Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Liga Mistrzòw
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2, 3
brzezin
no ja zdecydowanie jestem za juventusem.
nedved jeszcze pokaze klase ;D
Hawok
NIKT INNY TYLKO Juventus Turyn ALBO Chelsea mowie wam smile.gif !!!!
albin
na kolana i składać modły za juve. pokazli że są nie do zajechania. no i ?barca odpadła i jak by juve odpadło to juz bym nie oglądał ligi "zmulania", niech tylko chelsa wpadnie na juve to im pokażemy jak sie pieknie gra:)smile.gif

del piero pokaże co to jest juve.................
boberto
ja jestem za JUVE bo to jest moj ukochany klub juz odkad bylem malutki.... JUVE pokazalo realowi gdzie ich miejsce <hahaha> laugh.gif
Hawok
CHELSEA wyjebała Barce to czemu by nie inne biggrin.gif kluby chelsea wygra LM
kazikcky
CHELSEA wyjebała Barce to czemu by nie inne  :D kluby chelsea wygra LM

Epy !! Co za jawna bezedura !! Czelsi !! Kto chce ogladac ANTY FUTBOL ! ? :shock: :x

Man Utd odpadl dlatego wygra Olympique Lyon (nie wiem jak sie to pisze :wink: )
kosa
Olympique Lyon or AC Milan 8)
Dr@gon
Ja uważam, że LM wygra Chelsea. Chociaż grają "frajersko" to wychodzi im to perfekcyjnie :? .
Tomak
Dziś o 12 00 odbyło się losowanie par ćwierćfinalistòw i jeszzce jakieś tam drabinki... Co myślicie o tych parach :

Liverpool - Juventus
AC Milan - Internazionale
Ol.Lyon - PSV Eindhoven
Chelsea - Bayern Munchen

Heh, przed Dudkiem ciężkie zadanie ... ;D
kemot
Szykuje sie final Milan-Chelsea. Choc moze Lyon cos zmajstruje? :>
Regz
Ja bym bardziej obstawiał Inter/Juve- Chelsea
Seiru
Chciałbym zauważyć że w pòłfinale zmierzą się ze sobą zwyciezcy par:
1 (JUVENTUS :!: ) i 4 (Chelsea) ora 2 i 3.
Juve pokaże teraz leverpulowi gdzie jego miejsce :twisted:
Najpierw odeślemy do domku animalsòw, a potem mecz z Chelsea :roll:
siano
Ja bym bardziej obstawiał Inter/Juve- Chelsea

<aplauz>
Szykuje sie final Milan-Chelsea. Choc moze Lyon cos zmajstruje? :>

no i tu mamy przyklad trzezwego myslenia i oceny sytuacji smile.gif

otooz, milan trafil na inter, ktoory jak wiadomo w tym sezonie nic nie przegrywa, ale czy na pewno nic ?
ano wlasnie, przegrali z jedna tylko druzyna, byl nia Milan.
mam cicha nadzieje na powtoorke.

przytocze tez mecz z sezonu 2002/2003 lat, wtedy poolfinal CL:

Milan (ag) 1-1 Internazionale
1 mecz: 0-0
2 mecz: 1-1

w finale Rosso-neri spotkali sie z Juventusem, w tym roku takze istnieje taka mozliwosc, choc osobiscie wolalbym Chelsea

co do drugiej 'grupy' to sprawa wydaje sie jasna- Juventus badz Chelsea,
choc spora sympatia daze PSV, watpie aby poradzili sobie z Milanem/interem w drodze do finalu.
gringo
Ja obstawiam za Lyonem }:-> Mają młody }:-> rządny krwi zespuł tongue.gif Poprzednia edycja LM mnie nauczyła że nie zawsze wygrywa najbogatszy/najbardziej naszpikowany gwiazdami zespuł. A więc w finale moim zdaniem zagra: Lyon - Chelsea.
Jocker
A ja pierwszy raz w życiu bede kibicował niemieckiemu clubowi :wink: Chelsea zostanie pogrążona przez Maakaya, a Murinho po meczu pewnie sie wkurzy i sie w da w bujke i dostanie w pizde a potem nie wystąpi na konferencji prasowej (to moje mazenie) BAYERN G
onix_the_chosen
Moim zdaniem duze szanse ma Juve, ktore wcale nic swietnego w dotychczasowych meczach LM nie pokazalo, ale trzeba na nich uwazac ! ;D A finał ??? Juventus - Zetor Marwice laugh.gif
lucio
hmmm ja też 1raz bede za niemiecką ekipą. Dlaczego ten łeb murinho nie trafia na włoskie ekipy?? fuksiarz
Seiru
Dlaczego ten łeb murinho nie trafia na włoskie ekipy?? fuksiarz

Do czasu 8)
Juventus pokaże im prawdziwą piłke ;D
cwinar
Moim zdaniam wygra Bayern biggrin.gif a w finale zagra z Milanem
lucio
No to super Czerwony Romek znowu wygrywa.... Ehh Szansę wietrzę tylko w Milanie albo The Reds !
baski18
Liverpool nie istanial w drugiej polowie ... Juventus pokaze u siebie klase i przejdzie dalej smile.gif a potem to tylko polfinal i final i LM dla Juve !! biggrin.gif

Pozdro
lazy_bum
del piero  pokaże co to jest juve.................

