Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fifa 2007
board.issonline.pl > Inne > Gry
Stron: 1, 2
norek
QUOTE(Riki101 @ Oct 1 2006, 02:34:21) [snapback]91246[/snapback]

To prawda w tym roku PES6 nie poczyni dużych zmian względem poprzedniej części ale raczej kosmetyczne w gameplay'u i to na tyle (troche szkoda). Mimo to uwarzam że znowu będziemy się świetnie bawic przy tej gierce jak to zresztą co roku bywa. Większych zmian oczekuje za rok gdy na pc wejdzie nowa grafa z x360 powinno to wyjsc na dobre PESowi smile.gif

nie zrobil postepu?.....
Zobacz jak wyglada fifka na nowych genach a jak na normalnych.
Tak samo zobacz sobie pesika na nowych genach a starych...
Powiem krotko niebo a ziemia....Wiec nie rozumiem wypowiedzi
powyzej. Przeciez proste ze jesli wychodzi nowa konsola to trzeba przygotowac cos na nia
a to co juz bylo trzeba tylko nalezycie poprawic. Mysle ze panowie z konami dadza rade.
Chcecie cudow....zakupcie konsole z nowymi genami wink.gif
czarek
szukam dobrego pełnego spolszczenia do fify 07, ale żeby nie był to torrent, ani link z upistar (czy coś takiego), bo ssa 8kb/s

Nie ma i nie będzie spolszczeń. Ktoś poda = BAN. Dotarło?

//Mod
had2
QUOTE(fan pro-evo.pl @ Oct 6 2006, 20:47:58) [snapback]91772[/snapback]

szukam dobrego pełnego spolszczenia do fify 07, ale żeby nie był to torrent, ani link z upistar (czy coś takiego), bo ssa 8kb/s

Idź i na swoim pro-evo szukaj łachu i że z takim nickiem nie wstydzisz sie tu pokazywać!
czarek
QUOTE(had2 @ Oct 6 2006, 21:03:34) [snapback]91774[/snapback]

Idź i na swoim pro-evo szukaj łachu i że z takim nickiem nie wstydzisz sie tu pokazywać!

mądry się znalazł, że ciebie zbanowali na pro-evo za pyskowanie to nie moja wina
jak nie znasz odpowiedzi to nie pisz i nie nabijaj postów

PYTANIE WCIĄŻ AKTUALNE
had2
QUOTE(fan pro-evo.pl @ Oct 6 2006, 21:13:48) [snapback]91777[/snapback]

mądry się znalazł, że ciebie zbanowali na pro-evo za pyskowanie to nie moja wina
jak nie znasz odpowiedzi to nie pisz i nie nabijaj postów
PYTANIE WCIĄŻ AKTUALNE

Z dzieciami neostrady nie rozmawiamy a tak wogule spolszczenia do nowej fify nie ma chyba że se polską wersje kupisz ale jesteś lumpem i na oryginała cie nie stać hehe laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
AdrianJ
had2: pisze się WOGÓLE nie wogule i z DZIECMI a nie z dzieciami(LOOOOL) to po pierwsze.
Po drugie:Obaj zachowujecie sie jak neo-kids,a wasze teksty sa conajmniej na poziomie Stasia z przedszkola.
maciek_ssi
Ok, wystarczy. Następne obelgi (czy jak to ktoś tam sobie po swojemu nazywa) karane będą procentami, w skrajnych przypadkach banem. ;-)
QUOTE(Ader111 @ Oct 6 2006, 21:40:04) [snapback]91785[/snapback]

had2: pisze się WOGÓLE nie wogule ...

Pisze się 'w ogóle' wink.gif

A co do spolszczenia kolego o nicku 'fan pro-evo.pl', to znajdziesz je w sklepie, a nawet w internecie, jesli tylko pomyślisz i poszukasz.

