Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ranking
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Stron: 1, 2, 3
Rivaldinho
Rafalinsky,doskonała argumentacja,ale trzeba napewno czasu żeby to wszytsko do qpy zebrać ,jeżeli zagraniczni goście mieli grać w io ranking i lige.
Rafalinsky
nie lige to nie smile.gif liga dla polakow rank dla wszystkich.
snake
QUOTE(Rafalinsky @ Apr 9 2006, 16:34:51) [snapback]61352[/snapback]

zachowanie polskiej sceny io moze sie wydawac conajmniej dziwne, do weleague nikt nie blokowal nikomu drogi,dlugo dlugo polscy zawodnicy tam grali nie majac innej alternatywy a teraz polska zrobila cos swojego i.... nosy do gory,nie mozecie grac na naszym patchu,nie mozecie grac w naszej lidze ale popatrzcie jak sobie dobrze radzimy macie tu linka i zazdrosccie ze u nas gra 100 osob a u was 20 sad.gif smutne to troche i troche dziecinne. proponuje zmienic podejscie i zastanowic sie czy jest sens sie zamykac na swiat.

snake bajzlu sie nie uniknie,juz sie zaczyna pomimo ze graja tylko polacy,teraz zbanujecie neostrade a co potem? rank mial byc liga otwarta i jest (poki co),moim zdaniem mogloby zostac tak jak jest,pozdro

QUOTE(Rivaldinho @ Apr 9 2006, 16:39:28) [snapback]61356[/snapback]

Rafalinsky,doskonała argumentacja,ale trzeba napewno czasu żeby to wszytsko do qpy zebrać ,jeżeli zagraniczni goście mieli grać w io ranking i lige.

To przetłumaczcie wszystko na angielski smile.gif Nie ma przeciwskazać żeby ranking był dla ludzi z poza Polski, ale nie widze tego różowo. Ranking jak na razie nie jest ukonczony w 100% a Wy już chcecie/rejestrujecie, ludzi z zagranicy, dajcie trochę czasu na to wszystko albo zróbcie inny ranking i róbcie co chcecie. BTW w weleague większość wałków robili Polacy smile.gif
Rafalinsky
pytal sie to mu powiedzialem co i jak,nie wiedzialem ze nie mozna wink.gif z tlumaczeniem to tylko przyciski bo regulamin maja na weleague smile.gif wiec pryszcz. a co do ligi to mysle ze 1 ranking starczy smile.gif na polske.
snake
QUOTE(Rafalinsky @ Apr 9 2006, 16:52:29) [snapback]61361[/snapback]

pytal sie to mu powiedzialem co i jak,nie wiedzialem ze nie mozna wink.gif z tlumaczeniem to tylko przyciski bo regulamin maja na weleague smile.gif wiec pryszcz. a co do ligi to mysle ze 1 ranking starczy smile.gif na polske.

A patch? Przetłumaczyłem go całego na Polski.
Rafalinsky
to bylby problem,intuicyjna obsluga smile.gif a tak na powaznie to nie chcialbym tu wyjsc na jakiegos propagatora zagranicznych graczy tylko zdziwilo mnie troche podejscie ze "nie dla zagranicy" i koniec!
szyma
QUOTE(pudek357 @ Apr 9 2006, 11:59:11) [snapback]61308[/snapback]

uwarzajcie na typa o nicku "misiek315". Typek zatrzymał grę w czasie meczu (przy stanie 2-0 dla mnie) a ja tak czekałem jak glupek 5 min po czym przerwało grę i na serwie powiedzał, że poszedł się odlać blink.gif i jak wrucił to nic nie mógł wcisnąć huh.gif mówie sobie dobra dogramy mecz bedzie wszytko git smile.gif niestety koleś nie chciał dograć meczu ponieważ: "mecz został przerwany z przyczyn technicznych" blink.gif i poszedł sobie grać z innym kolesiem.

Dokladnie uwazajcie na niego gralem z nim wczoraj przegrtwal 2:0 i wyszedl dzis sie pytam czemu wyszedl a on mowi ze ze mna nie gral sie wypiera a chwile przed tym jak z nim gadalem koles mowil ze gral z nim i tez wyszedl :/
budzo
MAm pytanie do snake'a. Odnosnie przyznawania punktow w rankingu.

Gralismy mecz ty grales LKSem (grupa 5) ja Bialorusia (grupa 6). Wynik remisowy 3:3. Ty masz 18 miejsce w rankingu ja 38. Biorąc to pod uwagę powinienem dostać za ten mecz parę punktów a tu jest -15:15 na Twoją korzyść?

