Na rozegranie Turnieju macie czas do Czwartku do 20
Bushmen
Aug 1 2006, 12:25
bushmen (francja)- Pudel88(Austria)
3-2, 4-0
awans bushmen
QUOTE(Bart0o0sh @ Aug 1 2006, 12:15:49) [snapback]81815[/snapback]
hehe dania - anglia ...
Po raz kolejny dla organizatora gratulujemy trafnego doboru druzyn

hehehe
Zgadzam sie z tobą
Bart0o0sh i tak zemna wygrasz
Kul@ 1-2 magimister
magimister 1-3 Kul@
awans: Kul@
bardzo wyrownane mecze ale białuruś nie poddała sie i turcy odpali w pierwszej fazie turnieju. pzdro
Empo (Hiszpania) - Justyn (SiC) 2:0
Justyn (SiC) - Empo (Hiszpania) 3:1 dogr.0:0 KARNE: 3:0
Awans :Justyn
MKS Pogoń( Szwajcaria) 1:0 Bany(Irlandia)
Bany(Irlandia) 2:0 MKS Pogoń(Szwajcaria)
AWANS : Bany
Swietny dwumecz. W drugim meczu prowadziłem 1:0,a bramke na wage zwycięstwa strzeliłem w 90 minucie:)
Iras (Słowacja) 1:1 Davos (Ukraina)
Davos (Ukraina) 2:3 Iras (Słowacja)
Awans: Iras
Rafael.
Aug 2 2006, 15:05
Rafael. [ Portugalia] 2:1 Gallus [Finlandia]
Gallus [Finlandia] 2:2 Rafael. [Portugalia]
awans: Rafael.
snake - krzysiek
5-1 i 3-1
Czechy - Belgia
pudek357
Aug 2 2006, 18:23
pudek357 1-0 Dukekubas
Dukekubas 2-1 pudek357
dodatkowy mecz

pudek357 0-0 Dukekubas
drugi dodatkowy mecz

pudek357 2-1 Dukekubas
QUOTE(pudek357 @ Aug 2 2006, 19:27:35) [snapback]82168[/snapback]
pudek357 1-0 Dukekubas
Dukekubas 2-1 pudek357
dodatkowy mecz

pudek357 0-0 Dukekubas
drugi dodatkowy mecz

pudek357 2-1 Dukekubas
Pudek coś się tak męczył?
Damian-Kluskomaniak 3-1
Kluskomaniak-Damian 1-2
Awans:Damian
Tak slabo dawno nie zagralem;/
Giggsy15 (Słowenia) 1-2 (Szwecja) Bart
Bart (Szwecja) 0-1 (Słowenia) Giggsy15
Dogrywkowy mecz:
Giggsy15 (Słowenia) 0-4 (Szwecja) Bart
Gratuluje bartowi za zwycięstwo. przegrałem dla tego że mój przeciwnik był lepszy. Gratuleje jeszcze raz.
pmcsp(Walia) 1:1 (Chorwacja) arek25Drugi mecz postaramy się rozegrać jutro, bo dziś warunki (lagi) nie pozwoliły na normalną grę. Zresztą ten mecz musieliśmy grać na raty
grecja 3-0 szkocja
szkocja 3-2 grecja
awans: grecja
Do kiedy na te eliminacje jest czas??????? jeszcze 3 pary eliminacyjne nie rozegrały swoich meczy.
Mag 3-2 BartOoOsh
BartOoOsh 2-2 Mag
Awans: MAG
dzieki BartOoOsh
niestety niebardzo wiem co sie dzieje z pmcsp bo sie wogole nie odzywa... zagralismy wtedy ten jeden mecz. pisalem do niego na gg kilka razy ale sie nie odezwal...
Odezwał się, odezwał (widze, że prawda przeszła Ci koło nosa) Dziś o 15 bądź gotów
drugi mecz elminacji:
arek25 (chorwacja) 2:1 (walia) pmcsp
awans: arek25
thx dla pmcsp za gre
przykro mi ale musze zrezygnować z turnieju ponieważ nie mam juz neta w domu
Czy będzie w tym turnieju faza grupowa ?? 
Bo narazie jest niezły przestój.
kocur1988
Aug 7 2006, 10:07
hmmmm jezeli Kul@ zrezygnował to jezeli jest taka mozliwosc to czy moge za niego wejsc do turnieju?? bądz za kogoś innego zgłaszam sie do rezerwy po prostu:
Bart_io
Aug 8 2006, 10:22
eloha
Co jest z tym turniejem?! giggsy jak sie bierzesz za organizacje to probuj to zrobic chociaz troche dobrze...albo nie rob w ogole, mam nadzieje ze to jakos w koncu w miare porzadnie zostanie rozegrane...poł
Muszę coś zrobić z tymi dwoma parami eliminacyjnymi, ale jak coś to już można rozgrywać mecze.
I przepraszam za zwolnione tempo turnieju.
Grupa B ,grupa śmierci??
-Serbia i Czarnogóra - Justyn
-Grecja - Korzen
-Włochy - Pudek357
Ciekawe kogo jeszcze nam dodają
Kibic.ksg
Aug 8 2006, 11:04
Kibic.ksg
gg:4428383
za Kol@
Dr:Białoruś witam bardzo hehe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ajajaj;d
Ja - Irlandia
Rafael - Portugalia
Iras - Słowacja
Grodzik - Holandia
i ktoś jeszcze...