A co do ciebie 'had2' to chyba masz jakieś problemy emocjonalne, i radzę udać się do specjalisty.
I przypominam, że to temat dotyczący FIFY 07, a nie 'wyzwij mnie'.. ohmy.gif
czarek
QUOTE(alter @ Oct 7 2006, 00:58:09) [snapback]91790[/snapback]

Pisze się 'w ogóle' wink.gif
A co do spolszczenia kolego o nicku 'fan pro-evo.pl', to znajdziesz je w sklepie, a nawet w internecie, jesli tylko pomyślisz i poszukasz.

A co do ciebie 'had2' to chyba masz jakieś problemy emocjonalne, i radzę udać się do specjalisty.
I przypominam, że to temat dotyczący FIFY 07, a nie 'wyzwij mnie'.. ohmy.gif

a ja mówię, że spolszczenie pełne fify jest wystarczy tylko poszukac

http://upsilon.star.net.pl/~pazi/FIFA07%20PL%20Pazi.zip

tu link do komenta PL, ale nie wiem jak pójdzie ssanie, bo link jakiś taki

zaczerpnięte z pro-evo.pl
whan
tylko po co komu spolszczenie do tego shitu. Już nie mówie o komentarzu szpaka i szaranowicza:
...
had2
QUOTE(whan @ Oct 7 2006, 09:01:16) [snapback]91801[/snapback]

tylko po co komu spolszczenie do tego shitu. Już nie mówie o komentarzu szpaka i szaranowicza:
...

Zgadzam się synu biggrin.gif
Hayalet
Fifa rządzi czekam na wersje na Xboxa 360 kilka łatwych achievmentów wpadnie biggrin.gif
bo znając konami to zadnych achievów nie bedzie a taka gra mi na ch**

Pozdro dla nie "Funboyów" PESa
had2
QUOTE(Kaori @ Oct 7 2006, 12:02:56) [snapback]91809[/snapback]

Fifa rządzi czekam na wersje na Xboxa 360 kilka łatwych achievmentów wpadnie biggrin.gif
bo znając konami to zadnych achievów nie bedzie a taka gra mi na ch**

Pozdro dla nie "Funboyów" PESa

Powiem Ci tyle weź idź spierdalaj pchać karuzele po sezonie (FIFA rządzi buahahaha) laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
norek
QUOTE(had2 @ Oct 7 2006, 19:10:57) [snapback]91835[/snapback]

Powiem Ci tyle weź idź spierdalaj pchać karuzele po sezonie (FIFA rządzi buahahaha) laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Masz 40 % ostrzezenia moze zejdzie z Ciebie powietrze.
Temat brzmi Fifa 2007 wiec jesli nie masz zamiaru wypowiedziec sie do
rzeczy nie wypowiadaj sie wcale. No i rzecz podstawowa. Nie masz prawa
obrazac innych uzytkownikow. Pozdrawiam.
Teksty typu Łachu itd możesz sobie wypowiadać do osób ze swojego grona
ale napewno nie do kogos kogo tresc wypowiedzi zobaczyles na forum
dyskusyjnym. Powod:
Po drugiej stronie moze siedziec czlowiek znacznie starszy i inteligentniejszy od Ciebie
ktory intelektualnie przewyzsza Cie znacznie.
A po trzecie. Przez neta latwo komus nawrzucac. Jednak gdy spotkalbys
ta osobe w 4 oczy, przypuszczajac ze masz 12 lat a ten ktos ma 20....
Miazga jakby nie patrzec.
Mam nadzieje ze wiecej obrazliwe posty w Twoim wykonaniu nie beda mialy miejsca
gdyz wowczas bedziemy musieli pozegnac sie na dobre.
czarek
QUOTE(norek @ Oct 7 2006, 20:29:19) [snapback]91851[/snapback]

