Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By .:cr7:.
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
.Shock3r
blink.gif blink.gif blink.gif Co za face ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
bartek-brt
Niezła morda jak na fotke z takim cieniem:)
PZDR!
E 9
Kapitalna mordka blink.gif czekałem aż ktoś go wykona przyszedł do mnie w ML do Jagi ;D D;

Może następny bedzie Daniel Pudil-gwiazda Slavii Praga i nowy podst.lewy pomocnik repry Czech??

co o tym myslisz?? ;]

pzdR
.:CR7:.
mógłbym spróbować ale fota bez napisu by się przydała wink.gif
MYSZa7
Cytat(.:CR7:. @ Dec 17 2007, 20:26:50) *
mógłbym spróbować ale fota bez napisu by się przydała wink.gif

Rafciu666
ostatnie mordki jebitne. a moze jak znajdziesz troche czasu to zrobiłbyś pereirinhe ze sportingu??
Fotka:
Stepover
Witam. Dawno tu nie zglądałem. Jakoś straciłem zainteresowanie face'ami i innym tego typu rzeczami. Do rzeczy. Chciałbym powiedzieć, że cr7 robi świetne twarze. Ekstra jakość i wogóle. Mnie osobiście bardzo podoba się twarz Cristiano Ronaldo którą cr7 prezentował jakiś czas temu. Ale po wrzuceniu do gry zauważyłem, że włosy są "do kitu". Owszem z przodu wyglądają świetnie. I tu właśnie moja prośba. Chciałbym prosić aby cr7 wykonał włosy jeszcze raz. Oczywiście takie same jak ich "pierwowzór" tylko na modelu włosów CR od Konami. Oczywiście trzeba je trochę "dopieścić" w OEdit gdyż są one trochę "spłaszczone". Byłbym bardzo wdzięczny. A co do ostatnich face'ów to NIC DODAĆ NIC UJĄĆ. Może trochę za późno ten post ale jak już wcześniej mówiłem nie zaglądałem tu bo miałem "problemy". Mam nadzieję, że nasz Fece Maker znajdzie trochę czasu aby "zrealizować" moją prośbę. Z góry dziękuję i życzę owocnej pracy. wink.gif
spoko, jak znajdę czas to poprawie te włoski. Pozdro
Stepover
Cytat(.:CR7:. @ Dec 25 2007, 23:30:31) *
spoko, jak znajdę czas to poprawie te włoski. Pozdro

dzięki cr7 jesteś super chłop smile.gif

EDIT:

Znalazłem w Twoim temacie fajnego Fabregasa ale nigdzie nie było BINa. Mógłbyś teraz dać??? wink.gif
preview

bin będzie w paczce, którą niedługo wrzucę.
Mortin
wszystko fajnie, tylko oczy moglbys lekko poprawic i skrocic nos bo jest troche za dlugi.. a i jeszcze wymodeluj troche usta
mysle, ze jak to wszystko poprawisz to bedzie wygladal jak on
pozdro
perONE
Troszeczke za grube poliki.
Stepover
Cytat(.:CR7:. @ Dec 27 2007, 16:10:25) *
preview

bin będzie w paczce, którą niedługo wrzucę.

Fajne ale tamte włoski były fajniesze. Szkoda, że nie na bezie tych "kręconych" od Konami
d-note
Fajny tylko troche gruby się wydaje na twarzy tongue.gif
I troche przymulono wygląda wink.gif
demiano7
moim zdaniem głowe troszke zmniejszyć i "wychudzić" i będzie ok, a włoski jak najbardziej oki. w ostatnim meczu takie właśnie miał, a z tyłu wcale niema kręconych stepover, czekam na paczuszke, cr a ile jeszcze twarzy zamierzasz zrobić zanim paczke wydasz?
Paput
Zajebisty, ale mógłbys zrobić jeszcze włosy na całą głowe w tedy to by był...... blink.gif ohmy.gif
szołpas
ta wersja gorsza IMO wink.gif poprzednia bardziej mi się podobała
Auriko
A mi sie obydwie podobaja biggrin.gif:D Lubie takie odkrecone fryzury biggrin.gif biggrin.gif

Może :
Quaresma albo Carlos Alberto ?? Co ty na to ?? ha smile.gif Pozdrawiam
Stepover
A ten Fabregas o którego prosiłem będzie w packu?
olivier
Sorry,ale podobieństwa doszukać się nie moge.
demiano7
ja jestem za quaresma smile.gif i żeby miał włosy takiej długości jak cris... i tak dobrze wymodelowane. pozdro
norek
Slaby Ronaldo, bardzo slaby. wlosy sa fajne reszta do wymiany.
Stepover
Cytat(norek @ Dec 28 2007, 01:49:34) *
Slaby Ronaldo, bardzo slaby. wlosy sa fajne reszta do wymiany.

