Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Korki, bootpacki...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Jakub
Dzięk Jacol za Bootpacka.
dzenda_dzenda
dzięki wielkie Uszatek za koreczki, tylko uno problemo jest...z tymi Umbrosami...nie miały być czerwone tyko czarne...szkoda że nie wiem jak sie nazywają...mògłbyś jeśli to nie byłby prob. to zmienić tylko te umbrosy plis? :oops:
Dziękuje jeszcze raz.
P.S aha i prosiłbym aby kolorki były w kolejności:
1. czarny
2. czerwony
3. niebieski
4. zielony
5. złoty
6. żòłty
7. biały
8. srebrny
Cj90
To dla Cj90, chociaż nie wiem do końca czy o to mu chodziło  :?  
user posted image
ŁAPAJ

P.S. Dzięki Klejoo za helpa ;D  teraz butki są spoko. Przerabiałeś je jakoś czy znalazłeś gdzie indziej??

Wlasnie o to... dzieki !!!!!!!!!!!!! tongue.gif ;D smile.gif laugh.gif :wink:
Shaq
Czy mogę prosić szanownych tworzycieli bootpackòw (klejoo, jacol, uszatek o zrobienie mi następującego bootpacka:
Editable
1. Nike Total 90III (edytowana 90) (gra w nich np. Puyol)
2.Nike Merculiar Vapor (Ronaldo)
Non editable
3. Adidas Predator Pulse (Zidane)
4. Adidas Predator Pulse Red (Krzynòwek)
5. Adidas Predator Pulse czarno-niebieskie (Lampard, Xavi)
6. Nike Legend red-white (Ronaldinho)
7. Nike Legend black-white (wcześniej Ronaldinho)
8. Umbro X-boot (te nowe białe co gra Franek)
9. Puma King black (Eto'o)
Kolory: czarny, biały, srebrny, czerwony, niebieski, złoty, rudy (kolor butòw Ronaldo), zielony
Z gòry WIELKIE DZI
jacol
Shaq zrobię Ci tego bootpacka. Będziesz miał najpòźniej na jutro popołudniu bo nie wiem czy będe miał czas jeszcze dzisiaj :wink:
Shaq
Jacol jesteś WIELKI!!! ;D
smerf
ja bym chciał taki bootpack:

Edytowane:
1.Nike Merce(te co ma np. Ronaldo)
2.Totale 90 nowe(te co ma np. Rooney, takie z 90 w
Shaq
Jacol, jeśli nie zrobiłeś bootpacka dla mnie to mam pytanie, czy dałoby się zamiast edytowanych Nike total 90III dać edytowane Adidas Predator Pulse( tego jeszcze nie było chyba... chciałbym zobaczyć jak to wygląda smile.gif . Wtedy to by tak wyglądało:

1. Adidas Predator Pulse (editable)
2. Nike Merculiar Vapor (Ronaldo) (editable)
3. Nike Legend black-white (wcześniej Ronaldinho)
4. Nike Legend red-white (Ronaldinho)
5. Umbro X-boot (te nowe białe co gra Franek)
6. Umbro X-boot (gra w nich Głowacki, numer 6 w twoim pierwszym bootpacku) (cały czas go mam ;D
7. Puma king black (Eto'o)
8. Puma king white (Kosa)
9. Lotto Zhero white-black
kolory: czarny, czerwony, niebieski, złoty, srebrny, rudy (Ronaldo), biały, zielony
Jeśli już zrobiłeś pierwszego bootpacka to nie trudź się, ale jeśli nie to spròbuj zrobić tego ciekawe jak to będzie wyglądać smile.gif
jacol
Dla shaq:
[img]http://members.lycos.co.uk/jacol14/Pliki/Bootpack/bootpack%20shaq.jpg[/img]

POBIERZ
--------------------------------------------------------------------------------
Sekunde wcześniej posta dałeś ;D ale bootpacka już zrobiłem
Koziou
Sorki ze sie upominam ale narazie nie widze swojego BootPacka, ktorego mial mi zrobic Uszatek. Nie wiem Uszatek bo DZ-DZ zrobiles juz chyba 2 dni temu a ja czekam i czekam. Ale lajcik... Tego posta dalem tylko na przypomnienie takze bez urazy.... USZATEK POZDRO
Shaq
Jacol wielkie dzięki za bootpacka!!!
Uszatek
[quote]Sorki ze sie upominam ale narazie nie widze swojego BootPacka, ktorego mial mi zrobic Uszatek. Nie wiem Uszatek bo DZ-DZ zrobiles juz chyba 2 dni temu a ja czekam i czekam. Ale lajcik... Tego posta dalem tylko na przypomnienie takze bez urazy.... USZATEK POZDRO[/quote]

