Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Winning Eleven 9: Liveware Evolution
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer News
Stron: 1, 2, 3, 4
albin99
siemka a ten option file jest na podstawie patcha tego wyzej tej finalnej wersji
Lesiu
na starym OF zrobiłeś sad.gif
hetfield88
Przykro mi nie pobieralem FINAL PATCHA smile.gif
grzesko
prosze powiedzcie jak ta gierke odpalic bo jakos nie moge ? chodzi mi o Winning Eleven 9 LIVEWARE EVOLUTION . Moze jakis crack albo cos piszcie gg 8792480 smile.gif)))
Lesiu
QUOTE(grzesko @ Jun 6 2006, 16:22:41) [snapback]71299[/snapback]

prosze powiedzcie jak ta gierke odpalic bo jakos nie moge ? chodzi mi o Winning Eleven 9 LIVEWARE EVOLUTION . Moze jakis crack albo cos piszcie gg 8792480 smile.gif)))

w tym temacie są już dwa programy do tego podane biggrin.gif
grzesko
QUOTE(Lesiu @ Jun 6 2006, 16:32:53) [snapback]71302[/snapback]

w tym temacie są już dwa programy do tego podane biggrin.gif

zadne nie działaja smile.gif) !!
mógłby ktos dokładniej jak to zrobic ?
hetfield88
QUOTE(grzesko @ Jun 6 2006, 16:40:12) [snapback]71305[/snapback]

zadne nie działaja smile.gif) !!
mógłby ktos dokładniej jak to zrobic ?

masz program SECUROM LOADER, odpalasz go, wybierasz ikone WE9LEK.exe ktora znajduje sie w folderze z grą i klikasz na nia 2x i gra chodzi smile.gif
tha don
witam tongue.gif ja mam z kolei inny problem unsure.gif zainstalowalem gierke, ale gdy probuje ja uruchomic (czy to normalnie czy przez securom,-a) to ciagle wyskakuje taki oto komunikat huh.gif ktos mial podobny problem, lub wie co jest nie tak? rolleyes.gif
hetfield88
QUOTE(tha don @ Jun 7 2006, 20:51:08) [snapback]71551[/snapback]

witam tongue.gif ja mam z kolei inny problem unsure.gif zainstalowalem gierke, ale gdy probuje ja uruchomic (czy to normalnie czy przez securom,-a) to ciagle wyskakuje taki oto komunikat huh.gif ktos mial podobny problem, lub wie co jest nie tak? rolleyes.gif

nie jestem pweien czy to ci pomoze, ale sprawdz bo trzeba miec chyba zaladowany obraz 1cd zeby gra sie uruchomila, jak masz juz obraz w napedzie to dopiero odpalasz securom-em.
nie wiem, odpisz czy zadzialalo a jak nie to pomyslimy jeszcze smile.gif
wladziu
Czesc!
Czy "Winning Eleven 9 LiveWare Evolution" rózni sie czymś prócz języka od "World Soccer Winning Eleven 9 International" ? JAk tak to czy duże rożnice sa miedzy nimi? Ktora wersja lepsza?
tha don
QUOTE(savio @ Jun 7 2006, 23:08:04) [snapback]71583[/snapback]

nie jestem pweien czy to ci pomoze, ale sprawdz bo trzeba miec chyba zaladowany obraz 1cd zeby gra sie uruchomila, jak masz juz obraz w napedzie to dopiero odpalasz securom-em.
nie wiem, odpisz czy zadzialalo a jak nie to pomyslimy jeszcze smile.gif

sprawdzilem i (nie)stety mam go zamontowanego w daemon,-ie(w koncu gre instalowalem na obrazach zamontowanych w nim tongue.gif ) sad.gif a ww. komunikat wyswietla sie ciagle taki sam - przez co bym nie uruchamial gry unsure.gif .
darch
QUOTE(tha don @ Jun 8 2006, 06:19:43) [snapback]71597[/snapback]

sprawdzilem i (nie)stety mam go zamontowanego w daemon,-ie(w koncu gre instalowalem na obrazach zamontowanych w nim tongue.gif ) sad.gif a ww. komunikat wyswietla sie ciagle taki sam - przez co bym nie uruchamial gry unsure.gif .