Masz 40 % ostrzezenia moze zejdzie z Ciebie powietrze.
Temat brzmi Fifa 2007 wiec jesli nie masz zamiaru wypowiedziec sie do
rzeczy nie wypowiadaj sie wcale. No i rzecz podstawowa. Nie masz prawa
obrazac innych uzytkownikow. Pozdrawiam.
Teksty typu Łachu itd możesz sobie wypowiadać do osób ze swojego grona
ale napewno nie do kogos kogo tresc wypowiedzi zobaczyles na forum
dyskusyjnym. Powod:
Po drugiej stronie moze siedziec czlowiek znacznie starszy i inteligentniejszy od Ciebie
ktory intelektualnie przewyzsza Cie znacznie.
A po trzecie. Przez neta latwo komus nawrzucac. Jednak gdy spotkalbys
ta osobe w 4 oczy, przypuszczajac ze masz 12 lat a ten ktos ma 20....
Miazga jakby nie patrzec.
Mam nadzieje ze wiecej obrazliwe posty w Twoim wykonaniu nie beda mialy miejsca
gdyz wowczas bedziemy musieli pozegnac sie na dobre.

na pro-evo było to samo, ten człowiek powinien miec bana na każde forum

zachowuje się jak 10-latek
prutek
QUOTE(had2 @ Oct 7 2006, 19:10:57) [snapback]91835[/snapback]

A jak ci powiem ze lubie brunetki, a ty blondynki to tez mnie wyzwiesz. Moze on lubi Fife, to jego sprawa a tobie nic do tego. Nie bede cie wyzywal bo temat nie jest od tego. Zeby nie bylo OT'a, Fifa nadal jest słaba (w poruwnaniu do PES'a), ale widac ze pnie sie w gore, jest znaczna roznica miedzy o6 a o7, lecz ciagle za mala zeby mowic o przelomie. Ja proponuje panon z EA, zagrac w fife i Pes'a zeby zobaczyli roznice w grze, i dopiero wtedy wziac za nastepna czesc gry biggrin.gif
had2
QUOTE(prutek @ Oct 7 2006, 21:41:38) [snapback]91857[/snapback]

A jak ci powiem ze lubie brunetki, a ty blondynki to tez mnie wyzwiesz. Moze on lubi Fife, to jego sprawa a tobie nic do tego. Nie bede cie wyzywal bo temat nie jest od tego. Zeby nie bylo OT'a, Fifa nadal jest słaba (w poruwnaniu do PES'a), ale widac ze pnie sie w gore, jest znaczna roznica miedzy o6 a o7, lecz ciagle za mala zeby mowic o przelomie. Ja proponuje panon z EA, zagrac w fife i Pes'a zeby zobaczyli roznice w grze, i dopiero wtedy wziac za nastepna czesc gry biggrin.gif

Ja mam brunetke a blondynki też są git biggrin.gif
QUOTE(had2 @ Oct 7 2006, 20:14:36) [snapback]91860[/snapback]

Ja mam brunetke a blondynki też są git biggrin.gif

Jezu... powinieneś za każdy swój post łapać %... Nie wnosisz nic do tematu, a posty tylko nabijasz rolleyes.gif
Mod powinien zrobic tu porządek.

