Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fifa 2007
board.issonline.pl > Inne > Gry
Stron: 1, 2
Igor
Założyłem ten temat by zdobyć jak najwięce informacji na temat kolejnej odsłony fify a przede wszystkim by doiedzieć sie na kiedy planowana jest jej premiera.
Bo0os
niechce nabijać posta ale informacje o tzn fifie możesz znaleźć w prosty sposób poprzez google.A tak wogule to chyba za wcześnie aby mówić o numerku 2007.Wzmianek o premierze jeszcze nigdzie niema, więc cierpliwie poczekaj, a ja polecam pograć poprostu w lepszego PES'a smile.gif

pozdro
Matiii
Nie sądzę zebyś znalazł tu jakiś sympatyków fify....chociaż może może smile.gif
justyn
Fifa to gówno!WE2002 Ruleezzzz
CJ-2005
QUOTE(justyn @ Jun 15 2006, 07:01:50) [snapback]72662[/snapback]

Fifa to gówno!WE2002 Ruleezzzz

racja -fifa to poprostu zwykly syf
Ogród
fifa?aaaa...fifa laugh.gif lol....fifa lol...fifa...lol
fifa 2004,2003 nie są takie złe....ale pro evolution soccer jest taki rzeczywisty że mozna miec wrażenie że to nie gra a real futbol,i to własnie pro evolution soccer przebija wszystkie fify

a fifa 06 to najgorszy złom jaki widziałem
dawdi17
Ludzie dajceiż człowiekowi spokój tylko zapytał a wy odrazu na wyprawy krzyżowe się wybieracie... Nie wie co dobre i już biggrin.gif A co do Fify to z pewnością wyjdzie JAK ZAWSZE przed końcem października, być może przed PES'em bo szansa na większą mamone.
Igor
Przepraszam ale ja wcale ni mówie że wole FIFE
Przeciez kazdy wie ze najlepsze jest pro
Trzeba przeciez sledzic ruchy konkurencji pro (chociaz FIFA to zadna konkurencja)
kostek
po cholere poraz kolejny na tym forum poruszać kwestie FIFY? Toć to bez sensu. Ludzie zrozumcie, ze FIFA to FIFA i nie wierzcie w obietnice programistów z EA ze tym razem bedzie rewolucja w game play itp. Jestem pewnien na 100% ze kolejna odsloan fify bedzie jak zwykle shitem. pzdr
Gienia
Masz forum fify to tam se poszukaj informacji na ten temat. A wiecie, wczoraj siedziałem z ciekawości na forum fify i zauważyłem, że sporo użytkowników, nawet taki +1000 postów krytykują okropnie fife i mówią, że pewnie FIFA07 to bedzie shit i takie tam. biggrin.gif biggrin.gif
A zresztą PES wymiata i Fifa nigdy mu nie dorówna.
popiol
masz tu http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,30083;core.html lolu i sie nie klaniaj na ulicy tongue.gif
maciek_ssi
Czyli wg redaktora WIG, rewolucji nie będzie. W skrócie: Nic nowego.
snake
grałem ostatnio w Fife 2k6 na PS2 i musze powiedziec ze jest coraz lepiej, co nie znaczy ze dobrze, radosc z gry jest minimalna i nie ma zadnego porownania do tej z PES czy We2002 smile.gif
Komentarz i powtórki bramek wypadają na +, oczywiście również licencje, choc jak widze cantoro oraz kuzbe w blond wlosach to troszke to dziwnie wyglada tongue.gif
Ogólnie polecam tylko po to żeby zobaczyc jak sie gra, nie kupujcie, jak cos to pożyczcie od kogoś.
tsuyoshi
Witam

Jak ktos jest fanem Fifek i innych fajek wodnych to mam dla niego mila nowine najnowsze "DZIELO" "mistrzow" z EA jest juz dostepne co prawda jedynie na torrentach ale zawsze zachecam do pobierania tego g....YY Dzieła bo czym wiecej peerow tym lepiej smile.gif

FIFA 2007

PS Pod torrentem moze sie ukrywac co innego czasami tam sie zdaza.
Rokefeler19
gralem w to demko.i powiem ze moim zdaniem w porownaniu do poprzedniczek jest nawet przyjemne. ale i tak je usunalem i czkeam na PES6 !!!
Kjs
Witam!

