Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch 3.0 Czy Orange Ekstraklasa 2.0 ?
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2
bobello
OE 2.0 naturalnie... biggrin.gif
pesfreeq
Oczywiście Powerpatch 3.0 wink.gif
r4HH
Oczywiscie PP 3 z wyjatkowym dopracowaniem najlepszej ligi swiata czyli Primiera Division biggrin.gif potem FA... smile.gif

Red Bull
jase że ORANGE EKSTRAKLASA 2.0 !! Kurcze ludzie przeciesz PP to to samo co OE tylko że jest dodanan Liga polska więc to chyba oczywiste że nam Polakom powinno zależeć by mieć w PESie naszą ukochaną lige !!! Pozatym polskie kluby są dodane tylko za te słabsze drużyny z Francji i Others Ligues więc nie ma sensu sie cisnąć na PP !!!!
qazwsx
Ja jestem Stanowczo za PP 3.0 Ponieważ będzie po okienku transferowym duże zapotrzebowanie na patche które do pesa wprowadzają sezon 06/07 !! Dlatego też znana marka Powetpatcha bedzie sciagana przez duze grono osób
Red Bull
QUOTE(qazwsx @ Aug 15 2006, 15:36:19) [snapback]84488[/snapback]

Ja jestem Stanowczo za PP 3.0 Ponieważ będzie po okienku transferowym duże zapotrzebowanie na patche które do pesa wprowadzają sezon 06/07 !! Dlatego też znana marka Powetpatcha bedzie sciagana przez duze grono osób

Ale przeciesz OE tez zaktualizuje wszystko na sezon 06/07 tak samo jak PP !!!!
NipponJapanBoy
QUOTE(Adanio @ Aug 14 2006, 22:52:02) [snapback]84398[/snapback]
Tylko PP 3.0!!!!!!!!

Kolejka dla tego pana... biggrin.gif
r4HH
QUOTE(Red Bull @ Aug 15 2006, 15:24:11) [snapback]84480[/snapback]

jase że ORANGE EKSTRAKLASA 2.0 !! Kurcze ludzie przeciesz PP to to samo co OE tylko że jest dodanan Liga polska więc to chyba oczywiste że nam Polakom powinno zależeć by mieć w PESie naszą ukochaną lige !!! Pozatym polskie kluby są dodane tylko za te słabsze drużyny z Francji i Others Ligues więc nie ma sensu sie cisnąć na PP !!!!

Tak ale wtedy bardziej by sie przylozyli do OE a reszta by byla nienaruszona (moze oprocz skladow) a nie o to chodzi :] OE sie nudzi... z poziomu przypomina gre jakims cienkim holederskim zespolem tongue.gif PP uaktualniony o twarze, stroje wszystkie, jakies stadiony i inne bajery bedzie na pewno ciekawszy, inne ligi, gra lepszymi europejskimi potęgami sprawia wiecej przyjemnosci, wieksze mozliwosci ....i nie pisze tego ze zlosliwosci..... LOL taki freee na koniec....:]]]

PP #3 !!!!

!!VeB!!
AdrianJ
QUOTE(Red Bull @ Aug 15 2006, 16:23:58) [snapback]84492[/snapback]

Ale przeciesz OE tez zaktualizuje wszystko na sezon 06/07 tak samo jak PP !!!!

I tu sie mylisz..
MaTiX89
No to ja już czekam na PES 6,bo on szybciej wyjdzie niż OE 2.0 i jeszcze napiszę,że to jest nie fair,aby Ci co mają OE(niedawno dopiero został wydany) i muszą czekać jeszcze napewno z półtora miesiąca. A Ci mają PP (sorry ale ten patch wyszedł dawno i doczekał się już swoich update) pewnie to oni pierwsi dostaną update... Szkoda myślałem,że chociaż zostanie wynagrodzona ta cierpliwość bo czekaliśmy na OE ponad 3 miesiące !! i update miało być wynagrodzeniem tego czekania,a tu się szykuje znów dłuuugie czekanie.