NA TEMAT:
FIFA skończyła się jakieś 3, 4 lata temu. Bo zanim wyszedł PES, gra ta była chyba jedną z lepszych {sic!} piłek na kompa ohmy.gif Jedyna poważna konkurencja to chyba nieśmiertelne Sensible biggrin.gif
NipponJapanBoy
Fifa smierdzi...ale o gustach sie nie dyskutuje... blink.gif
lookass
Rzeczywiście dużo wniosłeś do tematu z przed tygodnia ...
arq
ok chcę sie wypowiedziec na temat fify 07. a wiec zacząlem grac pierwszy mecz i patrze kurcze super gra wreszcie jakas rewolucja. gram nastepny mecz... nastepny... nastepny i po kilku dniach mysle ze to nie byla rewolucja tylko kolejna marna gra Ea. Bramkarze jak zwykle jakby miele ze 150cm w pasie i bez szyi, stojacy na linii bramkowej gdy ide sam na sam. Podania zostaly lekko poprawione ale tylko te gorą. Strzaly sąkompletnie beznadziajne. Sila przy strzelaniu rzutu wolnego wogole nie decyduje jak leci pilka a w akcji jest kilka typow strzalow ktore powtarzająsie naprzemiannie. Np jesli strzele obok bramki pilka leci zawsze dokladnie w to samo miejsce a kibice gwizdzą. Pilkarz biegnący z pilką jest szybszy niz obronca bez pilki. Gameplay jak zwykle tragiczny jednak ci bramkarze to juz szczyt . niby mieli byc poprawieni a nadal jest tylko kilka typow rzutow i czesto wybijają pilke pod nogi napastnikow a ci dobijają. To powtarza sie juz od 3 lat. podsumowując fifa 07 nadal ma gorszy gameplay niz pes 4 lub 3 i wg mnie panowie z ea sports jezeli chcą zrobic gre konkurencyjnądla pesa to powinni zrobic ją kompletnie od podstaw.
Laska_1986
Ja również zagrałem w najnowsza odsłonę Fify 07 i powiem wam iż Fifa 07 to fajny MANAGER i nic poza tym.
_DEVIL_
Fifa jest nawet fajna na 3 lub 4 mecze.Poprostu cholernie sie nudzi.Zawodnicy ruszaja sie jak by byli w błocie.Jedynie co mi sie podoba to koment smile.gif Jednak caly czas to nie pes w ktorego gram juz okolo 8 lat i dalej sie nie nudzi smile.gif
Mortin
Fife 07 mam od tygodnia i po 3 meczach bylem zadowolony, podobala mi sie, jednak po 5 meczach, zaczelo mnie to juz nudzic.. Ciagle te same akcje, powtarzajace sie strzaly i akcje 1on1... Strzaly mialy byc rewolucyjne w tej czesci, jednak sa zdupione. W tej grze zawodnicy nie znaja innych strzalow niz z falsza. Najsmiesznejsze jest jednak to, gdy pilkarz uderza pile z falsza, a ona podkreca sie jakby byla uderzona wewnetrzna czescia stopy. Rzuty wolne sa calkowicie zdupione... aby strzelic bramke z bliska nalezy ledwo dotknac przycisk strzalu, a wtedy bramka murowana, gdyz bramkarze i tak sobie pile wbija do bramki, nawet ze pilka jest kopnieta od niechcenia... Wkurzajaca jest rowniez gra w obronie, obroncy nie moga dogonic zawodnika z pilka, wiec jezeli drugim graczem nie ustawimy sie dobrze, to komputer jest w sytuacji sam na sam.. Bramkarze tez sa strasznie wkurzajacy, czasami bez problemow lapia pilki, ktore powinny ich wepchnac do bramki, a czasem puszczaja takie szmaty, ze bramka kuszczaka z kolumbia jest normalnie puszczona brama( i nie mozemy jej nazwac szmata)...Na plus moge jedynie zaliczyc rzuty rozne, ktore w pesie sa spieprzone. Chodzi mi mianowicie o wbieganie srodkowych obroncow w pole karne i jest dosc spora grupka zawodnikow w polu, natomiast w pesie srodkowi obroncy stoja na linii srodkowej boiska i w polu karnym jest zazwyczaj 4 pilkarzy, co jest smieszne...
Wyrób Czekoladopodobny
Fifa 07 dużo traci przy bliższym poznaniu... Po 5 meczach wszystko jest schematyczne choć i tak poprawiono liniowość z '06 i '05.

Fifa 07 może się ew. równać z PES 5 ale te gry dzieli rok różnicy więc takie porównania są conajmniej niesprawiedliwe... smile.gif Gdy tylko pojawi się PES 6 ZMIAŻDŻY Fife... EA specjalnie wypuszcza swoje dziecko wcześniej aby ktokolwiek to kupił. Cóż unsure.gif

