.:CR7:.
Jan 6 2007, 20:19
QUOTE(Mortin @ Jan 6 2007, 19:55:08) [snapback]110508[/snapback]
super twarz, tylko nie wiem kogo lepsza, czy Twoja, czy calwina

pozdro
Powiem Ci tak:
moja twarz + Calwina włosy = cud malina
z Tym sie nie zgodze
Calwina Aleksander Duzo lepszy
Twoj jest niczego sobie
QUOTE(C*Ronaldo @ Jan 6 2007, 22:23:30) [snapback]110520[/snapback]
Powiem Ci tak:
moja twarz + Calwina włosy = cud malina

ale takiej składanki niebędzie bo mój mi się bardziej podoba
mi sie wydaje ze ma troche za duza glowe i zly kolor bmp
Jan 7 2007, 02:39
Collab with Don RxfŁukasz Garguła:
preview
(-->..:: D.o.W.n.L.o.A.d ::..<--)
don rxf
Jan 7 2007, 02:46
Bardzo dobra twarz xDDDD
wydaje mi sie że już najwyższy czas aby przypiąć ten temat ostatnie twarze super.
ehh... ta twarz duzo gorsza niz poprzednie... bardzo rzuca sie w oczy poplamione bmp... No ale dobrze ze chociaz troche podobny jest to sobie go sciagne
Ziemniak201
Jan 7 2007, 13:16
mi sie podoba
QUOTE(C*Ronaldo @ Jan 7 2007, 04:43:41) [snapback]110604[/snapback]
Collab with Don RxfŁukasz Garguła:
preview
(-->..:: D.o.W.n.L.o.A.d ::..<--) nie wiem czemu, ale ta twarz mi sie podoba i nie wiem czemu podoba mi sie rowniez bmp ... wlosy sa swietne, aczkolwiek moglbys poprawic laczenie z glowa z boku twarzy...
QUOTE(don rxf @ Jan 7 2007, 04:50:52) [snapback]110606[/snapback]
Bardzo dobra twarz xDDDD
wydaje mi sie że już najwyższy czas aby przypiąć ten temat ostatnie twarze super.
zeby przypiac ten temat, potrzeba jeszcze troche czasu.. nawet nie wiesz ile ja czasu musialem robic bardzo dobre mordy, zeby moj temat zostal przypiety, wiec uwazam, ze jeszcze na to za wczesnie... poza tym o tym czy temat zostanie przypiety czy nie, decyduja admini, czy tez moderatorzy... BTW jak tak co chwile bedzie jakis temat przypinany, to wkoncu wszystkie zostana przypiete ...
pozdro
Jan 7 2007, 16:40
Adrian Napierała: preview
Dla chętnych:
-->Download<--
QUOTE(C*Ronaldo @ Jan 7 2007, 18:44:42) [snapback]110783[/snapback]
Adrian Napierała: preview
coś go niema tylko x
NIe wiem czy się znam na facjatkach ale dla mnie cud miód

.Pozdrówka
PS:i te włosy
super twarz... Kto nastepny? Moze Chmiest? Fota w fotkach dla facemarkerow
Hayalet
Jan 7 2007, 18:43
No bardzo fajny Napierdala! Tak trzymaj.
bobex77
Jan 7 2007, 19:26
Nabrałeś rytmu ladne twarze tak 3maj
dobra twarz. tylko w tym miejscu po lewej gdzie jest czolo widac miejsce z ktorego wycinales z foty. musisz tam bardziej rozmyc zeby bylo jednolicie
.::NorD::.
Jan 7 2007, 20:06
Bmp mi się podoba , nie wiem jak model bo nie znam łba ale napewno usuń ten kawałek skóry przy włoskach .
Ziemniak201
Jan 7 2007, 21:57
o_O
piekne a włosy prawie tak kapitalne jak calwina
swietny, tylko laczenie wlosow z twarza moglbys poprawic
pozdro
Polski Hartson xDDD
Twarz super
ale on jest brzydki

(nie chodzi mi o wykonanie)
Jan 9 2007, 19:05
Nani (Sporting Lizbona):
preview
ostatnie twarze wysokiej klasy, bijesz w góre! Brawo!
kolejna bardzo dobra twarz. Jedyne co mi nie pasuje to bmp na czole, troche za bardzo rozmazane. Tak to jest git

pozdro
nie wiem czemu ale mam wrażenie że to jakaś słabsza twarz :\
może dlatego że wykonanie poprzednich było rewelacyjne a te jest tylko ..... dobre:D
olivier
Jan 9 2007, 19:38
moze i troche podobieństwa ma ale jeszcze mu troche brakuje,tak jak mówił o.l.o 1 czolo (bmp) musisz poprawić bo jest rozmazane.Może obniż usta.Włoski nawet ładne ci wyszły.
QUOTE(pela1613 @ Jan 9 2007, 19:40:19) [snapback]111428[/snapback]
nie wiem czemu ale mam wrażenie że to jakaś słabsza twarz :\
może dlatego że wykonanie poprzednich było rewelacyjne a te jest tylko ..... dobre:D
Bez przesady,rewelacyjnych twarzy to ja tutaj nie widzialem.Co do mordy to kolor na srodku jest zle dobrany.Pozdro
Jan 10 2007, 20:20
Prosze o wiecej komentów

