brzezin
Feb 4 2005, 00:30
no ja zdecydowanie jestem za juventusem.
nedved jeszcze pokaze klase ;D
NIKT INNY TYLKO
Juventus Turyn ALBO
Chelsea mowie wam

!!!!
na kolana i składać modły za juve. pokazli że są nie do zajechania. no i ?barca odpadła i jak by juve odpadło to juz bym nie oglądał ligi "zmulania", niech tylko chelsa wpadnie na juve to im pokażemy jak sie pieknie gra:)
del piero pokaże co to jest juve.................
boberto
Mar 14 2005, 15:56
ja jestem za JUVE bo to jest moj ukochany klub juz odkad bylem malutki.... JUVE pokazalo realowi gdzie ich miejsce <hahaha>
CHELSEA wyjebała Barce to czemu by nie inne

kluby chelsea wygra LM
kazikcky
Mar 14 2005, 18:40
| QUOTE |
| CHELSEA wyjebała Barce to czemu by nie inne :D kluby chelsea wygra LM |
Epy !! Co za jawna bezedura !! Czelsi !! Kto chce ogladac ANTY FUTBOL ! ? :shock: :x
Man Utd odpadl dlatego wygra Olympique Lyon (nie wiem jak sie to pisze :wink: )
Olympique Lyon or AC Milan 8)
Dr@gon
Mar 14 2005, 19:20
Ja uważam, że LM wygra Chelsea. Chociaż grają "frajersko" to wychodzi im to perfekcyjnie :? .
Dziś o 12 00 odbyło się losowanie par ćwierćfinalistòw i jeszzce jakieś tam drabinki... Co myślicie o tych parach :
Liverpool - Juventus
AC Milan - Internazionale
Ol.Lyon - PSV Eindhoven
Chelsea - Bayern Munchen
Heh, przed Dudkiem ciężkie zadanie ... ;D
Szykuje sie final Milan-Chelsea. Choc moze Lyon cos zmajstruje? :>
Ja bym bardziej obstawiał Inter/Juve- Chelsea
Chciałbym zauważyć że w pòłfinale zmierzą się ze sobą zwyciezcy par:
1 (JUVENTUS :!: ) i 4 (Chelsea) ora 2 i 3.
Juve pokaże teraz leverpulowi gdzie jego miejsce :twisted:
Najpierw odeślemy do domku animalsòw, a potem mecz z Chelsea :roll:
| QUOTE |
| Ja bym bardziej obstawiał Inter/Juve- Chelsea |
<aplauz>
| QUOTE |
| Szykuje sie final Milan-Chelsea. Choc moze Lyon cos zmajstruje? :> |
no i tu mamy przyklad trzezwego myslenia i oceny sytuacji
otooz, milan trafil na inter, ktoory jak wiadomo w tym sezonie nic nie przegrywa, ale czy na pewno nic ?
ano wlasnie, przegrali z jedna tylko druzyna, byl nia Milan.
mam cicha nadzieje na powtoorke.
przytocze tez mecz z sezonu 2002/2003 lat, wtedy poolfinal CL:
Milan (ag) 1-1 Internazionale
1 mecz: 0-0
2 mecz: 1-1
w finale Rosso-neri spotkali sie z Juventusem, w tym roku takze istnieje taka mozliwosc, choc osobiscie wolalbym Chelsea
co do drugiej 'grupy' to sprawa wydaje sie jasna- Juventus badz Chelsea,
choc spora sympatia daze PSV, watpie aby poradzili sobie z Milanem/interem w drodze do finalu.
gringo
Mar 19 2005, 07:19
Ja obstawiam za Lyonem }:-> Mają młody }:-> rządny krwi zespuł

Poprzednia edycja LM mnie nauczyła że nie zawsze wygrywa najbogatszy/najbardziej naszpikowany gwiazdami zespuł. A więc w finale moim zdaniem zagra: Lyon - Chelsea.
Jocker
Mar 19 2005, 08:27
A ja pierwszy raz w życiu bede kibicował niemieckiemu clubowi :wink: Chelsea zostanie pogrążona przez Maakaya, a Murinho po meczu pewnie sie wkurzy i sie w da w bujke i dostanie w pizde a potem nie wystąpi na konferencji prasowej (to moje mazenie) BAYERN G
onix_the_chosen
Mar 19 2005, 09:53
Moim zdaniem duze szanse ma Juve, ktore wcale nic swietnego w dotychczasowych meczach LM nie pokazalo, ale trzeba na nich uwazac ! ;D A finał ??? Juventus - Zetor Marwice
hmmm ja też 1raz bede za niemiecką ekipą. Dlaczego ten łeb murinho nie trafia na włoskie ekipy?? fuksiarz
| QUOTE |
| Dlaczego ten łeb murinho nie trafia na włoskie ekipy?? fuksiarz |
Do czasu 8)
Juventus pokaże im prawdziwą piłke ;D
cwinar
Mar 20 2005, 11:06
Moim zdaniam wygra Bayern

