Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dudek Nie Jedzie Na Mistrzostwa!
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2, 3
Justyn1987
Co myslice o tym iz Dudek nie jedzie na mistrzostwa??Bo dla mnie to IDIOTYZM!!
Dj_Dario
Dla mnie ryzyko, ale z jednej strony skoro nie gra w klubie od roku, tylko co jaki¶ czas pu¶ci go Benitez na mecz, to brak gry mógł wpłyn±ć na jego formę, pewnie i tak non stop na bramce będzie Boruc, a Kuszczak i Fabiański będ± mieli już obycie z mistrzostwami i nie lada przeżycie, gratuluje im i zazdroszczę smile.gif
lukasso
[*]
smile.gif
a tak na poważnie to dobrze
w 100% popieram jak narazie decyzje Janasa
no może troche co do wyboru Mili bym dywagował ale huj
może strzeli a gola bedzie objawieniem na mundialu laugh.gif
został atak
3majcie kciuki żeby Rasiak nie pojechał
qazwsx
Fajny napad blink.gif
Żurawski smile.gif
Rasiak laugh.gif
Jeleń cool.gif
Brożek laugh.gif
snake
NAPASTNICY
Paweł Brożek
Ireneusz Jeleń
Grzegorz Rasiak
Maciej Żurawski

POMOCNICY
Damian Gorawski
Piotr Giza
Arkadiusz Radomski
Radosław Sobolewski
Mirosław Szymkowiak
Sebastian Mila
Jacek Krzynówek
Kamil Kosowski
Euzebiusz Smolarek

OBROŃCY
Dariusz Dudka
Mariusz Lewandowski
Seweryn Gancarczyk
Mariusz Jop
Michał Żewłakow
Marcin Baszczyński
Jacek B±k

BRAMKARZE
Artur Boruc
Tomasz Kuszczak
Łukasz Fabiański

Dudek się załamie chyba sad.gif
Jeleń, Brożek?
Przecież taki Saganowski jest od nich lepszy. W ogóle zaskoczył mnie bardzo dzi¶ Janas.
Co do paru wyborów to już szkoda słów sad.gif
Bartolinho_13
Janas bedzie jeszcze płakał jak wróci po meczach grupowych ...
Nie wzi±ł Franka, normalnie szok !!
T-Mac
jajajajjajaja tongue.gif
Janas powolal i tak musi byc ;/ niestety

snok3r
Brozek na mistrzosstwa hahahhahahahahaha!!
chyba on zartuje!! jak to powiedzial borek: jak pan to wymyslil!? przeciez on z legia w bramke nie mogl trafic...
ej teraz to moze byc naprawde cienko jak komus kontyzja wypadnie...jeszcze szkoda ze wlodarczyka za zurawia nie powolal...
a gorawski i mila? no comment...
korzen
Giza Mila Brozek to nie porozumienie...Sagan powinien jechac. Dudka szkoda ;(
Węglu¶
o ja !@#$%^&* bez Franka i Dudka? blink.gif blink.gif Brożek no rozumiem, że gra dobrze ale ma skoki formy i trzeba było dać za niego Franka. Jeleń pokazał klase w kilku ostatnich meczach i może grać na pomocy i w ataku(zasłużony wyjazd). PISZEMY SKARGĘ DO PZPN, ŻE JANAS DOSTAJE ŁAPÓWKI OD RASIAKA!(mówie poważnie)
nawet nie wie za ile jest mundial laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Nelson
Ej wiecie co ? Możecie mnie nazywać nie patriot± , ale potym co dzi¶ zobaczyłem i usłyszałem (kto jedzie, a kto nie) to Chce, żeby Polska nie wyszła z grupy i żeby Janas kretyn został zwolniony... :[

Nawet sobie nie wyobrażacie jaki jestem wkurwiony ... sad.gif.... Ehhh... Na Janasa szkoda słów.

sad.gif.... Zobaczycie, że Polska nie wyjdzie z grupy sad.gif...

pozdro
Węglu¶
QUOTE(Nelson @ May 15 2006, 20:58:27) [snapback]67583[/snapback]

Ej wiecie co ? Możecie mnie nazywać nie patriot± , ale potym co dzi¶ zobaczyłem i usłyszałem (kot jedzie, a kto nie) to Chce, żeby Polska nie wyszła z grupy i żeby Janas kretyn został zwolniony... :[