Dlaczego?!?!
budzo
Kolejna niezrozumiala sytuacja - gram z gosciem o nicku makgregor. Bialorus-Łotwa 0:1 dla niego. On jest wyzej w rank o kilkanascie miejsc. A tu -30:30 dla niego :/ Cos jest nie tak z Bialorusia liczeniem czy mi sie wydaje ? Prosze o jakas odpowiedz, kogos kto tym rządzi.
snake
QUOTE(budzo @ Apr 10 2006, 17:36:20) [snapback]61518[/snapback]

MAm pytanie do snake'a. Odnosnie przyznawania punktow w rankingu.

Gralismy mecz ty grales LKSem (grupa 5) ja Bialorusia (grupa 6). Wynik remisowy 3:3. Ty masz 18 miejsce w rankingu ja 38. Biorąc to pod uwagę powinienem dostać za ten mecz parę punktów a tu jest -15:15 na Twoją korzyść?

Dlaczego?!?!

A wpisales ten mecz bo nie widze? Teraz to bym dostał nieźle na minus bo jestem jeszcze wyżej huh.gif Wpisałeś i usunąłeś.
A co do punktowania to mnie sie nie pytaj bo ja nie robiłem skryptu który przyznaje punkty.
PS. Edytuj posty i ŁKS się pisze ziomek wink.gif
siano
wina byla moja, zepsulem skrypt liczacy punkty ;d
program juz jest naprawiony, a wyniki usuniete.

przepraszam za wszelkie niedogodnosci, mozecie mnie zlinczowac wink.gif
Raffels
Przez to został usuniety mój mecz z grodzikiem. Pana grodzika proszę o wpisanie wyniku Ja Milwall ty Arsenal tylko nie pamietam ile było - chyba 4-0, więc proszę o potwierdzenie.
budzo
Dzięki za szybkie wyjaśnienie sprawy smile.gif
grodzik
Raffels mecz został potwierdzony przeze mnie wygrales 2:0 jak tylko napisales od razu potwierdzilem wiec wszystko jest chyba ok.Ja zawsze potwierdzam wyniki jeszcze nikt nie mial ze mna problemow, dzis tez gralem z jakims kolesiem chyba bebus mial nick 3 razy wychodzil z meczu jak wygrywalem z potem sie wspieral ze to ja wyszlem do tej pory nie chce potwierdzic meczu wiec juz se odpuscilem wiec uwazajcie na niego tak samo jak na misiek315 tak samo jak przegrywal to wyszedl z gry i nie potwierdzal wyniku.uwazam ze wszystkich takich delikwentów trzeba usuwac z rankingu bo psuja atmosfere i tylko denerwuja innych.pozdro dla siana ktory mi pomaga w problemach dotyczacych rankingu a takze dla wszystkich uczciwych;P
Justyn1987
Witam wszystkich !!Nie moge narazie grac poniewaz moj komputer odmowil mi posluszenstwa (prawdopodonie spalona karta graficzna) wiec co najmiej tydzien nie bede gral w WE ,informuje wszystkich abyscie nie pisali mi na gg czy gram!Dzisiaj sie wyjasni co mojemu sprzetowi dolega!

P.S Niewiem czy przezyje tak dluga rozlake z WE!

Pozdrawiam
snake
QUOTE(Justyn1987 @ Apr 11 2006, 08:55:27) [snapback]61647[/snapback]

Witam wszystkich !!Nie moge narazie grac poniewaz moj komputer odmowil mi posluszenstwa (prawdopodonie spalona karta graficzna) wiec co najmiej tydzien nie bede gral w WE ,informuje wszystkich abyscie nie pisali mi na gg czy gram!Dzisiaj sie wyjasni co mojemu sprzetowi dolega!

P.S Niewiem czy przezyje tak dluga rozlake z WE!

Pozdrawiam

No to awans do ligi IO się oddala wink.gif

QUOTE(Justyn1987 @ Apr 11 2006, 19:55:01) [snapback]61763[/snapback]

Juz moge grac HUURRRAAA !!Na cale szczescie mialem cos zjebane w biosie ...dobrze ze nie karta graficzna!Ziom z serwisu mi wszystko ustawil!

