Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy Siano Ma Odejsc ?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2
siano
Jak wiesc gminna niesie siano to cham i prostak. Uzywa wulgaryzmow, nie gra w We2002, nie gra w PES5, bluzga korzenia, pije tanie wino, pokazuje dupe do obiektywu.
Dla serwisu nie robi zupelnie nic - pisze tylko te swoje glupie newsy.
Co gorsza, pisze ludziom, ze ma ich w dupie (twierdzenie, ze ma sie Baczka w dupie samo w sobie jest dosc niemile).

Powstal wiec pomysl - siano musi odejsc!
W tej ankiecie glosujmy i wypisujmy swoje "za" i "przeciw".

Razem nam sie uda pozbyc tego chuja!
BartekRym
siano zostan. Bez ciebie IO nigdy nie będzie takie samo.
Bushmen
dla dzieci z pro-evo=mala podpowiedz, kto zrobil ranking ? kto przeniosl forum z phpBB na Invision oO ? kto robil na spolke z amarem layout ?

pozdrawiam pro-evo ;p
italiano
spieprzaj dziadu
kemocik
Ale temat xDDDDDDDDDDDDD
Wiadomo, że nie, bo:
1. siano robił forum (i naprawia, jeśli się da)
2. siano robił WWW
3. siano robi ranking
4. siano ma opa na #polevo wink.gif
5. siano pisze fajne newsy ;] (dziś ma dyżur - może będzie coś ciekawego ;p)
6. kto inny by to wszystko ogarnął? (chyba, że jano biggrin.gifD albo Berta ;])
7. nie lubi, gdy pisze się Jego nick z dużej litery tongue.gif (tak jak ja)
8. mimo tego, co napisał - gra w WE2002 i pozwala uwierzyć w siebie ludziom bez formy (lub słabo grającym) ;D

To tyle biggrin.gif
halladin
Siano wypad z baru bo... to co napisales w poście otwierajacym temat jest prawdą ale to nie wszystko!!

Ten bydlak (uwaga wszyscy teraz!!), jak odchodzilem z ligi, to skasował mi kąto do rankingu i przes niego nie mogłem tyle czasu grać ( a bardzo chciałem!!!) i w ogole Siano wedłóg mnie moze zostać pod warunkiem tylko i tylko jednym: że obieca poprawe a ja bende go pilnował zeby był uspokojony i pomocny ale tylko chentnym

trzymajta sie ziomki!!
siano
to Aros wyczyscil konta :pppp
T-Mac
siano
+
-----------------------

-
- za duzo pije ale to juz jego sprawa
- zawsze ma opoznienia w swoich pracach smile.gif

mozesz odejsc tylko powiedz gdzie to i ja sie tam wybiore smile.gif
Rivaldinho
Oczywiście że nie powinien odchodzić, co za pytanie retoryczne blink.gif
onix_the_chosen
hehe ja sie nie bede wypowiadal, jezeli robi dobra robote na forum i wogole dla serwisu - powinien jak najbardziej zostac. tylko ze zaraz pewnie sie zacznie lizanie dupy hehehehhehee....................szanujmy sie ludzie cool.gif
kostek
oj dzieci dzieci....

toć to gdyby nie siano (i oczywiście kilka innych osób ) nikt by nie słyszał do dzis o pol-evo czy issonline.... a najprawdopodobniej tez o pro-evo bo tak naprawde to issonline i reszta wypromowała gry KONAMI na polskiej scenie... i gdyby nie oni najprawdopodobniej wielu z nas ciagla grała by w fife albo inne gówna... zaknijta ten temat. huh.gif
StraY
Tomasz wyjdz!!!

odejdz z tego badziewia !! ucieknij!! badz wolny jak Malysz na progu! razem zamieszkamy gdzies nad morzem i bedzie si dziwko!
pawel_szulc
wyobrazcie sobie np. nastepny miesiac bez obecnosci siana i bedziecie mieli odpowiedz na pytanie czy ma odejsc czy nie tongue.gif
pablo TS
QUOTE(kostek @ Jul 17 2006, 16:37:50) [snapback]78637[/snapback]

oj dzieci dzieci....

toć to gdyby nie siano (i oczywiście kilka innych osób ) nikt by nie słyszał do dzis o pol-evo czy issonline.... a najprawdopodobniej tez o pro-evo bo tak naprawde to issonline i reszta wypromowała gry KONAMI na polskiej scenie... i gdyby nie oni najprawdopodobniej wielu z nas ciagla grała by w fife albo inne gówna... zaknijta ten temat. huh.gif

