Crawler
May 21 2006, 15:34
Wymiataczm to co mam wszystkie twoje mecz zrobić walkowerami? Bo nie wiem w końcu czy będziesz grał.
wymiataczm
May 21 2006, 18:56
@Snake net mi tak zamula i watpie zebym mogl swobodnie grac w WE
@Lookkas fan daj walkowerami
Jeszcze raz wszystkich przepraszam
grodzik
May 24 2006, 14:08
no co jest z tym turniejem termin minoł na rozegranie meczy, moze przystapimy do fazy pucharowej.
Crawler
May 24 2006, 14:16
Nie wszyscy zagrali do końca. Nie zgłosili mi nic. Turniej uważam za zakończony. Nie z mojej winy. Temat do zamknięcia.
grodzik
May 24 2006, 15:02
a nie moga byc walkowery dla tych co nie rozegrali, szkoda bo wyszedlem z grupy
justyn
May 24 2006, 16:31
Oczywiście kolejny turniej umarł w butach.
Stary napisz lepiej, że nie chce ci się już uzupełniać. Bo wkońcu przecież tylko 2 albo 3 mecze zostały nierozegrane. Tym co nie grali dasz po 0 punktów i sparwa załatwiona. Ale wybór nalezy do ciebie.
grodzik
May 24 2006, 22:46
QUOTE(songo @ May 25 2006, 04:44:09) [snapback]69051[/snapback]
Stary napisz lepiej, że nie chce ci się już uzupełniać. Bo wkońcu przecież tylko 2 albo 3 mecze zostały nierozegrane. Tym co nie grali dasz po 0 punktów i sparwa załatwiona. Ale wybór nalezy do ciebie.
no wlasnie nie wiem w czym problem z powodu 2 czy 3 meczy zamknac caly turniej duzo czasu poswiecilismy zeby zagrac do tego turnieju wiec szkoda jakby mial zostac zamkniety , ale do ciebie nalezy decyzja.pozdro
ps.mysle ze przemyslisz to jeszcze raz i podejmiesz odpowiednia decyzje.
justyn
May 24 2006, 23:15
Poprostu stało się tak, jak kilka postów wyżej pisałem WCZESNY ZAPAŁ sie skończył-a szkoda!!
Na drugi raz przed organizacją turnieju należ się zastanowić czy będzie mi się chciało wykonywać obowiązki organizatora (podejmować decyzje,robić aktualke itd)
YO!
lubeq90
May 25 2006, 13:42
czyli mam rozumiec ze teurniej jest definitwnie zakoncony.bo widze ze ostatnio organizator cos sie nie kwapi do odpisania...
Lookas miałeś sie odzywac we wtorek do ludzi, którzy nie rozegrali wszystkich spotkan. W mojej grupie A nie było możliwości rozegrania meczu z darek21f gdyż ten od kilkunastu dni sie wogóle nie pojawia i nie daje znaku życia
Ten sam problem w mojej grupie ma michal_fci_ , więc myśle ze powienies sie skontaktowac z ludzmi ktorzy nie rozegrali wszytskich meczów i rozstrzygnac to jakoś
grodzik
Jun 5 2006, 14:12
dobra organizator sobie olał ten turniej wiec temat do zamkniecia!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.