heja
A co się ludzie dziwicie?? Fifa z założenia to gra, prosty gameplay dla dzieci, który w dodatku oducza myślenia. To że panowie z EA mówią o jakimś rewolucyjnym gameplayu czy strzałach czy podaniach to pic na wodę fotomontaż. To co roku jest kolejny SCHEMAT, dobry na 3 mecze by potem wyrzucić ta grę na śmietnik. Grałem wcześniej w 10 ostatnich edycji tej gry i nie potrzebna mi była ta 11 -sta by się się w tym utwierdzić. PES6 rządzi na wszystkich horyzontach - to najlepsza symulacja piłkarska EVER. PES6 Moim zdaniem jest lepsza od PES5, znaczy się Konami zrobiło krok do przodu (pisze nie po to by zdeprecjonować PES5, ale by zaznaczyć progres). Pozdro wink.gif
seen
Mysle ze wszystkie Fify od 2001 w góre to shit... moja ulubiona fifa to zdecydowanie 99 biggrin.gif
frodo
Pograłem ostatnio w FIFA07 i pierwsza myśl jaka mi przychodzi do głowy kiedy sobie ją przypomnę to: "Jak można zrobić tak KRETYŃSKO PROSTĄ grę, która nudzi się już po kilku meczach"??? mad.gif

To co mnie najbardziej do niej zniechęciło to to, że grając na poziomie World Class każdy mecz bez problemu wygrywam różnicą przynajmniej 4 bramek!!!!!

Dla przykładu - rozegrałem jeden sezon Legią i bez problemu wygrałem ligę oraz puchar, nie mówiąc już o tym, że Elton miał na koniec ponad 40 bramek a Włodar i Bury ponad 20 - wszystko to na poziomie World Class!!! Przecież to jakaś porażka - w tej grze nie ma żadnego wyzwania - mogę sobie np biegać z piłką w polu karnym i unikać obrońców bez żadnego problemu, nie mówiąc o bramkarzu przeciwnika, który stoi jakby był wbetonowany w bramkę czekając aż mu załaduję gola - słowem parodia.

Co do rzutów wolnych - tak jak wspomniał Mortin - bramkę zdobywa się prawie za każdym razem, bez względu kim wykonujesz. Trafne było też porównanie poruszania się zawodników jakby biegali w błocie.

Oprócz tego wszystkiego każdy mecz zaczyna się prawie indentyczną scenką... nie powiem... na początku to może było nawet fajne, ale poraz setny oglądać to samo to jakiś kretynizm!! A o co do cholery chodzi z tymi kibicami, którzy ruszają się w lewo i prawo w zwariowanie szybkim tempie, nie mówiąc już o jakości ich wykonania - szczególnie widać to przy wykonywaniu rzutów wolnych.

Ktoś wyżej wspomniał coś o dobrym komentarzu... nie wiem czy ja mam jakiś inny czy coś... ale u mnie (mam angielski komentarz) mają tak ograniczony zasób tekstów, że non stop się powtarzają i po paru dosłownie meczach rzygać już się chce jak się ich słucha.

Ogólnie jako jedyny plus uznaję w tej grze ogromną ilość lig i zespołów - cały gameplay jest tak spartaczony, że psuje całą zabawę z grania - jak dla mnie to najnowsza FIFA to jedna wielka pomyłka i nie mówię tego dlatego, że jestem jakimś zagorzałym Fanboy'em PESa, tylko dlatego, że cholernie się na niej rozczarowałem.
tkobus56
Ja Fife lubie i podoba mi się. Komenterze się powtarzają ale to nie jest na żywo więc trzeba się tego spodziewać. [size=7]I uważąm, że jeśli ktoś nie lubi tej gry to niech się albo nie wypowiada albo niech napisze coś z sensem, bo wkurzają mnie lidzie , którzy wyzywają innych tylko daltego, że lubią to co im się podoba!

[quote name='alter' date='Oct 7 2006, 21:03:48' post='91867']
Jezu... powinieneś za każdy swój post łapać %... Nie wnosisz nic do tematu, a posty tylko nabijasz rolleyes.gif
Mod powinien zrobic tu porządek.

Zgadzam się z tobą! Nie dość , że wyklina , to jeszcze wyzywa innych!
Bardock
Fifa 07 była dobra jak nie miałem PESa 6 laugh.gif dry.gif
MakssPl
Jak ktoś ma FIFE 07 to zapraszam do gry on-line... propozycje na PW!
P.S. Oczywiście zapraszam też w PESa 2008 i 6!
Pozdro!
Ostatnio bez formy w fifie jestem.. :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.