No chyba sie potne jak znowu z grupy nie wyjde

a zapewne nie wyjde
czego beczycie
Czechy - snake

(
Kibic.ksg
Aug 8 2006, 12:26
Ja chłopiec do bicia oznajmiam że przegralem Szwecja 1:0 Białorus pozdro
Bart_io
Aug 8 2006, 12:26
hawk
bart(Szwecja) 1-0(Białorus)kibic
poł
Przykro mi ale w tych dwóch parach musze dać walkowery w pierwszej parze walkowery na korzyść Grodzika, a w drugin na korzyść Szyma2
Giggsy mam do Ciebie prośbe mogłbyś moj zmienić mi nic w turnieju na "szyma" ?
Kibic.ksg
Aug 8 2006, 16:52
Gramy po 1 meczu czy 2 bo niewiem jak to jest tu rozgrywane??????????pozdro
Justyn (SiC) - Pudek357 (Włochy) 2:4
Bardzo wyrównany mecz ,sprawiedliwy byłby remis
Mistrzowie Świata górą
QUOTE(Giggsy14 @ Aug 8 2006, 13:53:40) [snapback]83335[/snapback]
Przykro mi ale w tych dwóch parach musze dać walkowery w pierwszej parze walkowery na korzyść Grodzika, a w drugin na korzyść Szyma2
Ja niestety nie zdąrze rozegrać tego turnieju więc daj walkowery moim przeciwnikom

Gdyby te kwalifikacje szybciej się skończyły...
Życze powodzenia !!!
Mag(Anglia) 4-2(Bialoruś) kibic.ksg
Tak słabo bo przegralem mecz z jutynem o wejscie do finalu to dlatego
Justyn (SiC) - Szyma (Rosja) 5:2
w strzałach 14:8
pudek357
Aug 10 2006, 04:58
pudek357 (Włochy) 2-1 (Grecja) korzen
Bushmen
Aug 10 2006, 12:47
raku 1-2 bushmen
lotwa-francja
switek
Aug 10 2006, 13:01
QUOTE(Giggsy14 @ Aug 8 2006, 13:53:40) [snapback]83335[/snapback]
Dlaczego na korzysc Szyma2 skoro pisalem do niego a on sie nie odzywal.... ach ta orgaznizacja turniejow wpierw trzeba umiec a dopiero potem sie za to brac nara.
pozdrawiam
Bart_io
Aug 10 2006, 20:40
eloha
bart (Szwecja) 2-2 (Anglia) mag
prowadzilem 2-0 jednak mecz zakonczyl sie sprawiedliwym remisem, chociaz gdyby wpadlo magowi to co mialo wpasc wygralby, mial 2 slupki i jedna konczaca sytuacje w 90 min cos ala fatality