Nawet sobie nie wyobrażacie jaki jestem wkurwiony ... sad.gif.... Ehhh... Na Janasa szkoda słów.
sad.gif.... Zobaczycie, że Polska nie wyjdzie z grupy sad.gif...
pozdro

ejjj. no niech wyjdzie z grupy!!! a Janasa i tak wcze¶niej czy póżniej zwolni±
onix_the_chosen
dla mnie pomylka to S. Mila i D. Dudka. A ze Jerzego Dudka nie ma to sie nie dziwie. Mamy dwoch innych dobrych bramkarzy - Boruca i Kuszczaka ktorzy graja w swoich klubach, to po co nam Dudek, ktory grzeje lawe??? Giza moze byc odkryciem na tych mistrzostwach, dobry jest technicznie i szybki, moze byc z niego pozytek, dostal szanse, zobaczymy czy zagra wogole. Moim zdaniem dobrze zrobil Janas. Wzial kilku doswiadczonych graczy i kilku mlodszych, ktorzy maja cos wniesc (Giza,Brozek,Gancarczyk). Dobrze ze nie bral samych staruchow jak Engel heheheheh ......... kilka niespodzianek, ale ogolem moim zdaniem jest dobrze smile.gif Janas najlepiej wie, kogo wziac my sobie mozemy gdybac cool.gif

P.S Klinsmann zabral Odonkora, tez wielkie zaskoczenie, ale pamietacie w Korei??? Sebastian Kehl tez byl zaskoczeniem a okazal sie jednym z odkryc podczas mundaialu, wiec widocznie warto brac jednak mlodych .... smile.gif
Nelson
QUOTE(Węglu¶ @ May 15 2006, 20:59:51) [snapback]67584[/snapback]

ejjj. no niech wyjdzie z grupy!!! a Janasa i tak wcze¶niej czy póżniej zwolni±

Nom, może przesadziłem... Ale niech zwolni± tego .... kurde, aż brak słów.

Ale powiedzcie, jak tu kibicować takiemu Trenerowi i Takim błędom... Jedna, wielka KOMPROMITACJA...

Justyn1987
Mnie najbarzdiej wku**** to ze Dudek i Franek nie jada!!!Przeciez oni byli podpora w elminacjach!!Wogole Dudek ostatnio sie lepiej prezentuje ,niz Boruc.A Franek no cóż może nie błyszczał ostatnio form± ale wedlug mnie Franek-Zurawski to obecnie najlepszy atak!!
Riki101
Brak Franka i Dudka to mnie zszokowało to chyba jaki¶ niesmaczny żart .Brożek w kadrze też dobre Saganowski o wiele lepszy i strzela więcej goli a gra w portugalskiej lidze .Tak trzymaj Janas po mistrzostwach się porzegnamy biggrin.gif

To chyba jaki¶ skecz mad.gif
Węglu¶
QUOTE(Nelson @ May 15 2006, 21:02:41) [snapback]67588[/snapback]

Nom, może przesadziłem... Ale niech zwolni± tego .... kurde, aż brak słów.

Ale powiedzcie, jak tu kibicować takiemu Trenerowi i Takim błędom... Jedna, wielka KOMPROMITACJA...

kibicujesz POLSCE!!! anie błedom i trenerowi. LICZY SIĘ TYLKO BIAŁO-CZERWONA FLAGA ORAZ ORZEŁ NA LEWEJ PIERSI
_kamil_
ludzie, przeciez dudek rok nie gra w klubie, a franek od grudnia nie strzelil gola! i co, nagle na mundialu zacznie strzelac? to janas wprowadzil kadre na WM 2006 i to od niego zalezalo kto pojedzie. jak dla mnie to naleza sie gratulacje za odwage, na oceny przsyjdzie czas po mundialu...
szyma
Nie no teraz to Janas wyjasnil jak nie wyjdziemy z grupy to tak beda po nim jechali ze masakra i pewnie straci posade nie wziasc Franka na M¦ wogole ten nasz atak :/ ohh slabo to widze Dudek to jeszcze rozumiem nie gra i moze popelnic jakis glupi blad ale ogolnie to no coment
Węglu¶
QUOTE(_kamil_ @ May 15 2006, 21:05:26) [snapback]67592[/snapback]

ludzie, przeciez dudek rok nie gra w klubie, a franek od grudnia nie strzelil gola! i co, nagle na mundialu zacznie strzelac? to janas wprowadzil kadre na WM 2006 i to od niego zalezalo kto pojedzie. jak dla mnie to naleza sie gratulacje za odwage, na oceny przsyjdzie czas po mundialu...

no ale Jurek jest dobrym bramkarzem(mecz z Litw±) a to, że Benitez go nie wystawia to paranoja. Franek może ładować w poprzeczki a Żurawski dobijać tongue.gif
Vadim06
Boze.. no ogladajac na Polsacie na zywo te relacja z Janasem, który przekazywał nam kogo zabiera na mundial, to aż normalnie płakac mi się chciało .. Jak można nie zabrac takiego weterana i człowieka, który nie raz uratował dupsko Polakom ? Jurka Dudka .. rozumiem, nie gra w klubie ma teraz naprawdę trudn± sytuację, ale chodĽby nawet w meczu z USA oraz Litv± pokazał, że bronić nadal potrafi ! Fabiański . hmm no człowiek być może również potrafi±cy dobrze bronić, ale .. pare meczów w którym dobrze bronił moim zdaniem ewidentnie nie powinno w żadnen spobób wygryzać Dudka ze składu rolleyes.gif Ale muszę przyznać, że Janas wie co robi, i wydaje mi się, że naprawde bedzie nieĽle. . cieszy mnie to, że Paweł nie sugeruje się nazwiskami i form± zawodników z przed pół roku (Franek np) Uważne wszystko przeanalizował i my¶lę, że można mu zaufaćsmile.gif
onix_the_chosen
QUOTE(Justyn1987 @ May 15 2006, 21:04:52) [snapback]67589[/snapback]

Mnie najbarzdiej wku**** to ze Dudek i Franek nie jada!!!Przeciez oni byli podpora w elminacjach!!Wogole Dudek ostatnio sie lepiej prezentuje ,niz Boruc.A Franek no cóż może nie błyszczał ostatnio form± ale wedlug mnie Franek-Zurawski to obecnie najlepszy atak!!