PS. Jak T-Mac postanowisz już jakie update najpierw robicie to podziel się tą informacją(jak będzie PP to już w spokoju będę czekał na PES 6)
Simon
o jezu wielce obrazony. to sam sobie zrob patcha jak jestes taki cwany. t-mac i torin beda robili 8 patchow na raz bo ty dlugo czekasz!!! mad.gif wszyscy dlugo czekaja i po to est ta ankieta zeby ukazac co zrobic zeby mniej osob czekalo
koshtur
Jestem za PP , bo czas na sezon 06/07 , polska liga może poczekać . popieram rozbicie kitserwera na części bo stadiony zajmują dużo miejsca i było ich już tyle , że pewnie większość ma DUŻE paczki (chyba najmniej problemów jest ze stadionami) , mnie najbardziej interesuje "uni" - jak zacząłem dodawać nowe stroje to coś skopałem i nie mogę posprzątać tego bałaganu(po pewnym czasie wywala mnie z gry) , a twarze najlepiej gdybyście wrzucili do 0_TEX( bo też potrafią namieszać). Powodzenia CHŁOPAKI - dzięki takim jak WY to najlepsza gra na tym podłym świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kOzi
biggrin.gif oo to właśnie chodzi PP bezdyskusyjnie, sporo rzeczy jest juz w OE, a których nie ma w podstarzałym Power Patch'u, i tak jak kolega wyżej załadowałem te kits'y nowe i mnie co jakiś czas wywala, a twarzy nawet nie próbuje wgrywać narazie, więc zdaje sie na was... Więc jestem absolutnie za wydaniem update'u do PP !!!
A ponadto też wersja nowego superpatch'a (choć uważam że produkcja PolEvo bije na ryjec produkcje naszych europejskich kolegów według mnie smile.gif ) też nie zostanie wydana z powodów osobistych głównego majstra... Więc nikt tylko PolEvo może coś porządnego zmajstrować

PS. AJjj niebawem nowy wynalazek Juce'a bootserver mmmm...tongue.gif biggrin.gif

aye
T-Mac
QUOTE(MaTiX89 @ Aug 15 2006, 19:24:19) [snapback]84521[/snapback]

No to ja już czekam na PES 6,bo on szybciej wyjdzie niż OE 2.0 i jeszcze napiszę,że to jest nie fair,aby Ci co mają OE(niedawno dopiero został wydany) i muszą czekać jeszcze napewno z półtora miesiąca. A Ci mają PP (sorry ale ten patch wyszedł dawno i doczekał się już swoich update) pewnie to oni pierwsi dostaną update... Szkoda myślałem,że chociaż zostanie wynagrodzona ta cierpliwość bo czekaliśmy na OE ponad 3 miesiące !! i update miało być wynagrodzeniem tego czekania,a tu się szykuje znów dłuuugie czekanie.

PS. Jak T-Mac postanowisz już jakie update najpierw robicie to podziel się tą informacją(jak będzie PP to już w spokoju będę czekał na PES 6)

no to jak widzisz wiekszosc chce PP nic ci nie zostaje jak czekac na pes6
pozdro
Simon
czy ten post oznacza ze pp bedzie robiony najpierw?? laugh.gif
MaTiX89
sprawiedliwości stało się za dość mad.gif
Simon
no to zostaje ci tylko 3 miesiace czekania. mozesz w tym czasie pograc w fife (czołg) rolleyes.gif
novastar
Ja tam wole Power Patcha 3.
Ale ze niektorzy maja wlasne paczki stadionow to nieznaczy ze nie macie dodac innych,bo niektorzy moga ich niemiec (np. ja tongue.gif )
Simon
wiem o tym. ja tez jestem za tym zeby dodac ale jako osobny plik do sciagniecia
Modulo
Jest git, PP 3.0 jak narazie prowadzi w ankiecie. Ja już grzeje paluchy i czekam na wasze nowe dzieło :]
Pozdro!!

GLORY GLORY MAN UTD!!
dawdi17
Najbardziej się rozchodzi o beniaminków, nowych zawodników wcześniej nieobecnych w PESie 5 (np. Aguero), stroje no i przede wszystkim Option File (właśnie z beniaminkami i zawodnikami biggrin.gif). Kurde to mnie powstrzymue przed majstrowaniem w grze biggrin.gif. Bo niestety Faceserver potrzebuje option file, a jak się nie będzie nowy op pokrywał ze starym to i twarz będą nieźle rozrzucone hehe i wszystko w pizdu biggrin.gif
Beny13
Kiedy koniec dyskusji ??
had2
To zamknijcie ankietę a my z niecierpliwością czekamy na łatę do najlepszego patha oczywiście PP! biggrin.gif
Beny13
Wiem ze to w gre nie wchodzi ale czy nie wydalibyscie wczesniej Kitservera ze strojami po prostu PP3.0 bedzie dzial z kitsverem jakbyscie go wczesniej wydali wiem ze to glupie ale chcialbym ale nic nie traktujcie teog posta powaznie
Visi0n
QUOTE(beny13 @ Aug 16 2006, 13:13:09) [snapback]84636[/snapback]

Wiem ze to w gre nie wchodzi ale czy nie wydalibyscie wczesniej Kitservera ze strojami po prostu PP3.0 bedzie dzial z kitsverem jakbyscie go wczesniej wydali wiem ze to glupie ale chcialbym ale nic nie traktujcie teog posta powaznie

interpunkcja ... ja osobiście nic a nic nie zrozumiałem z Twojej wypowiedzi
T-Mac
temat zamykam
wygral PP 3.0 ale nie pekajcie OE tez wyjdzie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.