Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Niskobudżetowy Puchar " O Pietruszke "
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2
Dawidinho
Jeżeli jesteś średnim graczem i nigdy nie wygrałeś żadnego turnieju to ten może okazać się dla ciebie bardzo dobry !! Nie startują tu najllepsi gracze , więc będziesz mógł go wygrać . Dokładnie przeczytaj regulamin a dowiesz się więcej

IPB Image

Zapisy do końca miesiąca. Podawajcie następujące rzeczy:
GG
numerek od 1 do 16 ( dotyczy to drużyny )
LITERĘ od A do P ( dotyczy to z im będzieicie grać ) / nie uwzględnia się liter Ą Ę C Ł

PS. W turnieju mogą brać udział osoby które nie są w rankingu

OCZYWIŚCIE NIE UŻYWAMY PODAŃ 1-2 pass

Plik za pomocą któego nie będzie oszustw
http://gmclan.org/up130_4_bezoszustwi.html

hasło: gies

TUTAJ SĄ WSZYSCY GRACZE WRAZ Z DRUŻYNAMI I GG

1/8 finału

PSG-B.Leverkusen 3:0
Lyon-FC porto 2:1
CSKA Moskwa-Newcastle 0:3
PSV-Villareal 3:2
Valencja-Werder Brema 2:1
Dynamo Kijow-Celtic 2:1
Liverpool-Roma 1:0
Olympiakos-Ajax 1:1 Karne (wygrana Ajaxu)

1/4 finału

PSG-Lyon 3:2
Newcastle-PSV
Valencia-Dynamo Kijów 0:1
Liverpool-Ajax 4:1
siano

2493978
1
A
pretorian
9949851
12
M
Songo Q
4352181

15

B tongue.gif
Kluskomaniakklusek
Kluskomaniak
5169829
cyferka: 8
literka: k
szyma
nick:szyma

gg:6989600

nr.18

D
Capitan Tsubasa
1331537

7

C
migimaster
MIGIMASTER
numer: 7
Litera: J
gg:5557076

Jak zatwierdzalem posta to nie bylo mojego poprzednika.Nr 2. O ile jest wolny, bo ciezko sie domyslec jaki ludzie biora numer jak piszą pierwszy wolny.Wiec jezeli nie ten to ostatni wolny.
esqape
nick : esqape

gg - 5482057

nr - 3

literka - f
BartekRym
BartekRym
1715618
6
g
Kluskomaniakklusek
Szyma musiosz poprawić numerek , bo 18 jest większe niż 16
Dawidinho
Ja dodam jeszcze aby migimaster zmienił cyfr\e gdyż 7 jako pierwszy wybrał Capitan Tsubasa. i jeszcze jedno: Escape podał literke którą wczesniej wybrał Szyma. Jeżeli tego nie zmienicie , dostaniecie numerki i litery takie jake zostaną na końcu
Giggsy
NICK: Giggsy15

GG: 7664327

CYFERKA: 10

LITERKA: L
kocur1988
kocur
gg: 6430133
nr. 11
E
Rzekuniak
13
rekman
gg: 4459374
H
Dawidinho
Rzekuniak i Kocur nie podaliscie liter. Jesli ich nie podacie zostaną one wam wylosowane.
snok3r
trzeba bylo jeszcze napisac ze ligowcy tez nie moga grac rolleyes.gif

@Songo_Q ty sie do slabych graczy zaliczasz? chyba jestes dla siebie zbyt ostry tongue.gif
switek
switek 4575629 5 literka H biggrin.gif
esqape
ale songo_Q jest niezarejestrowany , a on nieźle wymiata!
Dawidinho
ok . sorki zapomniałem dać w rwegulaminie ale to tylko 1 osoba z ligi więc nie jest tak jeszzcze źle . Nie chce go usuwać bo było by to troche hamskie wiec niech tak juz zostanie tongue.gif
micu0890
przepraszam pomylka jeszcze raz sorki
Arti tysiac pincet dwa dziwincet
Arti tysiac pincet dwa dziwincet (tak masz wpisac,masz go nie skracac)
numero: szesnascie
litero: pierwszy wolny

gygasek:piec jeden siedem piec jeden trzy siedem
grodzik
grodzik
gg:8005290
nr.pierwszy wolny
litera: pierwsza wolna

ps.nie wiem czy moge grac poniewaz juz 1 turniej wygralem i jestem aktualnie 38 w rankingu
Dawidinho
QUOTE(grodzik @ Aug 28 2006, 14:04:44) [snapback]86540[/snapback]

