Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Kicza
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3
19 KS RUCH 20
to najelepiej przeczytaj 3 ostatnie strony tematu gwidona i T-Maca a pozniej mozesz robic stadiony jak bys przeczytal to bys nie robił bo i tak wszyscy bedą pod wrazeniem stadiony gwidona(oczywiscie nie obrazam Cie tylko gwidon jest barziej doswiadczony w robieniu stadionów smile.gif) a ty bys mogl zrobic inny stadion i tez bys dostał pochwały
kicza
teraz juz nie przestane robic bo zrobiłem mnóstwo roboty przy nim robie każde krzesełko odzdzielnie trójwymiarowe
kicza
Czas na pierwszego screena:
IPB Image
Tak jak mówiłem każde krzesełko jest oddzielne a w dodatku 3D i dość duża tekstura co daje ładny efekt.
brakuje mi tylko trybun za bramkami przydały by się foty.
PS. Sory ze post pod postem.
whan
no cóż znowu Gwidon robi ale może ten będzie lepszy? tongue.gif

PS
A tak a propo. Żadna prośba... ale nikt nie robi z tego co wiem stadionu widzewa (a ładny i fot od groma) wink.gif więc może w przyszłości ktoś zrobi... smile.gif
rav
Faktycznie, bardzo fajne prezentują się krzesełka na stadionie Groclinu smile.gif Keep it.
iss
Brawo kicza bardzo ladny stadion i krzeselka do tego zajebiste sa.Oby tak dalej zrub tak wisle kraków to bedzie cudo brawo<Brawo>
Vadim06
Noo krzesełka jak ch*** strzelił.. Bardzo ładnie się to wszystko prezentuje..Czekamy na final version, może tym razem ktoś okaże się lepszy (Polak) od Wielkiego mistrza? blink.gif
Mortin
QUOTE(kicza @ Aug 1 2006, 01:21:40) [snapback]81758[/snapback]

Czas na pierwszego screena:
IPB Image
Tak jak mówiłem każde krzesełko jest oddzielne a w dodatku 3D i dość duża tekstura co daje ładny efekt.
brakuje mi tylko trybun za bramkami przydały by się foty.
PS. Sory ze post pod postem.

ozesz w morde, swietnie krzeselka sie prezentuja, musiales sie napracowac. Poza tym nie tylko krzeselka sa swietne, ale takze caly stadion...

QUOTE(whan @ Aug 1 2006, 01:54:05) [snapback]81760[/snapback]

PS
A tak a propo. Żadna prośba... ale nikt nie robi z tego co wiem stadionu widzewa (a ładny i fot od groma) wink.gif więc może w przyszłości ktoś zrobi... smile.gif

zgadzam sie biggrin.gif przydalby sie stadion WIDZEWA biggrin.gif
pozdro
Blase
z tymi krzeselkami pojedynczymi to uwazaj bo moze ci niestety wyjsc ich za duzo. Na kazda czesc stadionu mozna miec okolo 8000-9000 meshow. Mi niestety nie udalo sie zmiescic w tym limice :/
IPB Image

Wszyscy ktorzy moga mi udzielic jakis dokladnych informacji nt. sektorow A i B na stadionie Wisly, prosze o info na PW.

Widzew z tego co sie orientuje jest juz przygotowywany.

Pozdrawiam.
kicza
No nie znowu ktoś robi to co ja chce. A siatek nie będzie aż tak dużo.
Blase
Moze stadion LKS albo Odry W. albo Gornika Zabrze:>
E 9
Swietny stadion Groclinu ciekawe kiedy sie pojawi biggrin.gif Kicza a moze zapodałbyś kilka screenów.
Riki101
Coraz wiecej świetnych stadionmekerów nam sie pojawia smile.gif ,stadion Groclinu super czekamy na download
thmc88
Kicza grales mecz Groclin - Gornik na stadionie Groclinu to moze teraz stadion Gornika smile.gif) a co do stadionu to gratuluje... pierwsza klasa.te krzeslka aaaaaa gratuluje!
Fortex
Blase i Kicza !! Jestęscie zajebiści stadiony Groclionu i Wisełki bedą zajebiste. Zobaczycie jeszcze z 2 miesiące i jesteście tak dobrzy jak Gwidon!! Teraz też jesteście dobrzy!!
Levis17
Blase trybuna E na Wiśle prezentuje sie super!! jesli chcesz moge pomoc co do trybuny A i B
pisalem juz PW ale cos mi sie stalo i niewiem czy doszlo wiec jesli chcesz mojej pomocy to gg 1831327
kicza
Tak z bliska wyglądają krzesełka. Niestety w rhino nie widać przezroczystości.
http://img517.imageshack.us/my.php?image=0...06152707es8.png
kostek
Ten pomysł z krzesełkami zajebisty...masakra ;D powodzenia...
Vadim06
Piękne te krzesełka..Jeszcze ten brud na nich dodaje realizmu biggrin.gif