a w finale zagra z Milanem
No to super Czerwony Romek znowu wygrywa.... Ehh Szansę wietrzę tylko w Milanie albo The Reds !
baski18
Apr 6 2005, 22:10
Liverpool nie istanial w drugiej polowie ... Juventus pokaze u siebie klase i przejdzie dalej

a potem to tylko polfinal i final i LM dla Juve !!
Pozdro
lazy_bum
Apr 6 2005, 22:23
| QUOTE |
| del piero pokaże co to jest juve................. |
Jak narazie to pokazał jak przestać mecz z Realem. (-; W głosowaniu na cipe sezonu bym go mierzył na ròwni z Ibrahimowiczem (pan biegam tylko z piłką i kiwam i gubię tą piłkę jak debil).
W ogòle to Juve jak narazie gra jak szmaty, ale w beznadziejnym do oglądania włoskim stylu przechodzą dalej. Dla mnie osobiście to policzek, że taki aryjski nadczłowiek (powiem więcej nadsłowianin ;-) jak Nedved gra w takim klubie, ktòry nic nie gra...
Jak zwykle jestem za naszymi sąsiadami z ktòrymi zawsze mieliśmy dobre stosunki czyli za Niemcami. [-:
Romek by już awansował gdyby nie sędzia :| 92 min, a on gwiżdże rzut karny bo mu język świeżbi...
Forza Milan

jedyna drużyna ktòra ma szanse mało przegrać z Juve w finale
lazy_bum
Apr 6 2005, 22:31
| QUOTE |
| QUOTE | | del piero pokaże co to jest juve................. |
Jak narazie to pokazał jak przestać mecz z Realem. (-; W głosowaniu na cipe sezonu bym go mierzył na ròwni z Ibrahimowiczem (pan biegam tylko z piłką i kiwam i gubię tą piłkę jak debil).
W ogòle to Juve jak narazie gra jak szmaty, ale w beznadziejnym do oglądania włoskim stylu przechodzą dalej. Dla mnie osobiście to policzek, że taki aryjski nadczłowiek (powiem więcej nadsłowianin ;-) jak Nedved gra w takim klubie, ktòry nic nie gra...
Jak zwykle jestem za naszymi sąsiadami z ktòrymi zawsze mieliśmy dobre stosunki czyli za Niemcami. [-: |
Aż muszę trochę przyFLOODować i zacytować siebie.
Gdyby ktoś się nie zgadzał z moimi poglądami to: patrz avatar. :-D
Bayern nie ma kim wygrac z Chelsea, karny troche z kapelusza, ale przynajmniej bedzie ciekawie w Monachium. Co do Juve to naprawde ten klub to typowe wloskie pipy, oby do finalu doszedl Milan...
Chelsea musi przejść dalej :!: Wydawałoby się,że bez swojego charyzmatycznego "kołcza" będa grać może troche mniej poukładanie jedneak nic z tych rzeczy. Chelsea to najlepiej zgrana i realizująca taktyczne założenia drużyna w tej LM, co udowodniła w dzisiejszym meczu :twisted:
Mecz Chelsea Bayern był spoko. Fajne były bramki Lamparda.
PS. Podłaczyłem kablowke do kompa i nagrałem te brameczki Lamparda. Jesli wszystko zrobie dobrze bedziecie mogli jutro sobie je pobrac 8)
Marze,żeby Ligę mistrzòw wygral Bayern.Było by fantastycznie.
GLORY GLORY BAYERN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. ;D ;D ;D ;D ;D
Ja stawialem na Barce, ale juz odpadla :x
To najbardziej widowiskowo grajaca druzyna na swiecie ;D
troche nieaktualna ta ankieta ale w takim ukladzie co jest teraz stawiam na CHELSEA lub MILAN

moge isc o kazda kase ze ktorys z tych zespolow wygra:)
Dr@gon
Apr 10 2005, 22:39
Moim zdaniem wygra Chelsea - mimo, że nie znosze tego klubu to wydaje mi się, że są najmocniejsi z całej stawki.
Ja stawiam na Bayern Monachium

