Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Niskobudżetowy Puchar " O Pietruszke "
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2
siano
ja o 20 wracam do domu i moge grac
szyma
szyma(Dynamo Kijow) 1-0 (Celtic)Pudel
Dawidinho
ok walkowerem zwyciężył Siano 3-0 w takim raziem amy juz komplet graczy MOZNA ZACZYNAĆ DRUGĄ RUNDE !! szczegołwy w 1wszym poście !
esqape
A ja już nie mam zamiaru grać w tym turniju! miało być dla słabych graczy a nie dla graczy którzy grają w lidze! nie będę grał z songo_q !! Albo jest to turniej dla słaebuczy albno nie! Sam se dawidinho z nim graj mądralo!

Giuly
QUOTE(esqape @ Aug 31 2006, 18:21:29) [snapback]87184[/snapback]

A ja już nie mam zamiaru grać w tym turniju! miało być dla słabych graczy a nie dla graczy którzy grają w lidze! nie będę grał z songo_q !! Albo jest to turniej dla słaebuczy albno nie! Sam se dawidinho z nim graj mądralo!

Jak nie chcesz to moge z nim zagrac zamiast Ciebie biggrin.gif

Ps. zajebisci zawodnicy w tym turnieju (migimaster,esqape) laugh.gif
Dawidinho
QUOTE(esqape @ Aug 31 2006, 16:21:29) [snapback]87184[/snapback]

Giggsy który nie jest mocarzem w tą gre , o mały włos nie wyeleminował songoQ. Myśle więc że dam mu rade w finale.
Jeżeli chcesz się wypisać napisz do mnie na gg lub tu na forum a twoje miejsce zajmie Giuly
siano
PSG 3:2 Lyon

Poczatek spotkania to lekka dominacja paryzan, 2 poprzeczki.
Potem jednak inicjatywe przejela ekipa Lyonu, strzelajac 2 bramki.
Koncowka jednak nalezala juz tylko do PSG i Yepesa.

Dzieki za mecz: )
Capitan Tsubasa
Nic dodac, nic ujac. Dzieki wielkie za mecz no i powodzenia w dalszej czesci turnieju (masz go wygrac smile.gif )

Pozdrawiam...
siano
Co dalej z tym turniejem?
Dawidinho
trwa... lecz ja nie mam czasu rozegrac swojego meczu więc daje walkowera Szymie
Songo Q
Człowieku, poziom organizacji jest zerowy. Zakończ ten turniej, bo żal dupę ściska.
kocur1988
Liverpool 4:1 Ajax
Człowieku, poziom organizacji jest zerowy. Zakończ ten turniej, bo żal dupę ściska.
jak narazie to tylko ty meczu nie rozegrales
Dawidinho
Został jeszcze mecz Newcastle-psv i bedą pół finały
szyma
Dalej zagracie ten mecz i połfinały wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.