No no ...
iss
QUOTE(Vadim06 @ Aug 1 2006, 16:27:10) [snapback]81893[/snapback]

Piękne te krzesełka..Jeszcze ten brud na nich dodaje realizmu biggrin.gif

No no ...

no zajebiste krzeselka no nie kiedy wyjdzie temn stadion jak by wyszedl taki wisly kraków to no no
rav
Hehe, fakt, nieźle zasyfione, jakby na każde ktoś 'narobił' i niedokładnie wytarł tongue.gif
Vadim06
QUOTE(rav16 @ Aug 1 2006, 16:48:15) [snapback]81901[/snapback]

Hehe, fakt, nieźle zasyfione, jakby na każde ktoś 'narobił' i niedokładnie wytarł tongue.gif

Wkońcu Polskie .. nie ? biggrin.gif Gdyby takie krzesełka burdne 3D były na stadione wirtualnym na Camp Nou..to by to troche nie pasowało biggrin.gif A takie brudasy na Groclinie w sam raz pasują dry.gif

Kolejny świetny Polski Akcent tongue.gif

Polskie realia..
kicza
Wsyscy tylko syf widzą tongue.gif może ktoś znajdzie mi lepszą teksturkę.
prutek
Sorry kolego, ale Groclin był v-ce mistrzem w latach 2003 i 2005 o ile sie nie myle, jak to mnie popraw biggrin.gif
Vadim06
QUOTE(prutek @ Aug 1 2006, 19:33:37) [snapback]81931[/snapback]

Sorry kolego, ale Groclin był v-ce mistrzem w latach 2003 i 2005 o ile sie nie myle, jak to mnie popraw biggrin.gif

No i co z tego ?

Ta tablica nadal na stadionie wisi, nie zależnie od tego, w którym roq Groclin był v-ce mistrzem smile.gif

Tablica jest jak najbardziej poprawna:)

OBRAZEK
kicza
Znalezłem fajną rzecz, do google earth można dodawać modele 3d więc dodałem swoje dwa stadiony.
Legia
Śląski
prutek
Ale na stadionie robionego przez kicze jest chyba 2002 i 2003, ja nie watpie ze na stadionie w realu (w życiu rzeczywistym) tego nie ma
Patrz:
Sezon 2001/02 - nie wiem czy Groclin był w pierszej lidze a na pewno nie drugi bo: 1 byla Legia, a 2 Wisła
Sezon 2002/03 - Wisła mistrz, v-ce Groclin
Sezon 2003/04 - Wisła mistrz, v-ce Legia, Groclin trzeci
Sezon 2004/05 - Wisła mistrz, Groclin drugi

A to zdjęcie to chyba prezentuje z ktorego sezonu Groclin był wice mistrzem, to jest moje zdanie i według mnie kicza powinien to poprawić.
czlapka
Stadiony super a krzesełka to mistrzostwo świata, już sie nie moge tych stadionów doczekac biggrin.gif

P.S Przyłaczam się do tego że mógłby się ktoś zajać stadionem Widzewa
kicza
QUOTE(prutek @ Aug 5 2006, 12:05:16) [snapback]82740[/snapback]

Ale na stadionie robionego przez kicze jest chyba 2002 i 2003, ja nie watpie ze na stadionie w realu (w życiu rzeczywistym) tego nie ma
Patrz:
Sezon 2001/02 - nie wiem czy Groclin był w pierszej lidze a na pewno nie drugi bo: 1 byla Legia, a 2 Wisła

A to zdjęcie to chyba prezentuje z ktorego sezonu Groclin był wice mistrzem, to jest moje zdanie i według mnie kicza powinien to poprawić.

Nie poprawie tablicy bo taka jest w rzeczywistości a mi chdzi żeby wszystko było jak najbardziej realne. Jeśli chcesz żeby to było zmienione to zagadaj z Drzymałą tongue.gif (właścicielem klubu).
Vadim06
QUOTE(prutek @ Aug 5 2006, 12:05:16) [snapback]82740[/snapback]

Patrz:

Hmm, ale o to chodzi w mejkingu stadionów, aby wszystko było jak najlepiej odwzorowane..Skoro taka tablica wisi na stadionie rzeczywistym, to i taka powinna być w Pro ..
Blase
Lol co za offtop.
prutek
http://www.dyskobolia.pl/Galeria/dyskoboli...daka%20031.html