WOW! Jaka szybka reakcja biggrin.gif
Justyn1987
Juz moge grac HUURRRAAA !!Na cale szczescie mialem cos zjebane w biosie ...dobrze ze nie karta graficzna!Ziom z serwisu mi wszystko ustawil!
Rivaldinho
lol justyn szybko zreperowales jak sie dowiedziales tongue.gif
Justyn1987
QUOTE(Rivaldinho @ Apr 11 2006, 20:00:57) [snapback]61765[/snapback]

lol justyn szybko zreperowales jak sie dowiedziales tongue.gif

Jakie z was ziomy! tongue.gif Napisalem tak jak bylo!A zreszta po huj mam wam sie tlumaczyc! tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Pozdro!
makgregor
Witam.
Jakis haik mi wbil zebym zatwierdzil moja porazke i nie wiem jak mam to usunac????
(takiego meczu wogoloe nie gralem - wpisal ze gralem AJAKSEM - nigdy bym sie nie splamil gra ta druzyna wink.gif

haik 2:1 makgregor 2006-04-11 01:06:30
Man Utd 20:-20 Ajax

Jak to usunac????
Haik jesli nie jestes oszustem i ktos sie podemnie podszywa to potwierdzaj gre PRZED MECZEM na gg!!!
snake
QUOTE(makgregor @ Apr 11 2006, 21:41:37) [snapback]61794[/snapback]

Witam.
Jakis haik mi wbil zebym zatwierdzil moja porazke i nie wiem jak mam to usunac????
(takiego meczu wogoloe nie gralem - wpisal ze gralem AJAKSEM - nigdy bym sie nie splamil gra ta druzyna wink.gif
haik 2:1 makgregor 2006-04-11 01:06:30
Man Utd 20:-20 Ajax

Jak to usunac????
Haik jesli nie jestes oszustem i ktos sie podemnie podszywa to potwierdzaj gre PRZED MECZEM na gg!!!

Usunąć wynik może ten co wpisał.
makgregor
QUOTE(snake @ Apr 12 2006, 09:08:59) [snapback]61834[/snapback]

Usunąć wynik może ten co wpisał.

No wlasnie ale nie moge do niego napisac na gg bo da sie to zrobic tylko z profilu a ze ranking mi sie nie wyswietla bo kaze zatwierdzic to jestem zablokowany.

Moze ktos mi napisac numer gg do tego kolesia?

(jak klikam na niego przy zatwierdzeniu to pisze : Niestety nie ma takiego gracza .)

/****EDIT****/

Juz musialem zatwierdzic zeby jakos ruszyc sprawe sad.gif Jesli sie jakos da usunac ten wynik to prosimbym osobe kompetentna wink.gif o dokonanie tegoz.

Rozmowa z Haikiem:

GreG 11:26:07

haik czemu wpisales wynik meczu ktorego nie rozegralismy?

GreG 11:26:13

tu makgregor

haik 11:26:24

siema

haik 11:26:39

ktos byl tak wpisany i rozegralem z tym kims 2 mecze ..

GreG 11:26:57

potwierdzales na gg?

haik 11:27:01

nie

GreG 11:27:11

jest tylko 1 mecz wpisany

GreG 11:27:17

a nie 2

haik 11:27:24

bo kolejnego nie moglem wpisac

GreG 11:27:32

aha

haik 11:27:39

bo najpierw trzeba potwierdzic tamten

GreG 11:27:43

napisalem zeby to usuneli

GreG 11:27:53

ale potwierdzaj na drugi raz

haik 11:27:55

a to nie byles Ty ?

GreG 11:27:59

bo

GreG 11:28:04

no jasne ze nie

GreG 11:28:12

bo klopoty potem sa

haik 11:28:12

no oki

POTWIERDZAJCIE NA GG CZY GRACIE Z WLASCIWA OSOBA!!!!
szyma
Chodzi mi o goscia SooSh wszedlem na kompa patrze a tu mi na gg napisal dzieki za mecz a ja z nim nie gralem zadnego meczu wszedlem na ranking patrze a tam rzeczywsicie wynik do potwierdzenia 1:0 dla niego ten mecz nie mogl sie odbyc gdyz wynik wpisany byl o godz 12:24 a ja o 13:30 konczylem dzis lekcje w szkole wiec podejzewam ze musial byc to jakis oszust ludzie potwierdzajcie na gg czy gracie z walsciwa osoba bo puzniej sa takie nie przyjemnosci wiec chcialbym prosic soosha o usuniecie tego wyniku gdyz nie moge rozgrywac meczy w rank pzdr
whan
Ech.....odechciewa sie grać sad.gif

Myślałem ze mnie to nie spotka a jednak...są na tym świecie frajerzy, którzy sprawiają że sie odechciewa grać nawet w WE mad.gif

Nie chce mi sie o tym gadać wiec prosze tylko gracza o nicku Wiselka o usuniecie meczu, który że rzekomo zagrał ze mną i wygral 5:0. Meczu nie graliśmy więc pewnie jakiś skur.... sie za mnie podszyl. Rozmawiałem z Wiselka na gg ale niestety meczu nie usunie i z drugiej strony go rozumiem no bo nie mam niestety dowodu na to ze to nie bylem ja sad.gif Ech...............
Dlatego jedyny i rozsądny sposób na umówienie sie na mecz to gg badz irc.