po 1 bramce padlo z tak zwanych prezentow czyli oddania pilki w polu karnym,w strzlach 8:5 dla angolow ...poł
QUOTE(switek @ Aug 10 2006, 14:05:28) [snapback]83644[/snapback]
Dlaczego na korzysc Szyma2 skoro pisalem do niego a on sie nie odzywal.... ach ta orgaznizacja turniejow wpierw trzeba umiec a dopiero potem sie za to brac nara.
pozdrawiam
Heh kto do kogo pisał to pisał

pisał do ciebie kilka razy to tak raz byłes zmeczony, innym razem byles u kumpla a ty napisales do mnie dzien przed koncem rundy kwalifikacyjnej odpisałem ci na drugi dzien ale nic nie pisales a Giggsy przyznał WO. Więc nie rozumiem co cie boli.
Arek25 (Chorwacja) 2:2 Raku (Łotwa)To był naprawde świetny mecz i ten wynik nie zadowala żadnego z nas
Zaczeło się o dziwo od mojej minimalnej przewagi kilka groźnych strzałów, w tym jeden z główki, który powinien wpaść, po chwili kontra Arka i dwa słupki, odetchnołem z ulgą...

Bramka dla Chorwacji padła jeszcze w pierwszej połowie. Druga odsłona meczu to przewaga Arka, kilka bardzo groźnych strzałów ale w miare upływu czasu coraz więcej mi wychodziło, słupek i świetna interwecja bramkarza uratowała mojego przeciwnika przed wyrównaniem. W końcu się udało strzelcem wyrównującej bramki - Verpakovskis. Było już blisko końca meczu 89-90 minuta kiedy, zawodnicy Chorwacji wyszli na ponowne prowadzenie. I wydawało się że po meczu ale... w loss time po akcji skrzydłem, na główkę Verpakovskia dośrodkowuje Miholaps i GOL!. Po wznowieniu groźny strzał Chorwacji, ale nieskuteczny.
Bardzo emocjonujący i ciężki mecz, sporo sytuacji z obu stron. Jak dla mnie i zapewne dla Arka wynik średnio zadowalający (wiem udało mi się wyrównać w ostatniej sekudnie ale miałem kilka naprawde niezłych sytuacji [Arek miał ich jeszcze więcej

]przy odrobinie szczęścia kto wie...)
Dzięki Arek i powodzenia
Grupa C M Z R P Bramki Pkt
1.Francja 1 1 0 0 2-1 3
2.Chorwacja 1 0 1 0 2-2 1
3.Niemcy 2 0 1 1 3-4 1
4.Łotwa 0 0 0 0 0-0 0
W tabelce jest błąd nie uwzględniono moich meczy, powinienem mieć identyczne staty jak Niemcy (gram Łotwą).
I pytanko: Do kiedy jest termin rozgrywania meczów fazy grupowej? I drugie: Czy ma ktoś kontakt z Damianem? Bo narazie to na gg nie odpowiada.
PS. Przepraszam za 2 posty pod rząd ale trzeba było temat odświeżyć
Giggsy
Aug 13 2006, 08:28
Już poprawiłem błąd Raku i sorry za błąd. Czekam. Na rozegranie macie czas do Środy do 20
Bushmen
Aug 13 2006, 09:15
QUOTE(Rakuldinho @ Aug 13 2006, 08:18:55) [snapback]84075[/snapback]
I pytanko: Do kiedy jest termin rozgrywania meczów fazy grupowej? I drugie: Czy ma ktoś kontakt z Damianem? Bo narazie to na gg nie odpowiada.
Z tego co mi wiadomo, ekran mu sie zepsul

dal go do naprawy i czeka na naprawe... zobaczymy moze uda mu sie rozegrac reszte spotkan.
pzdr
grodzik
Aug 13 2006, 09:48
grodzik(holandia) vs rafael(portugalia) 5:1
------------------------------------------------
grodzik(holandia) vs bany(irlandia) 3:0
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.