Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch 3.0 Czy Orange Ekstraklasa 2.0 ?
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2
T-Mac
poniewaz nie mamy az tyle czasu by zajmowac sie 2 patchami na raz musicie wybrac ktorym z patchy mamy sie zajac w pierwszej kolejnosci
Beny13
A moze je połączyc i do PP dac Orange Ekstraklase
Simon
przeciez sa polaczone laugh.gif
Beny13
Mi chodzi oto ze do power pracha dac orange ekstraklase i juz poco sie meczyc z 2 patchami
Simon
po to zeby byla francuska liga!!! takie to trudne?
Capitan Tsubasa
Zdecydowanie jestem za Powerpatchem !! smile.gif
lookass
Zajebiście już myślałem że zapomnieliście o PP 3.0 i mam nadzieje ze zrobicie go jako pierwszego smile.gif
SyNowizna
QUOTE(T-Mac @ Aug 14 2006, 14:16:27) [snapback]84301[/snapback]

poniewaz nie mamy az tyle czasu by zajmowac sie 2 patchami na raz musicie wybrac ktorym z patchy mamy sie zajac w pierwszej kolejnosci

POWER!
POWER!
POWERPATCH 3.0 !!!
Kropa
zdaje mi się,że nad OE 2.0 będzie mniej pracy,poza tym na wersję 1.0 trzeba było bardzo długo czekać,więc może chociaż można by wydać OF z aktualnymi składami?
Bombka
A ja mam pytanie,czy te wszystkie powerpatche,poczynajac od 1.0 a na 3.0 skonczywszy,beda dzialac na PES6?bo patche robicie genialne i szkoda by bylo czekac na pierwszego patcha do nowego pesa.Czy myslicie ze cala procedura wgrywania tych wszystkich dodatkow do nowego pesa sie nie zmieni?GLOSUJE NA PP3.0,i prosze nie wywalajcie ligi francuskiej bo nasza jest do kitu(w realu:)
had2
Power Path i to już laugh.gif
MaTiX89
Najpierw niech będzie update do OE. Ponieważ PP miał już swoje update 1.5,2.0 i teraz za długo ludzie którzy grają w OE czekali na ten patch i to im należy się teraz w pierwszej kolejności update.
Simon
ale najpierw byl update do pp a pozniej OE wiec ci co graja na pp dluzej czekaja na update tongue.gif
Scooby-Doo
Ja tam jestem za PowerPatchem bo Orange Ekstraklasa szybko mi sie znudziła pozatym przy PP 3.0 beda beniaminkowie Ci którzy awansowali na ten sezon i transfery ,a nie chce mi sie juz od nowa transferów przeprowadzac na OE tongue.gif
Simon
ja tez jestem za pp ale i tak mam nadieje ze update o OE wyjdzie NIECO pozniej
Riki101
Ja chciec powerpatcha biggrin.gif
had2
Już ponad 50% userów woli PP a myśle że będzie więcej. To jak wybory do parlamentu więc głosujcie na lepsze, głosujcie na PP 3.0!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
farek
ja równiez wolałbym PP ale OF' do OE ze skladami to chyba nie zajmie duzo pracy. przydałby sie.
Mooner
A ja mam pytanie,czy te wszystkie powerpatche,poczynajac od 1.0 a na 3.0 skonczywszy,beda dzialac na PES6?

fajnie by było ale chyb aniestety nei ale ciekawe czy można co neico by popodbierac z dotychczasowych patchy do pes5 i dac do nowych patchy dla pes6 co zapewne będą, żeby np. nie bylo tyle roboty zeby np. wszysciutko od nowa robic np. twrze i takie tam lub stadiony (najważniejesze) bo graficznei nei będzie sie az tak bardzo nastepny pes różnieł... hmmm.. ;]

co do tematu jestem za PP, OE jest do dupy (wykonanie perfekcyjne ale nie wszyscy lubia nasza lige wink.gif )

pozdro
Mike85
Nie no nie dajmy sie zwariowac, ludzie nie po to tyle sie meczyli ostatnio nad OE a uzytkownicy nie po to tyle czekali na OE zeby teraz zadnego update'u nie bylo, zlitujcie sie tongue.gif Chociazby sklady....

PS. Mam nadzieje ze update do OE wyjdzie...

Pozdrawiam
Shaq
Obecnie gram wisłą w master league i chciałbym OE 2.0, a jeśli miałby wyjsć najpierw PP 3.0 to przynajmniej dajcie nowe składy stroje. I stadion wisły by sie tez przydał tongue.gif
(L)egia_Warszawa
moglibyście dać OE 2.0 przydałyby się składy stroje na sezon 06/07 drużyn ligi polskiej
texas23
panowie zróbcie upadate OE smile.gif przydalybo sie uaktualnic nasza lige na obecny sezon wiec jezeli chodzi o mnie to w pierwszej kolejnosci OE cool.gif
EmiL
PowerPatch 3.0 !!!
I wszystko jasne... biggrin.gif
pablo TS
QUOTE(Shaq @ Aug 14 2006, 17:06:35) [snapback]84334[/snapback]

Obecnie gram wisłą w master league i chciałbym OE 2.0, a jeśli miałby wyjsć najpierw PP 3.0 to przynajmniej dajcie nowe składy stroje. I stadion wisły by sie tez przydał tongue.gif

QUOTE((L)egia_Warszawa @ Aug 14 2006, 17:10:28) [snapback]84335[/snapback]

moglibyście dać OE 2.0 przydałyby się składy stroje na sezon 06/07 drużyn ligi polskiej