Kiedy DUDEK ostatnio sie dobrze prezentowal??? Jak siedzi na lawie !!!!!! Wpuscil gola z Litwa, grzeje lawke na Anfield a ty mowisz ze sie dobrze prezentowal hehe, nie gra - nie jedzie na MS !!! Proste !!! Janas mowil ze pojada Ci, ktorzy graja w klubach - Frankowski gra, ale beznadziejnie, Brozek gra i strzela, Jelen tez dlatego oni jada, a Rasiak strzelil 2 bramki wiec jedzie - proste nie ma co polemizowac. A ze moglo byc tylko 4 napastnikow Sagan odpadl w przyczyn obiektywnych ...
melman
BRAWO DLA PANA TRENERA, bardzo dobrze zrobil, szkoda tylko ze nie jedzie burkhardt, blaszczykowski i janczyk (ale on nawet pod uwage nie byl brany)

jak dla mnie najwieksza pomylka jest mila (chlopak jest beznadziejny)

onix_the_chosen
QUOTE(melman @ May 15 2006, 21:12:07) [snapback]67599[/snapback]

BRAWO DLA PANA TRENERA, bardzo dobrze zrobil, szkoda tylko ze nie jedzie burkhardt, blaszczykowski i janczyk (ale on nawet pod uwage nie byl brany)

jak dla mnie najwieksza pomylka jest mila (chlopak jest beznadziejny)

powiem ci ze wolalbym blaszczykowskiego niz gorawskiego, chlopak mial kontuzje, wiec jego forma moze nie byc optymalna, zagral dopiero 2 spotkania w FK - ponoc dobrze sie prezentuje, ale ile w tym prawdy??? nie wiadomo, ma jeszcze troszke czasu do MS - miejmy nadzieje ze trafi z forma, jak wogole go Janas wpusci na boisko cool.gif
halladin
Skoro Dudka nie ma, to mam nadzieje, że Kuszczak bedzie nr 1. A poza tym to szkoda ze jest 9 w pomocy i 4 w napadzie...mozna by zmienic na 8-5 zakladajac ze Jelen moze byc pomocnikiem.

Szkoda ze nie ma Frankowskiego, bo akurat to wlasnie on potrafi zawsze strzelic z niczego i wierze ze ot tak sobie zdolalby sie odblokowac. Saganowski za to jest 1000 razy bardziej ogarniety od Sosina, a tym bardziej od RAsiaka.

Odpadniemy bo Rasiak ma kłopoty z kordynacją, myśleniem, u niego wszystko dzieje się w zwolnionym tempie, a Jelenia widziałem wyłacznie jako zmiennika na skrzydło...teraz widze jako napadziora, a raczej widze puste miejsce obok Żurawskiego.

Odpadniemy...po 2 meczu huh.gif ..bo franek nie strzeli gola, bo dudek nie obroni karnego, bo boruc bedzie denerwował całą linię obrony ( kuszczak na budę!!!), a nawet jak się opamięta to zagra jak z U.S.A

Składam kondolencje tym którzy mimo wszystko wierzą, że wyjdziemy z grupy...czyli sobie niestety też:)

a Rasiak strzelil 2 bramki wiec jedzie - proste nie ma co polemizowac. A ze moglo byc tylko 4 napastnikow Sagan odpadl w przyczyn obiektywnych ...

p.s ONIX THE CHOOSEN proste jest to, że odpadniemy bo Rasiak gra, gdyz strzelił 2 gole, bo Janas myśli jak ty (niestety:)). Nie ważne jak je strzelil, nie ważne co wyczynia na boisku, że jest dryblasowatą kukiełką, że na 10 przyjęć ma 1 dobre, a na 10 podań chyba 0,5, że nie umie się wystawiać i kreować gry, że jak strzela gola, to i tak się wszyscy śmieją a on sam dziwi ' o rany jak to tak wyszło'. A najmniej ważne jest to, że Franek w 3 tygodnie dałby rade sie odbudować, że z Żurawskim świetnie się uzupełnia, a Saganowski zastąpiłby jednego i drugiego ( przynajmnije lepiej niz jeleń, czy Rasiak). Ważne jest to, że Rasiak strzelił 2 gole...