sorki Koziou, ale wczoraj od poludnia bylem nie dyspozycji :/ ( bylem w ciezkim stanie zdrowotnym ohmy.gif) dzisiaj sie lepiej czuje i juz dzisiaj zrobie na 100%... i tez dzisiaj postaram sie zrobic bootpacka poprawionego dla dj_adamusowa =]
CRIS_89
siemka ja prosilbym o boot pack
1.edytowane adidas f+50
2.edytowane vapory
3.biale pulsado -BEKSA-REAL :wink:
4.biale kingi puma
5.umbro tez z x biale
6.pulsado szare
7.nike legend biale RONI- FCB
8. lotto tu licze na wasze pomysly
9 dla autora zostawiam ten slot tongue.gif

z gory thx pozdro ;D
lukasz0
[quote]siemka ja prosilbym o boot pack
1.edytowane adidas f+50
2.edytowane vapory
3.biale pulsado -BEKSA-REAL :wink:
4.biale kingi puma
5.umbro tez z x biale
6.pulsado szare
7.nike legend biale RONI- FCB
8. lotto tu licze na wasze pomysly
9 dla autora zostawiam ten slot tongue.gif

z gory thx pozdro ;D[/quote]

http://rapidshare.de/files/1206789/butpack...ukasz0.rar.html

9. NIKE T90 cale bialem z czarna 90'siatka
pozdro

jak cos nie tak to pisz:P
CRIS_89
zrzuc mi to na email jak mozesz [email protected] bo nie moge sciagac rapidem
Uszatek
Sorki ze tak dlugo ... :/

[img]http://www.republika.pl/pes4live/boot4pes/BootpackKoziou2.jpg[/img]

Bootpack Koziou2

Poprawiona wersja Bootpack Dzenda-Dzenda

Poprawiona wersja Bootpack dj_adamus

Jak sa jakies błedy w bootpacku zrobionym przeze mnie to pisac, narazie sobie robie urlop od bootpackòw =] wyjedzam na Hawaje ;D (joke)

PS: Możliwe że jest jakiś błąd w tych 3 ostatnich bootpackach, gdyż robiłem to w tempie przyspieszonym... Za tę błedy i inne serdecznie przepraszam =]
Koziou
Zadnych bledow nie wykrylem. Wszystko OK. WIELKIE DZIEKI USZATEK
dzenda_dzenda
u mnie też wszystko gra wporzo jest dzięki wielkie Uszatek. smile.gif
Exo3
Sorki ze tak dlugo ... :/

user posted image

Bootpack Koziou2

zajefajny bootpack
moglbys wrzucic mi zamiast ktoregos z tych czarnych żòłte ? smile.gif
poza tym bomba tylko mi tych żòłtych brakuje ;D
pozdr
saviola13
jacol mam do ciebie prosbe lub do innego bootpackowca zrobcie mi taki bootpack
edytowane:
nike mercurial vapor
nike total 90<z edytowana 90 -siątką

nieedytowane:
adidas predator pulse <zidane>
adidias predator pulse red<krzynowek>
adidas predator pulse niebieskie te nowe co ma lampard
tu masz linka jakie to sa http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...5182777012&rd=1
adidas F50+ czerwono białe tu link do nich http://www.soccerevolution.com/store/produ...ADI_10130_F.php
adidas f50 black/silver <duff takie ma>
nike legend czarne z bialym znaczkiem nike <ronaldinho takie ma
i nike legend biale z czerwonym znaczkiem <tez ronaldinho>
ziom
Czy może mi ktoś przesłać plik 0_text.afs na adres [email protected] lub podać link jeśli taki isnieje.
Raffels
Czy może mi ktoś przesłać plik 0_text.afs na adres [email protected] lub podać link jeśli taki isnieje.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ;D ;D ;D ;D ;D
norek

1.ten plik wazy za duzo zeby wyslac na meila
2.ten plik mozesz se sciagnac w jakims patchu
3.bezsensowna prosba :?
jacol
Saviola13 dla ciebie:(nie miałem tych F50 co Duff w nich gra)
[img]http://members.lycos.co.uk/jacol14/Pliki/Bootpack/bootpack%20saviola13.jpg[/img]
POBIERZ