Oj norek sam nie robisz wcale "wybitnych" twarzy a wszystko dookoła krytykujesz
Damian.
Cytat(Stepover @ Dec 28 2007, 20:20:30) *

Norek jest jednym z najlepszych facemakerów w Polsce(i na świecie). Krytyuje po to by efekt pracy był jeszcze lepszy od poprzedniej wersji. Wkońcu po to istnieje forum. Nieodpisuj

Co do C.Ronaldo to podoba mi się, ale brakuje mu tego czegoś co mają inne Krystyny. Może to wina oczu?
norek
Cytat(Stepover @ Dec 28 2007, 20:20:30) *

Dojdz do poziomu moich podeszw w robieniu dodatkow do pro evo soccer i dopiero wtedy komentuj moje wpisy.
Twarz jest slaba wiec nie bede pieprzyl farmazonow zeby lekko podsunac kacik ust do gory a lewe oko zmapowac bo do poprawy jest wszystko procz wlosow. .:cr7:. jest zdolnym facemakerem ale ta twarz mu nie wyszla. Chcesz porozmawiac zapraszam na PW albo na gadu.
Cześć rolleyes.gif

DOWNLOAD
Hal
Radomski najlepszy.
Damian.
Kuszczak , Fabiański , Radomski i Zurawski lądują do gry.
Dzięki za downa smile.gif
Arek.PL
Myślałem że już zrezygnowałeś z facemakerstwa smile.gif a tu taka miła niespodzianka smile.gif
perONE
extra paczka.! IMO Kuszczak the best
Pelas
świetna robota;)
Bronowicki, Kuszczak, Żurawski i Radomski jak dla mnie Best Every:)
MaTi10
Extra już sasysam Zuraw i Kuszczak the BEST;]
BoBaN
no proszę jak tu ładnie wyskoczyłeś z niespodziankąwink.gif dobre mordki!
MYSZa7
Fajna paka,Radomski najlepszy.
BadNewz
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif On powrócił... Ile to ja się naczekałem xDDD

Świetna paczka dzięki smile.gif
.::Diego::.
Cytat(.:CR7:. @ Apr 8 2008, 16:20:42) *
Cześć rolleyes.gif

Dawno nie komentowałem twarzy do pesa6. Zajebista paczka.
Mógłbyś pokazać fotke z której robiłeś Żurawskiego? Prosze. Jeśli ktoś ma tą fote niech pokaże
demiano7
Coś pięknego po prostu!!! smile.gif
Damian.
Cytat(.::Diego::. @ Apr 8 2008, 19:19:53) *
Dawno nie komentowałem twarzy do pesa6. Zajebista paczka.
Mógłbyś pokazać fotke z której robiłeś Żurawskiego? Prosze. Jeśli ktoś ma tą fote niech pokaże

Prawdopodobnie ta:

Pozdr smile.gif
Hedbang
Can you please fix the eyes of Fabianski so that he looks straight to the front?
Dzięki rolleyes.gif
preview
Damian.
Bardzo dobry Łobodziński , ale wole tego od Timaka
Pozdr smile.gif
bartek-brt
Wygląda fajnie ale usta i bmp do poprawy.
Arek.PL
Moim zdaniem ten fejs nie należy do udanych, slaba "jakość" smile.gif
eye63
Nie wiem co jest z Twoimi twarzami, ale każdemu troszkę czegoś brakuje z podobieństwa i chyba trochę estetyki wykonania. Super, że podjąłeś się stworzenia polskich face'ów - ale może warto jeszcze trochę nad nimi posiedzieć i dogładzić je do perfekcji. Kuszczakowi można jaśniejsze włosy dać, bo twarz najlepsza na rynku, Krzynówek i Żurawski ciut niepodobni, Łobodziński niestaranny, Bronowicki oczka cielaka - szczegóły, ale wpływają na jakość. Dlatego wyrażam nadzieję, że może podszlifujesz trochę te twarze, bo niektóre są naprawdę potrzebne (m.in. dobry Bronowicki i Kuszczak, zaktualizowany Żurawski).
artysta germanista
no tez mi sie nie zabardzo podoba ale ja nawet takiej twarzyu bym nie umial zrobic
preview
bobex77
Cytat(.:CR7:. @ Apr 11 2008, 15:54:16) *
preview

bardzo dobry model u Wichniarka
natomiast nie podchodzi mi textura twarzy i wlosow [ lewa czesc z naszej perspektywy]
Arek.PL
Na pierwszy rzut oka twarz wygląda bardzo ładnie, do włosów nic nie mam bo podobają mi się smile.gif natomiast twarz jest jakaś taka niewyraźna smile.gif
BadNewz
Próbowałem zrobić go z tej foty... Ale bez skutku. Świetna twarz smile.gif

Cytat
Nie wiem co jest z Twoimi twarzami, ale każdemu troszkę czegoś brakuje z podobieństwa i chyba trochę estetyki wykonania. Super, że podjąłeś się stworzenia polskich face'ów - ale może warto jeszcze trochę nad nimi posiedzieć i dogładzić je do perfekcji. Kuszczakowi można jaśniejsze włosy dać, bo twarz najlepsza na rynku, Krzynówek i Żurawski ciut niepodobni, Łobodziński niestaranny, Bronowicki oczka cielaka - szczegóły, ale wpływają na jakość. Dlatego wyrażam nadzieję, że może podszlifujesz trochę te twarze, bo niektóre są naprawdę potrzebne (m.in. dobry Bronowicki i Kuszczak, zaktualizowany Żurawski).

blink.gif

wink.gif
Paput
O fpytke zajebista morda
Włosy świetne IMO
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.