Ja nigdy nie gralem w FIFE i w iss i pes gralem na PSX gdy nie mialem jeszcze kompa a jego mam 3 lata i od 3 lat gram na PC w pesa i od roku wiem o takich stronach jak pro-evo czy issonline.
Bo0os
QUOTE(kostek @ Jul 17 2006, 14:37:50) [snapback]78637[/snapback]

(..)bo tak naprawde to issonline i reszta wypromowała gry KONAMI na polskiej scenie... i gdyby nie oni najprawdopodobniej wielu z nas ciagla grała by w fife albo inne gówna... zaknijta ten temat. huh.gif

Pierdolisz... tongue.gif W PES'a grałem jak jeszcze internetu niemiałem, a o grze usłyszałem w miesięczniku PLAY jakieś dwa lata temu i przeczytałem same dobre rzeczy i to właśnie plajowi zawdzięczam to że dziś pykam w pesa.

niewiem jak to było z początkami issonline i pol-evo i niemam zdania, temat uwarzam za jakiś 'dżołk', bo to jakoś niema sensu
LuceFycer
o Kur... tongue.gif sympatyczny temat.. cos sie dzieje smile.gif Nie jestem za tym zeby siano odszedl, ale :
....... siano... zajmij sie prawdziwym zyciem. Jedz na jakis gothic party, zarwij panienke, strzel sobie dzieciaka i nazwij go komandos... bedzie zajebiscie biggrin.gif zarcik cool.gif
Czarny
Nie lubi jak jego nick pisany jest z duzej litery a zobaczcie w temacie tongue.gif (nie tlumacz siano, bo wiem ocb)

Moje zdanie jest takie, ze siano marnuje swoj talent w IO smile.gif

Mysle, ze ten temat jest na powaznie, bo kazdy z nas, z wiekiem ma coraz mniej czasu, a jezeli cos co starasz sie robic/rozwijac stoi w miejscu, to trzeba z tym skonczyc.

siano pamietaj, ze www.we2002online.up.pl czeka na Ciebie laugh.gif

Szczerze mowiac to mysle, ze IO bez siana upadnie, poniewaz straci niezastapiona osobe, ktora zajmuje sie robieniem strony, forum, skryptow itp. Co prawda, w pracach sianexa sa pewne opoznienia biggrin.gif , ale nikt by tego nie zrobil bez niego. Zaraz po nim zrezygnuje Aros i bedzie finito, nic nie bedzie mialo sensu, bo taki whan czy snak nie maja zdolnosci przywodczych tongue.gif Nie wspominam tu o innych osobach z redakcji IO, bo albo ona nie jest czesto aktualizowana wink.gif , albo sa to nowe osoby i nic znaczacego nie wnosza do servisu.

Podsumowujac, jezeli chcecie zeby IO istnialo glosujcie na nie

siano daje na tak bo chce Cie miec u siebie tongue.gif

PS.
zapomnialem wymienic -
-obrazliwy avatar tongue.gif
-wyzywanie Twoj stary, Twoja stara laugh.gif

Pozdrawiam z England, nie mam za duzo czasu, ale w tej sprawie musialem zajac stanowisko, bo sianex jest tego wart cool.gif
Pik
taki jeden chuj na forum sie przyda :]
snake
QUOTE(Czarny @ Jul 17 2006, 21:43:20) [snapback]78696[/snapback]

bo taki whan czy snak nie maja zdolnosci przywodczych tongue.gif

+10%
Węgluś
QUOTE(snake @ Jul 19 2006, 16:54:05) [snapback]79070[/snapback]

+10%

snake za co mu dałeś to ostrzeżenie? chłopak wyraził swoje odczucia i nawet ci nie skrytykował. właśnie przez takie zachowanie forumowicze odchodzą do pro-evo
snake
QUOTE(Węgluś @ Jul 19 2006, 17:32:54) [snapback]79082[/snapback]

snake za co mu dałeś to ostrzeżenie? chłopak wyraził swoje odczucia i nawet ci nie skrytykował. właśnie przez takie zachowanie forumowicze odchodzą do pro-evo

O Jezus dziecko jeśli nie wiesz to się nie wypowiadaj, nie chodziło mi o jego opinie, a idź se na pro-evo, wyższy iloraz inteligencji na forum będzie, na forum IO ofkoz wink.gif