Następnu bedzie prawdopodobnie Gago

pozdrawiam
QUOTE(Ryba10 @ Jan 9 2007, 21:44:05) [snapback]111436[/snapback]
Bez przesady,rewelacyjnych twarzy to ja tutaj nie widzialem.Co do mordy to kolor na srodku jest zle dobrany.Pozdro

Ryba zrob chociaz w polowie takie jak robi C.Ronaldo, to pogadamy.
Voytec
Jan 10 2007, 20:31
QUOTE(C*Ronaldo @ Jan 9 2007, 19:09:19) [snapback]111408[/snapback]
Nani (Sporting Lizbona):
preview
Nie podoba mi się. Norka napewno nie pobiłeś.
Jan 10 2007, 20:40
Karol Johnn
Jan 10 2007, 20:47
QUOTE(C*Ronaldo @ Jan 9 2007, 22:09:19) [snapback]111408[/snapback]
Nani (Sporting Lizbona):
preview
Na skroniach kolor rozni sie od reszty bmp
pzdr dobra twarz
Mowie szczerze. Nani C.Ronaldo bardziej mi sie podoba.
Jakbys zwężył minimalnie jego oczy byloby git (mam na mysli zeby troche bardziej przymrużył te oczy).
Damian.
Jan 10 2007, 21:20
Mi osobiście podoba sie Nani C.Ronaldo. Jest jakiś taki estetyczny. Ma lepsze włoski.
We wszystkim IMO lepszy jest C.Ronaldo
Mi osobiście podoba sie Nani C.Ronaldo. Jest jakiś taki estetyczny. Ma lepsze włoski.
We wszystkim IMO lepszy jest C.Ronaldo
no no nani bardzo dobry,jedyne co powinienes poprawic to usta

reszta jest gitara
Kriss91
Jan 10 2007, 21:32
Uwydatnij mu policzki i popraw czoło (bo bmp jest cholernie tam rozciągnięte), a będzie dobrze
.::NorD::.
Jan 10 2007, 21:42
QUOTE(C*Ronaldo @ Jan 10 2007, 22:44:23) [snapback]111724[/snapback]
Teraz widzę jakie norek zrobił błędy w modelu , twoja wersja jest bardziej podobna ale z kolei bmp do wymiany ( brudna na brodzie i czubku nosa , czoło naciągnięte lub za bardzo wyostrzone ) , pozatym klaki żle dopasowane , czubek i góra nosa powinny byc grubsze a usta z deka większe , uszy mniejsze . Jednym słowem do idełau dużo brakuje ale z czasem się nauczysz.
Hayalet
Jan 10 2007, 21:53
Norka do fotki, z której norek robił jest idealny, ten z której robiłeś też jest bardzo dobry, tylko popraw czoło, a będzie cud miód malina.
QUOTE(C*Ronaldo @ Jan 10 2007, 20:44:23) [snapback]111724[/snapback]
??? heh...
no to mistrzu nadal trzymam sie wersji ze moj jest lepszy od Twojego

Korzystalem z innej foty i do tamtej bym niemal identyczny. Co fota to inny wyraz.
Ale u Ciebie jest brzydko rozciagniete bmp na czole no i nieudane wlosy.
Ksztalt twarzy oraz rozmieszczenie ust, nosa do poprawy. Na pierwszy rzut
oka wyglada poprostu jak praca nie dokonczona. Skoncz ja i wtedy bedzie mozna oceniac.
Popraw bmp i bedzie naprawde dobry Nani:)
szolpas
Jan 11 2007, 12:14
QUOTE(C*Ronaldo @ Jan 10 2007, 20:44:23) [snapback]111724[/snapback]
popraw czoło i troche bmp na inny kolor spróbuj i jeszce troszke oczy oddal i bedzie idealnie
Ryba zrob chociaz w polowie takie jak robi C.Ronaldo, to pogadamy.
[/quote]
Nie powiedzialem ze robie idealne twarze,dopiero sie ucze.Twarze C.Ronaldo nie sa idealne(gdyby takie robil to by mial przypiety) sa dobre.
Ps:Wyrazilem swoje zdanie na temat mordy,a ciebie nikt nie prosil abys to komentowal.
Jan 11 2007, 18:20
Dzieki za komenty

Jutro poprawie Naniego

pozdrawiam
Adanio
Jan 11 2007, 18:24
a mi sie bardziej podoba Twoj Nani niz Norka.Patrzac na fotke ktora dales to mozna stwierdzic ze taki facemaker jak Norek zrobil zly model hehehe.Poprawa mu bmp i dawaj bina

Pozdrawiam
QUOTE(Adanio @ Jan 11 2007, 20:28:12) [snapback]111950[/snapback]
a mi sie bardziej podoba Twoj Nani niz Norka.Patrzac na fotke ktora dales to mozna stwierdzic ze taki facemaker jak Norek zrobil zly model hehehe.Poprawa mu bmp i dawaj bina

Pozdrawiam

zanim ocenisz kogos nastepnym razem upewnij sie czy masz racje...Norek robił z tej foty naniego(i odwzorował go bardzo dobrze)
Zobaczymy co bedzie jak C.Ronaldo poprawi Naniego.Poki co lepszy ten Norka.
Mortin
Jan 11 2007, 20:10
zdecydowanie ten norka lepszy, tyle, ze wkurwiaja mnie oczy, bo sa zezowate, ale tylko w edit mode, wiec w meczu nie robi to zadnej roznicy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.