pzdr
Nelson
QUOTE(halladin @ May 15 2006, 21:17:08) [snapback]67602[/snapback]

Składam kondolencje tym którzy mimo wszystko wierz±, że wyjdziemy z grupy...czyli sobie niestety teżsmile.gif

pzdr

Dziękuję za Kondolencje smile.gif
Vadim06
QUOTE(onix_the_chosen @ May 15 2006, 21:14:14) [snapback]67600[/snapback]

powiem ci ze wolalbym blaszczykowskiego niz gorawskiego, chlopak mial kontuzje, wiec jego forma moze nie byc optymalna, zagral dopiero 2 spotkania w FK - ponoc dobrze sie prezentuje, ale ile w tym prawdy??? nie wiadomo, ma jeszcze troszke czasu do MS - miejmy nadzieje ze trafi z forma, jak wogole go Janas wpusci na boisko cool.gif

No fakt, ja też bym wolał Błaszczykowskiego, ale no niestety złapał tak± bardzo nie przyjemn± kontuzję, która go na dobre wyeliminowała z wyjazdu na M¦.. Gdyby Jakub był w pełni zdrowia, zapewne toczył by wielk± rywalizację z Gorawskim.. Goraw wykorzystał wielki pech Kuby no i niestety (być może stety) to on pojedzie na MS:)
Patriota
Brawo dla Janasa. NIE MA WYJAZDU ZA ZASŁUGI!!! smile.gif
Psioczycie,że nie zabrał Dudka, a ja się ciesze, za co miał jechać, za to, że pół roku siedział na trybunach??, fakt, że jest dobry, ale ma 30 ile¶ lat i po mistrzostwach kończy kariere i z niego by już porzytku nie było, a tak przynajmniej Fabiański się ogra i w przyszło¶ći może będzie nr 1.
Franek też dobrze, bo czemu go ma powołać, tyle minut bez strzelonej bramki i słaba gra w ostatnich meczach kadry.
Rz±sa to samo powolny i 0 kreatywno¶ci.
Mam zastrzeżenia do Mili i Rasiaka !!! :/

Jak dla mnie skład jest szokiem, ale uważam, żę dobrze, że trochę odmłodził kadrę a dinozaury niech sobie kończ± kariere reprezentacyjn± już teraz tongue.gif Bo mistrzostwa mistrzostwami, ale trzeba pomy¶leć co będzie póĽniej. co znów kadre od nowa budować ???!!! BRAWO dla Janasa za odwagę, bo nikt się nie spodziewał niektórych powołań i dobrze!! Szkoda, tylko, że robił nadzieje niektórym powołuj±ć ich na ostatnie mecze.

JANAS POWODZENIA biggrin.gif:D
Justyn1987
QUOTE(onix_the_chosen @ May 15 2006, 21:09:32) [snapback]67597[/snapback]

Kiedy DUDEK ostatnio sie dobrze prezentowal??? Jak siedzi na lawie !!!!!! Wpuscil gola z Litwa, grzeje lawke na Anfield a ty mowisz ze sie dobrze prezentowal hehe, nie gra - nie jedzie na MS !!! Proste !!! Janas mowil ze pojada Ci, ktorzy graja w klubach - Frankowski gra, ale beznadziejnie, Brozek gra i strzela, Jelen tez dlatego oni jada, a Rasiak strzelil 2 bramki wiec jedzie - proste nie ma co polemizowac. A ze moglo byc tylko 4 napastnikow Sagan odpadl w przyczyn obiektywnych ...

Dudek dobrze sie prezentowal w ostatnich meczach kadry !!I jest wedlug mnie jest NAJLEPSZYM bramkazem w reprezentacji!Wiesz czemu nie gra w Liverpoolu poniewaz tam trenerem jest Hiszpan ,i tylko dlatego!!Franek nie gra w klubie ,wchodzi tylko z lawki,ale powinien jechac poniewaz dobrze sie rozumi z Zurawskim!!
Pelas
no coz sklad jest taki jaki jest moim zdaniem jezeloi franek juz nie pojechal to saganowi miejsce w kadrze sie nalezy dudek moim zadniem dobrze ze nie gra mamy 3 dobrych bramakrzy na poziomie. Trzeba uszanowac decyzje trenera.Wiecie co moze dobrze ze ja i wiele innych osob jezdizemy po rasiaku moze sie wkoncu przelamie i zacznie dobrze grac(glupie marzenia).REASUMUJOC TRZYMAC KCIUKI ZA KADRE:D
onix_the_chosen
QUOTE(Justyn1987 @ May 15 2006, 21:24:56) [snapback]67609[/snapback]

Dudek dobrze sie prezentowal w ostatnich meczach kadry !!I jest wedlug mnie jest NAJLEPSZYM bramkazem w reprezentacji!Wiesz czemu nie gra w Liverpoolu poniewaz tam trenerem jest Hiszpan ,i tylko dlatego!!Franek nie gra w klubie ,wchodzi tylko z lawki,ale powinien jechac poniewaz dobrze sie rozumi z Zurawskim!!