Zeby grać trzeba mieć zamontowany w wirtualnym napędzie obraz gry CD1!!!!
Grę odpala się poprzez program np ASR klikamy na asr wybieramy WE9LE.exe w katalogu gdzie jest zaintalowana gra
Koniec z tymi śmiesznymi problemami ,bo gra jest genialna o wiele lepsza od WE9 Int poprawili praktycznie wszystko dodano kilka nowych animacji ,dopieszczono gamespeed ,fizykę piłki ,poprawiono bug z faulami ,duzo lepsza detekcja kolizji ,feeling jest niesamowity GAMEPLAY dużo podskoczył i moim zdaniem to jest najlepsza część WE/PES na wszystkie platformy -jest duzo lepsza od WE10 -felling ,zbilansowanie gry,prowadzenie piłki realizm zapożyczona część rozwiązań z we10 w którą zagrałem duuzo meczy na mojej czarnulce ale WE9LE jest lepsze IMO,dużo lepsze.
tha don
QUOTE(darch @ Jun 8 2006, 11:29:56) [snapback]71605[/snapback]

Zeby grać trzeba mieć zamontowany w wirtualnym napędzie obraz gry CD1!!!!
Grę odpala się poprzez program np ASR klikamy na asr wybieramy WE9LE.exe w katalogu gdzie jest zaintalowana gra

ale wlasnie oto chodzi ze w wirtualnym napedzie mam zamontowane cd1, a gre odpalam przez ASR i mimo tego nie chodzi huh.gif wyswietlajac ten komunikat o ktorym juz wspominalem.

EDIT:nameczylem sie ale wkoncu udalo mi sie uruchomic gre biggrin.gif tak wiec problem juz nieaktualny. Jedyna dziwna rzecza jest tylko to ze na czas grania musze wylaczyc dwa napedy cdr, gdyz inaczej gra nie chce pojsc z wirtualnego dysku i prosi o przelozenie plyty do jednego z nich rolleyes.gif ale to na szczescie minuta roboty i mozna grac tongue.gif
naSs_no1
a czy wie ktos moze ktore numerki odpowiadaja za twarze pilki itp. bo wiem ze jest jakos inaczej niz w pes5
albin99
simeka sciagłem tego final patcha i ma ktos do tego of z pieniedzmi albo tak zrobone ze starzy gracze sa nie wykupieni jesli ktos posiada taki of to nie da z góry wilkie dzieki
whan
QUOTE(DeToX @ Jun 12 2006, 07:17:53) [snapback]72190[/snapback]
a czy wie ktos moze ktore numerki odpowiadaja za twarze pilki itp. bo wiem ze jest jakos inaczej niz w pes5

Wszystkie twarze mają numerki o siedem wyżesz w porównaniu do pesa5.

QUOTE(albin99 @ Jun 13 2006, 00:57:28) [snapback]72326[/snapback]
simeka sciagłem tego final patcha i ma ktos do tego of z pieniedzmi albo tak zrobone ze starzy gracze sa nie wykupieni jesli ktos posiada taki of to nie da z góry wilkie dzieki

sciągnij sobie Pesfan editor http://www.purplehaze.eclipse.co.uk/downloads.html i tam ustaw unlock albo sobie dodaj kasy.
torin
QUOTE(DeToX @ Jun 12 2006, 05:17:53) [snapback]72190[/snapback]

twarze i stroje = pes5+7
stadiony = pes5+9
albin99
QUOTE(whan @ Jun 12 2006, 23:24:47) [snapback]72328[/snapback]

Wszystkie twarze mają numerki o siedem wyżesz w porównaniu do pesa5.
sciągnij sobie Pesfan editor http://www.purplehaze.eclipse.co.uk/downloads.html i tam ustaw unlock albo sobie dodaj kasy.

