Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Kicza
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3
E 9
QUOTE(Wookiee @ Nov 17 2006, 16:38:38) [snapback]98193[/snapback]

Siema kiczu......mam prośbe. Oczywyście nie musisz jej spełniać smile.gif
czy mógłbyś podjąć się stworzenia Arena auf Shalke??

Tu masz zajebistą Veltins Arene Wookie http://www.nt89.net/index.php?news_id=5988&language=.NIe nerwicuj kiczy biggrin.gif .Mama nadzieję że w weekend zagram już na stadionie Groclinu.
macinho
Tem stadion jest do pes 5 czy 6 ??
tsw.michal
To teraz może czas na stadion Wisły Kraków...ehhhh było by wspaniale
E 9
Ludzie nie zasmiecajcie mu po czesci tematu.Najlepiej ściągnijcie sobie stadionik groclinu ver.beta i ocencie.A kicza sam zdecyduje jaki stadion bedzie następny.POzdro

Ps:Czekam na final Groclinu smile.gif.
tsw.michal
QUOTE(E 9 @ Nov 17 2006, 19:56:10) [snapback]98239[/snapback]

Ludzie nie zasmiecajcie mu po czesci tematu.Najlepiej ściągnijcie sobie stadionik groclinu ver.beta i ocencie.A kicza sam zdecyduje jaki stadion bedzie następny.POzdro
Ps:Czekam na final Groclinu smile.gif.

jestes mądry bo twój stadion się robi a ja na Wisły czekam od dawien dawna:-) ale jestem dobrej mysli
E 9
Ja też czekam na Wisłę ale nikt ze Stadion Makerów nie lubi jak mu sie narzucamy (sam dostałem kiedyś opier.....).Stadiony Wisły robią Tsuyoshi i seen może ktoś z nich niedlugo wyda twój stadionik.POzdro
Wookiee
E 9 wiesz może czy jeszcze powstał Commerzbank Arena w rhino??
bo ta Veltins Arena jest genialna biggrin.gif mistrzowska biggrin.gif
E 9
Cmoerzbank Arena nie powstał widziałem tylko screeny ale jak narazie nic nie słychac żeby takowy stadionik sie pojawił.cya

KICza czekamy wink.gif
Wookiee
a nie wiesz jak w opcji oglądania stadionów w PES'ie można oglądać stadiony z SS?? bo moge tylko oglądać te co twócy gry zrobili a jakoś chyba się da w tej opcji też oglądać te stadiony co masz w SS....jak to zrobić..??
E 9
QUOTE(Wookiee @ Nov 18 2006, 10:58:21) [snapback]98366[/snapback]

a nie wiesz jak w opcji oglądania stadionów w PES'ie można oglądać stadiony z SS?? bo moge tylko oglądać te co twócy gry zrobili a jakoś chyba się da w tej opcji też oglądać te stadiony co masz w SS....jak to zrobić..??

w oglądaniu stadionów wciskacz 1 i tam ci zmienia ze stadionów z gry na folder GDb.2 zmieniasz porę dnia itp.POzdro
E 9
Sorka,że post pod postem.
Kicza napisz kiedy możemy spodziewać stadionu Groclinu?Bardzo mi na nim zależy no i jest wyjebany w kosmos.Daj znać chociaż kiedy.POzdrówka i czekam na twoją odpowiedź.
Maximus_DM
kicza czy mozesz udostepnic slaski w firmacie .3dm?
E 9
Elo kicza dlaczego tyle czasu nie dajesz znaków zycia na forum?Zależy mi na Groclinie a ten twój wymiata.Pozdrówka
Dominoz
Czy ktos moze mi dac Stadion Śląski by kicza na jakims innym serwie? Moze np filefront, albo sendspace? Bo rapid ma limity... :/ A z MegaUpload nie moge sciagac. Pozdro, z gory dzieki.
hasan_can37
very goods stadiums smile.gif
mati--14
dobre są te twoje stadiony może zrobiłbyś stadion Ruchu Chorzów
w końcu to przyszły beniaminek:)

