Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ranking
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Stron: 1, 2, 3
sheva7
Sorki ze zakładam nowy temat ale chcialbym sie dowiedziec jak zapisac sie do tych grów rankingowych? moglby mi ktos powiedziec !? Z góry dzięki :-) Pozdrawiam
StraY
wyslij maila do Arosa albo siana, adresy sa gdzies na stronie wink.gif
vego21
Wejdź na strone główną issonline i tam jest news z rankingiem. Powinieneś się doczytać, żeby zapisać się do rankingu musisz zgłosić się do Arosa albo do siana. To oni zakładają konta do ranku.
kostek
a tak apropos ten ranking to świetna sprawa...tylko coś słyszałem ze gramy do 23 kwietnia? a co potem? Ci którzy sie nie dostaną do ligi będą mogli nadal grac do ranku?
StraY
tak powinno byc wink.gif
budzo
czekam juz na konto dzien caly i doczekac sie nie moge :/
budzo
Dalej czekam, i to juz sie staje irytujace...
halladin
gracz kajorek proszony jest o potwiedzenie wyniku <hall (łks)2-0(francja)kajorek>, żebym mógł wpisać wynik<hall (łks)4-0(francja)kajorek>:), na którego potwierdzenie również liczęsmile.gif.

dobranoc koledzy
Songo Q
Wysłałem już 3 maile Arosowi ze swoimi danymi i prośbą o utworzenie konta w rankingu,a ten przez 5 dni nie zrobił tego. Nie ma to jak być lekceważonym.... mad.gif
kusik
a Ty myslisz ze my wszyscy non stop siedzimy przy komputerach i klikamy w klawiaturki i myszki. Aros napewno ma kupe roboty, mozesz wejsc na irc'a #polevo w sieci polNet tam moze siana dorwiesz wink.gif Co do rankingu, cHWDC. Koniuszy, jesli myslisz ze unikajac gry z najlepszymi z rankingu bedziesz gral w lidze to sie grubo mylisz.

[15:41:54] bushmen89
czesc
[15:41:59] bushmen89
grasz do rankingu ?
[15:42:17] Marcin (Koniuszy) (8688087)
czesc nie bo sciagam muze

Troche powagi i gry fair, bo zachowujesz sie jak moja nauczycielka od polskiego. Chce mnie usadzic, wiec wlepila mi jedynke gratis chociaz caly tydzien mnie w szkole nie bylo. Fair play - glowna zasada. smile.gif
korzen

CODE
Ja 15:52:31

moze zagramy do ranki ?

koniuszy 15:53:48

teraz idę do księdza poweidziec mu kogo mam za sswiadka do bierzmowania .. a wogole nie wiem z kim rozmawian nie przedstawiles sie wiec nie zagram z toba bo nie wiem z kim ma do czynienia  narazie

koniuszy 15:54:53

wiec z kim mam przyjemnosc ?

Ja 15:55:01

korzen

........cisza

Marna wymowka...u mnie były inne zasady przy bierzmowaniu...choć moze to i prawda
Koniuszy
jak mówie ze sciągam muze to sciągam muze ... nie będe grał na lagu jak chcesz to mozemy zagrać po godzinie 18 ale watpie czy bede mial chec z tobą zagrac ... chwdc ...
korzen gramy po 18 :]
Bushmen
hmm pare innych logow ;P
15:23:29 bushmen89 ([email protected])
czesc
grasz do rankingu ;p ?
15:24:29 Marcin (Koniuszy) (GG# 8688087)
z kim innym zagraj:]

albo

12:35:23 bushmen89 ([email protected])
czesc, grasz do rankingu ?
bushmen z tej strony ;]
12:35:34 Marcin (Koniuszy) (GG# 8688087)
nie gram;)
12:35:38 bushmen89 ([email protected])
why tongue.gif ?
12:36:06 Marcin (Koniuszy) (GG# 8688087)
bo juz jestem umuwiony ny szpil;]