Nie powinny grac nazwiska, tylko dyspozycja zawodnikow. Wujek Janas powiedzial ze pojada ci, co graja - to jest jego decyzja, moze ma zabrac jeszcze Iwana, Swierczewskiego, Kryszalowicza i Hajte??? Ci, ktorzy graja w klubach i prezentuja jakis tam poziom, i pokazuja sie swoja gra - normalne ze jada. Dudek nie gra w klubie - nie jedzie, Reina go dobrze zastepuje, Jurek przegrywa rywalizacje i zostaje w domku i slucha Beatelsow - nic dziwnego. Franek dobrze sie prezentowal w eliminacjach i gdyby prezentowal dalej ten poziom to by pojechal, ale ostatnio gra gorzej niz kazdy by sie spodziewal a gadka ze sie odblokuje albo sie nie odblokuje jest bez sensu !!! no moze dziwic troszke fakt ze nie pojechal Saganowski - ale wiadomo, Janas musial kogos wykluczyc, kazdemu cos nie pasuje, normalne ...

Skoro Dudka nie ma, to mam nadzieje, że Kuszczak bedzie nr 1. A poza tym to szkoda ze jest 9 w pomocy i 4 w napadzie...mozna by zmienic na 8-5 zakladajac ze Jelen moze byc pomocnikiem.

Szkoda ze nie ma Frankowskiego, bo akurat to wlasnie on potrafi zawsze strzelic z niczego i wierze ze ot tak sobie zdolalby sie odblokowac. Saganowski za to jest 1000 razy bardziej ogarniety od Sosina, a tym bardziej od RAsiaka.

Odpadniemy bo Rasiak ma kłopoty z kordynacj±, my¶leniem, u niego wszystko dzieje się w zwolnionym tempie, a Jelenia widziałem wyłacznie jako zmiennika na skrzydło...teraz widze jako napadziora, a raczej widze puste miejsce obok Żurawskiego.

Odpadniemy...po 2 meczu huh.gif ..bo franek nie strzeli gola, bo dudek nie obroni karnego, bo boruc bedzie denerwował cał± linię obrony ( kuszczak na budę!!!), a nawet jak się opamięta to zagra jak z U.S.A

Składam kondolencje tym którzy mimo wszystko wierz±, że wyjdziemy z grupy...czyli sobie niestety teżsmile.gif
p.s ONIX THE CHOOSEN proste jest to, że odpadniemy bo Rasiak gra, gdyz strzelił 2 gole, bo Janas my¶li jak ty (niestety:)). Nie ważne jak je strzelil, nie ważne co wyczynia na boisku, że jest dryblasowat± kukiełk±, że na 10 przyjęć ma 1 dobre, a na 10 podań chyba 0,5, że nie umie się wystawiać i kreować gry, że jak strzela gola, to i tak się wszyscy ¶miej± a on sam dziwi ' o rany jak to tak wyszło'. A najmniej ważne jest to, że Franek w 3 tygodnie dałby rade sie odbudować, że z Żurawskim ¶wietnie się uzupełnia, a Saganowski zast±piłby jednego i drugiego ( przynajmnije lepiej niz jeleń, czy Rasiak). Ważne jest to, że Rasiak strzelił 2 gole...

pzdr

a jaka masz pewnosc, ze Frankowski sie odbuduje ??? nie wazne czy Rasiak wie czy nie jak strzelil gola - wazne ze strzelil i niech dalej tak strzela, nawet jak nie wie jak mu to wychodzi - liczy sie efektywnosc nie efektownosc, a ze kazdy na niego najezdza czy strzela gole czy nie - tak juz zostanie, a od kreowania gry sa pomocnicy, jezeli oni sie dobrze wywiaza ze swoich celow, to i taki Rasiak bedzie strzelal i nie ma co plakac jak dzieci ze odpadniemy heheh bo to jest smieszne, mamy kadre, mamy zawodnikow - teraz trzeba poprostu powalczyc i tyle !!!!!!!!!!
Rivaldinho
To była decyzja Pawła Janasa,aczkolwiek nie dziwie się że nie bierze na m¦ zawodnika który zamiast trenować woli nakręcić reklame dla TPSA,sponsor jedn± drog±-musi wyst±pić w reklamie bo ma tak± umowę.Drugim argumentem jest to że Janas wiedział że Artur Boruc (elegancko bronił w towarzyskim meczu z Man.Utd)będzie pierwszym bramkarzem i nie chciał z Dudka robić drugiego golkipera,Jurek na m¦ zagrał swoje,wpu¶cił 4 bramki w meczu z Portugalia,2 dorzucili Koreańczycy i 1 Stany.Obecnie T.Kuszczak napewno jest w lepszej formie od Jerzego Dudka ,a o Fabiańskim nie wspomnie bo jedzie do Niemiec jako typowy podawacz ręczników.Szkoda Dudka ,szkoda Frankowskiego ale kto¶ tak czy owak musiał wypa¶ć ze składu.Pozdro.
czlapka
QUOTE(onix_the_chosen @ May 15 2006, 21:30:37) [snapback]67612[/snapback]

