Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniej By Lookkas
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2, 3
bluble
pmcsp UKRAINA 2 : 1 KOREA PŁD. Intruder
T-Mac
T-Mac IPB Image 5 - 0 IPB Image darek21f
whan
Senegal (whan) 2:0 Ekwador (Damian13)
bluble
pmcsp UKRAINA 3 : 2 HISZPANIA mati
Rivaldinho
damian13(ekwador) 1:1 Rivaldinho(Brazylia)
P.s-Lipa laugh.gif
michu
michu KAMERUN 1-0 PORTUGALIA switek
Bushmen
bushmen 4-1 switek
zaczelo sie od 0-1, w 2 polowie opanowalem sytuacje i wyszlo 4-1 ;p pozdrawiam
bushmen 5-1 michu
znow sie zaczelo od 0-1, turbo mobilizacja z mojej strony i wyszlo 5-1. Moj malutki rewanz za przegrana w lidze tongue.gif

bushmen 2 mecze, 9-1, 6pkt
Czarny
QUOTE(Bushmen @ May 11 2006, 18:11:47) [snapback]66923[/snapback]

bushmen 4-1 switek
zaczelo sie od 0-1, w 2 polowie opanowalem sytuacje i wyszlo 4-1 ;p pozdrawiam
bushmen 5-1 michu
znow sie zaczelo od 0-1, turbo mobilizacja z mojej strony i wyszlo 5-1. Moj malutki rewanz za przegrana w lidze tongue.gif

bushmen 2 mecze, 9-1, 6pkt

Szkoda bush że w lidze Ci tak dobrze nie idzie co? smile.gif
Ale nie przejmuj się mi też nie bardzo wink.gif
Koper
Koper (Włochy) 5-0 !KaczaLa (Paragwaj)
kaczala
Potwierdzam, to był mój 3 mecz w WE2002 smile.gif więc prosze o wyrozumiałosc.Dzięki koper za meczyk i powodzenia dalej smile.gif
lubeq90
uderzam 1:2 lubeq90
dania 1:2 irlandia

pozdrawiam
Rivaldinho
Rivaldinho(brazylia) 4:1 nowakinio ( anglia)
Damian
Damian13-Nowakinio 2-0
ArekŁDZ
ArekŁDZ - Koper 2:0

ArekŁDZ - !KaczaLa 3:1
Rivaldinho
Rivaldinho:
3 mecze
1 zwyciestwo
1 remis
1 porażka
4pkt
bramki:
strzelone-5
stracone-4
Pozdro. circle.gif
kaczala
QUOTE(ArekŁDZ @ May 12 2006, 14:38:37) [snapback]67024[/snapback]

ArekŁDZ - Koper 2:0

ArekŁDZ - !KaczaLa 3:1

Potwierdzam
michu
michu(Kamerun) 2:2 Songo (Niemcy)
grodzik
grodzik - bany 1:2
(francja)-(tunezja)

songo
songo 2 : 0 bushmen
Dj_Dario
Jakiś tłum przez miasto gna, to dziś JAPONIA mecz swój gra...........

Japonia 3-2 Polska

Zacięte widowisko

Widzów: 30 tyś.
arek25
intruder (korea pd.) 0:1 arek25 (holandia)

pierwszy mecz po przerwie co sie odbilo na wyniku smile.gif ale najwazniejsze sa 3 punkty biggrin.gif
mati
mati HISZPANIA 4:0 HOLANDIA arek25
Dj_Dario
grodzik FRANCJA 3-4 JAPONIA dj_dario

Meczyk w którym każdy mógł wygrać, w pewnym momencie było 3-1
dla Francji i Nakata miał łzy w oczach, ale szybko je otarł i poprowadził
zespół do zwycięstwa, chwała mu za to smile.gif

Widzów: 40 tyś.
grodzik
grodzik(francja) - Morte (polska) 6:2
3*cisse ____________________2*frankowski
henry
rothen
saha

po niepowodzeniach w poprzednich meczach przystąpiłem do tego meczu na luzie choc miałem nadzieje ze wygram i udalo sie hattrick'a zdobył (d.cisse) następne bramki dla francji zdobywali (rothen,henry,saha),2 bramki dla polski zdobył frankowski.
ArekŁDZ
ArekŁDZ (Argentyna) 2 - 2 (RPA) Snake
songo
switek 0:4 songo
snake
snake 3-0 koper
Dj_Dario
bany TUNEZJA 1-2 JAPONIA dj_dario

Totalny przyfart Japonii, od 35 min. grała w przewadze jednego zawodnika, choć przez całą drugą połowę przeważali przeciwnicy, często oddawali strzały na moją bramkę w sumie było ich 21, lecz ratowały mnie słupki i poprzeczki, 40 min. drugiej połowy i sam na sam z golkiperem Tunezji i strzał RADOŚCI na 2-1. Dzięki Bany smile.gif

Widzów: 25 tyś.
lubeq90
u mnie w grupie to chyba koniec.chlopaki sie nie kwapia zeby grac ze soba,ani ze mna. grupa:Irlandia,Szwecja,Dania,Meksyk
snake
U mnie nie moge złapać tego ostatniego kolesia co mam z nim mecze :/
Morte
Polska 4:0 Tunezja