QUOTE(Węgluś @ Jul 19 2006, 17:48:22) [snapback]79091[/snapback]

ja jednak myślę, że spadnie i nie nazywaj mnie dzieckiem. nie będę szedł na pro-evo bo tu lepiej. po przeanalizowaniu myślę, że chodzi o twoja ksywke: napisał ''snak'' zamiast ''snake'' ale to pewnie nie było umyślnie. moderator obraża użytkownika, nieładnie wink.gif

Wierz mi że było.
Węgluś
QUOTE(snake @ Jul 19 2006, 17:37:57) [snapback]79086[/snapback]

O Jezus dziecko jeśli nie wiesz to się nie wypowiadaj, nie chodziło mi o jego opinie, a idź se na pro-evo, wyższy iloraz inteligencji na forum będzie, na forum IO ofkoz wink.gif

ja jednak myślę, że spadnie i nie nazywaj mnie dzieckiem. nie będę szedł na pro-evo bo tu lepiej. po przeanalizowaniu myślę, że chodzi o twoja ksywke: napisał ''snak'' zamiast ''snake'' ale to pewnie nie było umyślnie. moderator obraża użytkownika, nieładnie wink.gif
kusik
Precz szatanie uciekaj stąd czym prędzej! biggrin.gif a tak już na poważnie, to dobrze się czujesz Tomku?
norek
siano czy warto odchodzic? oddasz te cudownie spedzone chwile z virsem od tak sobie?biggrin.gif
pozdro sianecki! i nie wasz mi sie odpierdoliX glupoty smile.gif
zetor5211
heh moze nie wiecie. ale ja to jestem ciapek_8:D i nigdy nie przypuszczalem ze bede mowil do goscia ktory mnie 3 krotnie zbanowal zeby zostal. ZOSTAN CZLOWIEKU!
Węgluś
QUOTE(kusik @ Jul 19 2006, 18:07:30) [snapback]79099[/snapback]

Precz szatanie uciekaj stąd czym prędzej! biggrin.gif a tak już na poważnie, to dobrze się czujesz Tomku?

pewnie to było do mnie. nie jestem Tomek smile.gif
snake
No tak, na pewno poziom inteligencji na forum by spadł biggrin.gif
gutted
siano nie pierdol tylko chodź na komandosa, może się skusze w niedziele, po meczyku na lotniczej ;p
Węgluś
QUOTE(snake @ Jul 19 2006, 18:33:06) [snapback]79110[/snapback]

No tak, na pewno poziom inteligencji na forum by spadł biggrin.gif

cieszę się, że w końcu doszedłeś do tego wniosku
justyn

właśnie przez takie zachowanie forumowicze odchodzą do pro-evo

albo odchodzą na www.we2002online.up.pl
Ostrzeżenie nie słuszne!!
kusik
QUOTE(Węgluś @ Jul 19 2006, 20:28:13) [snapback]79108[/snapback]

pewnie to było do mnie. nie jestem Tomek smile.gif

Oj nie to nie bylo do Ciebie ;]
Węgluś
QUOTE(kusik @ Jul 19 2006, 20:13:42) [snapback]79162[/snapback]

Oj nie to nie bylo do Ciebie ;]

kurcze a to był mój test na detektywa. pozbawiłeś mnie pracy tongue.gif
whan
QUOTE(justyn @ Jul 19 2006, 20:11:23) [snapback]79160[/snapback]

Ostrzeżenie nie słuszne!!

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
dopiero tam widać poziom intelgigencji a zwłaszcza języka polskeigo. Jeden z modów tego forum to w dodatku poważny analfabeta a założyciel potrafi tylko denerwować - nie ma go teraz i prosze jaki spokój (jedyny normalny to chyba Vego21). (a czarny wpadł na chwile na forum i już wprowadza zamęt) dry.gif .