Znalazlem "dosc ciekawy" filmik z FIFY 2k7 : http://www.youtube.com/watch?v=I6JzgQ_GO98...ted&search=

Niewiem czy wszsytkie te zagrania bedzie mozna uzyc bezposrednio w grze, ale jak tak to na glowe przebije PESA pod tym wzgledem smile.gif

Ale gameplay pewnie dalej smierdzi i gra sie do dupy, wiec czekamy na PESA6

Pozdrawiam,
Kjs
norek
Koledzy Justyn, Cj-2005 oraz Ogród otrzymujecie 10 % ostrzeżenia.
Powód: pisanie całkowicie nie na temat
Panowie nie macie nic do powiedzenia w danej kwestii to poprostu sie nie wypowiadajcie.
To tyle z mojej strony. Pozdrawiam.
Bombka
Przed momentem wylaczylem i z radoscia musze stwierdzic ze FIFA nigdy nie dogoni PES'a.Ludzie z EA po prostu cofaja sie w rozwoju.Jest jak zawsze beznadziejny gameplay,beznadziejny to niedobre okreslenie,wrecz okropny!!jesli EA miala zamiar pozbyc sie schematycznosci w grze to nie udalo im sie to w 100%.Okropnie sie kieruje zawodnikami a pilka lata jakby pod wiatr.Jedyny plus jaki dostrzegam to reakcje kibicow na przebieg gry i zachowanie bramkarza.Niepotrzebnie zasmiecalem sobie tym gownem hdd.
lookass
Zacytuje pewnego Pana o nicku skywalker_2 z Fifaserwis.com. Jego komentarz szczęśliwie przekonał mnie do usunięcia pobierania dema Fifa syf 2007 (miałem już 30% smile.gif )

[quote] no ja pier**** co za gowno!!! no kpiny sobie urzadzaja! nie dosc jak zwykle gowno zmienili to nawet nie raczyli w tym roku zespolow dobrze zaktualizowac. kuszczaka nie ma w manu, diarra dalej w lyonie, van bommel w barcu, oliviery nie ma w milanie i wiele innych... zenada! graficznie jak zwykle to samo, a na koszulkach manu nawet dali stary znaczek premiership nie wiedziec czemu... REGRES... Menu no oczywiscie identyko jak zwykle tyle ze zdjecia w tle nowe dali. to co zmienili to oczywisice jakies gowno wazne detale jak innymi kolorami oznaczone pozycje (chu* wie po co) czy wieksze gemby w menu. zmiany oczysicie nic nie wnoszace po za pozorem ze to niby nowa gra. oczywiscie lenie smierdzace nowych twarzy tez nie raczyli porobic. no chocby dla takiego carricka co byl jednym z glosniejszych transferow premirship mogli zrobic, albo dla vidica, ale oczywiscie twarze wszystkie te same co byly...;/ oczywiscie jak co roku zmieniaja sposob wykonywania wolnych, ale znowu nie po to zeby ulepszyc, tylko zeby bylo po prostu inaczej. shift nie dziala nie wiedziec czemu (tzn wiedziec czemu, po to zeby bylo inaczej)...
no i cala fifa wyglada ddokladnie tak jak poprzednie tyle ze troche namieszali zmeniajac to kolorki w menu, to przyciski itp. i nowa gra nagle sie z tego niby kur*a splodzila...[quote]

Przy okazji pozdrawiam tego Pana biggrin.gif
Hayalet
blink.gif zatkało mnie

Gdzie powiadam GDZIE!? Są na tym filmiku nowe zwody? Dokładnie te same co w PES5... (nie wiem może nie umiesz jakiegoś wykonac i dlatego wydają Ci sie nowe)

A co do Fify jak co roku oczywiście zaopatrze się w wersje z numerkiem 2007 tylko dlatego zeby sobie chwile zagrać pośmiać się z genialnego (tak jak na gry sportowe to ten komentarz nie ma sobie równych), pobawić się zwodami, pośmiac z błędów gry i tyle, Fifa na półeczke (no ewentulanie jak przyjdą kumple to tylko gramy w Fife bo 1/20 w mojej klasie wie co to PES ale jeszcze ten z PSXa smile.gif)... Tak więc ludzie weźcie przemyślcie co piszecie, bo naprawde nie znając gry nie można wyrazić opini (zresztą to jakże mądre zdanie przytoczył Nelson)

