace.com/file/jo6nav

;D

warto obejrzeć biggrin.gif
perONE
to zes nas zszokowal. to nie jest zaden nowy trick czy cus tylko nieudane elastico ( znane jako flip flap)
Tolek
Cytat(djszkielol2007 @ Jul 30 2007, 10:50:08) [snapback]168809[/snapback]
Gościu chyba ci się tematy popierdoliły. Do pisania takich rzeczy są oddzielne działy np. Różne, Śmieciarka.

Ależ ten typo właśnie zarabia, reklamując spammersko te strony na różnych forach...

Dawajcie na gg 812205, jestem często dostępny, i chętnie odpowiem na wszystkie pytania dot. tricków, bo umiem prawie wszyskie... Mogę też podpowiedzieć kilka innych rzeczy, takich jak sposobyw ykonywania wolnych czy talenty do ML. Nie chodzi tu o to żeby się chwalić, tlko żeby nie zaśmiecać forum... Zapraszam tongue.gif.
Rossinho
Cytat(Smoke_7 @ Feb 10 2007, 14:50:31) [snapback]121335[/snapback]
Jeżeli ktoś chce namiar na płytę dvd dołączoną do tej książki na płycie to zostawcie mi w tym temacie maila. Wyśle wszystkim namiary wieczorem.
Szczerze to te 50 zł bym za samą płytę nie dał wink.gif Nie wiem jak z książką, bo nie mogę jej znaleźć.

Pozdro

Jeżeli jeszcze możesz to też mi zarzuć namiary smile.gif [email protected]

P.S.: Do wszystkich nabijaczy postów - wiem że to było dawno tongue.gif
Auer
Jak strzelić z przewrotki i woleja? Wystarczy tylko nacisnąć square.gif czy trzeba jeszcze coś naciskać? Z góry dzięki za pomoc!
batman
Cytat(Boruc1 @ Aug 25 2007, 10:35:17) [snapback]177845[/snapback]
Jak strzelić z przewrotki i woleja? Wystarczy tylko nacisnąć square.gif czy trzeba jeszcze coś naciskać? Z góry dzięki za pomoc!

Chyba wystarczy nacisnąć tylko strzał a on przy dobrym ustawieniu sam ci pyknie z przewroty lub nożyc!!pozdro
Makerz
a jak zrobic rabone??
Wislak
Cytat(Makerz @ Oct 2 2007, 19:45:22) [snapback]188657[/snapback]
a jak zrobic rabone??

Widze Ze na Chama Chcesz sobie nabic posty ...Może jednak lepiej miec mniej postów a nie robic z siebie idioty??
Kowalek
Rabona to była już chyba ze 100 razy!!!
Ale ci napisze z racji ze jestes nowy

Ustawiasz pikarzowi w EDIT

czestosc uzywania nogi 1-najlepiej

biegniesz w strone bramki tak ze masz noge słabszą do strzalu i wciaskasz Strzał.Zawodnik automatycznie strzela tzw.krzyzakiem
Foley
Opiszcie mi bardzo dokładnie jak się robi ruletę (obrót o 360 stopni).
perONE
Cytat(Pitek001 @ Oct 13 2007, 16:05:00) [snapback]190459[/snapback]
Opiszcie mi bardzo dokładnie jak się robi ruletę (obrót o 360 stopni).

na padzie to robisz analogiem 360 stopni...
a na klawie musisz ustawic w settings cztery klawisze po kolei (ja mam VBNM) tak zeby
V-analog do gory
B-analog w prawo
N-analog do dolu
M-analog w lewo
i pozniej naciskam jedno po drugim i robisz roulette

Makerz
click
Dragon177
A da sie zrobi taki trick ze biegne z piłką i nagle lewą nogą nakładam na prawą pięte i przerzucam nad sobą oraz nad przeciwiinikiem wiecie o co mi chodzi ?
Przeczucienie piłki nad soba, piętą.
StraY
nie, mozesz tylko przerzucic pilke 'normalnie' nad przeciwnikiem [dol,gora na prawej galce]
Dragon177
Aha... To szkoda, ten trik z normalnym przerzuceniem to umiem....
Ziomekk
Cytat(Kowalek @ Oct 13 2007, 13:55:03) *
Rabona to była już chyba ze 100 razy!!!
Ale ci napisze z racji ze jestes nowy

Ustawiasz pikarzowi w EDIT

czestosc uzywania nogi 1-najlepiej

biegniesz w strone bramki tak ze masz noge słabszą do strzalu i wciaskasz Strzał.Zawodnik automatycznie strzela tzw.krzyzakiem

Robiłem tak ze 1000X MESSIM I nic;/ przestawiłem na czenstosc uzywania nogi 1 i nic;/ strzelam A i Messi normalnie strzela;/ PLS POMÓŻĆIE!!
Qrk
Sory za odswiezke tematu, ale latwiej zrobic rulete ustawiajac sobie np analog do gory jako X a analog w lewo czy w prawo na V wtedy klikamy X+V i jest 360.

To dla grajacych w PES 6, wogole latwiej sie robi rulete dwoma a nie czterema klawiszami.

P.S Dziala to w kazdych PES'ach procz 08 :] Pzdro
Levuss
Wie ktoś jak w PES6 zrobić ten trik, na filmie zaczyna się on od 3minuty 50 sekundy
http://pl.youtube.com/watch?v=dlCAkLBShE0&eurl=
Fil z trikami z pes2009, ale w pes6 też ten trik da się zrobić, ale jak
Tolek
Musisz na prawym analogu szybko zrobić ruch góra - dół. Wtedy zawodnik podrzuca piłkę. Chociaż u mnie trzeba robić lewo - prawo, bo mam zrąbanego prawego analoga biggrin.gif.
P.S. Im wolniej twój gracz biegnie, tym wyżej podrzuca. Tzn. podczas wolniutnkiego biegu z R2 podrzuca tak wysoko, na woleja smile.gif. A przy sprincie tylko trochę. Najmocniej podrzuca w pozycji stojącej.
unikat
Jeżeli odświeżyłem temat to sorki ale powie mi ktoś jak zrobić triki przydatne w grze takie typu słynnego "Ollee" może ktoś kojarzy ..

Ps. Ma ktoś jakiś Tutorial PL do Free Kick bo nie umiem po ziemi strzelać ani podcinać piłki ..
Orange_91
CYTAT(Rzepa7 @ Nov 16 2008, 19:43) *
Jeżeli odświeżyłem temat to sorki ale powie mi ktoś jak zrobić triki przydatne w grze takie typu słynnego "Ollee" może ktoś kojarzy ..

Ps. Ma ktoś jakiś Tutorial PL do Free Kick bo nie umiem po ziemi strzelać ani podcinać piłki ..

"Ollee"? Chodzi Ci o siatkę między nogami? Jeśli tak to tego zwodu nie da się wykonać w PES 6. Co do strzałów po ziemi z rzutów wolnych to nie ma innego sposobu jak circle.gif + strzałka w dół.
unikat
Okey spróbuje ej Orange a mógłbyś jakieś tutoriale nagrać Free Kicków i trików ??
Tomek775
Mam pytanie czy da sie dośrodkować RABONĄ???
perONE
Tak.

Widziałem kiedyś na jakiś filmiku, że koleś dośrodkował Robinho. Znajdę to pokażę.
kostek
Pewny jesteś?
Bo mi się wydaje, że tylko strzelić się da.
lukasz44
Mi też się wydaje że tylko strzelić się da , często nawet wychodzi . tongue.gif

Edit: Tak, sory znalzałem na you tube w filmiku , da się da .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.