Dwie czerwone kartki dla Tunezji przesądziły sprawe, szkoda dwóch nie wykorzystanych karnych.
snake
snake, 2006-05-14 14:36 :
Mamy mecz do turnieju! Odezwij się jak będziesz!
snake, 2006-05-14 17:44 :
Witam. Mamy mecz do turnieju! Odezwij się jak będziesz!
snake, 2006-05-14 19:16 :
Jesteś?
snake, 2006-05-14 21:43 :
jesteś teraz?
snake, 2006-05-15 11:27 :
Witam. Mamy mecz do turnieju! Odezwij się jak będziesz! ... snake
kaczala
Niestety mam problemy z grą niemoge wejść na żaden serwer więc w związku z tym walkower dla Snake.Przepraszam za kłopoty Snake i trzymaj sie
bluble
pmcsp UKRAINA 2 : 0 HOLANDIA Arek25
T-Mac
grupa 1
T-Mac - Pete 0:0
szyma
A wiec zdecydowalem sie nie odchodzic z tura smile.gif mam nadziej ze moi przeciwnicy wkoncu wyraza checi do grania (kieruje te slowa do wymiatacza i Lubeq)
Czarny
To jest najwieksza popelina tych Turniejów... zaczyna się dobrze a potem klapa...
szyma2 tu nie masz czasu na grę a tu---> http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3986 zakładasz swój Turniej? blink.gif dziwna sprawa... Ja już wiem, że nie ma sensu się zapisywać na żaden taki Turniej bo i tak nic z tego... (przeważnie) pozdro smile.gif
Justyn1987
QUOTE(Czarny @ May 18 2006, 03:29:22) [snapback]68002[/snapback]

To jest najwieksza popelina tych Turniejów... zaczyna się dobrze a potem klapa...
szyma2 tu nie masz czasu na grę a tu---> http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3986 zakładasz swój Turniej? blink.gif dziwna sprawa... Ja już wiem, że nie ma sensu się zapisywać na żaden taki Turniej bo i tak nic z tego... (przeważnie) pozdro smile.gif

Zgadzam się z tobą czarny,dzieje się to dlatego iż ktoś kto nie ma już szans na wyjście z grupy-poprostu odchodzi lub dlatego iż autorowi turnieju nudzi się prowadzenie turnieju(początkowy zapał mija)!!

Pozdro!!
szyma
Wycofalem sie z turnieju naprawde dlatego ze nie mam czasu mam teraz sporo nauki gdyz musze popoprawiac oceny a do 20 trza zagrac wszystkie mecze myslelem ze sie wyrobire ale pisalem kilka razy do graczy to jeden sie uczyl drugi juz szedl spac i nie moglem sie z nimkim ugadac a moj tur rozpoczne najwczesniej w poniedzialek(jak nie pozniej) wiec tyle do Czarnego (ktory musi sie czegos czepic tongue.gif ale i tak jest wpozadku) A teraz o wypowiedzi Justyna mam nadzieje ze nie jest ona kierowana do mnie gdyz nie gralem jeszcze zadnego meczu a graczy w grupie nie mam z czolowki i mialbym spore szanse na wyjscie.
Justyn1987
Nie jest kierowana do ciebie.Lecz tyczy sie ogólnie tego turnieju oraz organizatora tongue.gif

YO!!
songo
Niewiem czy mozna być aż tak zajętym człowiekiem żeby od 11 do 20 niedać rady 3 meczy zagrać
szyma
QUOTE(songo @ May 18 2006, 15:56:45) [snapback]68050[/snapback]

Niewiem czy mozna być aż tak zajętym człowiekiem żeby od 11 do 20 niedać rady 3 meczy zagrać

Dobrze zagram ten turniej ale nie wiem czy dam rade bo ja dziennie mam troche czasu ale wtedy nie ma moich przeciwnikow lub sa zajeci jesli tylko oni beda mogli zagrac to dogram go do konca pzdr
lubeq90
stary piszesz do mnie o 23 ze chcesz zagrac.nie wiem czym sie zajmujesz ale ja czasami chodze do szkoly
!!!pozatym,ja jakos probowalem sie z toba skontaktowac i nic.juz pewien czas temu.
szyma
szyma2(Meksyk) 1:0 (Irlandia)Lubeq90
Crawler
Chciałem powiedzieć, że zapału nie straciłem tylko nie było mnie przez tydzień w domu !

Cała reszta na rozgrywanie meczy na czas do wtorku. Później ja skontaktuję się z nimi.
michal_fci
T-mac - Słowenia 1:2 michal_fci - chiny
Pete
Pete (USA) 4 - 0 (Chiny) Michal_fci
wymiataczm
Sorki chłopaki,.ujowo wyszlo, ale nie mam najnowszego patcha a limit w neo mi sie skonczyl i bede musial zrezygnowac z gry w turnieju, sorki wszystkim za zwloke z meczami.
snake
Ściągaj flashgetem, zostaw kompa na kilka godzin i się ściągnie...
szyma
uderzam(Dania) 0:2 (Meksyk)szyma2
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.