Jak narazie to pokazał jak przestać mecz z Realem. (-; W głosowaniu na cipe sezonu bym go mierzył na ròwni z Ibrahimowiczem (pan biegam tylko z piłką i kiwam i gubię tą piłkę jak debil).

W ogòle to Juve jak narazie gra jak szmaty, ale w beznadziejnym do oglądania włoskim stylu przechodzą dalej. Dla mnie osobiście to policzek, że taki aryjski nadczłowiek (powiem więcej nadsłowianin ;-) jak Nedved gra w takim klubie, ktòry nic nie gra...
Jak zwykle jestem za naszymi sąsiadami z ktòrymi zawsze mieliśmy dobre stosunki czyli za Niemcami. [-:
StraY
Romek by już awansował gdyby nie sędzia :| 92 min, a on gwiżdże rzut karny bo mu język świeżbi...
Forza Milan tongue.gif jedyna drużyna ktòra ma szanse mało przegrać z Juve w finale biggrin.gif
lazy_bum
del piero  pokaże co to jest juve.................

Jak narazie to pokazał jak przestać mecz z Realem. (-; W głosowaniu na cipe sezonu bym go mierzył na ròwni z Ibrahimowiczem (pan biegam tylko z piłką i kiwam i gubię tą piłkę jak debil).

W ogòle to Juve jak narazie gra jak szmaty, ale w beznadziejnym do oglądania włoskim stylu przechodzą dalej. Dla mnie osobiście to policzek, że taki aryjski nadczłowiek (powiem więcej nadsłowianin ;-) jak Nedved gra w takim klubie, ktòry nic nie gra...
Jak zwykle jestem za naszymi sąsiadami z ktòrymi zawsze mieliśmy dobre stosunki czyli za Niemcami. [-:

Aż muszę trochę przyFLOODować i zacytować siebie.

Gdyby ktoś się nie zgadzał z moimi poglądami to: patrz avatar. :-D
kemot
Bayern nie ma kim wygrac z Chelsea, karny troche z kapelusza, ale przynajmniej bedzie ciekawie w Monachium. Co do Juve to naprawde ten klub to typowe wloskie pipy, oby do finalu doszedl Milan...
Regz
Chelsea musi przejść dalej :!: Wydawałoby się,że bez swojego charyzmatycznego "kołcza" będa grać może troche mniej poukładanie jedneak nic z tych rzeczy. Chelsea to najlepiej zgrana i realizująca taktyczne założenia drużyna w tej LM, co udowodniła w dzisiejszym meczu :twisted:
Andzi
Mecz Chelsea Bayern był spoko. Fajne były bramki Lamparda.

PS. Podłaczyłem kablowke do kompa i nagrałem te brameczki Lamparda. Jesli wszystko zrobie dobrze bedziecie mogli jutro sobie je pobrac 8)
zborek
Marze,żeby Ligę mistrzòw wygral Bayern.Było by fantastycznie.
GLORY GLORY BAYERN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. ;D ;D ;D ;D ;D
Czarny
Ja stawialem na Barce, ale juz odpadla :x
To najbardziej widowiskowo grajaca druzyna na swiecie ;D
norek
troche nieaktualna ta ankieta ale w takim ukladzie co jest teraz stawiam na CHELSEA lub MILAN smile.gif moge isc o kazda kase ze ktorys z tych zespolow wygra:)
Dr@gon
Moim zdaniem wygra Chelsea - mimo, że nie znosze tego klubu to wydaje mi się, że są najmocniejsi z całej stawki.
cidik
Ja stawiam na Bayern Monachium smile.gif A jak odpadnie... to only Juventus :!:
onix_the_chosen
Chelsea albo Juve, zobaczymy, Barca dzisiaj wtopila lige: 2-4 z Realem, zenada :wink:
Soxx
troche nieaktualna ta ankieta ale w takim ukladzie co jest teraz stawiam na CHELSEA lub MILAN  :)  moge isc o kazda kase ze ktorys z tych zespolow wygra:)

Tez tak uwarzam.Jeżeli Milan nie powstrzyma Chelsea...to nikt już w tej edycji nie da rady.Z żalem to stwierdzam bo niecierpie czelsi :cry:
:arrow: A może liverpoool bedzie czarnym koniem w tym sezonie? Radzą sobie dobrze jak narazie....a przecież wiemy że faworyci cęsto zawodzą :twisted:
Jocker
Własnie soxx ma racje. Tak samo było rok temu kiedy to w finale znalazły sie 2 druzyny ktore sie tam nie powinny znalesc :shock: Być moze teraz rowniez tak bedzie :wink: Całkiem duzą szansę ma OL i własnie liverpool smile.gif
halladin
też tak sądze, niespodzianek w futbolu nigdy nie za wiele ; )
lucio
Yeah!! Już po Juve! Brawo The Reds! No to teraz czas na Chelsea.
kemot
Na Chelsea czas juz od 3 rund, chyba nikt ich nie zatrzyma :/
Tomak
Na Chelsea czas juz od 3 rund, chyba nikt ich nie zatrzyma :/

A ja mam nadzieje, że się mylisz ;D Wątpie, żeby Liverpool zatrzymał czelse .. ale w finale " de blus " spotkają się z Milanem .. i dostaną baty ..