Chelsea_Win
witam! Pisalem o tym juz strone wczesniej, ale nikt nawet mi nie odp. na moje pytanie!! sad.gif Wiec mozee jeszcze raz: Czy mógłby ktoś wykonać aktualny stadion Chelsea -> Stamford Bridge? Mianowicie chodzi mi o:
1) Bandy, zeby byly pochylone i rozstawione tak jak na tej focie (ktora sam wykonalem laugh.gif ); zarowno na calej dlugosci boiska jak i za bramkami.. oraz z reklamami takimi jak na obrazku:P
2) Przyblizenie trybun do band. Tak, aby stadion stał się nieco węższy (klimat ligii angielskiej)
3) Zmienic napis na trybunach z UMBRO na ADIDAS.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...424a0c99f0.html

Naprawdę mi na tym zależy, a wiem że dla takich Stadium Makerów jak Wy:) to nic trudnego... Z góry wielkie Dzieki!!! rolleyes.gif

PS. Takie bandy skośne, o które mi chodzi są zrobione na stadionie Ibrox Arena do PES6!
seen
Dajcie warna Chelsea win bo wszystkich wkurwia głupimi postami
Varies.
Napisał to we wszystkich tematach o stadionach...Dobra powiem ci co masz zrobić napisz E-Mail do np. mIGUEL'a żeby podal ci stadion w rhino.Wtedy ty go przerobisz smile.gif i będzie po kłopocie a nie piszesz we wszystkich topicach to samo mad.gif
Chelsea_Win
Jacy wy dziwaczni jestescie?! mad.gif Jak sa tematy o polskich stadionach to niektorzy malo co sie nie posraja ze ktos ma im jakis stadion zrobic a ja poprostu dalem to we wszystkich wiadomosc bo mi na tym stadionie zalezy... i chyba nic dziwnego jak oglaszam w wielu miejscach, nie?? Po co te nerwyyyy... Boshee! mad.gif
seen
Jacy wy dziwaczni jestescie?! mad.gif Jak sa tematy o polskich stadionach to niektorzy malo co sie nie posraja ze ktos ma im jakis stadion zrobic a ja poprostu dalem to we wszystkich wiadomosc bo mi na tym stadionie zalezy... i chyba nic dziwnego jak oglaszam w wielu miejscach, nie?? Po co te nerwyyyy... Boshee! mad.gif

RZAL tongue.gif cool.gif
Varies.
QUOTE(Chelsea_Win @ Feb 15 2007, 15:02:45) [snapback]122778[/snapback]

Zrób tak jak ci mówiłem.Inaczej się nieda tamte stadiony miały tak zrobione w rhino ty też zrobisz takie skośne bandy smile.gif
Chelsea_Win
QUOTE(CRISS123 @ Feb 15 2007, 15:16:06) [snapback]122788[/snapback]

Zrób tak jak ci mówiłem.Inaczej się nieda tamte stadiony miały tak zrobione w rhino ty też zrobisz takie skośne bandy smile.gif

Ale ja nie umiem robic stadionow tongue.gif Jak bym umial to przeciez bym nikomu nie zawracal gitary... A wiem ze osoby, ktore robily juz podobne rzeczy to nie jest wielka rzecz, a ja zanim bym, do tego doszedl co i jak sie robi to... smile.gif
Varies.
QUOTE(Chelsea_Win @ Feb 15 2007, 17:35:34) [snapback]122847[/snapback]

Ale ja nie umiem robic stadionow tongue.gif Jak bym umial to przeciez bym nikomu nie zawracal gitary... A wiem ze osoby, ktore robily juz podobne rzeczy to nie jest wielka rzecz, a ja zanim bym, do tego doszedl co i jak sie robi to... smile.gif

Obejżyj se kilka tutków i będziesz wiedział smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.