Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Winning Eleven 9: Liveware Evolution
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer News
Stron: 1, 2, 3, 4
wladziu
QUOTE(whan @ Jun 21 2006, 11:51:53) [snapback]73708[/snapback]

Wszystko już zostało powiedziane w tym temacie jak Ci dalej nie działa to znaczy ze cos zle robisz.
PS
Cracka do tej gry nie ma cool.gif

Czyli jak domyslam sie wszyscy gracie na obrazach gry, tak? Skoro w żaden sposób obejść tego..Szkoda bo PES5 i winning eleven do działania potrzebował tylko 1 GB na dysku, a ta wersja prawie 3 GB.
Matiii
A mi niech ktoś napisze na PW skąd ściągnąć tę grę.I ile ona zajmuje?

Albo piszcie na gg:6010826
snok3r
QUOTE(Matiii @ Jun 21 2006, 13:30:27) [snapback]73721[/snapback]

A mi niech ktoś napisze na PW skąd ściągnąć tę grę.I ile ona zajmuje?

Albo piszcie na gg:6010826

...
GM$
QUOTE(whan @ Jun 21 2006, 10:51:53) [snapback]73708[/snapback]

Wszystko już zostało powiedziane w tym temacie jak Ci dalej nie działa to znaczy ze cos zle robisz.
PS
Cracka do tej gry nie ma cool.gif

no to powiedz jak Ty to robisz
no bo ja załadowałem obraz przez deamona i chce włączyć przez ASR i wyskakyuje mi jakią komunikat z liczbą 5007 na końcu... dry.gif o co tu chodzi???
wladziu
Próbował ktoś pokombinować z komentatorem, aby był angielski?
naSs_no1
niedalby ktos rady przerobic powerpatcha zeby dzialal w WE LE bo jakies kiepskie strasznie sa te patche ktore zostaly zrobione bezposrednio do WE LE
ps.to tylko pytanie, moze ktos zechce to zrobic wink.gif
michal_f
wiecie dlaczego jak wlanczam master lige to lub cup to mecze sa roagrywane na boisku treningowym.co zrobic zeby to poprawic??
onix_the_chosen
nie wie ktos z was jak moge przerzucic wszystkie pliki z 0_text.afs z PES5 do 0_text.afs do WE9:LE ? bo podobo sa one poprzesuwane i wszystko znajac zycie sie popsuje. jest moze jakis program albo jakis sposob zeby to wszystko przerzucic z PES5 do WE9:LE ???? pozdro
pixsi
sorki, ale jestem kompletnie ciemny w tych sprawach, moze mi ktos powiedziec jak zainsatlowac tego patcha z jezykiem angielskim?? bylbym bardzo wdzieczny.
EDIT dobra mniejsza o to, mam innym porblem, zainstalwalem ten patch co jest wczesiej podany w tym temacie, ale qrde niweim czemu nie zaistalowaly mi sie koszulki, niewiem czy cos robie zle, czy w patchu nie ma koszulek, acha i czy w tym patchu nazwiska zawodnikow powinny byc po koreansku??
Lesiu
QUOTE(pixsi @ Jun 25 2006, 00:13:18) [snapback]74344[/snapback]

sorki, ale jestem kompletnie ciemny w tych sprawach, moze mi ktos powiedziec jak zainsatlowac tego patcha z jezykiem angielskim?? bylbym bardzo wdzieczny.
EDIT dobra mniejsza o to, mam innym porblem, zainstalwalem ten patch co jest wczesiej podany w tym temacie, ale qrde niweim czemu nie zaistalowaly mi sie koszulki, niewiem czy cos robie zle, czy w patchu nie ma koszulek, acha i czy w tym patchu nazwiska zawodnikow powinny byc po koreansku??

z tego co mi wiadomo obojętnie jakiego ofa nie wrzucisz to nie będzie po koreańsku
andrey
Witam!!! maam wielką prośbe. Nie moge uruchomić gry winning eleven 9 liveware evolution .nie wiem czy potrzebny jest jakiś crack ,czy jakoś inaczej ją uruchomić.Wiem że dużo osób już miało ten sam problem,ale jakoś nie moge sie doczytać jak to zrobić. mam tą wersje na trzech dyskach. bardzo prosze o pomoc. jak by ktoś mógł to niech napisze na mój adres - [email protected]. z góry dzieki.
nejm
no nie iwem co jest pol dnia probuje uruchomic ta gre i nie moge HELP ME !
wszystko robie jak tu pisaliscie... i wyskakuje ciagle to: http://img146.imagevenue.com/img.php?loc=l...=81929_blad.JPG

Zła wersja daemon tools. Powinno być 4.0.3 i wywal wszystkie inne wirtualne napędy

PS
Koniec pytań na temat "jak uruchomić we9le"!!!
nejm
madry bo u ciebie chodzi ...
Dorin
proponuje użyć tego poprostu włączcie tą aplikacje i wybrać za jej pomocą aplikacje włanczającą pesa. Powinno zadziałać ,u mnie działa smile.gif.
nejm
u mnie niestety nie;/
Dorin
,a masz zemulowaną pierwszą płyte gry...?
nejm
tak
whan
ech.......

