Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Brak Niedzielana W Kadrze Lol
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2
Morte
Ja też mam nadzieje, że Mila nigdzie nie pojedzie. Widać było po jego grze, że na siłe chce się pokazać żeby Janosik go zabrał na mundial. Kosa mimo, że nie grywa w klubie grał bardzo ładnie. Co do Rasiaka to udowodnił, że ma szczęście i jako tako gra głową.
Nelson
QUOTE(_kamil_ @ May 14 2006, 21:57:08) [snapback]67457[/snapback]

jak mozna mowic ze przypadkiem strzelil okno? to w takim razie gole ronaldinho, adriano, ronaldo to tez fart. jak dla mnie to byl piekny, mierzony strzal

Człowieku, zastanów się co ty piszesz blink.gif ... Ronaldinho,Adriano,Ronaldo... Heh oni w swojej karieże mają tysiące okien, brazylianek czy Bóg wie jeszcze jakichś efektownych bramek... Rasiakowi bardzo żadko się to zdarza(jeśli w ogóle się zdarza).... a, i nie mów , że to było mierzone <loL>
halladin
Czlowieku...gdzie ty tam mierzony strzal widziales...Nie rozsmieszaj mnie..odbila sie pilka od murawy Rasiak ja uderzyl nawet nie patrzac na bramke i fuksem wpadlo..Udal sie debilowi ostatni mecz..i pojedzie..smutne to ale prawdziwe...
....hmmm mierzony strzal to zazwyczaj taki ze pilkarz patrzy sie na pilkę (żeby nie zeszła smile.gif ), a na bramkę przed uderzeniem. Rasiak gapił się tylko na piłkę (może po liniach miał orientację w terenie). Nie zmienia to faktu, że składał sie do strzału o wieeeeeele za długo i z klasowym przeciwnikiem w życiu nie wykonałby tego strzału. Główkę miał niezłą, ale w przeciwieństwie do Saganowskiego, czy nawet Sosina człapie bezwładnie po boisku, nie umie podać, przyjąć, pomyśleć, nawet skacze niemrawo.

A Mila...też ciapciak i w patchu we powinien miec body balance i technikę max 14...tak jak w życiu smile.gif

Garncarczyk też nie, Rząsa ostatecznie, 'szreder' też nie, bosacki no way!!
Ale za to Kosowski nie powinien zawieść, a Jeleń jako zapchajdziura na skrzydło i atak też może się przyda.

pzdr
siara_acm
co raz bliżej 20.00, niewiem czemu nie mogę się doczekać, moze jestem masochistą ? wkońcu to będzie zaaaajeebiste rozczarowanie... Po meczu z potęgą światowej piłki, jaką są Wyspy Owcze można już wywnoiskowac że zgodnie z rozumem Janosika, pojedzie
-Mila, który może i kiedyś był dobry ale teraz czasami przerasta Rasiaka (w negatywnym tego słowa zanczeniu), niby powołania ma ten kto gra regularnie, Janas chyba zapomniał dodać że w wypadku Seby chodzi o grę java strip poker, na trybunie Austrii Wiedeń, kompletnie się nie nadaje na MŚ ! żeby za niego pojechał Radomski .... unsure.gif
-Rasiak, ehh z WO to nawet Lato by takiego gola strzelił , po co mam sie rozpisyawać, lookać na mój podpis...
Węgluś
QUOTE(Nelson @ May 15 2006, 16:53:25) [snapback]67514[/snapback]

Człowieku, zastanów się co ty piszesz blink.gif ... Ronaldinho,Adriano,Ronaldo... Heh oni w swojej karieże mają tysiące okien, brazylianek czy Bóg wie jeszcze jakichś efektownych bramek... Rasiakowi bardzo żadko się to zdarza(jeśli w ogóle się zdarza).... a, i nie mów , że to było mierzone <loL>

może powiecie, że się wymądrzam ale:
był to mierzony strzał(mój trener mówił, że w gruncie rzeczy każdy strzał jest mierzony. Obliczasz sobie jak strzelić mocno i jak ustawić stope. czyli mierzony biggrin.gif )
ci Ronaldo, Adriano i Ronaldingo nie mają w swojej karierze tysiący bramek w okna.
NELSON popraw ortografie w swoim poście wink.gif
P.S. ten gol drzewa nie zmienia faktu, że nie wybaczalne jest to, że Rasiak ma jechać na mundial!!!!!!
Węgluś
nie no musiałem napisać nowego posta. nie wziął Franka tylko DRZEWO! nie wziął Dudka tylko Fabiańskiego!
ciekawe ile dostał za wystawienie takiego składu tongue.gif
_kamil_
QUOTE(lazy_bum @ May 14 2006, 23:08:38) [snapback]67467[/snapback]

Normalnie, mi kiedyś wpadło jak chciałem dośrodkować. <-:

ale to nie mialo byc dosrodkowanie

QUOTE(Nelson @ May 15 2006, 16:53:25) [snapback]67514[/snapback]

jasne, Pele w swojej calej karierze strzelil lekko ponad 1200 goli, a ci to juz chyba kosmici. nie dosc ze tysiace bramek to jeszcze okna. przeciez jak sie stoi przed bramka to nie trzeba patrzec na bramke jak sie celuje pod poprzeczke, bo i tak bramkarz bedzie mial nikle szanse na obrone
Węgluś
QUOTE(_kamil_ @ May 15 2006, 20:57:53) [snapback]67582[/snapback]

jasne, Pele w swojej calej karierze strzelil lekko ponad 1200 goli, a ci to juz chyba kosmici. nie dosc ze tysiace bramek to jeszcze okna. przeciez jak sie stoi przed bramka to nie trzeba patrzec na bramke jak sie celuje pod poprzeczke, bo i tak bramkarz bedzie mial nikle szanse na obrone

sama prawda
siara_acm
no i znamy naszą kadrę... ohmy.gif dla mnie błędem jest niepowołanie Dudka, a Fabiańskiego, Brożka a nie Saganowskiego, który bybły u mnie pewniakiem takim jak Żurawski; Franek tez nie jedzie, ale on jest po prostu bez formy, dobrze że Janas nie brał ich za zasługi w Eliminacjach, co do reszty, to lekkie zdziwienie można mieć przy powołaniu Gizy, a nie Burkharda, oraz Dudki a nie Kłosa, reszta tak jak można było się spodziewać...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.