Pozdro...
lookass
Wydaje mi się że komentarz Nelsona odnosił się do mojego posta. Napisałem po prostu że anulowałem ściaganie bo okazuje się że fifa to znowu syf jak ta z przed roku 2 czy 3 lat :/ Co roku gram w Fife i w PESa i dziwne że Fifa zaczyna mnie po tygodniu nudzić a po dwóch wkurzać dennym gameplayem itp W tym roku na razie sobie odpuscilem i nawet dema nie zassałem. A co do posta Rasialdinho i obejrzeniu filmiku też nie widze nowych zwodów więc chłopcze czego nowego się tam dopatrzyłeś?
onix_the_chosen
QUOTE(lookass @ Sep 14 2006, 16:15:53) [snapback]89061[/snapback]

Wydaje mi się że komentarz Nelsona odnosił się do mojego posta. Napisałem po prostu że anulowałem ściaganie bo okazuje się że fifa to znowu syf jak ta z przed roku 2 czy 3 lat :/ Co roku gram w Fife i w PESa i dziwne że Fifa zaczyna mnie po tygodniu nudzić a po dwóch wkurzać dennym gameplayem itp W tym roku na razie sobie odpuscilem i nawet dema nie zassałem. A co do posta Rasialdinho i obejrzeniu filmiku też nie widze nowych zwodów więc chłopcze czego nowego się tam dopatrzyłeś?

powiem tak, sciagnalem demko z torrenta z ciekawosci, pomimo komentarzy ze gameplay znowu do dupy itd.......i oto w skrocie jak prezentuje sie "nowa" odslona Fify 07:
+lepsze podania i przyjecie pilki
+duzo ale to duzo lepsze strzaly na bramke, nowe animacje przy strzalach i duzo wiarygodniejsze odwzorowanie uderzen na bramke
+pilka nie klei sie juz tak do nogi jak w poprzednich czesciach
+granie z pierwszej pilki jest lepsze, duzo lepiej sie rozgrywa pilke
+nie ma takiego odstepu pomiedzy napadem a obrona jak to bywalo wczesniej, ze byla wielka luka w pomocy
+na wysokim poziomie ciezko przejsc zwodem nawet jednego zawodnika
+bramkarze ustawiaja sie lepiej i duzo lepiej i szybciej interweniuja, rzucaja sie praktycznie do wszystkich pilek, do ktorych powinni sie rzucac
+duzo bardziej poprawione gorne pilki, teraz wyglada to o niebo lepiej niz w starszych czesciach
+lepsza gra w powietrzu, chodzi mi o walke w powietrzu, przepychanki i faule
..............to sa oczywiscie zalety jakie dostrzeglem, a jezeli chodzi o wady, to:
-ciagle ta sama grafika.....
-ochujale zrobione mordy i wlosy - czyli powtorka z rozrywki
-nie do konca zaaktualizowane sklady
-gra sie jeszcze troche za sztywno, powinno byc wiecej polotu i swobody w grze i rozgrywaniu pilki jak w PES
-czasami glupie bugi, chodzi o tekstury itd, miejmy nadzieje ze nie bedzie tego w full wersji (znajac EA - malo prawodpodobne heh)
-te same animacje po strzeleniu gola i podczas fauli niemal to samo
-dupnie wygladajace koszulki i numery oraz nazwiska - slabiutkie tekstury
...to by bylo na tyle - moim zdaniem warto sciagnac demko - chocby dlatego, zeby przekonac sie jak wyglada nowa odslona, nikt przeciez wam nie kaze kupywac pelnej wersji w sklepie..........dla mnie gra jest srednia, nie zadna rewelacja, ale dobrze ze przynajmniej troche poprawiono pod wzgledem gameplay, chociaz troszke za malo moim zdaniem..........ale mysle ze EA idzie dobra droga.........pozdrowka smile.gif

Kjs
QUOTE(Rasialdinho0 @ Sep 14 2006, 15:22:03) [snapback]89049[/snapback]

To odnosnei do tego co napisal kjs , pes 6 tez ma nowe zwody i zagrania http://youtube.com/watch?v=fPGY1Sy4jtQ
fifa sie chowa

Szczerze mowiac to za duzo nowych zagran tu nie ma smile.gif Ot, jakas nowa animacja strzalu [ zewnetrzne podbicie, ten strzal Tottiego i jakis balansik cialem ] Troszke ubogo, ale i tak zapowiada sie genialnie smile.gif A jak jeszcze bedzie slychac Borka smile.gif Ahh smile.gif

Co do demka fify. Niewiem jakos dziwnie sie gra, dalej sie nie moge przyzwyczaic do tego ze najlatwiej sie strzela wrzutka, ewentualnie przy 1on1 strzal->bramkarz->dobitka i GOL... Jedyne smaczek, ktory jest w FIFIE , a brakuje w PES-ie to wychwywacnie zagran reka smile.gif.