1. Masz grę musisz tam mieć 2 pliki od 1 CD .mdf i .mds!
2. Instalujesz.
3. Montujesz plik z rozszerzeniem .MDS w DTOOLS 4.0.3
4. Uruchamiasz program ASR 1.2 i wybierasz miejsce w którym jest plik WE9LEK.exe
5 .GRASZ!!!!!!!!!!!!!
mad.gif
nejm
mowilem ze tak robi i nie dzila wyskakuje to co podalem wczesniej (screen) =/
whan
No to ostatnia opcja to jakiś stary syf zainstalowny na twoim kompie (czyt. stare wersje clone cd, alcohola, daemona usun wszystkie inne virtualne napedy i programy emulujace i zostaw tylko DT 4.0.3) jak to nie to to niestety nie pograsz, pech ale wina lezy w systemie, nie w grze.
nejm
ok dzieki za wszystko wink.gif
andrey
ja mam widocznie jakąs inną wersje gry . cd.1 -plik w mdf. cd.2 i cd.3 to są pliki w bin. . nie mam pliku w formacie mds.
andrey
Dzieki Whan , niezależnie od tego czy mi pójdzie czy nie jestem ci wdzięczny za ten plik . a tak na marginesie nie moge znależć tego anti securerom 1.2 ,nawet na tej stronie którą podaliscie. hehe i nie moge uruchomić tego pieprz..... daemona,po instalacji nie uruchamia sie. mam juz dosyć ale jeszcze sie poęczę.elo!!! p.s. otwieram plik mds , na głównym pulpicie alcohola jest ten plik aale nie montuje sie na wirtualnym dysku. pisze ze plik nie jest dostepny. w daemon terz cos tam wyskakuje
maciek_ssi
Ostrzegam: Jeśli nadal dyskusja będzie prowadzona pod kątem zabezpieczeń, to posypią się procenty.
Lesiu
Takie pytanko jest jakiś działajacy faceserver z tą wersją albo czy będzie?
whan
QUOTE(Lesiu @ Jul 2 2006, 16:40:39) [snapback]75751[/snapback]
Takie pytanko jest jakiś działajacy faceserver z tą wersją albo czy będzie?

Najnowsza wersja 5.2.1 niestety nie działa ale na pewno w najbliższej przyszłości ujrzymy update'a wspierającego WE9le.
Lesiu
QUOTE(whan @ Jul 2 2006, 16:50:21) [snapback]75754[/snapback]

Najnowsza wersja 5.2.1 niestety nie działa ale na pewno w najbliższej przyszłości ujrzymy update'a wspierającego WE9le.

Whan jak wyjdzie to daj znać w tym temacie z góry dzięki.
Pelas
10%
El_Crack_Total
10%
naSs_no1
Mam maly problem z twarza Fernando Torresa w WE9le. Gram na patchu z xboxa ( to jest chyba K_Patch czy jakos tak ) i chcialem zmienic mu twarz na ta od Norka. Wiec podmnienilem w DKZ twarz i wlosy o 7 numerkow w gore w porownaniu do PES5. twarz sie jednak niezmienila sad.gif . Czy ktos wie moze co z tym zrobic. Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam wink.gif
hetfield88
EJ ZROBIL KTOS WSZYSTKIE TRANSFERY? I TE STARE I NAJNOWSZE?? JAK KTOS MA TAKIEGO OF TO NIECH WRZUCI NA JAKIS SERWER, PROSZE !
kicza
Moze mi ktos na PW napisac skąd wziąć tą gre.
naSs_no1
Mam maly problem z twarza Fernando Torresa w WE9le. Gram na patchu z xboxa ( to jest chyba K_Patch czy jakos tak ) i chcialem zmienic mu twarz na ta od Norka. Wiec podmnienilem w DKZ twarz i wlosy o 7 numerkow w gore w porownaniu do PES5. twarz sie jednak niezmienila sad.gif . Czy ktos wie moze co z tym zrobic. Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam wink.gif

Normalnie las rak dry.gif . Mysle, ze ktos napewno wie. Moze cos zrobic w PESOFEditor blink.gif
lash
QUOTE(savio @ Jul 24 2006, 10:45:28) [snapback]80045[/snapback]

EJ ZROBIL KTOS WSZYSTKIE TRANSFERY? I TE STARE I NAJNOWSZE?? JAK KTOS MA TAKIEGO OF TO NIECH WRZUCI NA JAKIS SERWER, PROSZE !