Nie powinny grac nazwiska, tylko dyspozycja zawodnikow. Wujek Janas powiedzial ze pojada ci, co graja - to jest jego decyzja, moze ma zabrac jeszcze Iwana, Swierczewskiego, Kryszalowicza i Hajte??? Ci, ktorzy graja w klubach i prezentuja jakis tam poziom, i pokazuja sie swoja gra - normalne ze jada. Dudek nie gra w klubie - nie jedzie, Reina go dobrze zastepuje, przegrywa rywalizacje i zostaje w domku i slucha Beatelsow - nic dziwnego. Franek dobrze sie prezentowal w eliminacjach i gdyby prezentowal dalej ten poziom to by pojechal, ale ostatnio gra gorzej niz kazdy by sie spodziewal a gadka ze sie odblokuje albo sie nie odblokuje jest bez sensu !!! no moze dziwic troszke fakt ze nie pojechal Saganowski - ale wiadomo, Janas musial kogos wykluczyc, kazdemu cos nie pasuje, normalne ...

Mila to szczegolnie dużo gra i dużo prezentuje mad.gif
Vadim06
ja jednak tak jak pisałem, ufam trenerowi Janasowi, reprezentacje nie prowadzi od wczoraj, wie co robi, losów sobie zapewne nie robił kto pojedzie a kto nie na MS .. obserował zawodników od do¶c dawna i sam najlepiej wie kto się nadaje a kto nie na M¦.. wierze ze sie uda:)
korzen
Troche powagi. Za co Franek mial jechac? Odpowiedzie sobie sami. Jezeli za zasługi to gratuluje. Szacunek ze załatwił nam mundial, ale graj± najlepsi. Taka kolej rzeczy
Vadim06
Nie powinny grac nazwiska, tylko dyspozycja zawodnikow. Wujek Janas powiedzial ze pojada ci, co graja - to jest jego decyzja, moze ma zabrac jeszcze Iwana, Swierczewskiego, Kryszalowicza i Hajte??? Ci, ktorzy graja w klubach i prezentuja jakis tam poziom, i pokazuja sie swoja gra - normalne ze jada. Dudek nie gra w klubie - nie jedzie, Reina go dobrze zastepuje, przegrywa rywalizacje i zostaje w domku i slucha Beatelsow - nic dziwnego. Franek dobrze sie prezentowal w eliminacjach i gdyby prezentowal dalej ten poziom to by pojechal, ale ostatnio gra gorzej niz kazdy by sie spodziewal a gadka ze sie odblokuje albo sie nie odblokuje jest bez sensu !!! no moze dziwic troszke fakt ze nie pojechal Saganowski - ale wiadomo, Janas musial kogos wykluczyc, kazdemu cos nie pasuje, normalne ...

taa tylko Dudkowi nikt nie daje możliwosci pokazania swoich możliwosci .. Zreszta, ten kto oglądał finał LM i chodźby nawet mecz z Litwą, ten wie ze dudek bronić potrafi .. Skoro janas sugeruje się paronastoma meczami Fabiańskiego no to niewiem ..

A Dudek wątpie ze przegrywa rywalizacje z Reiną dlatego, ze Reina słucha Bitelsów.. rolleyes.gif Jest Hiszpanem, tak jak trener Liverpoolo wiec sprawa jest jasna rolleyes.gif

BTW - to teraz znikną reklamy o Dudku w TV huh.gif

"Troche powagi. Za co Franek mial jechac? Odpowiedzie sobie sami. Jezeli za zasługi to gratuluje. Szacunek ze załatwił nam mundial, ale grają najlepsi. Taka kolej rzeczy"

No dokładnie, Janas dobrze postępuje, nie sugeruje się Nazwiskami i formą przed pół roku .. Widać, że chce być na bierząco stawia na swoją ekipę i nie boi się jakiegoś wielkiego najeżdzania na niego .. zobaczymy pożyjemy, jeżeli tak będziemy podchodzić do sprawy, i nie będziemy w stanie zaufać Janasowi to trudno będzie co kolwiek razem zdziałac
Riki101
Abstrakcyjna kadra Pawła Janasa heh
Justyn1987
QUOTE(korzen @ May 15 2006, 21:34:30) [snapback]67618[/snapback]

Troche powagi. Za co Franek mial jechac? Odpowiedzie sobie sami. Jezeli za zasługi to gratuluje. Szacunek ze załatwił nam mundial, ale graj± najlepsi. Taka kolej rzeczy

No to mi jeszcze powiedz ze Rasiak jest lepszy od Franka?Bo w to nie wierze!!
Vadim06
QUOTE(Justyn1987 @ May 15 2006, 21:38:16) [snapback]67621[/snapback]

najwidoczniej tak .. w ostatnich miesiacach franek prezentował się naprawde słabo, nie mówie, że Rasiak się zaprezentował ¶wietnie, ale chodĽby nawet wczorajszy mecz z WO udowodnił, ze ala ja (;p) pojechać na MS powinieńsmile.gif
onix_the_chosen