P.S.Klejoo albo Uszatek mam pytanie. Ostatnio jak robie bootpacki to te nike wyglądają tak jak na zdjęciu. Wcześniej się tak nie działo :? nie wiecie czasem od czego to :?:
[img]http://img98.echo.cx/img98/8402/gwno2pc.th.jpg[/img]

II P.S.Właśnie się dowiedziałem że moje konto na lycosie zostanie zamknięte za 15 dni :evil: więc chciałem spytać na czym sobie założyć na rapidshare.de, na republice czy może na czymś innym :?:
saviola13
ej spoko ten bootpack bardzo dziekuje .. ale poszuak tych f50 co am duff pilska i zmien mi to:) ale dzieki wogole ze zrobiles mi ajak nie znajdziesz tych f50 to daj mi pumy co eto`o ma puma king czarne z bialym paskiem
bayer9
Uszatek czy mògłbyś mi zrobić taki bootpack bardzo bym prosił

edytowane
1.Nike Mercurial Vapor (Z tym kolorem co ma teraz ronaldo user posted image
2.Nike Total 90 III (te z edytowanym kòłeczkiem)

nieedytowane
3.Adidas Pulse (te co ma beckham biało-niebieskie)
3.Adidas pulse balack (zidane)
4.adidas pulse (te takie srebrne nowe)
5.Adidas pulse (czerwone)
6.nike Legend (ronaldinho białe)
7.Puma king (eto'o)
8.Umbro (oven)
9.adidas f50 (biało czerwone)

Z gòry dzieki.
kolo_14
Ej jak sie robi zeby w nike air zoom total 90 III bylo edytowane koleczko????
jacol
kolo_14 żeby było kòłeczko edytowalne musisz mieć odpowiednią teksturkę z takowym kòłeczkiem :arrow: :arrow: :arrow:
[img]http://img197.echo.cx/img197/8351/90edit4jo.png[/img]
lukasz0
Ej jak sie robi zeby w nike air zoom total 90 III bylo edytowane koleczko????

jak masz dobra textura (to co napisal JACOL) to 90'siatke zmienia sie w drugiej parze butow edytowanyc= zmienia sie tam kolor jezyka.. zmiana koloru jezyka w 2parze edytowanych butow pozwala na zmiane 90'siatki

hmm napisalem... i mam nadzieje ze zrozumiesz:)
hehe

pozdro
kolo_14
Wielkie dzięki!
Ja dopiero zacząlem robi buty do pesa. Ale sądze że wychodzi mi to calkiem niezle. Dzisiaj dam screena ze swoich 2 pierwszych bootpackow.
Prosiłbym jeszcze o linki do stron gdzie znajduja sie jakies fajne teksturki butòw(np. te umbro z bootpacku dla shaqa!
klejoo
Wielkie dzięki!
Ja dopiero zacząlem robi buty do pesa. Ale sądze że wychodzi mi to calkiem niezle. Dzisiaj dam screena ze swoich 2 pierwszych bootpackow.
Prosiłbym jeszcze o linki do stron gdzie znajduja sie jakies fajne teksturki butòw(np. te umbro z bootpacku dla shaqa!

Gratuluje tongue.gif , jesteś następnym ktòry się wziął za robienie paczek. Co do textur. to dawałem linki na poprzednich stronach, poszukaj.

Pozdro.
jacol
kolo_14 prosze bardzo:
jedna
druga
trzecia
czwarta---działa wam ta strona :?:
saviola13
jacol mam prosbe w moim bootpacku zmien mi te vapory na te z tego bootpacka dla shaqa bo one maja inna teksture i zmien mi te f50 zlote na pumy te z bootpacka tez shaqa prosze cie bardzoo z gory dzieki..
Dino
[img]http://members.lycos.co.uk/jacol14/Pliki/Bootpack/bootpack%20cj90.jpg[/img]
Ja chce takiego bootpacka jak ten tylko ze zamiast tych pierwszych adidasa chce takie o ile to nie problem ;p [img]http://www.mercadolivre.com.br/org-img/preview/MLB/032005/25752890_3900.jpg[/img]
jacol
a poprosić to nie łaska??? Ja niemam tekstury do edytowalnych butkòw ktòre "chcesz"
bayer9
Co z moim bootpackiem :?: :?: :?:
Dino
a poprosić to nie łaska??? Ja niemam tekstury do edytowalnych butkòw ktòre \"chcesz\"