ej wszystko jest dobrze tylko jak włanczam ten edytor to jakos dziwnie mam WSZYSKO ZAMAZANE WIE KTOS MO0RZE CZEMU tak mnie to denerwuje
naSs_no1
dzieki Torin i Whan wink.gif jeszcze tylko chcialbym wiedziec czy jest cos takiego jak lodmixer do WE LE bo odpalalem i tylko w pes moglem zmieniac sad.gif
torin
Kitserver 5.1.4 ma obsluge WE9LE i jednoczesnie wbudowany LOD mixer.
naSs_no1
dziekowa wink.gif mialem ten kitserwer ale niezauwazylem biggrin.gif pzdr
michal_f
czy moze ktos mi podac seriala na gg 2712091 bede bardzo wdzieczny
albin99
OKI JURZ SOBIE PORADZIłEM Z TYM EDYTOREM PES FAN ale czy ma ktoś morze fajne stadiony bo wtym patchu niezbyt fajne sa najlkepiej jakaś paczka wszystkie stadiony co na mistrzostwarz teraz graja z góry wilkie dzieki a jak nie to dawajcie pojedyncze stadiony narx
wladziu
Skad można sciągaliście tą grę?
michal_f
moze ktos napisac co dokladnie sie zmienilo w gameplayu w porownaniu do pesa 5. ba ja to grlem i zadnej roznicy w grze nie dostrzeglem dalej sa te same zwody itd.
albin99
QUOTE(michal_f @ Jun 13 2006, 13:31:40) [snapback]72390[/snapback]

moze ktos napisac co dokladnie sie zmienilo w gameplayu w porownaniu do pesa 5. ba ja to grlem i zadnej roznicy w grze nie dostrzeglem dalej sa te same zwody itd.

ja powiem ci tak gameplay sie zmienił i to bardzo bardzo duzo bynajmniej ja tak sadze
wladziu
Wiec dowiem sie skad większość z was ma tą gre?
Lesiu
QUOTE(wladziu @ Jun 13 2006, 16:34:10) [snapback]72406[/snapback]

Wiec dowiem sie skad większość z was ma tą gre?

może byś sie i dowiedział ale nie ma u ciebie gg podanego, maila, ani fali na telepatyczne przesłanie
na PW ci podam
wladziu
Jest może po angielsku WE9 Liveware Evolution czy tylko i wyłacznie po japonsku?
naSs_no1
jezeli sciagniesz patcha to bedziesz mial po angielsku jednakze nie w calosci tongue.gif ale wiekszosc bedzie wink.gif

jezeli chodzi o roznice miedzy WE9LE a PES wedlug mnie gra toczy sie szybciej, pilkaze wiecej biegaja i szukaja pozycji ( bardzo czesta zmieniaja je ), akcje sa efektowniejsze ( przynajmniej mi takie wychodza biggrin.gif ) i bardzo fajnie rozgrywa sie pileczke rolleyes.gif takze wszystkim goraca polecam ten tytul wink.gif
michal_f
ja w to gram od kilku godzin i widze lekką roznice taka ze gra toczy sie szybciej, lepiej sie podaje i strzaly sa bardziej efektowniejsze. a czy wy tez tak macie ze w kitserwerze sciagnietym w k_patch final wersion nie ma strojow i czym sie rozni patch podany przez whana od tego co podal lesiu??
Naimad
witam ja mam z kolei inny problem zainstalowalem gierke, ale gdy probuje ja uruchomic (czy to normalnie czy przez securom,-a) to ciagle wyskakuje taki oto komunikat ktos mial podobny problem, lub wie co jest nie tak?

Ja mam identyczny problem jak kolega. Czytalem ze go rozwiazal, ale nie odpowiada mi na pm jak to zrobil. Moze ktos z was potrafi mi pomoc?

Ps. To jest ten komunikat: http://img477.imageshack.us/img477/3181/error7ad.jpg
evolution
uważam że niema sensu zakładania odrębnego tematu a więc

Prosił bym o wykonanie boot packa do winning eleven9 liveware evolution

oto link do texturek są spakowane:

http://rapidshare.de/files/23113861/buty.rar.html

Z góry dzięki

Possdro
Karvan
Czy da sie bnagrywac cale mecze w WE9LE ? Czy jest do tego jakis program ?
Fraps bedzie strasznie cial i nie bedzie dalo sie grac.
naSs_no1
moglby ktos powiedziec ktore numerki odpowiadaja za korki huh.gif wiem o twarzach i stadionach, bo juz pytalem ale o korkach to jeszcze nieslyszalem blink.gif pzdr wink.gif
wladziu
Nie jakiegos cracka zeby nie trzeba było grać z zamontowanymi obrazami gry?
Wracając do pytania michal_f Który patch jest lepszy? Ten podany przez Lesiu czy whan??
Smagi
Mam problem z odpaleniem gry, przejżałem poprzednie strony robiłem jak pisaliście i nic, sprawdziłem wszystkie programy i nic. Wyskakuje mi komunikat "Conflict with disc Emulator Software detected. See
http://www.securom.com/message.asp?m=emu for more details
Smagi
QUOTE(Smagi @ Jun 19 2006, 12:32:04) [snapback]73369[/snapback]