Edit:
Problem rozwiązany naszczęście.
snake
QUOTE(Rivaldinho @ Apr 12 2006, 16:27:19) [snapback]61904[/snapback]

Pytanie:W przypadku gry wygrywam 3:1 i zawodnik ucieka z meczu nie pozostawiając za sobą ani jednego śladu( mowa o machel`u) mam prawo zgłosić wynik koncowy 6:1 ?

QUOTE(makgregor @ Apr 12 2006, 22:15:12) [snapback]61976[/snapback]

Przed chwila gralem z Soosh -em. Po kilku minutach gry i mojej duzej przewadze koles robi pause i tak chyba z 5 meczu nie wiem ile w sumie to minut trwalo ale co mam robic w takiej sytuacji?

Postanowilem ze nie wyjde chocby nie wiem co robil i wygram mecz chocbym mial czekac godzine - nie lubie uszustow to sie uparlem i dogralem ale wQrwilem sie troszke zwlaszcza ze on nie chce teraz zatwierdzic wyniku. sad.gif

makgregor 3:0 SooSh 2006-04-12 22:14:49
Polska 28:-28 Barcelona

Co robic z takimi ludzmi? WE ma sluzyc z zalozenia rozrywce a nie wQrwianiu sie ale ci nowi (niektorzy) nie sa z pierwszej lapanki sad.gif i chyba trzeba cos z tym zrobic.

Ps. Co do powyzszego dziwie sie Wiselce ze nie chce usunac bo dlaczego ktos masz byc ofiara Jego bledu(nie sprawdzenia przez gg)??

Jak macie jakiś problem to Twórzcie nowy temat! Jak już go napiszecie to wtedy dajecie link na GG przeciwnikowi i czekacie na jego odzew.
Przeniosłem te posty i tak ma to wyglądać!
Rafalinsky
jedyne wyjscie to umawiac sie na gg,ale dobrze by bylo zrobic cos na zasadzie "enable" smile.gif wtedy nikt nikogo nie zablokuje.
Czarny
enable czyli obecnie dostępni gracze to by była bajka smile.gif
napewno wyeliminowałaby podszywaczy mad.gif
Rivaldinho
Ale problem podszywaczy znika z czasem,enable będzie tu zupełnie niepotrzebne-alternatywą jest potwierdzanie wyniku.Niech IO będzie oryginalne w swoich pomysłach i nie zżyna enablowania od makaroniarzy.pozdro
snake
enable z tego co wiem to ma być, ale jak wiecie nie jest to łatwe, siano wszystko pisze sam i od nowa, więc dajcie mu trochę czasu.
Pozdro 1908.
mati
Kiedy kończy się ta edycja rankingu? 23 kwietnia tak jak jest w newse podane, czy 30 kwietnia tak jak jest w regulaminie ? smile.gif
Pozdro smile.gif
Rivaldinho
Kiedy będą przydzielone bonusy pkt. za drugi tydzień ?
whan
QUOTE(Rivaldinho @ Apr 16 2006, 23:58:52) [snapback]62747[/snapback]
Kiedy będą przydzielone bonusy pkt. za drugi tydzień ?

Pewnie jutro tak jak to miało miejsce przed tyg. smile.gif
snake
Ostrzegam że osoby z wyższych miejsc w tabeli rankingu, które nie chcą grać z ludźmi z czołówki dla zachowania wysokiej pozycji w lidze nie będą mile widziane, np taki whan mówi że teraz ze mną nie zagra, może wieczorem, a za dwie minuty gra z kimś innym blink.gif Ale whan mi powiedział że nie wie czy by chciał grać w lidze IO więc niech robi co chce. Justyn za to znowu nie chce grać jak się do niego pisze. A zwodnicy z którymi gra są na bardzo niskich miejscach.

PS. bardzo ładnie grają mati, michu, machel, bushmen, Giuly. Przyjamniej jeśli chodzi o samą czołówkę rankingu.
whan
QUOTE(snake @ Apr 17 2006, 15:58:25) [snapback]62829[/snapback]
Ostrzegam że osoby z wyższych miejsc w tabeli rankingu, które nie chcą grać z ludźmi z czołówki dla zachowania wysokiej pozycji w lidze nie będą mile widziane, np taki whan mówi że teraz ze mną nie zagra, może wieczorem, a za dwie minuty gra z kimś innym blink.gif Ale whan mi powiedział że nie wie czy by chciał grać w lidze IO więc niech robi co chce. Justyn za to znowu nie chce grać jak się do niego pisze. A zwodnicy z którymi gra są na bardzo niskich miejscach.