Oprocz tego dzisiaj komp troszke poczarowal, zrobil jakis zwodzik, pilka wyszla na AUT a tu powtoreczka samego zwodziku smile.gif Tez ciekawa sprawa :]

Demko ogladaniete, dalej mnie nie przekonuje, czekam na PESA.

Pozdrawiam,
Kjs

//EDIT

Wlasnie sobie przypomnialem malutkiego buga z FIFKI smile.gif Grajac w demko, poszla jakas wrzutka i bramkarz wpadl z pilka do bramki. I to nie tka jak w PESIE gdzie pilka jest calym obwodem za linia jakies 10 cm, tylko po prostu jakies 0,5 M! Cos jak pamietna interwerncja Roya Carolla. Zonk ! smile.gif
Riki101
Po rozegraniu nieco większej ilości meczów w FIFE 07 można stwierdzic:

na plus:
-poprawiony gameplay
-większa płynnosc gry
-gra sprawia przyjemnosc
-fajna muzyka

na minus:
-ciągle ta sama grafika
-paskudny wygląd twarzy
-olbrzymia ilosc log "EA" a piłka w FIFIE to już mnie tak wku...
-mimo zmian FIFA to ciągle FIFA i to się rzuca w oczy
-zdecydowanie za niski poziom trudności na trybie "legend" można wygrywac bez najmniejszego problemu po rozegraniu kilku meczów co w PESie było możliwe po kilkudziesięciu meczach i masie treningu

Ogólnie nowa FIFA prezentuje się lepiej niż poprzednia częsc ale i tak w porównaniu do PESa 6 bedzie o wile słabsza:)
Jawor
sciagnelem demo FIFY 07 ZAGRALEM JEDEN MECZYK I CO KICHA .NIEWIEM CZY TO PILKARZE CZY KULTURYSCI BIEGAJA PO BOISKU.PES 5 NAJLEPSZA GRA NA SWIECIE !
Tomek1902
http://www.pesfifa.fora.pl/viewtopic.php?t=9 "troche" screenów z fify '07 blink.gif biggrin.gif
Bombka
Od 3 dni gram w pelna wersje fify07 i przyznaje ze EA zmierza w dobra strone,choc to nie jest jeszcze to co PES.Grafika ta sama,zmienione menu i muza,nie zrezygnowali jeszcze z tej wkurwiaja*** pilki EA i tych swietnych korkow z ich logo.Poprawili gameplay i to cieszy ale daleko im jeszcze do Konami.Najlepsze sa sklady,jak gralem w demo to w Lyonie byl jeszcze Diarra i pomyslalem sobie "dobra,maja jeszcze troche czasu zeby to skorygowac,bo to w koncu demo".Jak wlaczylem fife to az mi sie smutno zrobilo tych wszystkich dzieci czekajacych na ta gre,dlaczego pytacie,podam przyklad,w Chelsea na lawce siedzi gallas i cole:Dw realu na lawce siedzi gravesen itd itp.po prostu ci zawodnicy ktorzy powinni byc w innych klubach siedza na lawce,zeby jakis mlodzian czasem ich nie dojrzal i nie zaczal zastanawiac czy on tu powinien byc?podsumowujac,czekam na pes6 bo fifa kolejny rok przelezy na polce,no moze czasem ja wlacze zeby ponapalac sie na ich stadiony:D

Aha,bylbym zapomnial o rzeczy najlepszej,wlaczylem mecz,zagralem i wygralem 6:0,to jest po prostu dobra gra:D
zembi
QUOTE(Bombka @ Sep 30 2006, 09:15:56) [snapback]91179[/snapback]

Aha,bylbym zapomnial o rzeczy najlepszej,wlaczylem mecz,zagralem i wygralem 6:0,to jest po prostu dobra gra:D

hehe to prawda, ja w pierwszym meczu w demo wygrałem na world classie chyba 1-0 a potem było coraz wyzej. w lidze juz w pełnej wersji ostanio wygrałem na professionalu 6-3 biggrin.gif blink.gif
Rivaldinho
+ fajnie się gra w ofensywie
+strzały
+orange ekstraklasa

