Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Innos
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
Innos
Regulamin:

1.Bez głupich postów
2.Wszystkie modele twarzy i tekstury są MOJE. Jeżeli uważasz inaczej zachowaj to dla siebie lub napisz na PW ale nie zaśmiecaj tematu!
3.Włosy biorę z powerpatcha chyba że powiem inaczej.

Oto moje najnowsze twarze:

Camoranesi:

IPB Image

Model mój, ale włoski z PowerPatcha

Z tej foty:

Del Piero:

IPB Image

To samo model mój, ale włoski z PowerPatcha

Fota:

Wiem że jeszcze kiepskie ale ćwicze biggrin.gif Włoski chyba zrobie ale nie jestem pewien.
Toudle
Camoranesi dobry ale Del Piero do poprawy nos
Innos

Oto najnowsza Praca:

Lampard:

IPB Image

To samo co zawsze: Model mój tekstura moja a włosy z power patcha

Fota:

A tu jeszcze update:

Camoranesi:

IPB Image

Del Piero:

IPB Image

Z tych samych fot... Zmiany w Del Piero raczej tekstury a Camoranesim modelu biggrin.gif

Jak się podobają mogę dać biny ;P
Karol Johnn
Jak to naprawde twoje mordy to przeszedles jakas metamorfoze... bardzo ladne jak na poczatek
pzdr
BiG
Masz PP a tam są modele najlepszych facemakerów! Chyba nieswiadomie podpierdalasz im modele!Zainstaluj sobie pesa od nowa i będziesz miał czyste modele zawodników!
Toudle
Widziałem jak je robił smile.gif To jego smile.gif Lampard Norka ma mniejszą glowe xD Poza tym trudno zrobić tego samego zawodnika aby był zupełnie inny niż ten który zrobił ktoś inny XD+
Maciek2
I co z tego ze ma mniejszą głowe skoro mozna ustawic wielkosc w Edit Mode
Voytec
po chuj zakładasz nowy temat! śmietnik tylko robisz! a co do lamparda do słaby, wygląda jak po 60tce. pozdr.
Toudle
Maciek2... chodzi o model twarzy. Zawsze lampard bedzie wyglądać jak lampard. tego nie zmienisz. Jezeli sie robi tego samego zawodnika to chyba nie mozna powiedziec ze ten musi wygladac inaczej... Tu chodzi o podobieństwo i takie jest a jest to jego praca bo moge przysiasc ze widizalem jak sam to robil...
Karol Johnn
QUOTE(B.I.G @ Sep 11 2006, 15:56:24) [snapback]88633[/snapback]

Masz PP a tam są modele najlepszych facemakerów! Chyba nieswiadomie podpierdalasz im modele!Zainstaluj sobie pesa od nowa i będziesz miał czyste modele zawodników!

No bo ten Camoranesi troche pod Bartoszowy model podchodzi.... ale jak twierdzisz ze twoj z pesa, to ok
pzdr
Innos
Mój mój a przy okazji Voytec widziałem twój temat i też przydałaby się praca więc się nie popisuj że taki świetny bo chyba tylko chcesz sobie autorytet u noobków wyrobić...

Przy okazji nie za bardzo przeglądasz forum skoro nie wiesz że usunięty został tamten temat i nowy został założony...

Co do moich twarzy to to co powiedział mój brat to prawda... Trudno zrobić Lamparda żeby nie wyglądał jak Lampard innych.
norek
QUOTE(Innos @ Sep 11 2006, 09:03:07) [snapback]88619[/snapback]

Oto najnowsza Praca:

Lampard:
To samo co zawsze: Model mój tekstura moja a włosy z power patcha

Fota:
A tu jeszcze update:

Camoranesi:
Del Piero:
Z tych samych fot... Zmiany w Del Piero raczej tekstury a Camoranesim modelu biggrin.gif

Jak się podobają mogę dać biny ;P

Jedynie camoranesi podchodzi reszta slabizna.
Innos
Lampard (Final):

IPB Image

Xavi (Preview):

