traf_fic
Sep 9 2004, 20:11
mòj typ
BARCA
Myśle że po paru chudych latach właśnie w tym sezonie ten zespòł będzie najpoważniejszym kandydatem do zdobycia tego trofeum 8)
Lm wygraja oczywiscie Rosso-Neri
innego rezultatu byc nie moze
kemocik
Sep 9 2004, 20:15
Mòj typ: też Barcelona - kasa wydana na tegoroczne transfery musi im się zwròcić
wilimowski
Sep 9 2004, 21:36
w tej ankiecie powinien być tylko Juventus :twisted: reszta klubòw jest zbędna :wink:
jak to kto? Bianconeri ! jak ktoś widzi inną opcje to lol :wink:
traf_fic
Sep 9 2004, 21:40
przecież Juve nawet z grupy nie wyjdzie

:twisted:
Kuwa tyle postow i chuj do ankiety, ludzie
Wygra ktos
Grabos
Sep 10 2004, 06:00
Tylko Real Madryt

:twisted:
Witam :
No więc tak moje zdanie jest takie że tego rocznym zwycięzcą Ligi Mistrzòw będzie drużyna Fc Barcelona Lub Valencia ..O to moje wyjaśnienia jeśli chodzi własnie o te drużyny..:
Fc Barcelona - Bardzo dobre trasnfery tego klubu ...Giuly , Deco i wiele innych zawodnikòw bardzo doświadczonych jeśli chodzi o Europejskie boiska ..Barcelona znakomicie gra w środku pola i to jest głòwny atut tej drużyny ...Znakomite kontra ataki , znakomita obrona ...i Wogòle ten ostatni sezon Barcy był na naprawde wielkim europejskim poziomie ..Poprostu z takimi zawodnikami jacy są w Tym klubie Barca może śmiało sięgnąc po to Najwyższe trofeum ..
Valencia : Nie robiła dużo transferòw i może dlatego jest to ròwnież duży + 99 % zespołu są ze sobą bardzo dobrze zgrani ...Ostatni sezon Valenci pokazał nam na jakim szczeblu stoi ta znakomita drużyny ..Mistrz Hiszpani pokonanie takich drużyn jak Madrycki Real czy wcześniej wspomniana FC Barcelona ..Wszystko w tym zespole jest cudownie zorganizowane ..Wygrana w Pucharze Uefa puźniej wygrany mecz ze zwycięzcą Ligi Mistrzòw FC Porto ....Moim zdaniem ten Team może ewidentnie zgarnąc Lige mistrzòw bo naprawde sami przyznajcie że graja wybornie
NO i te dwa kluby Biore pod uwagę jeśli chodzi o LM
Perconte
Sep 12 2004, 13:00
Ja jak zawsze będe wiernie kibicował Bayernowi Monachium. Mam nadzieję że znòw sięgną po Lige Mistrzòw tak jak w 2001. Grupa wprawdzie nie jest łatwa, do tego jeszcze dochodzi słabsza dyspozycja piłkarzy ale Bayern da radę 8)
Finał najchętniej zobaczył bym taki Bayern - Real Madryt/FC Bayercelona
baski18
Sep 12 2004, 15:25
Ligę Mistrzòw wygra Juventus !! Nikt inny jej nie może wygrać. Juve ma teraz Ibrahimovica i bedą walczyć o to trofeum, lecz jak każdy wie nie będzie to łatwe, najmocniejszym przeciwnikim bedzie chyba Chelsea
Barcelona też dużo zmian w składzie doszli wartościowi gracze jednak musi minąć troche czasu aż się ze sobą zgrają i chyba wygranie Ligi Mistrzòw jest w tym roku poza ich zasięgiem.
Pozdro
michau000
Sep 12 2004, 15:42
serce mòwi mi, że Barca, ale umysł podowiada, że... nie wiem :roll:
Viva la Barca! Z takim składem ten sezon jest nasz! 8)
Tom_my
Sep 12 2004, 16:34
Juve 8)
Barca, albo ManU.....jeśli się bez znaczących kontuzji obędzie........a tak by the way, to szkoda T. Motty......6 miechòw na aucie odbije się na grze Barcy.
Porto