-gameplay w defensywie
-zwody

Ogólnie to wyszła lepsza od world cupa i wersji 06, ale to nadal to samo dno...
zyga
EA robi kroczek do przodu, KONAMI 2 kroki (jak nie wiecej xD) jak zwykle, tyle :]
mcraczek
Rowniez pokusilem sie o zagranie w nowa Fife. Ostatnia w jaka gralem byla Fifa 2005. Nie gralem w 2006 i WC 2006 bo po serii 2005 dalem sobie spokoj. Pomyslalem moze by tak zagrac w 2007. Na wstepie zacznie od zlinczowania gameplayu. Podobno poprawili strzaly ktore nadal wygladaja jednak zalosnie, podania jakies kulawe a te cale zwody sa o dupe rozbic. Stroje, sklady twarze, korki to nedza. Ktos sie tu przyczepial ze wszedzie widoczne jest logo EA Sports co mi jakos nie przeszkadza bo w Pesie takze mamy doczynienia z masa reklam Konami. Co mi sie podoba w Fifie a brakuje tego w Pesie? Otoz zaczne od stadionow ktore wygladaja fantastycznie! Swietne krzeselka i odwzorowanie aren zrobilo na mnie nie lada wrazenie. Takze oswietlenie ktore na nim panuje i zmieniajace sie warunki pogodowe to fajna sprawa. Jak zwykle swietne menu, super muzyka ktora w calosci przypadla mi do gustu choc na codzien takowej nie slucham. Nie mialem okazji posluchac polskiego komentarza ale angielski jest o niebo lepszy niz ten pesowski. Wroce jeszcze do muraw na stadionie mimo ze sa beznadziejnie i tak bija na glowe te z Pesa. Grajac w Fife mam wrazenie jakbym ogladal mecz telewizyjnym w realnym czasie, a grajac w Pesa jakbym ogladam mecz z lat 80. Aaa bylbym zapomnial o swietnym odwzorowaniu kibicow. Wreszcie stadion nie zawsze jest wypelniony do konca znajduja sie jakies wolne miejsca. Tryby gry masa lig to zawsze byl mocny punkt Fify wiec nie ma sie czym podniecac. Wiele zaporzyczen z pesa wyszlo Fifie tylko na dobre. Widac ze panowie produkujacy ta gre ida w dobrym kierunku ale w porownaniu do Pesa to nadal przepasc. Jednak wersja 2007 mile wypelni czas oczekiwania na nowego Pesa.
prutek
Po pierwsze: BEZNADZIEJNY przywilej korzyści. Nie da się wstrzymać zawodnika żeby nie biegł do piłki, mogli by tego nie dawać, poza tym, nawet jak np. skosze Rosickiego (Arsenal), a piłke przejmie Henry, to i tak odwigzdze sedzia mimo ze byl znak "przywilej korzysci"

Po drugie: ZAWODNICY w ogole nie wybiegaja do pilki. Podaje do Rasiaka (Wigan, przetransferowalem go z S'oton), a ten czeka, jakby na ksiedza, a ni be, a nie me, zadnego ruchu tylko czeka. To jest w ogole najgorsza WADA W GRZE.

Po trzecie: BARDZO DOBRE menu. Płynne, przejrzyste i przyjemne w obsludze. Wielki + dla EA

Po czwarte: "BARDZO WASZOM AKTUALNE TRANSFERY". Owszem, jest wzmianka ze transfery sa aktualne na 27.08.09 r. ale prosze bardzo, FIFA o7, wyszla pod koniec wrzesnia, wiec te pare transferow to... S K A N D A L. Reyes w Arsenalu, interesujace, ale chyba za rok (tak samo Julio Baptista). Gdzie jest Junior z Legii. WIELKI KUCZE SKANDAL i WIELKI KUCZE ----- (<---- minus biggrin.gif)

Po piąte: SPÓJRZCIE NA REFLEKTORY NA STADIONIE np. Legii (najlepiej w dzień) BUAHAHAHA, juz Gwidon lepiej by to zrobil