ja robie, zrobilem juz 2 ligi, jak skoncze reszte, to umieszcze biggrin.gif

EDIT:

http://rapidshare.de/files/27928889/KONAMI-WIN32WE9KOPT.html

zrobilem wszystkie transfery dla lig:
- angielskiej
- niemieckiej
- francuskiej
- włoskiej
- hiszpanskiej

a takze najwazniejsze transfery innych lig.
Moze kiedys skoncze reszte. tongue.gif
evolution
QUOTE(lash @ Jul 30 2006, 12:01:03) [snapback]81465[/snapback]

ja robie, zrobilem juz 2 ligi, jak skoncze reszte, to umieszcze biggrin.gif

EDIT:

http://rapidshare.de/files/27928889/KONAMI-WIN32WE9KOPT.html

zrobilem wszystkie transfery dla lig:
- angielskiej
- niemieckiej
- francuskiej
- włoskiej
- hiszpanskiej

a takze najwazniejsze transfery innych lig.
Moze kiedys skoncze reszte. tongue.gif

ten of co zrobiłeś jest kompatybilny z k_patchem
saper
QUOTE(Kibic_realu_na_zawsze @ Aug 3 2006, 01:37:35) [snapback]82260[/snapback]

Źle linki wkleiłeś.

Pozdrawiam,
saper
Kibic_realu_na_zawsze
a sorki podam potem nowe jest to jedyny pach dobry! Puzniej wkleje normalne! Pozdrawiam Kibic_Realu!
lash
QUOTE(evolution @ Aug 3 2006, 00:32:24) [snapback]82274[/snapback]

ten of co zrobiłeś jest kompatybilny z k_patchem

pewnie ze tak, robiony na k_patchu smile.gif
trybul
1.k_text,option all english - all real logo,PES5 updated option.

2.k_sound player call name corrected.

3.k_sound all national team call name and almost team call name translated to ENG.

4.But commentary is Korean language.- impossible to chage.

5.0_text,0_sound patch from XBOX K_PATCH v1.43 - fully updated kits,boots,more than 300 real faces/hairs,stadiums,turfs,adboard,supporters flags,everthig.

6.06 worldcup ready
-06 worldcup schedule saves
block5 : player spain
block6 : player england
block7 : player brazil
block8 : player france
block9 : player germany
block10: player argentina
block11: player italy
block12: player korea
-----> exacltly same schedule before big4 match.
why big4 match? -> Ask KONAMI.
------> name of F,H changed to B,D for correct schedule.

7.balls original - for all normal PC user
================================================== ======================
================================================== =======================
================================================== =======================
##### K_patch finale (updated date:jun 02 2006)###########

### MEMORY of WC2006 ###

- You don't need fix update.
Everythig here
link :
http://files.filefront.com/WE9LEK_K_PATCH_...;/fileinfo.html
Final database and option :
http://files.filefront.com/final_database_...;/fileinfo.html
maciek_ssi
QUOTE(trybul @ Aug 4 2006, 12:54:03) [snapback]82519[/snapback]

##### K_patch finale (updated date:jun 02 2006)###########

Wiemy o tym...
trybul
Wiem, że wiecie tongue.gif ale ktoś tu wkleił błędne linki to go poprawiłem
michal_f
te linki co wkleil trybul to sa linki do uaktualnienia k_patcha czy sa to linki podstawowej wersji K_patch'a?
naSs_no1
te linki co wkleil trybul to sa linki do uaktualnienia k_patcha czy sa to linki podstawowej wersji K_patch'a?

Wiem, ze uaktualniaja sklady na mundial tongue.gif
grzesio1712
a ja juz probowalem wszystkiego i gra nadal nie dziala, uzywam daemona 4.03. asr - nie dziala, curerom - nie dziala

To dobrze. Cieszymy się. ;-)

Przynajmniej nikt nie zignorował tongue.gif. Mam pytanie, sory za odbiegniecie od tematu, czy Alcohol 120% i Daemon sie "gryzą", czy można miec oba programy na kompie? tongue.gif
SyNowizna
mozna miec obydwa
SyNowizna
TA GRA JEST WYPASIONA W KOSMOS!
ZAJEBISCIE CIESZY:))
endryoupix
wyszły jakies nowe uaktualnienia d gry ?? jak sprawdzic jakiego mam pacza?? z kiedy?
SyNowizna
Czy istnieje mozliwosc nagrywania powtorek z Winning Eleven 9 LE w GameCam?
bo ta gra nie ma cracka i nie da sie jej wczytac do tego programu (odpalam przez CureRom'a)..
Jezeli nie to podajcie jakis inny programik, w ktorym mozna, bez wzgledu na to czy gra jest scrakowana, czy nie.
Pomozcie!:)

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.