A jak odpadnie... to only Juventus :!:
onix_the_chosen
Apr 11 2005, 00:31
Chelsea albo Juve, zobaczymy, Barca dzisiaj wtopila lige: 2-4 z Realem, zenada :wink:
| QUOTE |
| troche nieaktualna ta ankieta ale w takim ukladzie co jest teraz stawiam na CHELSEA lub MILAN :) moge isc o kazda kase ze ktorys z tych zespolow wygra:) |
Tez tak uwarzam.Jeżeli Milan nie powstrzyma Chelsea...to nikt już w tej edycji nie da rady.Z żalem to stwierdzam bo niecierpie czelsi :cry:
:arrow: A może liverpoool bedzie czarnym koniem w tym sezonie? Radzą sobie dobrze jak narazie....a przecież wiemy że faworyci cęsto zawodzą :twisted:
Jocker
Apr 11 2005, 15:41
Własnie soxx ma racje. Tak samo było rok temu kiedy to w finale znalazły sie 2 druzyny ktore sie tam nie powinny znalesc :shock: Być moze teraz rowniez tak bedzie :wink: Całkiem duzą szansę ma OL i własnie liverpool
halladin
Apr 11 2005, 16:38
też tak sądze, niespodzianek w futbolu nigdy nie za wiele ; )
Yeah!! Już po Juve! Brawo The Reds! No to teraz czas na Chelsea.
Na Chelsea czas juz od 3 rund, chyba nikt ich nie zatrzyma :/
| QUOTE |
| Na Chelsea czas juz od 3 rund, chyba nikt ich nie zatrzyma :/ |
A ja mam nadzieje, że się mylisz ;D Wątpie, żeby Liverpool zatrzymał czelse .. ale w finale " de blus " spotkają się z Milanem .. i dostaną baty ..
Szkoda, że Juventus odpadł .. ale zrobili to na własne życzenie, przesypiając spooooooooorą część meczu :cry:
Co do PSV - Respect 8)
Obawiam sie że The Reds mają b.duże szanse na sklepanie Chelsea - twierdze to zwłaszcza po tym, co widziałem w finale pucharu ligi - czyli kompletny brak umiejętnosci w strzeleniu bramki jak ktoś zacznie sie bronić. I to jest powòd dla ktòrego Murinho tak bardzo obawia sie włoskich ekip.[/quote]
onix_the_chosen
Apr 14 2005, 16:14
[quote]Obawiam sie że The Reds mają b.duże szanse na sklepanie Chelsea - twierdze to zwłaszcza po tym, co widziałem w finale pucharu ligi - czyli kompletny brak umiejętnosci w strzeleniu bramki jak ktoś zacznie sie bronić. I to jest powòd dla ktòrego Murinho tak bardzo obawia sie włoskich ekip.[/quote][/quote]
Sam Dudek mowil ze czuja sie pewniejsi w Champions League niz w lidze angielskiej, a po meczu z Juve jeszcze bardziej sie wzmocnili psychicznie, kto wie.... moze final Liverpool - Chelsea ;D
Drakkar
Apr 14 2005, 16:28
onix, przecież Liverpool zagra z Chelsea w pòłfinale
zagral i wygral

cos pieknego Dudek w finale nawet The Sun go ocenila dobrze

na 7 a Cecha na 5
ciesze sie ze liverpool awansowal ale i tak to nie zmiania faktu ze najlepsza obrona na swiecie Milanu nawet nie drgnie

:twisted:
MILAN WYGRA!!!!!!!!
| QUOTE |
ciesze sie ze liverpool awansowal ale i tak to nie zmiania faktu ze najlepsza obrona na swiecie Milanu nawet nie drgnie :twisted: MILAN WYGRA!!!!!!!! |
Też sie cieszę.że Chelsea i Mourinho pożegnali się z pucharem. Tylko teraz właśnieMilan bedzie miał łatwiej w finale :cry: A może jeszcze Psv odrobi straty
Toby dopiero było
PSV 1-0 Milan i niestety Milan przechodzi dalej choć PSV po meczu w Mediolanie naprawde mi zaimponowało i pokazało o wiele więcej niż Milan ktòremu udało sie upchac 2 bramki i teraz sie bedzie przez caly mecz bronił...
PS - Zauwazyliście ze jakoś nie ma zadnych cytatòw Mourinho jak dotąd w necie ? ;D Po meczach z Barcą albo Bayernem lub choćby po pierwszym meczu z the Reds, wszedzie roiło sie od jego komentarzy ( odrazu ), może teraz troche przestatnie cwelować i wkońcu zda sobie sprawe ze on i ta jego Chelsea są warci tyle ile Abramowic wyloży a jak pòjdzie to gòwno zostatnie bo z super squadu to nawet ja bym zrobił extra team...
| QUOTE |
PS - Zauwazyliście ze jakoś nie ma zadnych cytatòw Mourinho jak dotąd w necie ? ;D |
Już są.....
http://sport.wp.pl/kat,1752,wid,7120339,wiadomosc.html
boberto
May 4 2005, 16:25
PSV wygra dzis 3 do 0 i awansuje do fimalu LM poniewaz ja tak chce i tak bedzie :wink:
Jak juz mowilem... wpadne od czasu do czasu na forum i cos dodam.
Wracajac do tematu to gdyby nie ta bramka na poczatku meczu to jestem przekonany ze spotkanie potoczylo by sie inaczej. Kazdy mowi: "Chelsea miala tyle sytuacji i nie zdobyla gola" (nie chodzi mi o wypowiedzi forumowiczow). Jednak popatrzcie na to ze te ich akcje nie konczyly sie oddaniem strzalu, po prostu Liverpool przeszedl do zmasowanej obrony i to pogrążyło Londyńczykow a zwłaszcza tą portugalską morde...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.