grodzik
gg:8005290
nr.pierwszy wolny
litera: pierwsza wolna

ps.nie wiem czy moge grac poniewaz juz 1 turniej wygralem i jestem aktualnie 38 w rankingu

niestety ale nie moge łamać regulaminu, to jest turniej dla słabszych graczy, którzy w rankingu są gorsi niż 40 m-sce
JESZCZE 1 osoba potrzebna i gramy !
pudel88
pudel88
2364920
Dawidinho
KONIEC ZAPISÓW - TURNIEJ ROZPOCZĘTY
1 runda rozgrywana jest do środy do godziny 12 ale mysle ze wczesniej to rozegramy.
pamiętajcie tylko po 1 meczu. Wyniki wpisujemy w tym temacie. CZAS START !
Szczegóły w 1wszym poście

hasło do pliku: bezoszustw to : gies
migimaster
A kto ma jaka drozyne i z kim gra?
Dawidinho
A kto ma jaka drozyne i z kim gra?

szczegóły w pierwszym poście
migimaster
Bardzo dziwne ze organizator dostal prawie najlepsza drozyne.Moze zamiana?
A kocur ktory jest prawie najlepszy dostal liverpool, a mialy byc slabe druzyny tongue.gif
Dawidinho
Bardzo dziwne ze organizator dostal najlepsza drozyne.Moze zamiana?

Chopie co ty mówisz? Plik był dostępny jeszcze przed wybraniem drużyn trzeba było go sciągnąc a gdy dałem hasło sprawdziłbyś ze wszystko jest bez oszustw. Pozatym dostałem ostatni numerek . A i tak nie trafiła mi się najlepsza drużyna , lepsza np. to liverpool czy newcastle

Werder - Valencia 1:2
Kluskomaniakklusek
Ajax 1:1 Olympiakos
w Dogrywce : 1:1
Karne wygralem.

Awansuje Kluskomaniak
migimaster
Dekiel jeden strzelil bramke fartem, lagowalo tak ze nie mozna bylo strzelic mu bramki i jeszcze gral na czas specjalnie do karnych.Taki turniej to na prawde dla graczy na takim poziomie jest malpy i innych.Nawet nie wiedzialem ze bedzie ta dogrywka mysalem ze drugi mecz bedzie.I w normalnych warunkach go wygram.
Giggsy
Giggsy15 (Villareal) 2-3 (Psv) Songo Q

Dobry mecz mi mo to że prowadziłem po pierwszej połowie 2-0 to Songo Q wyrównął na 2-2 a pod koniec meczu przypieczętował pięknym golem od słupka i wygrał 2-3. Trochę się trudno mówi jak się przegrywa, ale nic tak bywa. Trudno odpadam.

Podrawiam organiazatora. Dziekuje za mecz Songo Q, a także pozdrawiam wszystkich innych gracz i życze wszystkim dobrych meczy. Ja się żegnam z kolejnym turniejem. Przykro trochę.

x2.gif square.gif circle.gif triangle.gif l1.gif r1.gif l2.gif r2.gif
Kluskomaniakklusek
pierwsza rzecz fartem nie szczelilem bramki tylko z roznego i sam jestes na pozniomie malpy. nie umiesz sie pogodzic z przegrana i czytaj uwaznie rgulamin. nie wykrecaj sie lagami po prsottu mialem super obrone. a wnormalnych warunkach napewno ze mna nie wygrasz ;]!
migimaster
QUOTE(Kluskomaniakklusek @ Aug 28 2006, 21:51:07) [snapback]86666[/snapback]

pierwsza rzecz fartem nie szczelilem bramki tylko z roznego i sam jestes na pozniomie malpy. nie umiesz sie pogodzic z przegrana i czytaj uwaznie rgulamin. nie wykrecaj sie lagami po prsottu mialem super obrone. a wnormalnych warunkach napewno ze mna nie wygrasz ;]!

Smialo podaj tylko czas i miejsce a zobaczysz na jakim jestes poziomie dry.gif
szyma
migimaster nie ma co się unosić może i jesteś od Niego lepszy ale w tym meczu może miał więcej szczescia bądź poprostu zagrał lepiej i tyle to tylko turniej więc po co te nerwy smile.gif
migimaster
QUOTE(szyma2 @ Aug 28 2006, 23:24:05) [snapback]86677[/snapback]

migimaster nie ma co się unosić może i jesteś od Niego lepszy ale w tym meczu może miał więcej szczescia bądź poprostu zagrał lepiej i tyle to tylko turniej więc po co te nerwy smile.gif

Odpowiem jak smerf maruda:Nie cierpie przegrywac...z gorszymi od siebie.Pozdro 4 all
snok3r
QUOTE(migimaster @ Aug 29 2006, 10:16:01) [snapback]86737[/snapback]