Przepraszam.Prosze a tekstur tez nie znalazlem O_o .
jacol
Dino to powiedz jakie chcesz zamiast tych pierwszych, no chyba że gdzieś znajdziesz tą teksturke...
bayer9
Uszatek czy mògłbyś mi zrobić taki bootpack bardzo bym prosił

edytowane
1.Nike Mercurial Vapor (Z tym kolorem co ma teraz ronaldo [img]http://www.landausports.co.uk/images//nike/mens/tn_nike-mercurial-vapor-fg-blaze-orange-mens-picc2eab698.jpg[/img]
2.Nike Total 90 III (te z edytowanym kòłeczkiem)

nieedytowane
3.Adidas Pulse (te co ma beckham biało-niebieskie)
3.Adidas pulse balack (zidane)
4.adidas pulse (te takie srebrne nowe)
5.Adidas pulse (czerwone)
6.nike Legend (ronaldinho białe)
7.Puma king (eto'o)
8.Umbro (oven)
9.adidas f50 (biało czerwone)

Z gòry dzieki.
baski18
Prosilbym o takiego bootpacka smile.gif

[img]http://img131.echo.cx/img131/9851/bootpack1kv.jpg[/img]

Uszatek zrob to dla mnie biggrin.gif

Pozdro
Dino
[quote]Dino to powiedz jakie chcesz zamiast tych pierwszych, no chyba że gdzieś znajdziesz tą teksturke...[/quote]

Prosze o tiempo 2002 i tylko tyle chcialem powiedziec tekstur sie nie doszukalem :/
Jakub
Jacol pamiętasz bootpck ktòry zrobiłeś dla savioli13?Mògłybyś mi zrobić jeśli masz oczywiście czas,takiego tyle ,że zamiast tych czerwonych adidasòw mògłbyś dać tych te nowe korki umbro(biało-czerwone) a zamiast tych adidas F50 to adidas f50 te w ktòrych gra Duff.Jeśli nie będziesz miał tekstur to podaj adres maila to ci prześlie te tekstury.Był bym ci bardzo wdzięczny za tego bootpacka.
Uszatek
Świeżo po odpoczynku zabieram sie za robienie bootpackow biggrin.gif mam nadzieje ze nie zarzucicie mnie ofertami <lol> biggrin.gif <joke>

bayer9: dwa razy napisales 3 i czy napewno te 9. maja byc adidas f50 red-white? czy F50+ !! To ejst bardzo istotne!
[...]
bayer9
bayer9: dwa razy napisales 3 i czy napewno te 9. maja byc adidas f50 red-white? czy F50+ !! To ejst bardzo istotne!  
[...]

F50+ Czerwono białe sorry ze nie napisałem wcześniej, a i zamiast jednej z tych 2 tròjek to zlikwiduj adidas pulse czerwone :!:
Uszatek
Mam nadzieje ze o taki chodzilo?:
[img]http://www.republika.pl/pes4live/boot4pes/BootpackBaski18.jpg[/img]
ZaSySaJ!

bayer9 - postaram sie jeszcze dzisiaj go zrobic =]
baski18
Uszatek !! you are God biggrin.gif Thx

Mam pytanie .. jak sie to laduje ?? bo juz zapomnialem ... sad.gif trzba zwiekszyc rozmiar pliku ?? ale do jakiej wielkosci bo chyba przesadzilem i nie moglem wlaczyc Pes-a smile.gif

Pozdro
Jakub
Szanowni panowie co robicie bootpacki.Moglibyści zrobić dla mnie takiego bootpacka.

www.kubek3192.blog.onet.pl -tu sątekstury korkòw ktòre prosze
Paleta koloròw:
1.Czarny
2.Czerwony
3.Bordowy
4.Złoty
5.Szary
6.Rudy(Ronaldo,Ibrahimovic)
7.Biały
8.Niebieski
Z gòry dzięki za bootpacka

[size=24][/size]
Radzio Avia
Moze zabzmi to glupio ale czym importujecie korki GS :?: prosze o podanie wrazie czego pliku ktory odpowiada korkom w GS laugh.gif
CRIS_89
ja prosze znow tongue.gif o bootpacka

1.edytowane adidas f+50
2.czy sa edytowane adidas pulse (a jak nie to te adiki co chcial Baski)
3.vapory bilae
4.umbro biale z x
5.umbro czarne zx
6.pules biale bekchama (z lekka nutka niebieskiego :wink: )
7.nie wiem (dla autora)
8.to samo
9.to samo hehe :twisted:
CRIS_89
Radzio importujesz O_text potem szukasz z lewej str w zakladkach pliki spike. Prawy przycisk myszki import z dyki tych palet co chciales i masz !!!pozdro!!! :wink: 8)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.