hmm probowalem chyba ze 5-6 razy i za kazdym razem lipa ;P
snake
Za nierozegranie minimum 10 meczów w tygodniu będzie -50 więc ten problem będzie z głowy.
Będą też bonusy:
25 meczów w tygodniu +25
i odpowiednio za 50 i 100.
kusik
snake nie problem z glowy bo szanowny eks-redaktor (hahah) Koniuszy gra z chlopakami z dolu drabinki wygrywa x-0 i nabija sobie punkty. Nie pisz chwdc bo zapewne nie wiesz co to znaczy... ;]
Czarny
Moim skromnym zdaniem każdy gra z kim chce i kiedy chce, chociaż też miałem już parę razy sytuacji że mi odmówiono bo nie chciano stracić wysokiej pozycji wink.gif Myślę że rank jest tak zrobiony że Koniuszy grając ze słabszymi zawodnikami z dołu tabeli i wygrywając z nimi po xx:0 nie nabije za dużo punktów... Bo więcej nabiłby wygrywając 1 mecz np 2:0 z graczem na 1 miejscu niż w 10 meczach z dołem tabeli. W tym miejscu zaczyna się pojawiać problem z tymi bonusami smile.gif bo w sumie dzięki nim można wygrać Rank grając tak jak Koniuszy- czyli dużo wygranych meczy ze słabiakami + jeszcze za to bonusy... Myślę że bonusy są zbędne... Rank miałbyć przyjemnością a tak przerodzi się w bezmyślne nabijanie meczów...
kostek
dokładnie...tak jak mowi czarny. zacznie sie bezmyślne nabijanie meczów i do ligi nei wejdą najlepsi ale Ci którzy maja najwiecej czasu na gre. mozna by zrobic ewentualnie cos takiego ze za 10 meczow z wyzej notowanym w tabeli rywalem jakies pkt...albo nic nie robic...tylko wyrzycić kilka oszustów i krętaczy których nie bede wymianieał po nickach...ale wiele osob wie o kogo mi chodzi. pzdr
snake
W sumie macie trochę racji. Choć z drugiej strony trudno żeby koleś który jest na 1 miejscu sie nie godził kimś lepszym zagrać bo to frajerstwo by było. Jak dla mnie te bonusy in plus jest to czynnik motywujący do grania jak najwięcej meczów. Ale jeśli chodzi o ten czas co ranking ma decydować o wejściu do ligi to powinno to być zdjęte, choć w sumie nikt nie da jakiegoś nieznanego kolesia do 3 ligi zamiast np. bushmena który będzie niżej. Na pewno musi być za nie rozegranie minimum 10 meczów -50 pkt. Bo wtedy lider może mieć dużą przewagę i w ogóle nie grać, a tak to będzie musiał.
Rivaldinho
Liczba rozegranych meczy świadczy tylko o tym że jesteś graczem "ogólnie dostępnym" czyli praktycznie nie opuścisz żadnego meczu w lidze.A co do bonusów to extra sprawa ,jestem Za....było na początku tak powiedziane i niech zostanie a po drugie to tycho co dostaną bonus +50 będzie pięciu a +100 będzie trzech na ogólne 60 graczy to bardzo mały %.pozdro
kusik
Rivaldinho, niedlugo koniec roku szkolnego. Nie bedzie czasu na granie szczegolnie u tych starszych. Gimnazjalisci moga sie obijac caly bozy dzien wink.gif

Ps. Koniuszy ja zrobie wszystko zebys Ty w tej lidze nie grał i pisze to na forum! pzdr
Azorek
Jak nie macie z kim czasem zagrac to ja jestem chetny tongue.gif Najlepiej Ci z góry tabeli smile.gif
halladin
prosze gracza calvina o potwierdzenie 2 wynikow halladin<valencja> 2-0 i 3-1<chelsea> calvin

jeszcze jakis kutas zrobi mi taki dresiarski numer to gwarantuję interwencję smile.gif

edit:
juz po sprawie...
T-Mac
trzeba zrobic mala czarna liste smile.gif

calvin
rodzyn - tez nie chcial mi potwierdzic meczow, wiec uwaga na tego typa
Songo Q
Czekam 6 dzień na utworzenie konta w rankingu..... Chyba już się nie doczekam, tymbardziej, że wyszedł ten pomysł z banem użytkowników neostrady, której jestem posiadaczem sad.gif.
Deni
to są gorzej niż jaja ja czekam też 6 dzien na utworzenie konta w rankingu i też sie chyba nie doczekam ten Aros i Siano wala w hu.............................................................................
snake
QUOTE(Deni @ Apr 5 2006, 18:34:45) [snapback]60607[/snapback]

to są gorzej niż jaja ja czekam też 6 dzien na utworzenie konta w rankingu i też sie chyba nie doczekam ten Aros i Siano wala w hu.............................................................................

