QUOTE(matrix @ May 15 2006, 22:02:08) [snapback]67641[/snapback]
Cłowieku CO TY WYGADUJESZ? dziś żałoba narodowa bo franka nie ma a ten tu że janas dobrze zrobił! Reprezentacji franek jest tak potrzebny jak nam tlen!
a gdzie ja tam napisalem ze Janas dobrze zrobil ??? poprostu wiekszosc nie potrafi zrozumiec dlaczego Franek nie jedzie, co z tego ze do konca Grudnia gral dobrze, a teraz nie gra NIC. nie graja nazwiska tylko forma, taki Rasiak nawet potrafil dostac beznadziejne podanie do srodka i precyzyjnym strzalem w okno pokonac ich bramkarza i nie ma co pieprzyc ze mial zly wiatr albo drewniana noge. jak Franek taki dobry to cczemu z takimi patalachami gola nie strzelil ??? Moze i Sagan bylby lepszy od Rasiaka, ale powtarzam ze wybor padl i taka jest decyzja. Kazdy dobrze wiedzial ze pojada ci, ktorzy graja w klubach i prezentuja dany poziom, nie wiem tylko dlaczego pojechal np Mila, bo gra fatalnie !!! ale ze nie jedzie Franek i Dudek to normalne, tez bylem troszke zaskoczony ta decyzja, ale wiadomo dlaczego nie jada ........ kazdy glupi to rozumie

QUOTE(halladin @ May 15 2006, 22:11:09) [snapback]67647[/snapback]
wiesz,,,Nie mam pewności, że Franek wróci do formy, ale jakby wrócił, to biorąc pod uwagę jego 'response' na poziomie 18:), zgranie z drużyną, a w szczególności z Żurawskim, Kosowskim, Szymkowiakiem, umiejętność gry zespołowej, to byłby wzmocnieniem nie do przecenienia. Janas mógł powołać 5 do napadu, bo Franek jest warty takiego ryzyka (Rooney dostał powołanie a być moze nie bedzie w stanie zagrac). A Rasiak? On nigdy nie będzie strzelał- w serie a nie dał rady, w premiership rowniez:), to jest wyrobnik na 2 ligę i czas w koncu, aby wszyscy to ogarneli:)
Szkoda, ze nie ma franka i saganowskiego, ale moze brożek eksploduje jak ronaldinio:)
no wlasnie nie ma zadnej pewnosci ze franek by sie odbudowal, sam dobrze wie, ze gral ostatnio tragicznie, jakby prezentowal forme z eliminacji to wiadomo ze bylby w takim momencie bezcenny. a jezeli chodzi o rooneya to kazdy wie jakiego pokroju to zawodnik i nie ma co porownywac go do Franka ....... jezeli chodzi o ta 5 w napadzie, to moim zdaniem dobry pomysl ....... ja bym wywalil Gorawskiego albo Mile (predzej nawet tego drugiege) i zabral Franka albo chociaz Sagana, ale wybor padl, nie ma co plakac, trzeba grac, bedzie dobrze albo zle - bo inaczej byc nie moze

pozdro