Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Europa Cup
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2, 3
Bany
Bany(Irlandia) 0:3 Grodzik(Holandia)
Raku
Raku (Łotwa) 2:1 Damian (Niemcy)

Bardzo zacięty mecz. Rozpoczeło się od mocnej ofensywy Niemców, kilka świetnych sytacji ale brak skuteczności. To Łotysze pierwsi wyszli na prowadzenie po uderzeniu Verpakovskisa. W końcówce meczu pojawiło się oos, Damian w tym czasie strzelił bramkę a następnie opuściliśmy grę. Uznaliśmy że gol był prawidłowy gdyż, jeszcze panowałem nad zawodnikam wink.gif Ale pozostało jeszcze końcówka meczu, zdecydowaliśmy się dograć te pozostałe 10min. I już w 2min udało mi się wyjść na prowadzenie, puźniej miałem jedną świetna sytuacje ale zabrakło szczęścia. W ostatniej akcji Damian trafił w porzeczkę!

Dzięki Damian smile.gif
Damian
Damian-Arek25 2-1
Bany
bany( Irlandia) 2:0 Rafael ( Portugalia)
Bushmen
bushmen 4-1 arek25
Bart0o0sh
bushmen w moim turnieju mecz o 3 miejsce graj !!
Damian
Damian-Bushmen 1-0
Raku

Grupa C M Z R P Bramki Pkt

1.Łotwa 3 2 0 1 6-3 6
2.Francja 3 2 0 1 4-3 6
3.Niemcy 3 1 1 1 5-5 4
4.Chorwacja 3 0 1 2 4-8 1

Giggsy przyjżyj się jeszcze wynikom naszej grupy, bo tabelka choć korzystna dla mnie smile.gif to jednak niezbyt sprawiedliwa dry.gif
Pozdro
szyma
szyma(Rosja) 2-5 (Włochy)pudek697

Mecz bardzo wyrownany mogłbym nawet powiedziec ze mialem lekka przewge lecz zadecydowała klasa zespołów no i Buffon obrnił mi chyba ze 3 sam na sam wink.gif
Bany
kończciee już te grupyy!!!
Bart_io
eloha

chetnie bym zakonczyl swoje mecze w grupie, ale zawsze kiedy pisze do snake'a to go nie ma, nie wiem moze praca, moze wakacje ale powinien jakos powiadomic o tym, a pisalem kilka razy juz do niego, moze po tym poscie sie odezwie...poł
arek25
Jak zwykle profesjonalna organizacja...

PROSBA DO GIGGSY: NIE ORGANIZUJ WIECEJ ZADNEGO TURNIEJU BO JAK ZWYKLE ICH NIE KONCZYSZ!!!
justyn
Kolejny turniej umarł w butach blink.gif
Giggsy
Nie umarł ten turniej tylko nikt niechce rozgrywać meczy i tyle. Ja cały czas czekam abyście rozegrali mecze. Macie czas do Niedzieli i trudno. Jak tak mówicie to może lepiej usunąć ten turniej i tyle.
Bany
Giggsy nie pieprz głupot tylko jedź walkowerami !!
whan
giggsy ty sobie po tym turnieju odpoczniesz od roli organiztora... przynajmniej na tym forum.
Giggsy
No to trudno jednak rezygnuje z turnieju bo i tak nie wyjdzie a więć koniec turnieju. Trochę mi przykro że was zawiodłem. No trudno. Do zobaczenia na jakimś innym turnieju którego nie będę prowadził. I narazie turniejów nie będę organizował. I przepraszam wszystkich za kłopoty. Mówi się: "Pech z Turniejem."
Dziękuje wam wszystkim za zapisanie się na tura i przepraszam że ten turniej nie zostanie zakończony.
Whan możesz usunąć ten turniej abym nie robił bałaganu tym tematem. Przykro mi bardzo i mam nadzieje że nie będziecie źli. Przykro mi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.