Deni użyj mózgu i przeczytaj może regulamin rankingu ok?
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3581
Justyn1987
Mam jedno pytanko dlaczego w uczestnikach rankingu io ,pod dwoma nickami jest jeden koles!!Chodzi mi dokladnie o Kajorek i Cesc .Przeciez to jeden koles!!prosze o sprawdzenie tego!
MksPogon
QUOTE(T-Mac @ Apr 5 2006, 15:31:03) [snapback]60596[/snapback]

trzeba zrobic mala czarna liste smile.gif

calvin
rodzyn - tez nie chcial mi potwierdzic meczow, wiec uwaga na tego typa

dodałbym aimara mad.gif za walenie w ch.... , siano dostał już na prv wiadomość

oby IO sie nie zgówniła tak jak to ma miejsce z liga włoską (co drugi wali w bambuko)

Pozdrawiam
sheva7
Aimar potwierdz wynik sheva7:Aimar 4:2 !!!! Bo walisz w hu.. Widzisz nie tylko ja to zauwazylem !
Czarny
QUOTE(Justyn1987 @ Apr 6 2006, 13:45:10) [snapback]60767[/snapback]

Mam jedno pytanko dlaczego w uczestnikach rankingu io ,pod dwoma nickami jest jeden koles!!Chodzi mi dokladnie o Kajorek i Cesc .Przeciez to jeden koles!!prosze o sprawdzenie tego!

http://issonline.pl/ruczestnik.php?ktory=100
http://issonline.pl/ruczestnik.php?ktory=135
wystarczy spojrzeć na profil wink.gif

Wyczuwam że robi się niezła popelina powoli...
Dam pare rad:
-nie graj z kolesiami z servera bo sie podszywają, only gg (dziś Iras do mnie napisał żebym potwierdzał a ja nic nie grałem...).
-graj tylko ze znanymi osobami ktore masz na swoim gg.

Leo wink.gif
Justyn1987
Dajcie spokoj z tymi podszywaczami !!Kurwa normalnie nie moga grac !!Zabanowac go mad.gif

Pozdro dla wszystkich normalnych!
snake
Pisałem do siana w sprawie tego kolesia. Ale nie ma go. Jak będę miał dostęp do rankingu to postaram się usuwać takich delikwentów na bieżąco.

Nawet grał mecze ze sobą.

CODE

cesc    
2:0
kajorek     2006-04-05 23:19:45    
Korona    
26:-26
Barcelona    
cesc    
5:0
kajorek     2006-04-05 23:09:52    
Brazylia    
12:-12
Barcelona
lazy_bum
To ja na początku zacytuję samego siebie:
QUOTE(lazy_bum @ Apr 7 2006, 13:11:16) [snapback]60954[/snapback]

Postępujące dysmózgowie wśród młodych ludzi da się zaobserwować od dawna.

Może by tak dać się wypowiedzieć takiemu baranowi co zakłada kilka kont, do tego jest tak "oryginalny", że wpisuje taki sam numer GG. (-;
Jakoś ja nie mogę zrozumieć w jakim celu to robić? Myślą, że losowe IP Neo im daje całkowitą anonimowość i są bezkarni? Mogą pokazać koleżance "Patrz jak jestem wysoko w rankingu"?!...
Nawet jeżeli ktoś robiąc wszystkich w wała sobie "awansuje" w końcu do ligi to co wtedy? Grać nie umie, bo przecież robił ciągle wałki. Chyba, że chce zdominować ligę swoimi klonami -- życzę powodzenia!

Chyba za dużo ludzi zapomnia, że to ma być ZABAWA.
Oczywiście ciągłe przegrywanie nie jest przyjemne (chyba, że ktoś ma takie skłonności ;-), ale czy ciągłe wygrywanie z "dołem" tabeli po 5:0 daje taką wielką przyjemność?!...
ArekŁDZ
cesc to podobno brat kajorka ,przynajmniej tak mi sie tłumaczył
Raffels
Prosze pana Soosha o potwierdzenie 3 meczów:
Raffels<Porto> 5-0 Soosh<Arsenal>
3-3
4-0
I następnym razem proszę nie wychodzić z gry i nie nazywać mnie ciotą bo sam nią jesteś.
ArekŁDZ
Czemu wyzerowało mi wszystkie wyniki ? huh.gif
lazy_bum
20:49:23 <8234383> Cze ,,tu cesc!!!Gościu nie rozumiem cie!!!!!!ładny z ciebie debil!!!!!i co to na mnie napisales na forum??grałeś ze mna??nie!!przegralem z olim bo mialem jakis dziwny dzien i casem nic nie siada,,jak taki jestes mocny zagrajmy sobie meczyka kiedys??oki!!
20:49:25::: Pseudonim: Daruśka
20:49:25::: Numerek: 8234383 (niedostępna)
20:49:25::: Imię i nazwisko: daria
20:49:25::: Miejscowość: Piotrowice
20:49:25::: Rok urodzenia: 1992
20:49:45 <8234383> nastepny raz jak nic nie wiesz o mnie to nie pisz takich glupot
20:49:51 <8234383> nie rozumiem cie