PS. bardzo ładnie grają mati, michu, machel, bushmen, Giuly. Przyjamniej jeśli chodzi o samą czołówkę rankingu.

I wszystko, dlatego ze raz nie chciałem zagrać ze snakiem....Od razu zostałem przez niego z.........y ( a nawet nie raczył spojrzeć na moje mecze i ocenić, z kim gram w rankingu....tak ciągle gram z samymi slabeuszami......, gram z każdym praktycznie i grałem z cała czołówką. Oto potwierdzenie:
http://issonline.pl/ruczestnik.php?ktory=79
Wystarczy przeanalizować, no ale dla snake'a to są słabeusze........teraz ja jestem jego wrogiem (jakoś nie miał do mnie pretensji o nic dopóki mu dzisiaj nie odmówiłem gry, jeden jedyny raz) mimo że żadnych z nim spięć nie miałem do tej pory.(ogólnie spoko koleś do czasu aż zaczęło mu przeszkadzać że jestem liderem, z drugiej strony to nie moja wina że czasem dobrze zagram i awansuje w rank.... blink.gif ).

Ludzie nie jestem na każde zawołanie jak mówie że zagram wieczorem to zagram wieczorem (a ze snakiem nie chciałem zagrać bo uważałem że na daną chwilę nie miałem z nim szans, a jakoś przegrywanie nie jest moim ulubionym zajęciem).
Widze że najlepiej by było jak bym cały czas siedział przy kompie i grał w we bo skoro jestem liderem to grać musze, taki powinien być zapis w regulaminie (Lider zobowiązany jest grać z każdym, kto tylko tego zapragnie o każdej porze dnia i nocy!!). A jeśli takiemu machelowi mówie ze jem sniadanie i ide sie kąpać a on do mnie pisze ze jestem cienias i sie boje grać i tak przez następne 3 godziny to dziękuje....... i odpisuje mu: tak jestem cienias nie zagram z tobą teraz tylko poozniej, a on dalej tego nie moze zrozumiec to ja odpadam blink.gif .
Ale wszystko jasne nie warto być liderem tego rankingu, bo jak sie podpanie guru to sie zaraz bedzie obrzucanym takimi postami ja ten wyżej. Taka niestety prawda. sad.gif
Jeszcze jedna kwestia: 1 raz zdarzyło mi sie nie potw od razu meczu zaraz po jego zakonczeniu (mecz z machelem) gdyż zanim wpisał to grałem już mecz z Arosem, a wniosek snake'a jest taki (kiedy machel chciał grać następny mecz): "machel daj spokoj whan znowu przegra i wyniku nie potwierdzi...
Jeden błąd, jedno nie potwierdzenie i od razu wniosek jest jeden......, mimo że snake mnie zna i wie ze nie było ze mną żadnych kłopotów do tej pory......a wyniki zawsze potwierdzałem.

PS
Snake przepraszam Cie że nie zagrałem z tobą i że jestem liderem rankingu....Wybacz mi.....
A i przeczytaj jeszcze raz co napisałem:
15:38:01 <snake> Aha i nie mysl sobie ze jak jestes wysoko i nie grasz. To wejdziesz do ligi.
15:39:22 <whan> nie mysle tak bo nie wiem czy bym w tej lidze gral, gram w ranku dla przyjemnosci a nie dla ligi.
Gdzie tu jest napisane że nie bedę na pewno grał w lidze, jeśli pomimo twojego sprzeciwu uda mi sie do niej wejść. Snake 'nie wiem' robi róznice!

Musiałem napisać tego posta, no bo jak tu nie odpowiedzieć na to co jest wyżej skoro gram sobie spokojnie jak zwykły rankingowiec nikt nie ma do mnie żadnych pretensji a tu takiego posta widze, który wg mnie ma mówić innym graczom że whan to cienias, gra ze słabymi i dlatego jest na 1 miejscu....
Ech............

Teraz pewnie dostane bana za podważanie i komentowanie słów naszego guru albo zostane oczerniony w następnym poście......ale cóż takie życie.....

Snake sorry ale sie wk.......zdenerwowałem..... mad.gif

Teraz przez to że nie gram gram i przez te post snake'a mam samych wrogów, proszę co mi michu napisał przed momentem:
18:34:48 <michu> grasz?
18:35:10 <whan> nie dziekuje nie mam teraz czasu
18:35:24 <michu> w huja lecisz

Dzieki Snake za to, jeszcze raz dzięki.......następnym razem pomyśl jak kogoś źle ocenisz.
Odechciało mi sie już gry w we......
sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

snake
"Trochę" dziwna dla mnie jest sytuacja że pytam się Ciebie czy chciałbyś zagrać, na początku odpowiedziałeś że grasz z kimś, zapytałem czy zagrasz później...