Fifa o7 < PES 5 !!!!!
Wynik nie mogl byc inny, moze za rok inaczej pogadamy biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Hayalet
a mnie boli że w PES 6 nie poprawili bramkarzy (to samo co w WE 10) [przynajmniej w demku z Lipska tak jest <czyt. nic sie nie zmieni>] tak więc korygując wypowiedz kolegi zygi:
"EA robi kroczek do przodu, KONAMI 2 kroki (jak nie wiecej xD) do tyłu"

PS. A no i na osłode brak Bundesligi to swoisty skandal!
mcraczek
QUOTE(Kaori @ Sep 30 2006, 22:35:26) [snapback]91220[/snapback]

a mnie boli że w PES 6 nie poprawili bramkarzy (to samo co w WE 10) [przynajmniej w demku z Lipska tak jest <czyt. nic sie nie zmieni>] tak więc korygując wypowiedz kolegi zygi:

No i wychodzi na to ze Fifa to badziewie, a PES pomimo fenomenalnego gameplayu nie bojmy sie tego okreslenia w ogole jak na dzisiejsze realia gier sie nie rozwija...
Riki101
To prawda w tym roku PES6 nie poczyni dużych zmian względem poprzedniej części ale raczej kosmetyczne w gameplay'u i to na tyle (troche szkoda). Mimo to uwarzam że znowu będziemy się świetnie bawic przy tej gierce jak to zresztą co roku bywa. Większych zmian oczekuje za rok gdy na pc wejdzie nowa grafa z x360 powinno to wyjsc na dobre PESowi smile.gif
who_me
QUOTE(Kaori @ Sep 30 2006, 22:35:26) [snapback]91220[/snapback]

przeciez bylo wyraznie napisane w wywiadzie (juz jakis czas po prezentacji nie dema tylko BETY!!) ze to bedzie poprawione i inne bledy z we10 tez!! na iss jest to wiec przeczytaj!!

ostatnio gralem w fife 2004 i kiedy wczoraj wlaczylem 2006 bylem mile zaskoczony.niestety po rozegraniu calego zazonu doszedlem do wniosku ze jest to fifa 2004 Version 1,5 tongue.gif strzaly zostaly owszem poprawione ale to wszystko nadal pachnie fifa i gdybym mial wybierac momiedzy pes 4 (moze 3 ;p) to z czystym sumieniem bralbym pes 4.

+

muzyka
stadiony
sporo stuffu w menu itd
do cholery klubow!

_

po godzinie grywalnosc rowna zeru
nadal smierdzi fifowskim schematem
Hayalet
QUOTE(samuel666 @ Oct 1 2006, 07:44:16) [snapback]91257[/snapback]

przeciez bylo wyraznie napisane w wywiadzie (juz jakis czas po prezentacji nie dema tylko BETY!!) ze to bedzie poprawione i inne bledy z we10 tez!! na iss jest to wiec przeczytaj!!

Fanboy'u drogi wątpie żeby Konami to poprawilo bo jeszcze nigdy nie poprawiło żadnego aspektu z demka (ściagałem kolejno demko 3,4, i 5 i żadnych zmian) więc także i tym razem uważam że nie będzie inaczej...

Na Fife czekam z polskim komentem to dopiero ocenie bo musze mieć coś żeby swierdzić, że jest lepsze jak w Pesie tongue.gif
rav
Proszę Państwa - co za błąd biggrin.gif

IPB Image
Riki101
QUOTE(rav16 @ Oct 1 2006, 16:48:47) [snapback]91292[/snapback]

Proszę Państwa - co za błąd biggrin.gif

IPB Image

Haha oto właśnie FIFA laugh.gif
Orange_91
Ja miałem podobny bład w Fifie 06 kiedy strzelilem z glowki kolo bramki nagle komentator zaczol krzyczec gol.Strzal zostal uznany jako gol i gre zaczolem od srodka boiska biggrin.gif .Jak widac i w Fifie 07 nie brak takich błedów.
who_me
japoniec wyraznie zaznaczyl ,ze bedzie ten blad poprawiony (bramkarz i ustawienie obroncow + cos tam jeszcze ) to nie bylo demo !!tylko BETA !!czytaj!

ps: to ze bledow z dema nigdy nie poprawiaja to ja wiem : }
mcraczek
A co to komentarza Szpaka w Fifie 07 to jakas pomylka. Wyszlo im to fatalnie niekiedy idzie sie zlac ze smiechu slyszac Szpaka w duecie z genialnym Szaranowiczem biggrin.gif . Odradzam!
thmc88
dodam swoje pare groszy ...