Jak na kobietę to ma niewyparzony język, reszta n/c.
Azorek
Nie grajciee z gosciem o nicku mostef czy jakos tak. Koles jak przygrywa to wychodzi z gry. mad.gif
Rivaldinho
Moje propo to zamknięcie zapisów bo pojawiają się ludzie zupełnie "niepotrzebni".
vialli
QUOTE(Rivaldinho @ Apr 8 2006, 22:59:19) [snapback]61261[/snapback]

Moje propo to zamknięcie zapisów bo pojawiają się ludzie zupełnie "niepotrzebni".

Moim zdaniem zapisy powinne byc, tylko ludzie powinni wiedziec ze to tylko gra:)

Wogole nierozumiem takich typkow ktorzy nie potwerdzaja wynikow - po co graja? Ja aktualnie mam 104 miejsce:P ale zawsze mam nadzieje na wyzsze i chyba najwieksza radosc sprawia udany rewanz:)
Pozdro dla Wszystkich
szyma
QUOTE(vialli @ Apr 9 2006, 10:17:55) [snapback]61281[/snapback]

Moim zdaniem zapisy powinne byc, tylko ludzie powinni wiedziec ze to tylko gra:)

Wogole nierozumiem takich typkow ktorzy nie potwerdzaja wynikow - po co graja? Ja aktualnie mam 104 miejsce:P ale zawsze mam nadzieje na wyzsze i chyba najwieksza radosc sprawia udany rewanz:)
Pozdro dla Wszystkich

Dokladnie wczoraj gralem z jakims kolesiem przegrywal i wyszedl :/ po co wogole gra jak nie umie przegrywac to jest dla mnie bez sensu ja jestem w rank na 46 miejscu i tez mnie to nie zadowala bo chcialbym dostac sie do ligi a vialli calkowicie cie popieram z takim podejscie mozesz zaczac dobrze grac ale musisz byc bardziej ograny i to wszystko a co do tych co wychodza to sadze ze za kilka dni znudzi im sie ta gra i przestana w nia grac :/
Rivaldinho
QUOTE(szyma2 @ Apr 9 2006, 11:13:07) [snapback]61295[/snapback]

Dokladnie wczoraj gralem z jakims kolesiem przegrywal i wyszedl :/ po co wogole gra jak nie umie przegrywac to jest dla mnie bez sensu ja jestem w rank na 46 miejscu i tez mnie to nie zadowala bo chcialbym dostac sie do ligi a vialli calkowicie cie popieram z takim podejscie mozesz zaczac dobrze grac ale musisz byc bardziej ograny i to wszystko a co do tych co wychodza to sadze ze za kilka dni znudzi im sie ta gra i przestana w nia grac :/

Ta edycja rankingu ma wyłonić graczy do 3 ligi ,nie chodzi tu o to żeby pograło sobie dwóch noobów w winning eleven online o pare punktów.
pudek357
uwarzajcie na typa o nicku "misiek315". Typek zatrzymał grę w czasie meczu (przy stanie 2-0 dla mnie) a ja tak czekałem jak glupek 5 min po czym przerwało grę i na serwie powiedzał, że poszedł się odlać blink.gif i jak wrucił to nic nie mógł wcisnąć huh.gif mówie sobie dobra dogramy mecz bedzie wszytko git smile.gif niestety koleś nie chciał dograć meczu ponieważ: "mecz został przerwany z przyczyn technicznych" blink.gif i poszedł sobie grać z innym kolesiem.
Rafalinsky
dzis pomoglem sie zarejestrowac niejakiemu Kyza,kto gral w weleague pewnie go kojarzy. doszedlem do blyskotliwego wniosku smile.gif ze powinna byc w rejestracji tez kratka z loginem messengera dla ludzi spoza polski.