14:29 snake14· Cześć. zagrasz do rankingu?
14:30 whan00· gram
14:30 snake14· OK.
14:30 snake14· A pozniej?
15:22 snake14· grasz jeszcze?
15:22 whan00· nie
15:22 snake14· Zagramy?
15:23 whan00· kurde kazdy chce ze mna grac sad.gif
15:23 snake14· No chodz zagramy, rewanz za tamte meczeyki smile.gif
15:24 whan00· taaa rewanz...chyba replay
15:24 snake14· No co Ty.
15:24 snake14· To czemu tak wysoko jestes?
15:24 snake14· :>
15:25 whan00· bo fartem wygralem pare meczow z czarnym i paroma innymi i dostalem bonusa 50 pkt
15:25 whan00· tongue.gif
15:25 snake14· Kurde, to nie chcesz grać?
15:29 snake14· whan?
15:29 whan00· kurde ten ranking mi zryl psychike ;p, teraz sie kazdego boje,a jak bylem nizej to sie fajnie gralo, glupia gra, nie wiem po co mi to bylo sad.gif
15:30 whan00· biggrin.gifD
15:30 snake14· :|
15:30 whan00· ale zagram z toba wieczorem
15:31 snake14· To dzięki.
15:31 snake14· Graj z samymi z dołu wink.gif
15:32 whan00· nie gram z samymi z dolu bo sie nie oplaca

A po chwili:

(15:42) · @snake · machel grasz do rankingu?
(15:43) · machel · z whanem gram ;P
(15:43) · @snake · Aha to spoko, ze mną nie chciał, LOL.

Nie grasz z samymi z dołu? Ok ja to wiem, tylko czemu nie chciałeś zagrać ze mną, bo nie byłeś na siłach? Czyli widocznie nie zasługujesz na tak wysoką pozycj w rankingu. Za 10 minut dosłownie zagrałeś z machelem i dopiero wtedy mnie to wkurzyło, moim zdaniem jest to nie fair.
Ok ranking jest wolny, możesz grać z kim chcesz, jednak teraz ta faza rankingu jest dal wyłonienia graczy do ligi IO. Nieprawdą jest że napisałem że nie chcesz napewno grać do ligi, co napisałeś wyżej. Sam napisałeś że jesteś liderem wygrywając parę meczów fartem. Jeśli ktoś ma wejść do ligi IO, musi grać z każdym, a nie z tymi co chce, taka prawda, miną eliminacje do ligi grajcie sobie jak chcecie.
Zresztą grajcie sobie jak chcecie i z kim chcecie, tylko żeby ktoś nie miał pretensji że będąc wysoko w rankigu nie trafi do ligi. Do ligi nie dostaniesz się będąc cwany, trzeba byc po prostu dobrym graczem.
Nie chce żeby do ligi nie trafił ktoś dobry, tylko dlatego ze ktoś jest bardziej cwany od niego. Gra z każdym itp.
Co do potwierdzania wyników to masz obowiązek potwierdzać mecz, a nie grasz sobie od razu z kimś innym.
Ten tekst o banie na prawde mnie rozbawił.
Tyle.
vego21
I widzicie tu jest pies pogrzebany. Każdy(prawie), kto jest wysoko nie chce grać z dobrymi, bo boi się że spadnie:). Ja swego czasu też byłem w czołówce grając na przemian ze słabeuszami i dobrymi graczami. Wadomo że na kimś trzeba sobie punkty nabić, aby móc je stracić z lepszymi. Wasz spór nie ma sensu ponieważ ja też nieraz nie mam ochoty zagrać z lepszym i stracić punkty (czując to przed meczem) i sporo osób tak ma. Regulamin rankingu nic nie mówi o musie gry z każdym kto Cię o to poprosi, według tego regulaminu możesz grać z kim chcesz i kiedy chcesz, więc moim zdaniem ten nasz kochany ranking nie jest odpowiednią opcją naboru graczy do ligi. Moim zdaniem Turniej był by do tego jak najbardziej odpowiedni.
Mam jednak nadzieję, że ludzie odpowiedzialni za nabór do ligi wybiorą graczy, którzy zasługują na grę w tak prestiżowych rozgrywkach
Pozdro for all
whan
Cóż trudno snake.Napisałem dlaczego nie chciałem grać, chyba to jasne.