zaczne od historii żeby nie było ;] w 96 roku zagrałem pierwszy raz w Fife .. , potem 98 halówka i 99 - oryginał ;] nastepnie do roku 2003 zachwycałem się tą grą.. poprostu cud miód i orzeszki ... następnie dostałem w swoje łapki ISS3 - bardzo dobra grywalnosci , tempo gry i te sztuczki ... od razu pomyslałem,ze fifa ma kłopoty

wtedy pierwszy raz usłyszałem o Pesie .. podobno lepszym od ISS musiałem go mieć !
przyszedł ten sądny dzien i dostałem PESa3 .. kumpel sie z niego śmial , wszyscy znajomi mówili ,że to brzydkie takie no i nie ma licencji ... jednak mi sie grafika spodobała , a licencje szybko dostałem smile.gif nie ma to jak patche .. wtedy gra bardzo mi sie spodobała , nawet szwagrowi - na początku sceptyczny - dałem swoją kopię zapasową ;] smile.gif tak sobie grałem ponad rok w PESa 3 nie zaglądając wogóle do FIF ..

następnie przełom fifa 2004 - wogóle mi sie nie spodobała , tak samo jak fifa 2005 - jedynie MEga Patch PL zmusił mnie do gry w "piłke nożną " by EA . Później PES4 - online online online ... szkoda , że mam słabego neta i nie pograłem za dużo ..poprostu wypas..wtedy juz wiedziałem .że liczy sie tylko Konami ,

pozniej fifa 2006 i polski komentarz - spędziłem nad grą miesiąc - bardzo nudny miesiac , po to aby dostac w swoje łapki PESa5 - to juz wogóle - na początku - " za wolne to coś " ale pozniej zaczęło mi sie podobac , no i z kolegą robilismy sobie zawody - Emocji DUUŻoooo ... pozniej tylko OE patch i do teraz sobie pogrywam w PEsa wink.gif można uznać ,ze kiedys byłem całkowicie za EA teraz w 90 % za Konami .. dlaczego nie w 100 ? własnie przez Fife 07 ...

wg mnie gra jest dużo lepsza od fify 06 - komentarz jest dużo lepszy , czuć czasem atmosferę prawdziwego meczu no i nie przeszkadza on - zobaczymy jak bedzie z BOrkiem i Kołtoniem . Gra ma licencję jak zawsze i to jest jej duży plus , sama oprawa jest IMO slabsza od Pesa5 z patchem ale daje rade .
W czasie gry nie patrzy sie nie grafike tylko na zawodników i ich poczynania ..

zaczne od Gameplaya - gram na klawie -- sprawne paluszki ;d -- i gra sie nawet przyjemnie , czasem trzeba sie nagimnastykowac ale dla kogos kto pisze ten tekst nie oglądając klawiatury to nie problem :]

Muzyka - dużo kawałków licencjonowanych - i tu napewno EA wygrywa z Konami , ale za to sama oprawa meczu jest uboga , w PEsie czystym jest słabsza , ale już po patchach jest dużo lepsza ... czekam na krok ze strony sceny FIFY

Grafika - jak w Pesie 3 - 4 ... troche zbyt plastelinowa , twarze niskiej rozdzielczosci , za to niezle prezentują sie kibice .... nie jest źle ale mamy 2006 rok - moglo byc dużo lepiej ... no i na High mi zacina (nie wiem dlaczego na każdej rozdziałce od 800x600 do 1600x1200 chodzi dokładnie tak samo ... za to na medium już bardzo dobrze -- 2,4 Ghz , 768ram , Geforce 6600gt Zalman Edition -- wszystko póki co na high chodziło)

Licencja - jest liga polska , jest zabawa - nie ma log kilku klubów i to jest minus , za to składy są w miare aktualne , tak samo wszystkie koszulki i bajery

Tryby gry - tryb menadżerski , jakies puchary , ligi ... bardzo dobrze... lepiej niż w pesie napewno ..
Tryb menadżerski upodabnia się do Master League co jest krokiem naprzód

i teraz dochodze do tego co mnie będzie trzymać przy FIfie do czasu premiery Pesa6 ...Tryb Online !
fakt że tylko na sieci moge grac z wiadomych powodów , ale nie jest źle ... dzisiaj grałem 2 godziny z kuzynem i poprostu są emocje .. gra nabiera rozmachu i nie nudzi jak w Singlu ... lagów nie ma chociaz net o tej godzinie chodzi zle (przebudowa infrastruktury )

ogólnie dałbym grze ocenę 7 / 10 przy czym Pes 5 miał 9/10 ..... czekam na Pesa6 i na ocene 10 .. wszystko na to wskazuje .. oczywiscie jak net będzie dobry (a ma być ..) to kupuje gre przez ultime czy wirtusa i spotykamy się na wirtualnych arenach najlepszej piłki kopanej ...