No to wlasnie to bedzie w update OE 2.0
texas23
PP 3.0 mozna juz wydac po zakonczeniu okna transferowego bo w polskiej lidze juz raczej za wiele sie nie zmieni w skladach a mysle ze wielu by chcialo doprowadzic legie do finalu LM biggrin.gif a jak wiemy w zagranicznych klubach jeszcze napewno troszke sie zmieni wiec po co wydawac co chwile nowe OF jak mozna wydac PP 3.0 po oknie transferowym i bedzie to produkt pelnowartosciowy smile.gif
Szczepanov
oddaje glos na POWER PATCH 3.0!
nie wszyscy sa zainteresowani polska liga orange..
szpiek@02
PP i jeswcze raz PP!
pkar
POWERPATCH 3.0 ZDECYDOWANIE!!! Czekam już na niego od dawien dawna wink.gif
had2
Pokażmy ilu nas jest PP i nic innego tu sie nie liczy! rolleyes.gif
ciapke
Zdecydowanie PowerPatch !!!

Sa lepsze ligi niz PL smile.gif

Glosujcie n PP 3.0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wojczech7
Zdecydowanie Powerpatch !! Mnie tam jakoś nie jara liga polska w PES'ie blink.gif
texas23
przynajmniej prosil bym w imieniu graczy ktorzy by chciel update OE zebyscie wydali jakis optoin file z aktualnymi skladami i poprawionymi statami smile.gif
Dj_Dario
Zdecydowanie powerpatch 3.0, dobre bo polskie.
had2
70.97% woli PP 3.0 i ma racje BRAVO tak dalej niech będzie 90%
Overmars
Zdecydowanie PP 3.0!!

Jest wiele innych ( lepszych) lig niz PL laugh.gif
Simon
jesli pp 3.0 wygra to nie znaczy ze update do OE nie wyjdzie. wyjdzie pozniej. zobaczcie 1. post t-maca
dawdi17
Ja również jestem za nowym PowerPatchem. Ściągnąłem OE i w sumie w niego nie grałem. PowerPatch nadal rządzi. Teraz z nowymi programami (kitserver 5.2.3 jest the best) można naprawdę dużo zdziałać.
Simon
a tak swoja droga to kiedy bedzie koniec tej ankiety? bo dla mnie moglby byc juz teraz... tongue.gif
Overmars
Podobno jak dojdzie do 90% smile.gif

Też bym tak wolał
BoBaN
Zdecydowanie PP3.0 wraz z nowym Kitserverem w pełni działającymi twarzami piłkami i stadionami. Wtedy to bedzie najlepsza gra piłkarska jaka kolwiek sie pojawiła na rynku.
Brawa dla chłopaków za cięzką pracę i zaangażowanie!!
had2
Polska liga jest tak słaba że nie godna takiej grze jak PES 5 a w PP 3.0 można zrobić 3 pozostałe kluby na 3 lepsze polskie zespoły np. Wisłe Kraków, Legie i Korone kielce

PP GÓRĄ!
AdrianJ
QUOTE(BoBaN @ Aug 14 2006, 21:21:00) [snapback]84386[/snapback]

Zdecydowanie PP3.0 wraz z nowym Kitserverem w pełni działającymi twarzami piłkami i stadionami. Wtedy to bedzie najlepsza gra piłkarska jaka kolwiek sie pojawiła na rynku.
Brawa dla chłopaków za cięzką pracę i zaangażowanie!!

Polać mu! biggrin.gif
T-Mac
QUOTE(had2 @ Aug 14 2006, 22:10:03) [snapback]84390[/snapback]

Polska liga jest tak słaba że nie godna takiej grze jak PES 5 a w PP 3.0 można zrobić 3 pozostałe kluby na 3 lepsze polskie zespoły np. Wisłe Kraków, Legie i Korone kielce
PP GÓRĄ!

jeszcze raz napiszesz cos podobnego a poleca procenty to nie temat czy polska liga jest slaba tylko wybor patcha, raz oddales glos starczy nie rob tu prowokacji
Simon
maz racje t-mac. tu sie nie rozchodzi ktora liga jest slabsza tylko w ktorego patcha chcemy wczesniej zagrac bo oba wyjda. ja osobiscie gram na obu patchach i smialo moge powiediec ze chcialbym teraz update do pp co nie znaczy ze oe jest glupi bo tez jest swietny (w koncu rodzima liga itp)
Adanio
Tylko PP 3.0!!!!!!!!
walczu
Ja jednak stoje za ligą polską, bo mam nowe składu, full twarzy, full stadionów, full strojów, full piłek, full przyśpiewek itd... to po co mi PP3.0? Co on mi nowego doda?
Draki
tylko jak zrobicie PP 3.0 to dajcie do sciagniecia kitserwer ze stadionami osobno bo jak ktos ma juz to nie oplaca mu sie sciagac 800mb wiecej wink.gif
Simon
tak dolaczam ie do prosby zeby dac stadiony osobno lub nawet ich nie dawac bo kazdy ma swoja kolecje. jak dla mnie to kitserwer jest nie potrzbny. wystarczylby sam foldr 'uni' bo tak to kazdy ma swoja paczke stadionow twarzy i pilek.
AdrianJ
QUOTE(Simon @ Aug 15 2006, 10:49:36) [snapback]84442[/snapback]

tak dolaczam ie do prosby zeby dac stadiony osobno lub nawet ich nie dawac bo kazdy ma swoja kolecje. jak dla mnie to kitserwer jest nie potrzbny. wystarczylby sam foldr 'uni' bo tak to kazdy ma swoja paczke stadionow twarzy i pilek.

Mow za siebie tongue.gif Ewentualnie mozecie dac kitserv i stadiony osobno-ale wolalbym razem biggrin.gif A co do samej dsykusji-chyba widac czego chca ludzie?Po co to ciagnac?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.