Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy Siano Ma Odejsc ?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2
snake
QUOTE(vego21 @ Jul 22 2006, 12:43:13) [snapback]79704[/snapback]

Ej no ciekawe czy snake poczętował by % gdyby np. saper przekręcił nick Rivaldinho blink.gif No właśnie.
Po prostu Czarny powiedział co myśli o tym temacie (odejściu siana) a szanowny snake ma za przeproszeniem coś z głową ponieważ w jego wypowiedzi znalazł jakiś ''haczyk''

Haczyk, jaki kurwa haczyk? Przecież to jest jasne że Czarna kurwa napisała tak specjalnie i nie jest to żadne przejęzyczenie.
Czarny
QUOTE(snake @ Jul 23 2006, 14:00:46) [snapback]79875[/snapback]

Haczyk, jaki kurwa haczyk? Przecież to jest jasne że Czarna kurwa napisała tak specjalnie i nie jest to żadne przejęzyczenie.

snak chyba lekko przegiales... ale ja juz wiem od dawna, ze jestes skonczonym idiota i wywyzszajacym sie prostakiem, ktory mysli ze chuj wie kim jest. Odnosnie sprawy twojego nicka, to pisze go tak od ok pol roku na forum, gg (przed zablokowaniem) i ircu (jak wchodzilem kiedys). To ze tobie to przeszkadza mnie nie interesuje, jestem na polskim forum i odmieniam go po polsku biggrin.gif
Oto odmiana:
kto? snake
kogo? snaka
komu? snakowi
z kim? ze snakiem
o kim? o snaku

O'RLY? ;-)

Prawda jest taka ze nie miales sie do czego przyjebac w moim 1 poscie, to wymysliles nick.

Jestes Moderatorem tego forum, zobacz jaki przyklad dajesz jego uzytkownikom.

PS. Poza tym popatrz co znacza te twoje glupie % smile.gif
Szkoda mi ciebie.
hikario
ja pierdolę jaka wioska...gmoch by się uśmiał
korzen
komedia drodzy koledzy moderatorzy.
Aros
No comment!

Ban zdjęty, snake, wg mnie niesłusznie wysłano Czarnego do bananowej krainy.

Osobiście, Czarny, uważam, że zrobiłeś to celowo, nie będę tego uzasadniać. Jesteś mistrzem prowokacji i wiedz, że to nie komplement!

Mam prośbę:

Idź, prowokuj na własnym forum.
Jeśli będziesz robił to tutaj, to skończy się to banem, bo wole jedną osobę wypieprzyć niesłusznie, niż (ku Twojej satysfakcji) dzielić serwis.
W naszej redakcji są ludzie różni, z różnym temperamentem. Nie da się czasem utrzymać nerwów na postronku, efekty są takie jak widać wyżej. W części je rozumiem, w części potępiam, ale to moje zdanie i nie mogę go nikomu narzucać.

Dlaczego, ano dlatego, że przeciwnie do tego co sądzicie, nie jestem tu alfą i omegą, nie mam najwięcej do powiedzenia.
Nawet zastanawiałem się, czy warto takie waśnie gówno akceptować własnym nazwiskiem.
Może nie warto, może czas pójść w cholerę?

Wobec tego, proszę Cię, nie pisz do mnie gdy coś/ktoś Cię urazi, zbanuje, poszczuje, zwyzywa, bo nie mam prawa decydować o tym czy zrobił słusznie. Nie pisz do mnie wówczas, bo wielu wówczas pomyśli, że to zwykłe wazeliniarskie włażenie w dupe, albo też rozmyślne, z premedytacją działanie mające na celu skłócić redakcję ISSOnline.

Nie wiem co jeszcze mam napisać, szkoda mi słów dla takiej jak ta sytuacji.
siano
i z takimi wlasnie ludzmi nie mam ochoty wspolpracowac,
dziekuje, do widzenia.
_DEVIL_
A odejść nie zamierzam, będę Wam truł dupę po wsze czasy.