Szkoda, że Juventus odpadł .. ale zrobili to na własne życzenie, przesypiając spooooooooorą część meczu :cry:

Co do PSV - Respect 8)
lucio
Obawiam sie że The Reds mają b.duże szanse na sklepanie Chelsea - twierdze to zwłaszcza po tym, co widziałem w finale pucharu ligi - czyli kompletny brak umiejętnosci w strzeleniu bramki jak ktoś zacznie sie bronić. I to jest powòd dla ktòrego Murinho tak bardzo obawia sie włoskich ekip.[/quote]
onix_the_chosen
[quote]Obawiam sie że The Reds mają b.duże szanse na sklepanie Chelsea - twierdze to zwłaszcza po tym, co widziałem w finale pucharu ligi - czyli kompletny brak umiejętnosci w strzeleniu bramki jak ktoś zacznie sie bronić. I to jest powòd dla ktòrego Murinho tak bardzo obawia sie włoskich ekip.[/quote][/quote]
Sam Dudek mowil ze czuja sie pewniejsi w Champions League niz w lidze angielskiej, a po meczu z Juve jeszcze bardziej sie wzmocnili psychicznie, kto wie.... moze final Liverpool - Chelsea ;D
Drakkar
onix, przecież Liverpool zagra z Chelsea w pòłfinale laugh.gif
T-Mac
zagral i wygral smile.gif cos pieknego Dudek w finale nawet The Sun go ocenila dobrze tongue.gif na 7 a Cecha na 5
Przemo
ciesze sie ze liverpool awansowal ale i tak to nie zmiania faktu ze najlepsza obrona na swiecie Milanu nawet nie drgnie smile.gif :twisted:
MILAN WYGRA!!!!!!!!
Soxx
ciesze sie ze liverpool awansowal ale i tak to nie zmiania faktu ze najlepsza obrona na swiecie Milanu nawet nie drgnie smile.gif :twisted:  
MILAN WYGRA!!!!!!!!

Też sie cieszę.że Chelsea i Mourinho pożegnali się z pucharem. Tylko teraz właśnieMilan bedzie miał łatwiej w finale :cry: A może jeszcze Psv odrobi straty biggrin.gif Toby dopiero było laugh.gif
RealMadryt
MILAN WYGRA!!!!!!!!

Też sie cieszę.że Chelsea i Mourinho pożegnali się z pucharem. Tylko teraz właśnieMilan bedzie miał łatwiej w finale :cry: A może jeszcze Psv odrobi straty biggrin.gif Toby dopiero było laugh.gif

Ja mysle ze przejdzie PSV i oczywiscie Liverpool laugh.gif !!
No i Liverpool wygra, chodz nieprzepadam za tym Clubem to jestem za nimi :wink:
WBman
PSV 1-0 Milan i niestety Milan przechodzi dalej choć PSV po meczu w Mediolanie naprawde mi zaimponowało i pokazało o wiele więcej niż Milan ktòremu udało sie upchac 2 bramki i teraz sie bedzie przez caly mecz bronił...

PS - Zauwazyliście ze jakoś nie ma zadnych cytatòw Mourinho jak dotąd w necie ? ;D Po meczach z Barcą albo Bayernem lub choćby po pierwszym meczu z the Reds, wszedzie roiło sie od jego komentarzy ( odrazu ), może teraz troche przestatnie cwelować i wkońcu zda sobie sprawe ze on i ta jego Chelsea są warci tyle ile Abramowic wyloży a jak pòjdzie to gòwno zostatnie bo z super squadu to nawet ja bym zrobił extra team...
Regz

PS - Zauwazyliście ze jakoś nie ma zadnych cytatòw Mourinho jak dotąd w necie ? ;D

Już są..... smile.gif
http://sport.wp.pl/kat,1752,wid,7120339,wiadomosc.html
boberto
PSV wygra dzis 3 do 0 i awansuje do fimalu LM poniewaz ja tak chce i tak bedzie :wink: laugh.gif
kosa
Jak juz mowilem... wpadne od czasu do czasu na forum i cos dodam.

Wracajac do tematu to gdyby nie ta bramka na poczatku meczu to jestem przekonany ze spotkanie potoczylo by sie inaczej. Kazdy mowi: "Chelsea miala tyle sytuacji i nie zdobyla gola" (nie chodzi mi o wypowiedzi forumowiczow). Jednak popatrzcie na to ze te ich akcje nie konczyly sie oddaniem strzalu, po prostu Liverpool przeszedl do zmasowanej obrony i to pogrążyło Londyńczykow a zwłaszcza tą portugalską morde...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.