Mam dla Ciebie rade chociaz nie robie twarzy ani sie nimi nie bawie ale mysle ze powinienes przede wszystkim na początek zając się jedną konkretną twarzą najlepiej ktorej nikt wczesniej nie zrobil (może Andrzej Niedzielan-to moja osobista propozycja:)). Nawet jeżeli probujesz robic twarz idealnie ze zdjęciem jakie masz to jednak czasami w tej twarzy brakuje czegoś co czyni ją najbardziej podobną do prawdziwej. Musisz kombinować tak żeby efekt koncowy byl lepszy i nie możesz skupiać sie tak bardzo na małych detalach ktore są widoczne dopiero po porownaniu twojej twarzy ze zdjeciem. Szczerze Ci powiem że patrząc na Sahe nie powiedzialbym ze to on, dopiero po obejrzniu zdjecia okazalo sie ze poszczegolne elementy byly bardzo podobne ale twarz ogolnie wogole. Przed pokazaniem swojej pracy zastanow sie czy napewno jako całosc przypomina rzeczywistość. Mysle że masz szanse zrobic kilka fajnych twarzy tylko nie naraz, bo lepiej zrobic jedną zajefajną niz 10 zepsuć. Pozdro
Sory stary ale pokemonky CI wychodza. Saha jeszcze trzyma poziom jako taki ale reszta slabiutka.
kostek
Sep 16 2006, 06:45
Zgodze się z poprzdnikami... Pokemony troche. Posiedź dluzej nad jedna mordką a napewno będzie lepiej ;] pzdr
Gravesen:
Może mi ktoś powiedziec czy da się jakoś przeglądać modele już na reszcie modelu ( z tyłem głowy i włosami) bez włączania PESa?
Voytec
Sep 16 2006, 19:08
jedyna wspól;na rzecz która łączy twoją morde z grawesenem to łysizna. 0 podobieństwa. pozdr.
QUOTE(Innos @ Sep 16 2006, 18:03:51) [snapback]89300[/snapback]
Gravesen:
Może mi ktoś powiedziec czy da się jakoś przeglądać modele już na reszcie modelu ( z tyłem głowy i włosami) bez włączania PESa?
Dobrze ze podpisales. Chociaz widzac podpis Gravesen sie zaczalem zastanawiac czy to nie przypadkiem jakis inny ktory ma identyczne nazwisko. Powiem jedno....kaszana na maxa niestety. Model od Konami miales prawie idealny wiec aby nie zwalic mordy wystarczylo zrobic bmp w miare...Ty zrobiles slabe bmp i model popsules....przykro mi ale slabizna straszna.
Bartass
Sep 17 2006, 07:45
Moim zdaniem troche Ci ten Essien staro wyszedł. Włosy raczej nie te, i jeśli mi się dobrze wydaję to Essien ma bardziej wysunięte czoło. Mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi. Pozdrawiam
Żurawski:
Model i tekstura moja a włosy z powerpatcha (jak zwykle)
Bartass
Sep 18 2006, 04:26
do poprawy: Nos i oczy. Zresztą popatrz tutaj
http://pesfaces.socceraccess.net/others.php?cat_id=61 na Żurawia w wykonaniu T-Maca, i zobacz co jest un niego bardzo dobre, a u ciebie słabe.
Voytec
Sep 18 2006, 05:21
ja nie rozumiem jednej rzeczy. skoro wyciągasz modele ze spatchowanej gry, to to nie są twoje modele. widać że olisadebe zrobiłeś na emanuelu bartosza, a magica, na żurawskim timaka?
pozdr.
IDIOTO!!!!!
Chce was tylko poinformować że teraz będę robił twarze na zupełnie pustych modelach. Choć i tak niektórzy będą mówić, że robię na tych z powerpatcha ale trudno... zawsze się znajdzie jakiś niedowiarek
A jak spojrzysz na stronę 2 to pokazałem róznice między moimi modelami a osób z ekipy która zrobiła Powerpatcha.
NAPISAŁEM PRZECIEŻ ŻE TERAZ ROBIĘ Z MODELI Z NIEZPATCHOWANEJ GRY!!!!!!!! POZA TYM PRZECZYTAJ REGULAMIN! OLISADEBE JEST MÓJ TAK SAMO JAK ŻURAW! To że robię coraz lepsze twarze ti oznacza że kradne? to jest oszczerstwo... Zastanów się czy jeżeli powiedziałbym że kradniesz modele i nie mógłbyś mnie przekonać że jest inaczej to czybyłbyś wściekły? zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz!
Mortin
Sep 18 2006, 07:00
spokojnie, nie unos sie tak, nie ma sensu... modele twarzy sa twoje i to widac, najbardziej na zurawskim, jest jakis taki za dlugi

pozdro
Tylko trochę zmieniłem model i całkowicie zmieniłem teksturkę. Jak wam się teraz podoba?
Karol Johnn
Sep 18 2006, 14:16
QUOTE(Innos @ Sep 18 2006, 19:00:31) [snapback]89604[/snapback]
Tylko trochę zmieniłem model i całkowicie zmieniłem teksturkę. Jak wam się teraz podoba?
Wyglada troche jak "korki", popraw mu te oczy
pzdr
bobex77
Sep 18 2006, 14:50
bmp mi sie wydaje ze lespsze bylo w tamtej wersji ale w tym model zdecydowanie lepszy ale jest jeszcze sporo nie dociagniec..pokombinuj cos jeszcze w nim;)
pozdro
Nowa praca Miguel:
I poprawka Żurawia:
Tylko teksturę zmieniłem na bardziej czerwoną.
Burkhardt:
Nani:
Żurawski (poprawki w BMP)
UWAGA UWAGA!
Z dniem dzisiejszym ogłaszam że:
Wydałem mój pierwszy w życiu facepack:

CODE
http://rapidshare.de/files/33642314/Facepack.rar.html
W facepacku znajduje się :
-Żurawski
-Olisadebe
-Burkhardt
-Miguel
-Nani
Zapraszam do oceniania
Karol Johnn
Sep 19 2006, 11:27
Z calym szacunkiem do twojej pracy, ale myslisz ze ktos sie pokusi zeby go sciagnac?
pzdr
bobex77
Sep 19 2006, 11:57
spokojnie od takich prac sie zaczyna
wystarczy troche cierpliwosci i checi do pracy a bedzie dobrze
pozdro
prutek
Sep 19 2006, 16:12
sorki ale gdyby nie napis to bym Burego nie poznal, ale probuj dalej, trening czyni mistrza
Fabregas:
Cordoba:
Toudle
Sep 20 2006, 07:08
bardzo dobry Cordoba i Fabregas też nie najgorszy!
Facepack:
Bartass
Sep 20 2006, 08:13
Ocenie twego facepacka:
Fabregas: nie podoba mi się wyszedł Ci jakos staro. Jestem na nie.
Cordoba: Lepszy niż Cesc, ale to też nie to. Ogólnie nie jest zły

Olisadebe: Oli Ci nie wyszedł. Sorry
Ogólnie: Pracuj
A Beye? Cordoba myślę że jest taki sobię (widziałem że inni zrobili go takiego mało pulchnego) więc zrobiłem moją wersję
Bartass
Sep 20 2006, 08:25
QUOTE(Innos @ Sep 20 2006, 11:23:53) [snapback]89846[/snapback]
A Beye?
a nie wiem jak on wygląda
Jeżeli mogę to proszę o oceny prac i nie tylko tych najnowszych czyli jednej czy dwóch. Bo jeżeli nikt nic nie piszę o twarzach to jak daję nową to każdy skupia się na tej jednej a tamte idą w niepamięć

Gancarczyk:
Bartass
Sep 20 2006, 11:52
QUOTE(Innos @ Sep 20 2006, 12:13:32) [snapback]89851[/snapback]
To jest Beye:
To nie podobny, złe włosy, oczy
kostek
Sep 20 2006, 12:39
Gancarczyk tez bardzo slaby... Pracuj....

i jedna rada: nie pokazuj wszystkich swoich mordek a tylko te, które się w miarę nadają...
prutek
Sep 20 2006, 18:50
Czy to jest strefa 11?? Nie do wiary... jak dla mnie to jest UFO z calym szacuneczkiem, ale nie ;(
Placente:
Oceńcie też poprawioną wersję Gancarczyka:P
.:CR7:.
Sep 21 2006, 09:15
Musisz więcej pracowa w OEdicie!! Jak na razie słabe te twarze. Gancarczyk fuj a Placente mimo że ma poprawne bmp to wogóle nie podobny
Mortin
Sep 21 2006, 10:04
kolo robisz pokemony, a madrzysz sie w kazdym temacie.... najpierw dostrzegaj bledy u siebie, a dopiero pozniej dawaj innym rady...
Nie wiem co się stało z uszami... Jak ma rozczochrane włosy to wyglądają ok ale spięte w kucyka (jak w editcie w pesie) to uszy się psują! sami zobaczcie (od razu pokazuje nową wersję modelu

)
QUOTE(Innos @ Sep 20 2006, 12:44:28) [snapback]89853[/snapback]
Jeżeli mogę to proszę o oceny prac i nie tylko tych najnowszych czyli jednej czy dwóch. Bo jeżeli nikt nic nie piszę o twarzach to jak daję nową to każdy skupia się na tej jednej a tamte idą w niepamięć

Gancarczyk:
O czizys.
A ten to z kopalni chyba wyszedl ktora dwa lata temu sie zawalila.
Słabizna.
Ostatnio zrobiłem Scherfchena:
Bartass
Sep 22 2006, 05:04
w 20 minut zrobiłeś i Scherfchena i Placente? Nie lepiej posiedzieć dłużej nad jedną twarzą?
Placente miałem już wcześniej i tylko model zmieniłem ale scherfchena miałem kiepską fotę!
Jako, że dawno niczego nie dodawałem to teraz:
Alvaro Mejia:
Neidługo zrobię innych z Realu.
Ostatnia twarz (do pes 6):
Nedved:
Jedna wielka lipa
nom niestety nie jest za dobrze. Pracuj a napewno będzie lepiej
beznadziejny ten nedved, w ogole nie przypomina tego prawdziwego
matthew
Jan 16 2007, 20:28
Alvaro? nie przypomina mi go.
pracuj
pozdro
Nowin33
Jan 16 2007, 20:50
No musisz jeszcze dużo pracować!pracuj,pracuj a napewno będzie efekt
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.