Frankowski nawet z takim zespolem jak Wyspy Owcze nie potrafil strzelic bramki, Rasiak strzelil dwie, a ze Franek dobrze sie prezentowal do Grudnia tamtego roku a teraz nie potrafi strzelic nawet jednego gola w lidze to chyba o czyms swiadczy. i nie ma sie co klocic - wujek Janas wybral kadre i koniec, Franek nie jedzie bo nie gra NIC ...
Patriota

Rasiak może i nie jest lepszy od Franka tak wogóle, ale jest zawodnikiem innym, może wykorzysta ten wzrost i będze zgrywał te piłki do Magica
Justyn1987
QUOTE(Vadim06 @ May 15 2006, 21:41:02) [snapback]67623[/snapback]

najwidoczniej tak .. w ostatnich miesiacach franek prezentował się naprawde słabo, nie mówie, że Rasiak się zaprezentował ¶wietnie, ale chodĽby nawet wczorajszy mecz z WO udowodnił, ze ala ja (;p) pojechać na MS powinieńsmile.gif

Wedlug mnie jeden mecz nie może decydować o tym iż kto¶ jedzie ,b±dz nie jedzie na Mundial!
Vadim06
QUOTE(Justyn1987 @ May 15 2006, 21:46:05) [snapback]67627[/snapback]

Wedlug mnie jeden mecz nie może decydować o tym iż kto¶ jedzie ,b±dz nie jedzie na Mundial!

heh nie napisałem, że ten wczorajszy mecz o tym zadecydował , poprostu wczorajszy mecz udowodnił, że Rasiak jednak powinien pojechać na M¦.. Janas mu jednak ufa (Rasiakowi) stawia na niego i ma nadzieje (również i My) ze Rasiak zdobędzie Króla strzelców na MS dry.gif

a przecież meczów było bardzo dużo, Janas miał duzo czasu na przemyslenie sprawy kogo zabrac.. a przecież oczywiscie wystepy klubowe, Janas tez bral pod uwage.. jak i w klubie jak i w reprie Franek sie dobrze nie spisuje smile.gif
Węglu¶

Odpadniemy...po 2 meczu huh.gif ..bo franek nie strzeli gola, bo dudek nie obroni karnego, bo boruc bedzie denerwował cał± linię obrony ( kuszczak na budę!!!), a nawet jak się opamięta to zagra jak z U.S.A
Ważne jest to, że Rasiak strzelił 2 gole...

pzdr

racja. to np. jak będzie leżał Rasiak na murawie kole¶ wlanie w ¶łupek gała się odbije od słupk ai Rasiaka to już jest gol?9głupie my¶lenie Janasa)
QUOTE(Patriota @ May 15 2006, 21:24:53) [snapback]67608[/snapback]

Brawo dla Janasa. NIE MA WYJAZDU ZA ZASŁUGI!!! smile.gif
Psioczycie,że nie zabrał Dudka, a ja się ciesze, za co miał jechać, za to, że pół roku siedział na trybunach??, fakt, że jest dobry, ale ma 30 ile¶ lat i po mistrzostwach kończy kariere i z niego by już porzytku nie było, a tak przynajmniej Fabiański się ogra i w przyszło¶ći może będzie nr 1.
Franek też dobrze, bo czemu go ma powołać, tyle minut bez strzelonej bramki i słaba gra w ostatnich meczach kadry.
Rz±sa to samo powolny i 0 kreatywno¶ci.
Mam zastrzeżenia do Mili i Rasiaka !!! :/

JANAS POWODZENIA biggrin.gif:D

no i co, że ma 30pare lat???!!! mad.gif w piłce nożnej wiek nie ma znaczenia. Franek może dogrywać do Żurawskeigo. s± naprawdę zgrani
QUOTE(Vadim06 @ May 15 2006, 21:36:00) [snapback]67619[/snapback]

taa tylko Dudkowi nikt nie daje możliwosci pokazania swoich możliwosci .. Zreszta, ten kto ogl±dał finał LM i chodĽby nawet mecz z Litw±, ten wie ze dudek bronić potrafi .. Skoro janas sugeruje się paronastoma meczami Fabiańskiego no to niewiem ..