PS
Powiem tak: jak ktoś jest normalny to sie na tym forum odnajdzie i zostanie, inni niech sobie idą na pro evo. Powodzenia! wink.gif . Justyna nie komplikuj smile.gif
lukasso
głos na nie

prosty argument:
czy na zlocie IO moga byc ludzie z pro-evo?

siano trzymaj sie i nie pękaj smile.gif
justyn
QUOTE(whan @ Jul 19 2006, 20:53:58) [snapback]79181[/snapback]

języka polskeigo.

huh.gif

ps.widze że niemożesz dojść do siebie po klęsce w ćwierćfinale laugh.gif i ciągle cie to boli.
I kto tu się denrwuje?
vego21
Whan vvvvego z małej literki proszę smile.gif
Nie jestem już normalny ponieważ zadaje się z cymbałami, analfabetami i innymi niedorozwiniętymi człowieczkami tongue.gif Stałem się taki jak oni i dobrze mi z tym smile.gif Każdy ma o każdym swe zdanie. Zapomniałeś o nicku tom21...
Pozdro dla nienormalnych tongue.gif
snake

właśnie przez takie zachowanie forumowicze odchodzą do pro-evo

IPB Image

QUOTE(justyn @ Jul 19 2006, 20:11:23) [snapback]79160[/snapback]

IPB Image

Hmm odchodzą? Jakoś nie zauważyłem. Prawda jest taka jak whan napisał, jak ktoś umie się dostosować do poziomu na forum to tu zostanie bo widzi że tu nie toleruje się dzieci które mają kupiony internet wraz z komputerem na I komunie Św.

tongue.gif
Bakel
Tomasz A. z zakrzowskich peryferii miasta Wrocław zaiste jest chamem i prostakiem w czystej postaci. Dlatego też członkowie młodzieżowych ruchów przykościelnych pokroju Światło i Życie, tudzież bojówek LPRu urażeni soczystym, bezpośrednim, nierzadko kontrowersyjnym stylem pana A. pragną pozbawić go możliwości publikowania swoich prostackich i kolokwialnych wypociń w popularnym i poczytnym serwisie, jakim niewątpliwie jest ISSOnline. Jednakże MY, ludzie światli i świadomi głębszego sensu zawoalowanego między wierszami tekstów pana Tomasza nie pozwolimy wykluczyć go ze swoich zwartych szeregów.
Kto jest bez winy, niech jako pierwszy rzuci jabolem.

P.S. Uwaga, wracam z tymczasowego zawieszenia swojej działalności na łamach serwisu spowodowanej przede wszystkim nawałem pracy i nauki. Tak więc zapierdalamy z tym koksem panowie.
BartekRym
Jednakże MY, ludzie światli i świadomi głębszego sensu zawoalowanego między wierszami tekstów pana Tomasza nie pozwolimy wykluczyć go ze swoich zwartych szeregów.

Amen.
Tomak
Siano, jeśli odejdziesz... To ja się wieszam ^^ Myślę, że zrobi też tak 3/4 forum ;p

<próbuje wywrzeć presję> <czeka jednak na oficjalną decyzję>
Czarny
QUOTE(snake @ Jul 19 2006, 15:54:05) [snapback]79070[/snapback]

+10%

% za przekrecenie nicka? zalosne laugh.gif
Mysle ze cos innego Cie bardziej urazilo w tym poscie niz przekrecenie nicka, ale to niestety lub stety szczera prawda cool.gif

QUOTE(justyn @ Jul 19 2006, 19:11:23) [snapback]79160[/snapback]

QUOTE(snake @ Jul 20 2006, 13:58:29) [snapback]79346[/snapback]

Hmm odchodzą? Jakoś nie zauważyłem. Prawda jest taka jak whan napisał, jak ktoś umie się dostosować do poziomu na forum to tu zostanie bo widzi że tu nie toleruje się dzieci które mają kupiony internet wraz z komputerem na I komunie Św.

tongue.gif

Wlasnie dlatego dostales banana na we2002online wink.gif

Wracajac do tematu sianex nigdy nie odejdzie, to tylko marna prowokacja smile.gif
(siano nie dawaj mi % tylko za przekrecenie nicka na sianex, prosze tongue.gif )

Pozdro dla normalnych
snake
QUOTE(Czarny @ Jul 21 2006, 17:44:28) [snapback]79603[/snapback]

% za przekrecenie nicka? zalosne laugh.gif

Nie, nie za przekręcenie, to było celowe.
W podpisie masz błąd który nie wiem jakim udem popełniłeś*, popraw sobie, albo do szkoły! biggrin.gif