15:25 whan00ˇ bo fartem wygralem pare meczow z czarnym i paroma innymi i dostalem bonusa 50 pkt
15:25 whan00ˇ tongue.gif
Jak widzisz był to żart którego nie zroumiałeś najwidoczniej, teraz mów wszytkim że fartem wygrywam i dostaje bonusy, choć i bez nich miałbym więcej pkt niż ty biggrin.gif Chyba nie sądzisz ze przez 20 meczów byłem nie pokonany bo miałem farta.... biggrin.gif
15:29 whan00ˇ kurde ten ranking mi zryl psychike ;p, teraz sie kazdego boje,a jak bylem nizej to sie fajnie gralo, glupia gra, nie wiem po co mi to bylo sad.gif
15:30 whan00ˇ biggrin.gif D
Kolejny żart o czym świadczy ta buźka uśmiechająca sie do ciebie, miało to związek z wypowiedzią machela, który mi wmawiał że się boje grać.....

I jeszcze jedno, zaproponowałem gre wieczorem, powiedziałeś że nie masz czasu, ale skoro własnie grałeś z kimś innym to mamy inne pojęcie wieczora..... biggrin.gif
Snake dziwny jesteś czlowieku blink.gif wczoraj już ci coś odwalało jak przegrałeś z giulym i miałeś do niego wielkie...że gra nie fair, ale nie bede o tym pisał.
Ale rozumiem już teraz wszytko:
Ty tu jesteś najważniejszy i jak mówisz ze mam grać z tobą to mam grać!
PS
A tak na serio to skończmy to pierdolenie....nie zagrałem z tobą bo mi odjebało a ty troche to wyolbrzymiłeś, że nie chciałem grać (nie słusznie jestem w tym twoim poście o wielkich i słabych tego rankingu!!), jak by cie cały czas ludzie męczyli żebyś grał i pisali że jesteś ciota i że w chuja lecisz to też byś miał wszytkiego dość. Ja poprostu nie miałem ochoty dziś grać i od początku to mówiłem, ale nikt nie chciał mnie słuchać, bo każdy myśli że na mnie zrobi łatwe pkt do rank....mam dość tego ranka i obiecuje ci, że postaram sie stracić to liderostwo na rzecz kogoś innego jeszcze dziś.
Ja moge grać z każdym ale tylko wtedy jak mam czas i tego chce a nie jak ktoś mi karze grać pod przymusem, zwłaszcza jak nie mam na to ochoty!!!!!!!!!!!!!!
I jeszcze jedno snake:
Pomyśl następnym razem jak kogoś ocenisz po jednej głupiej sytuacji...(potarzam JEDNEJ) nawet mnie nie znasz a takie rzeczy wypisujesz....kiedyś sie to może obrucić przeciwko tobie, zapamiętaj to! Przysporzyłeś mi tylko wrogów : dzięki za to jeszcze raz!
aaa i jak widze rozmowa z tobą na pw nie ma sensu, gdyż jaka to prywatna rozmowa...
...
Wszystkiego najlepszego dla następnego lidera..........
vego21
Whan z tym fotelem lidera masz racje !!!. Gdy ja byłem na pierwszym miejscu to nagle każdemu zachciało się ze mną grać huh.gif . I weź teraz tu wytłumacz chołocie, że nie masz ochoty dry.gif . A oni i tak powiedzą, że się boisz zagrać, że lamer jesteś itd. Tego nie unikniemy niestety mad.gif I nie musisz nikomu nic udowadniać, grasz dla siebie i wal to co myślą inni.
snake
QUOTE(whankus @ Apr 17 2006, 20:11:55) [snapback]62892[/snapback]

I jeszcze jedno, zaproponowałem gre wieczorem, powiedziałeś że nie masz czasu, ale skoro własnie grałeś z kimś innym to mamy inne pojęcie wieczora..... biggrin.gif