A Dudek w±tpie ze przegrywa rywalizacje z Rein± dlatego, ze Reina słucha Bitelsów.. rolleyes.gif Jest Hiszpanem, tak jak trener Liverpoolo wiec sprawa jest jasna rolleyes.gif
BTW - to teraz znikn± reklamy o Dudku w TV huh.gif
"Troche powagi. Za co Franek mial jechac? Odpowiedzie sobie sami. Jezeli za zasługi to gratuluje. Szacunek ze załatwił nam mundial, ale graj± najlepsi. Taka kolej rzeczy"

No dokładnie, Janas dobrze postępuje, nie sugeruje się Nazwiskami i form± przed pół roku .. Widać, że chce być na bierz±co stawia na swoj± ekipę i nie boi się jakiego¶ wielkiego najeżdzania na niego .. zobaczymy pożyjemy, jeżeli tak będziemy podchodzić do sprawy, i nie będziemy w stanie zaufać Janasowi to trudno będzie co kolwiek razem zdziałac

sama prawda
Vadim06
Rasiak "gwiazda" pokazał co umie podczas meczu z Wyspami Owczymi... ehhh gra z takim rywalem to jak gra z ziomkami na dworzu

to dlaczego np Frankowski przez te 20 min, które gral wczoraj nie wpisał się na listę strzelców ? przecież jak się gra z ziomkami na dworzu to się gra po 10 min polowa i wyniki są przerażająco wysokie i każdy raczej na listę strzelców się wpisze rolleyes.gif

też takie rozumowanie jest troche nie na miejscu .. rywal to rywal, grać w piłkę też potrafi ..

Rasiak wszedł i pokazał, że też "trochę" na piłce sie zna:)

a to, że wiatr miał korzystny to juz nie nasza wina;p
Patriota
QUOTE(bartosz05 @ May 15 2006, 21:49:51) [snapback]67630[/snapback]

Zeby nie ten Franek, to nie wiadomo czy z grupy bysmy wyszli... przypomnij sobie mecz z austri±... albo, jak strzelił gola dla angli, popisał się refleksem i mozliwe, ze to on by jako jedyny pokazał co umie na mundilau, bo strzelic gola anglikom to nie lada wyzwanie...
Rasiak "gwiazda" pokazał co umie podczas meczu z Wyspami Owczymi... ehhh gra z takim rywalem to jak gra z ziomkami na dworzu

Żeby nie Kryszałowicz i Olisadebe 4 lata temu też by¶my nie awansowali i co z tego, pojechali na mundial i pokazali dużę G... !!!
Eliminacje eliminacjami a mistorzstwa mistrzostwami, ten kto dobrze grał w eliminacjach a terez jest cieńki nie jedzie i tyle.
Węglu¶
QUOTE(Vadim06 @ May 15 2006, 21:55:31) [snapback]67632[/snapback]

to dlaczego np Frankowski przez te 20 min, które gral wczoraj nie wpisał się na listę strzelców ? przecież jak się gra z ziomkami na dworzu to się gra po 10 min polowa i wyniki s± przerażaj±co wysokie rolleyes.gif

też takie rozumowanie jest troche nie na miejscu .. rywal to rywal, grać w piłkę też potrafi ..

to chyba grasz z ziomkami bez bramkarzy i bramki 15x20 blink.gif
matrix
Boże nie było mnie na chacie i dopiero co poznałem skład naszej kadry. Brak TOMKA FRANKOWSKIEGO - jaka¶ paranoja wogóle co ten janas wyprawia wspomnicie moje słówa, bo za co np jedzie BROŻEK? Na onecie przeczytałem że janas układał skład M¦ w nocy - musiał być bardzo ¶pi±cy!!! Z braku jurka i kłosa jednak się ciesze - JEDAK POLSKA BEZ FRANKA to co innego, załamka sad.gif
onix_the_chosen
QUOTE(bartosz05 @ May 15 2006, 21:49:51) [snapback]67630[/snapback]

Zeby nie ten Franek, to nie wiadomo czy z grupy bysmy wyszli... przypomnij sobie mecz z austri±... albo, jak strzelił gola dla angli, popisał się refleksem i mozliwe, ze to on by jako jedyny pokazał co umie na mundilau, bo strzelic gola anglikom to nie lada wyzwanie...

gdyby Franek strzelil 2 bramki a Rasiak nic nawet z takimi Wyspami Owczymi to by kazdy gadal ze Frankowi nalezy sie mundial a Rasiak jest patalachem i nie strzelil gola. Jak Rasiak strzelil 2 bramki w ostatnim meczu a Franek nie potrafil dobrze przyjac w niektorych prostych sytuacjach pilki to i tak dalej wszyscy jada Rasiaka i promuja Franka, bo zalatwil eliminacje.....to czemu nie gra tak dalej jak gral ??? nie ma chlopak formy i dlatego nie jedzie ..... tak trudno zrozumiec taka prosta rzecz ??? fakt - za Rasiaka mogl jechac naprzyklad Saganowski, ale zrozumcie, ze wybor musial pasc i wyszlo tak jak wyszlo - od tego jest selekcjoner i on decyduje .....
T-Mac
QUOTE(Węglu¶ @ May 15 2006, 21:04:53) [snapback]67591[/snapback]

kibicujesz POLSCE!!! anie błedom i trenerowi. LICZY SIĘ TYLKO BIAŁO-CZERWONA FLAGA ORAZ ORZEŁ NA LEWEJ PIERSI

ty jestes swiadom tego co piszesz najpierw jedziesz po rasiaku, przytakujesz Halladinowi z tym co napisal
a widzisz to co napisales ???
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.