jego nick to Asaba takze nie wyzywajcie od oszustow jak po angielsku zacznie smile.gif

acha i trza by pod spodem angielska wersje przyciskow zrobic to moze wiecej zawodnikow ze swiata by sie przylaczylo.
Rivaldinho
Kyza to uczciwy zawodnik,ale moim skromnym zdaniem nie ma tu miejsca dla graczy spoza Polski, to jest IO-POLSKA ,Kyza niech ze gra w weleague blink.gif
Czarny
QUOTE(Rafalinsky @ Apr 9 2006, 12:44:12) [snapback]61315[/snapback]

dzis pomoglem sie zarejestrowac niejakiemu Kyza,kto gral w weleague pewnie go kojarzy. doszedlem do blyskotliwego wniosku smile.gif ze powinna byc w rejestracji tez kratka z loginem messengera dla ludzi spoza polski.

jego nick to Asaba takze nie wyzywajcie od oszustow jak po angielsku zacznie smile.gif

acha i trza by pod spodem angielska wersje przyciskow zrobic to moze wiecej zawodnikow ze swiata by sie przylaczylo.

Zajebisty krok Rafa wink.gif Grałem chwile w weleague, ale zdążyłem toroche pograć z Kyzą, on nigdy nie wali w ch*** Gra fair-play i często po meczu dość długo z nim gadałem smile.gif Naprawde spoko koleś prezentujący duże umiejętności smile.gif Będzie bardzo miło się z nim grało. Obawiam się tylko żeby takie Flikko nie przyszli bo normalnie kurwica z nimi strzela... Przegrywa to odrazu wali 1-2 co 2 podania dry.gif
Leo
snake
QUOTE(Rivaldinho @ Apr 9 2006, 14:41:00) [snapback]61334[/snapback]

Kyza to uczciwy zawodnik,ale moim skromnym zdaniem nie ma tu miejsca dla graczy spoza Polski, to jest IO-POLSKA ,Kyza niech ze gra w weleague blink.gif

Dokładnie, nie widze tu miejsca dla graczy z poza Polski, zrobi się taki sam burdel jak w weleague. Dla polaków a przynajmniej większości ranking to jest coś więcej niż tylko jakaś liga, a dla kolesia z zagranicy jest to coś gdzie może sobie odwalić jakiś wałek i nic mu z teog nie będzie [jak dla nas weleague].
Z drugiej strony Kyza na pewno nie robił by żadnych przekrętów ale nie wiem czy powinny być wyjątki...
Czarny
QUOTE(snake @ Apr 9 2006, 15:17:43) [snapback]61341[/snapback]

...
Z drugiej strony Kyza na pewno nie robił by żadnych przekrętów ale nie wiem czy powinny być wyjątki...

Powinny snake wink.gif to jest naprawde spoko kolo i jestem pewny że żadnych przekrętów nie będzie.
Przeczuwam, że to będzie pierwszy zagraniczny kopacz WE2002 w lidze IO smile.gif
Swoimi umiejętnościami napewno aspiruje do tego żeby się dostać z ranku do ligi cool.gif
snake
QUOTE(Czarny @ Apr 9 2006, 15:56:20) [snapback]61347[/snapback]

Powinny snake wink.gif to jest naprawde spoko kolo i jestem pewny że żadnych przekrętów nie będzie.
Przeczuwam, że to będzie pierwszy zagraniczny kopacz WE2002 w lidze IO smile.gif
Swoimi umiejętnościami napewno aspiruje do tego żeby się dostać z ranku do ligi cool.gif

Hmm sam nie wiem, w sumie by bylo fajnie jakby sobie pogral, ale nie wiem jakby to wyszło w praniu a tak poza tym to nie zalezy ode mnie.
Rafalinsky
zachowanie polskiej sceny io moze sie wydawac conajmniej dziwne, do weleague nikt nie blokowal nikomu drogi,dlugo dlugo polscy zawodnicy tam grali nie majac innej alternatywy a teraz polska zrobila cos swojego i.... nosy do gory,nie mozecie grac na naszym patchu,nie mozecie grac w naszej lidze ale popatrzcie jak sobie dobrze radzimy macie tu linka i zazdrosccie ze u nas gra 100 osob a u was 20 sad.gif smutne to troche i troche dziecinne. proponuje zmienic podejscie i zastanowic sie czy jest sens sie zamykac na swiat.

snake bajzlu sie nie uniknie,juz sie zaczyna pomimo ze graja tylko polacy,teraz zbanujecie neostrade a co potem? rank mial byc liga otwarta i jest (poki co),moim zdaniem mogloby zostac tak jak jest,pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.