PS . troche przydługie to no nie smile.gif

Po 1 minucie meczu już się znudziłem. Ot tak wciągająca rozgrywka. rolleyes.gif

Kiedyś czytałem wywiad z ludzmi z EA, i na pytanie:
Q: "Czy nie boicie sie konkurencji na rynku?" {mowa o KONAMI}
A: "Nie, nie boimy się. Mamy świadomość że na rynku są dwie bardzo dobre symulacje piłki nmożnej."
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

A grająć w tryb menedzerski Chelsea, kupiłem R. Ferdinanda, z kasy klubu - 25.000.000 $ a Rio pozostał w Man Utd. huh.gif
dawdi17
Mi z kolei Fifa 07 nie podoba się kompletnie. Komentarz mnie z początku śmieszył, a teraz mnie denerwuje. Nie jest to wina duetu Darek-Włodek, ale poprostu mechanika komentarza wogóle. Nasz jest jest o wiele bardziej "odmienialny" od angielskiego i niestety musimy się z tym pogodzić. Pewnie w Pesie 6 z Borkiem i Kołtoniem będzie podobnie... Ale jak mówie to nie jest napewno wina zespołu lokalizacyjnego tylko... złożoności rodzimego języka. Rozgrywka też wogóle mi nie podpasiła. Przede wszystkim dlatego, że nie ma praktycznie przełożenia umiejętności zawodnika na sposób nim grania. Np. taki Robinho nawet choćby miał max speeda to nie ucieknie obrońcy. Podobnie ze strzałami (juniorem można strzelić czasami taką bramę, że Kaka traci głowę) z innymi jest podobnie, z bramkarzami też. Piłka zdecydowanie za bardzo klei się do nogi. Odbieranie piłek to jest ruletka. Podobnie z strategią i założeniami taktycznymi. Zero przełożenia w grze. W tej edycji nawet muzyka mi się nie podoba, a zawsze music we fifce był ekstra. Fifa wg mnie może się tylko poszczycić co najwyżej tą licencją i niczym poza tym, a to chyba nie jest najważniejsze, że mam GKS Bełchatów z orginalnym obrazkiem na klacie i mogę w każdej chwili ograć taki Real czy Milan.

ps. Fifa bedzie tylko wtedy dobra jak wykupi całe Konami biggrin.gif i wyjdzie Fifa rEVOLUTION biggrin.gif
(L)egia_Warszawa
Ja mam fife07 ale jest strasznie łatwa gram 6min połowe i na poziomie "klasa światowa" wygrywam po 6:0 ale wykonałem zadania z dwóch stef już i odblokowałem poziom "legendarny" lol może trudniej będzie.
Voytec
QUOTE(Orange_91 @ Oct 1 2006, 13:22:58) [snapback]91296[/snapback]

Ja miałem podobny bład w Fifie 06 kiedy strzelilem z glowki kolo bramki nagle komentator zaczol krzyczec gol.Strzal zostal uznany jako gol i gre zaczolem od srodka boiska biggrin.gif .Jak widac i w Fifie 07 nie brak takich błedów.

miałem cos podobnego. grałem sobie spokojnie, prowadze i przy ataku strzeliłem z kata w boczną siatke. robben zaczyna się cieszyć, okazalo się że jest gol. cała fifa :]

pozdrawiam
KoZiKoS (L)
A ja miałem taki bład miałem rzut rożny tongue.gif i strzeliłem z woleja taką mocną piłke wtedy piłka przeleciała przez siatke i gola nie uznali huh.gif to było w Fifie06
Jigsaw
cala prawda o fifie http://www.fifa07.parodia.patrz.pl/
Vadim06
QUOTE(Jigsaw @ Oct 6 2006, 10:57:21) [snapback]91751[/snapback]

Pff...Stare jak świat...645445 razy oglądane przez każdego raczej ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.