IPB Image

Model mój tekstura moja, a włoski zgadnijcie biggrin.gif z Powerpatcha XD
Karol Johnn
Model Powerpatcha Teksturka twoja i wlosy z powerpatcha chyba tak to musi brzmiec...
ale nie wazne Lampard sredni-niepodobny, Xavi rozmazany 4\10
pzdr
Toudle
Karol Czemu jak zwykle pierdolisz głupoty :/ Jezeli ktos jest podobny do siebie to to nie moze byc praca niedoswiadczonego... czepiacie sie jak sa mapety i jak sa dobre twarze. nie wiem o co tu kur** lata ... to jego praca :/Nie możecie sie pogodzic z tym ze mu zaczyna wychodzic... to ze zaczynal od mapetow to nie znaczy ze sie nie moze poprawic i nie krasc przy tym
Voytec
blue co ty wygadujesz. jezeli twoj brat wyciaga modele i tekstury z gry na zainstalowanym powerpatchu, i wyciąga je z 0_text.afs z folderu dat, to robi na cudzych modelach. a jeżeli na 0_text z 'czystej' niespatchowanej gry to wtedy to nie jest kradzież. i nie broń tak ślepo brata bo nie masz racji. pozdr.
Toudle
Robi na zupełnie innych modelach innych zawodników... a że ma powerpath to nie znaczy ze bierze z nich modele :/
Innos
Wiedziałem że tak będzie. Że nikt mi nie uwieży :/ Jak ktoś ma powerpath i jest duża poprawa w jego pracach to zawsze musi kraść... niedługo prszygotuje Video tutorial o moich twarzach i wam sie lyso zrobi jak sie okaze ze nie wykorzystuje cudzych modeli. Jezeli ktoś da mi plik o_tex z orginalnego pesa nie zpathowanego to tez bede robic twarze smile.gif
Innos
Chce was tylko poinformować że teraz będę robił twarze na zupełnie pustych modelach. Choć i tak niektórzy będą mówić, że robię na tych z powerpatcha ale trudno... zawsze się znajdzie jakiś niedowiarek...
Innos
No to teraz mi powiedzćie że ukradłem model... Kotorowskiego nie ma bina na forum jeszcze...

IPB Image

Model i tekstura moja i włosy z powerpatcha
Karol Johnn
QUOTE(blue92 @ Sep 12 2006, 21:37:24) [snapback]88829[/snapback]

Karol Czemu jak zwykle pierdolisz głupoty :/ Jezeli ktos jest podobny do siebie to to nie moze byc praca niedoswiadczonego... czepiacie sie jak sa mapety i jak sa dobre twarze. nie wiem o co tu kur** lata ... to jego praca :/Nie możecie sie pogodzic z tym ze mu zaczyna wychodzic... to ze zaczynal od mapetow to nie znaczy ze sie nie moze poprawic i nie krasc przy tym

Nie pierdole, tylko stwierdzilem na podstawie tego ze, jak widze ze posiada Powerpatcha, to i robi mordy na modelach wlasnie z tego patcha, a co do moich ocen to ich nie zmienie: Lampard jak nie lampard, Xavi rozmazany - chyba to widac nie? Zmien to!

Nie czepiamy sie tylko piszemy jak jest i nie musisz sie wkurzac za brata, bo twoj brat i to w swoim temacie jakos nie przejawia agresji, tylko ty za niego - adwokat?

QUOTE(Innos @ Sep 13 2006, 09:49:48) [snapback]88875[/snapback]

Chce was tylko poinformować że teraz będę robił twarze na zupełnie pustych modelach. Choć i tak niektórzy będą mówić, że robię na tych z powerpatcha ale trudno... zawsze się znajdzie jakiś niedowiarek...

Ok, juz wierze, jak juz zaczyna sie robic afera - to chyba naprawde robisz na zawyklych modelach... tak o to walczysz

Edit: Kotorowski sredni, bmp slabe, cos nie cos podobny, wyostrz bmp i ogolnie sie pobaw nim - poprobuj.

pzdr
Toudle
Może byś ocenił Kotora? Ja myśle że jest nawet udany tylko trochę za mało kolorów i trochę rozmazany
Karol Johnn
Adwokat? Czemu sie upominasz za brata? Brat jest spokojny a ty strasznie narwany jakis. Jak ktos wejdzie to oceni!
pzdr
Toudle
Nie no narwany to ja raczej nie jestem smile.gif po prostu wkurza mnie jak ktoś nie ma dowodów i mówi że ktoś kradnie czyjeś prace :/
Innos
Jak ktoś ma wątpliwośći czy Camoranesi i Lampard to moje modele to zobaczcie

IPB Image

Widać różnice przy szczęce nosie i uszach a także sama długość twarzy jest inna

IPB Image

Tu widać różnice przy szczęce ... Moja jest krótsza. Uszy także się różnią podobnie jak i nos...

IPB Image

U xaviego jest podobna teksturka (pewnie z tego samego zdjęcia) ale model ma kilka różnic.

1. Mój jest bardziej pulchny
2. Uszy
3.Oczy

Jak widać jest kilka istotnych różnic ale modele tych samych zawodników jeżeli będą dobrze wykonane wyglądają bardzo podobnie jeżeli chcemy wygląd zawodnika oddać w 100% to będzie podobny do modelu kogoś kto stara się tak samo!
Innos
Nowa praca:

Saha z MU:

IPB Image

Fota:

IPB Image
..::STING::..
Kiepski Saha sad.gif a tak licze że pozbieram sobie wszystkich graczy MU i bede mieć całą kadre diabełków.....świetnych twarzy oczywiście czekam na poprawki
Innos
poprawka:

Wyostrzyłem BMP:

IPB Image

Tak między nami to coraz lepiej mi chyba to wychodzi. Jak stwierdze że jest już dobrze to może zrobię facepacka:D

EDIT: Z OSTATNIEJ CHWILI biggrin.gif :

Poprawka Xaviego:

IPB Image

Te twarze są już robione na zwykłych modelach z PESA NIE ZPATCHOWANEGO!!!!!!!!!!!!
Raffels
Musisz dużo pracować nad modelem, bmp też narazie słabe. Nie wiem po co tak wyostrzasz, efekt jest raczej mizerny.
Innos
Poprawka Sahy:

IPB Image
Karol Johnn
Saha taki sobie... zrob mu oczy nizej nosa i ust... popatrz na zdjeciu on ma wysokie czolo, a oczy, nos i usta tak jakby w skupisku... ok anuluje to co napisalem ze modele bierzesz z PP

Edit: Co do Xaviego to nadal ma za duze brwi, i balkony po oczami, popraw to wszystko a bedzie morda dobra.

pzdr
norek
Zadam Ci dwa zasadnicze pytania a Ty sobie na nie odpowiedz:
1. czy to wygląda chociaż trochę jak saha poza koszulka MANU?
2. czy chciałbyś mieć taką morde w grze?

A zeby nie bylo oftopa...to komentarz wyciagnij sobie z pytan zawartych powyzej.
Mortin
wczesniejsze twarze byly 'znosne', ale saha jest na maksa nie podobny i poprawki w bmp tutaj w niczym nie pomoga wink.gif
btw Karol Johnn, czemu tak na lewo i prawo rozdajesz wszystkim rady, co maja poprawic w modelu, bmp itd., a sam sobie nie potrafisz pomoc ?
pozdro
Innos
Bardzo wczesny preview

Toldo:

IPB Image

Kiepski model... wiem nie mogę odwzorować jego twarzy biggrin.gif

Saha (jeszcze preview) :

IPB Image

Xavi (Final):

IPB Image
Karol Johnn
QUOTE(Mortin @ Sep 13 2006, 17:01:30) [snapback]88918[/snapback]

wczesniejsze twarze byly 'znosne', ale saha jest na maksa nie podobny i poprawki w bmp tutaj w niczym nie pomoga wink.gif
btw Karol Johnn, czemu tak na lewo i prawo rozdajesz wszystkim rady, co maja poprawic w modelu, bmp itd., a sam sobie nie potrafisz pomoc ?
pozdro

Nie... lepiej pisac jak ty, ze morda to pokemon i nic wiecej(nic tylko se w leb strzelic)... a ja sie w te mordy bawie sporadycznie i nie do konca sie przykladam, a jak widze ze ktos w swojej mordzie moze cos zmienic na lepsze to to pisze, a jak Innos poprawil to co mowilem, morda wyglada lepiej wiec gwiazdo co sie czepiasz?

edit: Innos: mozesz dla Sahy nieco(minimalnie, nie za duzo) powiekszyc oczy, tzn zeby nie byly takie przymruzone

pzdr
Innos
Za chwilę to zmienię i zedytuje tego posta

Ps. Jak Toldo i Xavi?

Edit:

Tutaj jeszcze nowa pracka Karwan:

IPB Image

Saha:

IPB Image
Voytec
karwan bardzo słaby, niepodobny. saha to samo. daj sobie spokój z sahą bo nie ma sensu go dalej robic. chyba że całkowicie od nowa. pozdr.
Innos
A reszta? Xavi Toldo?
Voytec
reszta taka sama. a szczególnie toldo nie podobny.
kostek
POLECAM!
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=5104
Innos
chyba lepszy:

IPB Image

Przed chwilą skończyłem...
Karol Johnn
QUOTE(Innos @ Sep 14 2006, 23:55:41) [snapback]89081[/snapback]

chyba lepszy:
Przed chwilą skończyłem...

No bardzo fajny saha... zes sie teraz postaral, tylko wez popraw jego prawe oko zeby nie mial tego bialego czegos a bedzie jeszcze lepszy.
pzdr
Voytec
QUOTE(Karol Johnn @ Sep 15 2006, 21:56:03) [snapback]89193[/snapback]

No bardzo fajny saha... zes sie teraz postaral, tylko wez popraw jego prawe oko zeby nie mial tego bialego czegos a bedzie jeszcze lepszy.
pzdr

saha bardzo słaby. bmp zrypałeś i nie powinieneś go poprawiać bo to nie ma sensu. tylko zrobić je na nowo. pozdr.
Innos
Bartczak (bardzo wczesny preview):

IPB Image
Voytec
nigdy bym nie powiedział że to bartczak. posiedź więcej nad bmp i modelem. pozdr.
Innos
Bartczak (bardzo wczesny preview):

Czytaj uważnie.

PS. Będą poprawki zarówno w BMP jak i w Modelu
Voytec
lol. po co dajesz 'bardzo wczesny preview'. dawaj mordy podobne gdzieś w 80% a nie 10... ach....
Innos
W moim temacie mogę dawać nawet twarze w 0% podobnych i nikt mi tego nie zakaże i nie rób offtopa bo na początku tematu napisałem coś w małym regulaminie (jak ty nie chcesz żebym robił śmietnika w temacie to ty nie rób go w moim)
Innos
Poprawiona Wersja:

IPB Image
Mortin
chciales napisac, popsuta wersja ? ta wersja jest o wiele gorsza od poprzedniej...bmp zepsules, tylko model jest troche lepszy
pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.