Odpowiem jak smerf maruda:Nie cierpie przegrywac...z gorszymi od siebie.Pozdro 4 all

huh.gif o zesz...wez sie naucz grac a nie placz na forum ze mecz przegrales. ile ty masz lat zeby sie tak zachowywac? 8?
migimaster
QUOTE(Kluskomaniakklusek @ Aug 28 2006, 21:51:07) [snapback]86666[/snapback]

I co twoje obietnice mozesz sobie schowac.W normalnych warunkach nie masz szans ze mna. MIGIMASTER (INTER)-KLUSKOMANIAK (AC MILAN) 2:0. A powinno byc z 5:0 tylko Adriano spodobalo sie obijanie Didy po ciele.
siano
jak to jest miec wzwod przy grze w WE2002?
BartekRym

Niektrzy tak mają... Ale nie można ich odrzucac, wszak to też ludzie... tylko zamiast dziewczynek wolą WE2002 tongue.gif tongue.gif
kocur1988
Kocur (Liverpoll) 1:0 (Roma) BartekRzym
mecz mało ciekawy bamka strzelona z ostrego kąta po krótkim rogu w drugiej połowie niezawodny Cisse biggrin.gif square.gif biggrin.gif
BartekRym
QUOTE(kocur1988 @ Aug 29 2006, 12:11:48) [snapback]86760[/snapback]

Kocur (Liverpoll) 1:0 (Roma) BartekRzym
mecz mało ciekawy bamka strzelona z ostrego kąta po krótkim rogu w drugiej połowie niezawodny Cisse biggrin.gif square.gif biggrin.gif

W ostatnich sekundach Jurka Dudka uratował słupek... kocur miał trochę szczęścia i już. dzięki za mecz i powodzenia w dalszej fazie! square.gif triangle.gif x2.gif circle.gif
snok3r
QUOTE(siano @ Aug 29 2006, 11:23:46) [snapback]86750[/snapback]

wydaje mi sie, ze to w pewnym sensie moze byc przyjemne...aczkolwiek chyba troche w grze przeszkadza tongue.gif
wiecie jak to jest: jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma cool.gif

pozdro migimaster
Capitan Tsubasa
Capitan Tsubasa ( Lyon ) 2 : 1 Rekman ( FC Porto )

W regulaminowym czasie gry wynik 1 : 1. W koncowce dogrywki strzelilem decydujacego gola na 2 : 1. Strona przwazajaca byli raczej goscie ale tak to juz jest :-P

AWANS : LYON
Dawidinho
Przypominam że termin rozgrywania meczy mija jutro 0 godzinie 12:00
esqape
Kurde dawidinho patrz na to - arti nie chce się ze mną umuwć na mecz i wogóle nie odpisuje mi na gg jak jest....

Tutaj jest moja rozmowa z artim przez gg :

Ja (16:31)
Siemka arti to ja esqape gramy mecza do turnija o pietruche od dawidinho?
5175137 (9:41)
a jaką masz drużyne?
Ja (10:52)
ty masz cska moskwa no nie , a ja mam newcastle utd
Ja (10:52)
gramny mecza?
Ja (11:15)
siema arti to ja esqape gramy mecz do turnieju o pietrusze od dawidinho?

Tutaj jest dowód że wczasie tym kiedy do niego nagadywałem był na forum :

http://img138.imageshack.us/img138/6638/beztytu322ukw5.png

Dawidinho rozpatrz tą sprawe!

Pozdro 4 all
Dawidinho
Minął termin a Arti leci ws kulki, no cóż, następnym razem nie będe przyjmował świeżo upieczonych użytkowników( arti ma jednego posta) Escape wygrałeś 3:0 walkowerem.

Dziwie się jednak ze tacy greacze jak np. Pudel czy Szyma jeszcze nie rozegrali swoich meczy , ale poczekam jeszcze
pudel88
Wlasnie, chcialem powiedziec ze mam problem z Szyma. Pisze do Niego od poniedzialku i zadnego odzewu z Jego strony. Nie wiem moze wina gg, nie mam pojecia.

http://img98.imageshack.us/img98/6870/1nd3.jpg

http://img172.imageshack.us/img172/4747/2nf6.jpg

http://img98.imageshack.us/img98/6442/3yh2.jpg

------------------------------------------------------------
dobra juz nam sie udalo ugadac i umowilismy sie na mecz na wieczor i na pewno go rozegramy.
Dawidinho
ok. Czyli jeszcze Siano i Pretorians /.... na co czekacie ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.