Jednak jest tak jak ja mówiłem wink.gif
Vadim06
QUOTE(prutek @ Aug 5 2006, 16:13:23) [snapback]82783[/snapback]

To jest stare zdjęcie..Kiedyś tak było, teraz już zmieniono na tą tablice :

IPB Image

rolleyes.gif
prutek
Chyba cie Bóg opuścił, tamto zdjęcie jest z poprzedniego sezonu, a to ze stadiony.net sprzed dwoch lat, chcesz sie znowu sprzeczac, bo ja nie? wink.gif
Kamerun
Koniec tematu o tej tablicy na meczu Groclin- Legia była tablica ta z posta Prutka.
kicza
Może ktoś poszukać na jakim stadionie zawodnicy wchodzą z jednej strony a ławki rezerwowych są z przeciwnej.
ps. na tablicy napisze vadim vs prutek laugh.gif
rumun7
Widze, że jesteś dobry. Dałbyś rade zrobić stadion Widzewa. Prosze
prutek
QUOTE(kicza @ Aug 6 2006, 09:52:03) [snapback]82898[/snapback]

ps. na tablicy napisze vadim vs prutek laugh.gif

Nie kiepski pomysł, ja daje zgode biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
E 9
Siema Kicza kiedy udostepnisz ten stadionik Groclinu?BArdzo mi na nim zależy bo to moj ulubiony polski stadion.Czekam na twoją odp
E 9
HEj kicza błagam Cię napisz coś jak prace nad Groclinem tak mi bardzo zależy na tym stadionie bardzo proszę.:/ Daj znać na forum albo napisz na gg 8760548.POzdro

PS:Sory że post pod postem. wink.gif
Wookiee
znalazłem kilka stron wyżej pięknie wykonany stadion Śląski smile.gif ale link już został usunięty sad.gif czy mógłbym prosić o ponowne zamieszczenie tego stadionu bo baaardzo by mi się przydał smile.gif
E 9
QUOTE(Wookiee @ Nov 7 2006, 17:42:32) [snapback]96393[/snapback]

znalazłem kilka stron wyżej pięknie wykonany stadion Śląski smile.gif ale link już został usunięty sad.gif czy mógłbym prosić o ponowne zamieszczenie tego stadionu bo baaardzo by mi się przydał smile.gif

Przyłanczam się do prośby.Pozdro
Wookiee
a ja ponaglam prośbę......ludzie! na pewno ktoś jest w stanie dać ten stadion jeszcze raz czy tam link do stadionu. czy to aż tyle roboty??
a obiekt prezentuje się genialnie XD
Maximus_DM

Cześć prawdopodobnie zbuduje stadion lecha poznan co Wy na to?
Fajnie byloby zobaczyć ten kocioł czrownic Kicza udostepnij slaskiego raz jeszcze smile.gif
kicza
Łapcie ślązaka przerobionego do pesa6
Śląski Pes6 by Kicza
ps. być może jutro wydam groclin bez kibiców.
rafer_rosa

WITAM !!!

MAM OGROMNA PROZBE DO CIEBIE KICZA....
A MIANOWICIE PROSIL BYM O TEMPLATE BOISKA I TOOL'SY DO IMPORTU STADIONOW
Z RIHINO DO PES'A BO NIGDZIE ICH NIE MOGE ZNALESC!!! sad.gif
WSZYSTKIE LINKI DO NICH SA JUZ NIEAKTYWNE....

Z GORY WIELKIE DZIEKI !!! laugh.gif wink.gif
E 9
Kicza ty mój bohaterze tongue.gif .Wydawaj Groclin wydawaj a kiedy masz zamiar zrobic wersje z kibicami?Pozdro już sciagam Śląski.

PS:POstanowiłem sobie ocenić twój Ślązak.
1.NIebo poezja.Normalnie bomba położyłeś mnie tym.
2.Slabo z teksturami jupiterów itp.
3.Świetnie odwzorowana wielkośc trybun.BRAWO.
Za stadionik daję ci 8/10.POzdro czekam na Groclin który wyglądął obiecująco.
kicza
Groclin beta
Proszę o oceny ph34r.gif
E 9
QUOTE(kicza @ Nov 16 2006, 23:15:58) [snapback]98108[/snapback]

Groclin beta
Proszę o oceny ph34r.gif

Super stadion wink.gif .Sprawdziłem i bomba.Dawaj finala smile.gif.A i masz zamir dodać reflektory no nie tongue.gif?Zrób tak żeby swiatło było wydobywane dokładnie z reflektorów.POzdro

Ps:To co kiedy final ?
Wookiee
Siema kiczu......mam prośbe. Oczywyście nie musisz jej spełniać smile.gif
czy mógłbyś podjąć się stworzenia Arena auf Shalke??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.