krolem strzelcow - Quaresma

proste chyba...
stawiam na JUVE. zlatan, emerson , cannavaro doszli. będzie masakra:) jak zwykle nieobliczalny nedved i moj idol alex:) normalnie JUVE i bastaaaaaaaaaaa:)

michau000
Sep 13 2004, 15:52
cannavaro przeszedł do Juve? :shock: cholera, nie wiedziałem...
visca el barca! jak dla mnie moze byc i juve, byle nie real :? :wink:
nawet takiemu bogowi, jak on zdarzaja sie potkniecia... /pobyt w Interze byl ciezkim nieporozumieniem/
Goraco licze na Barce, teraz wzmocnili sklad...mysle ze bedzie OK
a jeżeli padnie juve będe dopingował barce. po prostu nienawidze ralu, a barca zawsze miała na pieńku z nimi:) no i larson ( kat ) to jest masakra.
i fajne pary na poczatek:)larson wali do glasgow:)zlatan to amsterdamu:)
lepiej nie mogli mieć:)
_kamil_
Sep 14 2004, 10:38
Real Madrid :!:
po fatalnym poprzednim sezonie przyszedl b. dobry trener z twarda reka, sciagnieto dwoch doskonalych stoperow i dwoch swietnych napastnikow. Uzupelniono sklad solidnym Celadesem oraz kolejna porcja uzdolnionych wychowankow
Hala Madrid :!:
Typowanie przed LM jest cholernie trudne, nie jestem (jak wiekszosc wpisujacych) fanem zadnego zagranicznego klubu, to postawilbym na Milan i Barce...
Po wczorajszym meczu Bayer Leverkusen to moj faworyt

Krzynowek rulezzz! hehe
Cytat
Po wczorajszym meczu Bayer Leverkusen to moj faworyt

Krzynowek rulezzz! hehe
leverkusen to moj ulubiony klub z bundesligi, ogolnie lubie ten klub, ale z realem nie spodziewalem sie takiego wyniku, bylem nawet pelen obaw ze moga zremisowac 1-1, taki wynik obstawialem, a tu prosze, mila niespodzianka :] a zaluje ze b. monachium wygral :[ nienawidze tej druzyny
lazy_bum
Sep 17 2004, 14:53
Szachtar Donieck / Sparta Praga. <-:
Grabos
Sep 24 2004, 18:05
Cytat
po fatalnym poprzednim sezonie przyszedl b. dobry trener z twarda reka, sciagnieto dwoch doskonalych stoperow i dwoch swietnych napastnikow. Uzupelniono sklad solidnym Celadesem oraz kolejna porcja uzdolnionych wychowankow
Popieram
Cytat
Cytat
Popieram
Garbos, kamil to juz trenera nie ma od paru dni