Mam problem z odpaleniem gry, przejżałem poprzednie strony robiłem jak pisaliście i nic, sprawdziłem wszystkie programy i nic. Wyskakuje mi komunikat "Conflict with disc Emulator Software detected. See
http://www.securom.com/message.asp?m=emu for more details

No co jest nikt mi nie pomoże?
whan
QUOTE(Smagi @ Jun 19 2006, 12:54:38) [snapback]73374[/snapback]

No co jest nikt mi nie pomoże?

Do virtualnego napędu należy montować plik z roszerzeniem .mds i odpalać grę za pomocą Anti_SecureRom_v1.2. Tyle.
Smagi
Tak właśnie robię ale wyskakuje mi komunikat wyżej opisany sad.gif
whan
QUOTE(Smagi @ Jun 19 2006, 12:57:34) [snapback]73377[/snapback]
Tak właśnie robię ale wyskakuje mi komunikat wyżej opisany sad.gif

A w czym to montujesz? Powinieneś w najnowszym alcoholu Alcohol 120% 1.9.5.3823 lub Deamon tools 4.03.
Naciskasz po zamontowaniu pliku z końcówką mds (ten mniejszy, nie mdf) na Anti_SecureRom_v1.2.exe następnie wybierasz plik we9lek.exe i gra śmiga.
Smagi
Możliwe ze mam za starego Daemona posiadam wersje 3.47 Poszuakm nowszego.
Mógłbyś podac linka pod Anti_SecureRom_v1.2 bo mam starszą wersje a nigdzie nie moge znalesc 1.2, z góry dzieki za pomoc
whan
D-Tools: http://amnezja.org/modules.php?name=News&f...rticle&sid=9532
A ten anti secure rom masz na 1 lub 2 stronie. Link dał afree.
Smagi
Doszłem wszystko wina Daemona, trzeba miec najnowsza wersje, dzieki za pomoc smile.gif
wladziu
Nie ma innego sposobu na uruchomienie gry bez securoma i deamona (bez załądowywania obrazów gry)?
michal_f
czy macie taki problem ze jak wlacza sie Cup lub master lige to mecze sa rozgrywane na boisku treningowym??
GM$
ludzie, ja was BARDZO proszę, niech mi ktoś powie od początku do końca jak odpalić tą grę.
P.S: mam cracka, Deamona, asr, CureROM, SR7.Stop.

A wyskakuje mi jakiś komunikat z numerem 5007 na końcu. O co chocdzi???!!!
michal_f
odpowie ktos na moje ostatnie pytanie mad.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
snok3r
QUOTE(michal_f @ Jun 21 2006, 10:49:40) [snapback]73693[/snapback]

odpowie ktos na moje ostatnie pytanie mad.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moze poprostu jest ona zbyt glupie zeby na nie odpowiadac...
chlopie jak ktos bedzie chcial to Ci odpowie, a jak nie to nie odpowie...to jest forum a niebieska linia i nikt nie musi ci odpowiadac...takim fochem napewno sobie pomozesz tongue.gif
whan
QUOTE(GM$ @ Jun 20 2006, 22:32:40) [snapback]73649[/snapback]
ludzie, ja was BARDZO proszę, niech mi ktoś powie od początku do końca jak odpalić tą grę.
P.S: mam cracka, Deamona, asr, CureROM, SR7.Stop.

A wyskakuje mi jakiś komunikat z numerem 5007 na końcu. O co chocdzi???!!!

Wszystko już zostało powiedziane w tym temacie jak Ci dalej nie działa to znaczy ze cos zle robisz.
PS
Cracka do tej gry nie ma cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.