QUOTE(whankus @ Apr 19 2006, 20:10:40) [snapback]63219[/snapback]
A co do ilości meczy: ja do jakiegoś 130 meczu byłem na 50 miejscu i ch... grałem bo uczyłem sie tej gry dopiero.Miałem wtedy jakieś 1600 pkt czyli w zasadzie po 130 meczach zaczalem gre od nowa. Wygralem z paroma, którzy byli wyżej ode mnie i piołem się w góre rankingu i wylądowałem w tym gównie, czyli 1 miejscu. Nie pierdolcie więc że ilość meczów sie liczy, że gracie tylko z dobrymi bo tak nie jest.Jak ktoś jest dobry to czołówka sama go "znajdzie". Oczywiście są osoby, których miejsce nie odzwierciedla ich możliwości(np ja, powinienem byc kolo 5-10 msc ale cóż), ale są to głównie starzy wyjadacze grający w ligach, którzy nie grają wielu meczy bo nie zależy im aż tak bardzo na ranku.
LeMie po twoich meczach widać że grasz z ludźmi na swoim poziomie więc skoro z nimi przegrywasz to nie dziw sie ze masz miejsce 48.
whan wyciągnąłeś mi pewne stwierdzenia z ust
Pozwole sobie zabrać głos

Moim zdaniem ilość meczów nie ma znaczenia (chyba że porównujesz 120 do 7) Pamiętajcie że ta osoba co gra dużo zawsze może stracić pkt... Tyle że są te zjebane bonusy za mecze...
Myślę, że rank w pełni odzwierciedla to kto powinien wejść do ligi i komu zależy na tym. Powtarzam, są to wolne rozgrywki i można grać kiedy chcesz, ile chcesz i z kim chcesz. Te słowa whana, że jak jesteś wysoko to czołówka sama Cie znajdzie są idealne, ja np. na to patrze, biore gg kolesia i z nim gram. Nigdy jeszcze nie zagrałem biorąc z kaillery jakichś srajtuchów

czy innych. Przeważnie wszystkim poniżej 30 miejsca odmawiam bo szkoda mi czasu, a jeżeli znajduje się tam dobry zawodnik, to pierdole nie gram bo moge stracić -50 za jeden wtop, poczekam aż się wespnie i zagramy na równych warunkach. Moje zalecenie to, to żebyście też troche używali mózgu i nie grali z kim popadnie bo tak napewno wysoko nie będziecie

drugie zalecenie to żebyście nie grali ze słabiakami z okolic setki bo pkt i tak są marne napewno, lepiej zagrać z czołowym, wygrać nawet fartem i dostać +36

Ranking nie jest jak liga że wszystko jest z góry nakazane (w tym tyg gram z tym, tym i tamtym) tylko masz prawo doboru więc z niego korzystaj z największą korzyścią dla siebie. Oczywiście neguje wielokrotne odmowy gry, bo za to też bym karał chłostą. Tyle ode mnie LEO