hmmm, motacie mi juz z tymi bootpackami :/ jak? Piszac posty ponownie z innymi zachciankami :/ LoL, traktuje to jak gre w kotka i myszke

ja robie bootpacka, a tu juz nowa prosba :/
Oto kolejnosc oczekujacych na bootpacka:
1. Shaq - lekkie nie porozumienie :/ || Zrobione
2. Capitan Tsubasa || Zrobione
3. fafik_pl || Zrobione
4. boberto - bądź łaskawy, i wpisz jakie buty chcesz w swoim bootpacku edytując post gdzie zapiasles swoja liste butkòw w bootpacku =]
5. Cj90 - Jak nie bedzie zadnych zamòwien to zrobie, narazie robie tym co mnie prosili o bootpacki!
PS: Nie bawie sie w łączenie postòw, jak chcesz zrobić jakies zmiany przed zrobieniem bootpacka, to edykuj post gdzie jest napisana lista do "św. mikołaja". Żeby nie było, jak zrobie bootpack przed twoją listą butòw do bootpacka, to NIE EDYTUJ JUŻ NIC, i nie pisz nowego posta z prośbą o nowego bootpacka =]
Nie ktore sytuacje mnie juz wnerwiaja.. dlatego oglaszam, ze poprawianie bootpackòw itp tym samym osobom, robie dopiero jak nie bede mial zamowien i bede mial chwilke wolnego czasu, dlatego nie spamowac na forum nabijajac sobie posty zebym zrobil!! Heh i nie robie bootpacki osobom ktore robilem w ostatnie 2 tygodnie =]
PS: Dajcie troche ludzie odpoczac i dac mi przejsc Doom3 =]

najlepiej jak do tych umbro dolaczylbys jakies obrazki =]
[quote] CRIS_89:
ok juz mam
.edytowane adidas f+50
2.edytowane adidas ten z takim lukiem z tylu co ma Baski
3.adidas pulse lamparda
4.umbro bile z x
5.masz tu texturke do umbro x zloto czarne
http://images5.theimagehosting.com/umbro%2...boot(black).png
6.adidas pulse beckhama balo niebieski
7.nike vapory biale