Żeby tylko truć smile.gif

QUOTE(siano @ Jul 23 2006, 17:08:26) [snapback]79913[/snapback]

i z takimi wlasnie ludzmi nie mam ochoty wspolpracowac,
dziekuje, do widzenia.

siano jeszcze chyba nie doszedł tongue.gif
Karol Johnn
Sorry ze sie wcinam w ta zagorzala dyskusje... ale czy naprawde ta klotnia Czarnego z Snake'iem(zeby nie bylo biggrin.gif) wynika z tego ze Czarny przekrecil nick? oj chyba nie! Ta klotnia ma calkiem inne podloze, wiec po co wy cala ta dyskusje obracacie wokol tego niby celowego przejezyczenia ktore popelnil Czarny, zamiast sobie wszystko wyjasnic o co tak naprawde wam chodzi, albo szczerze sie nawyzywac!???
pzdr

PS. Czarny cos nie tak jest z ta odmiana...
whan
QUOTE(Karol Johnn @ Jul 23 2006, 17:58:17) [snapback]79924[/snapback]
Sorry ze sie wcinam w ta zagorzala dyskusje... ale czy naprawde ta klotnia Czarnego z Snake'iem(zeby nie bylo biggrin.gif ) wynika z tego ze Czarny przekrecil nick? oj chyba nie! Ta klotnia ma calkiem inne podloze, wiec po co wy cala ta dyskusje obracacie wokol tego niby celowego przejezyczenia ktore popelnil Czarny, zamiast sobie wszystko wyjasnic o co tak naprawde wam chodzi, albo szczerze sie nawyzywac!???
pzdr

zrozum Czarny jest chorym czlowiekem, który mam obsesje, uważa, że na io został olany i za cel postawił sobie jego zniszczenie (tzn najpierw chciał pozbawić io we2002 ale jak się nie udało to idzie dalej). Jak widać niektórzy tego nie potrafią zrozumieć tego, że to tylko marny prowokator. Trochę dziwie sie ostrym słowom snake'a ale z drugiej strony go rozumiem (ma na niego uczulenie i tyle). czarny dodatakowo chciał upiec 2 pieczenie na jednym ogniu i wplątać w to mnie. Zaczął mi wyspisywać jakieś brednie gg (zastanwiam się czy jest jakaś osoba z io, do której dziś czegoś nie napisał), że przeze mnie siano odszedł, poczas gdy jak tylko zwróciłem uwagę na pisowanię wyrazu "snake" (w dodatku mam racje, polecam google.pl albo http://slowniki.pwn.pl/zasady/629617_1.html).

PS
"i z takimi wlasnie ludzmi nie mam ochoty wspolpracowac,
dziekuje, do widzenia."

"
Nawet zastanawiałem się, czy warto takie waśnie gówno akceptować własnym nazwiskiem.
Może nie warto, może czas pójść w cholerę?"

Proszę jak można jedną prowokacją załtawić kilka osób na raz. Naprawdę jesteście tacy słabi, żeby dać się tak pdopuścić?
vego21
QUOTE(snake @ Jul 23 2006, 15:00:46) [snapback]79875[/snapback]

Moderator się odezwał phi... Na którym poważanym forum ludzie z redakcji się tak zachowują ?? No właśnie tylko na tym gdzie nie toleruje się zwykłych użytkowników.
Aros nie wiem czemu pozwalasz na takie zachowanie, nie jestem w stanie tego zrozumieć.

Jako redajcja we2002online mamy zamiar Was zniszczyć, zrównać z ziemią hehe dobre i gratulacje dla osoby która tą brednię wymyśliła.

Co do powyższej idei odejście siana tylko nam w tym pomoże.

Naraa
Karol Johnn
Dobra z tego wszystkiego wynika ze Czarny prowokujac sie wyżywa na forum tylko po jakiego kija? Czy tak bardzo go zabolalo ze gdzies tam go olali? Oj nie wydaje mi sie zeby tylko to bylo powodem ze serwuje na forum tyle zametu, a jak tak, to naprawde ma obsesje, poprostu Snake musial mu sie w jakis sposob odcisnac na nerwie, tyle ze mogliby by to wyjasniac (czyt. szczerze wyzywac) sobie na gg a nie na forum, tak chyba by bylo latwiej!
pzdr
Bakel
QUOTE(hikario @ Jul 23 2006, 15:52:51) [snapback]79893[/snapback]

ja pierdolę jaka wioska...gmoch by się uśmiał

Ahahahah biggrin.gif Dobry tekst, hikario masz u mnie +10% biggrin.gif
Aros
A świstak siedzi i zawija ...
Aros
Temat zamykam. Wyjaśnienia w innym poście pod tym adresem:

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=4619

Aros
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.