tego z twarda reka chyba mial za twarda
gringo
Sep 24 2004, 19:53
Cytat
Cytat
Popieram
Tez jestem kibicem realu ale nie popieram... Mam juz tego serdecznie dosc... Ktos musi zapłacic za błędy popełnione w porzednich latach, myślałem ze tamten zeson da komus do myslenia, ale to nic nie dało... Ta druznyna nie moze nic wygrać w tym sezonie... Nie wierze... Kompletna głupota transferowa... Pomoc tworzy 3 piłkarzy, ktorzy powinni grac na prawej pomocy, a grają we 3... aha i jeszcze swietny Cambiasso... Nie wiem dlaczego go sprzedali... Real nic nie zrobi, chyba ze wroci Del Bosqe, on potrafił pokierowac tymi gwiazdorami, a Camacho zbyt krotko trzymał ich... Muszą miec troche loozu... Kto oglądał Mecz Bayer- Real wie o co mi chodzi...
Jocker
Jan 25 2005, 17:45
LM Wygra oczywiscie Barca :!: A jesli nie to REAL MADRYT :!:
lazy_bum
Jan 26 2005, 02:20
Cytat
po fatalnym poprzednim sezonie przyszedl b. dobry trener z twarda reka, sciagnieto dwoch doskonalych stoperow i dwoch swietnych napastnikow.
Nie ukrywam, ze RM nie lubie i nie trawie (szczegolnie od transferu angola ;-). Dwoch ,,doskonalych'' stoperow? O kogo przepraszam chodzi? O topora ,kalecze wszystkich ale sedziowie to dupy i nie dadza zawodnikowi glaktikos kartki' (patrz mecz z Wisla i przejechanie po klacie korkami Szymkowi (chyba))? Czy o drewnika ciagle kontuzjowanego? Dwoch napadziorow? Kogo? Morientesa ,wiecznie siedze zdolowany na lawce chociaz moglbym znowu zostac krolem strzlcow LM'? Czy Owena ,mialem przeblysk formy na MS98'? :-D
Trenejro nawet nie wspominam...
BARCELONA jest w tym sezonie bezkonkurencyjne przynajmniej mojimzdaniem
MYŚLE ŻE TYLKO TE KLUBY MAJ
nom real niewygra z juve maja poprostu slaby sezon cos im nieidze fajny by byl fina BARCA-JUVE
Rozum mòwi:
Barca wygra na pewno z Chelsea bo ma szybszych napadzioròw, co będzie dalej to się okaże po losowaniu bo jak trafią na tą bandę z Italii(za przeproszeniem Rosso-nierri) co grają antyfutbol to może być ciężko....
Ale serce podpowiada jedno:
VISCA EL BARCA!
Cytat
cannavaro przeszedł do Juve? :shock: cholera, nie wiedziałem...
visca el barca! jak dla mnie moze byc i juve, byle nie real :? :wink:
Też tak myśle ;D
Byle nie huligany z Madrytu.....
A rywalizacje Chelsea - Barca .... o czym tu mowa ? dla mnie to pojedynek :
- Porshe Turbo (Barca)
- Fiat Punto (Chelsea... bez obrazy dla samochodu, sam takowy posiadam :wink: )
Chelsea moim zdaniem ma super trenera i moga ograc kazdego, lacznie z Barca, Juve i Leverkusen...
kucharz
Feb 2 2005, 22:28
no Ja stawiam na Chelsea i tylko Chelsea :twisted: :twisted: to moja druzynka :wink: 8) Blue is the colour, football is the game, cause Chelsea, Chelsea is our name! 8)

ale chelsea musiala by wygrac z barceloną ale bedzie ciekawy mecz w 1/8 finalu BARCA - CHELSEA
Wygra tylko BARCELONA ... BLAUGRANA RZ
[quote]Wygra tylko BARCELONA ... BLAUGRANA RZ
Ligę mistrzòw wygra Inter

W tym sezonie nie przegrywają, a w finale spotkają się z Barcą
kazikcky
Feb 3 2005, 22:05
Ja i tak jak zwykle licze na Manchester United ! Chociaz od razu graja z Milanem...ale i tak zwycieza !
Cytat
Ligę mistrzòw wygra Inter

W tym sezonie nie przegrywają, a w finale spotkają się z Barcą

Raczej w to nie wieże choc lubie Inter.... sam Adriano nic niezrobi, chyba że doszedł by do nich Krzynio to w następnym sezonie kto wie....
wygra ktorys z zespolow ktore zostaly
wy nieznacie sie na futdbolu wy stare dupy jestesce
Winner Champions League Manchester United 04-05
Moze ludzie z avatarami i podpisami klubow z LM niech sie nie wypowiadaja bo latwo wywnioskowac ich zdanie na ten temat...
nie kemot, Areczka w tym roku jeszcze LM nie wygra
a racje ma norek, wygra ktoś z tych co zostali

i będzie to Juve
Realnie ;D to wygra Chelsea, jako czarnego konia stawiam Inter.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.