Hmm a może to po rusku jest? Tak jakoś brzmi smile.gif
Rivaldinho
Temat topicu z "Czy siano ma odejść? " przeistacza się w telenowele " C jak Czarny".Kpiną moim zdaniem było celowe przekręcenia nicka, jeżeli ktoś kogoś dobrze zna to może sobie na takie coś pozwolić, a w przypadku którejś tam kłótni ludzi którzy nie są do siebie pozytywnie nastawieni i nigdy się na oczy nie widzieli jest zarazem tylko i wyłącznie obrazą.Pozdrawiam i mam nadzieję że siano zostanie.
P.S-Czarny jest jak A.Lepper.
Hayalet
Hmm... Czy siano ma odejść? To tak jakby IssOnline miało przestać istnieć... Stanowczo głosuje na NIE.
Mimo nie wygórowanego słownictwo siano wyróżnia się z pośród forumowego motłoku inteligencją i spostrzegawczością, no i potrafi rozłozyć mnie na łopatki swoimi textami, a za to duży + smile.gif

Obyś siano został bo bez Ciebie IO nie będzie tym samym...
whan
Czarnuch ty idz tyraj w tej england, zarabiaj te swoje funty i chwal sie tym całemu światu ale nie rób nam zamętu. Nikt za tobą tu nie tęskni. smile.gif

PS
siano i jak dowartościowałeś się już wystarczająco?? tongue.gif
vego21
Ej no ciekawe czy snake poczętował by % gdyby np. saper przekręcił nick Rivaldinho blink.gif No właśnie.
Po prostu Czarny powiedział co myśli o tym temacie (odejściu siana) a szanowny snake ma za przeproszeniem coś z głową ponieważ w jego wypowiedzi znalazł jakiś ''haczyk''
Ja na Rivaldinho pisałem kilka razy Riva (specjalnie) i dostałem % ?
Trzymajta się chopy smile.gif
korzen
Riva to jest skrot, a nie przekrecenie
siano

Czas na wyjaśnienia.
Topic powstał dla żartu, aczkolwiek nie bez powodu.
Od pewnego czasu da sie zauważyć pewną tendencję, wedle której nasze forum jest postrzegane, jako autokratyczna kraina, gdzie obiektem kultu jest moja, niesympatyczna osoba.
Jak powszechnie wiadomo, chuj ze mnie i prostak pierwszorzędny, wszystkich mam w dupie i nikomu nie pomagam, co w niewielkim stopniu kształtuje wizerunek serwisu. A ten budzi czasem wręcz zgrozę, zwłaszcza wśród nowych użytkowników. Często nie mogą się oni pogodzić ze specyficznym poczuciem humoru, z niechęcią do braku myślenia, z brakiem szacunku dla idiotów.
Owszem, zjawisko jest to nienowe, ale od niedawna zaczęto o tym mówić na innych forach. Tam oto przeczytać możemy:

Siano jest tam tak jakby dyktatorem. Nikt nie może miec własnego zdania. Uważam że forum na pro-evo jest o wiele lepsze. Wszystko jest przejrzyste i trudno się zgubic. A tam? Brak słów.

P.S forum jest bardzo mało przejżyste.

Cóż, nie śmiem tego komentować. Chciałbym jedynie wspomnieć o kilku prostych rzeczach.

1. Wybór.
Nikt nie każe Wam odwiedzać naszego serwisu (i vice versa, nikt z pro-evo nie zmusza Was do odwiedzania ich strony, chyba), macie wybór, korzystajcie z niego. Siedzenie na jednym z serwisów i narzekanie na drugi jest co najmniej żenujące. Także, prosiłbym bardzo serdecznie o:

* milczenie na ten temat, bądź podawanie rzeczowych argumentów i przemyśleń (wersja dla ludzi, którzy nie rozumieją tego punktu znajduje się poniżej)
* stulenie mord i nie pierdolenie na temat obcego serwisu

Pisanie tekstów typu:

Serwis X to chuje bla bla niech spierdalaja

jest na poziomie gimnazjum, więc darujmy sobie tego typu wycieczki, wszyscy, bez wyjątku.

2. Rozsądek.
Pisanie na IO. ze serwis pro-evo jest niefajny nic nie da. Admini tego serwisu nie są stałymi bywalcami naszego forum (choć tylko to przypuszczam), więc lepiej zwrócić się do nich bezpośrednio (tak, to działa w obie strony).

Gwoli zrozumienia, nie chodzi mi o kneblowanie czyjegoś zdania, chodzi mi o zapobiegnięcie prostackim zachowaniom, jakie możemy obserwować w ostatnich dniach po obu stronach bariery (vide BartekRym).

A odejść nie zamierzam, będę Wam truł dupę po wsze czasy.

had2
Truj lubie jak nas trujesz (jestem sado-masohistą) laugh.gif laugh.gif laugh.gif
zyga
Ma zostac smile.gif

siano mi kiedys pomogles hehe biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.