blink.gif Grałem z kimś do rankingu wieczorem? Nie napisałem że nie mam czasu, napisałem ż wieczorem nie będę grał do rankingu i nie grałem. Jeśli tak to mnie uświadom bo nie wiem.
Oj jak mi przykro masz teraz samych wrogów i to moja wina jest.. Zastanów się każdy ma swój rozum i umie myśleć.
Nie spotkałem się z taką sytuacją że ktoś odmawia komuś gry, proponuje grę wieczorem a po 10 minutach gra z kimś innym. Jeśli dla Ciebie to jest ok no to nie mam pytań.
Rivaldinho
Whan nie martw się,ja też troche zostałem zdekoncentrowany słowami snake`a,chodzi tu o walke o miejsce 3 lidze do której dostaną się najlepsi,miejsc jest napewno dużo a Ty i Ja jesteśmy na bank w tej grupie i nikt nam tego nie odbierze.pozdro
Czarny
Myślę, że jeżeli uczciwie (bez paru kont i punktowania na siebie) znajdujesz się w pierwszej dziesiątce rankingu to jesteś dobry, bo sam wiem jak ciężko się tam dostać i utrzymać... Do ligi powinni awansować ludzie z najwyższych lokat a nie Ci których np. Ty snake wybierzesz. Jeżeli ktoś nie łamie regulaminu, nie sprawia problemów, nie wali w ch** to nie widze żadnego problemu, a z tego co ja się orintuję to whan tego nie robi. Uważam, że ranking jest i powinien być rozgrywkami wolnymi bez ograniczeń i nakazów, bez bonusów i minusów. Takie jest moje zdanie... Komuś, komu by zależało na wejściu do ligi i tak by grał dużo meczów, niezależnie czy są za to dodatkowe pkt czy nie. Co do tej sytuacji między whanem a snakiem jeszcze, uważam, że każdy ma prawo odmówić gry każdemu i nikt tu nie jest "świętą krową". Jeżeli nie masz ochoty w danej chwili grać, jeżeli nie masz ochoty grać z daną osobą w danej chwili to masz do tego prawo!. Problem pojawia się wtedy, gdy ktoś odmówi danej osobie poraz kolejny... Wtedy rozumiem oburzenie.
Ale ja np. Borinhowi bym za każdym razem odmawiał tongue.gif
whan
Dokładnie odmówiłem mu jeden jedyny raz.... i dostałem po dupie sad.gif A co do bonusów za mecze: nie ja je wymyśłiłem, ale prosta matematyka: wystarczy odliczyć pkt bonusowe i kto jest liderem.....tak.... tak.... snake (brawo) a zaraz za nim ja, cienias, który nie chce grać meczów wink.gif ....a potem Aros i Czarny.......
Wiem Snake co teraz powiesz.......rozegrałem więcej meczów i głównie z cieniasami......i dlatego jestem tak wysoko...

PS
Snake sorry nie udało mi sie spaść w rank...może jutro?...,próbowałem, grałem niemal z całą czołówką (ach ten fart.....) i tylko Aros-wymiatacz cool.gif pokazał mi że jeszcze mi brakuje sporo...

Koniec telenoweli snake-whan.

Edit
Jedna prośba jeszcze:, machel (zwłaszcza ty, 15 razy mi pisałeś:/ cały dzień, zagrałem a ty dalej sad.gif i pamiętaj wyzwiskami nic nie zdziałasz:)), nie rozmnoże sie!!! nie moge grać cały dzień!!! To tylko gra....!! nie moge cały dzień siedzieć przy kompie i grać w we...

Od dziś gram mniej w we... mam dość, będe grał tylko z czołówką góra 5 meczy dziennie, może w końcu spadne z tego lidera i będe miał święty spokój...
snake
QUOTE(whankus @ Apr 18 2006, 00:04:50) [snapback]62951[/snapback]

Dokładnie odmówiłem mu jeden jedyny raz.... i dostałem po dupie sad.gif A co do bonusów za mecze: nie ja je wymyśłiłem, ale prosta matematyka: wystarczy odliczyć pkt bonusowe i kto jest liderem.....tak.... tak.... snake (brawo) a zaraz za nim ja, cienias, który nie chce grać meczów wink.gif ....a potem Aros i Czarny.......
Wiem Snake co teraz powiesz.......rozegrałem więcej meczów i głównie z cieniasami......i dlatego jestem tak wysoko...

PS
Snake sorry nie udało mi sie spaść w rank...może jutro?...,próbowałem, grałem niemal z całą czołówką (ach ten fart.....) i tylko Aros-wymiatacz cool.gif pokazał mi że jeszcze mi brakuje sporo...

Koniec telenoweli snake-whan.

Edit
Jedna prośba jeszcze:, machel (zwłaszcza ty, 15 razy mi pisałeś:/ cały dzień, zagrałem a ty dalej sad.gif i pamiętaj wyzwiskami nic nie zdziałasz:)), nie rozmnoże sie!!! nie moge grać cały dzień!!! To tylko gra....!! nie moge cały dzień siedzieć przy kompie i grać w we...

Od dziś gram mniej w we... mam dość, będe grał tylko z czołówką góra 5 meczy dziennie, może w końcu spadne z tego lidera i będe miał święty spokój...

Bycie liderem nie ma tu nic do rzeczy. Ja tylko wyraziłem swoją opinie na sytuacje która nastąpiła i którą omówiłem wyzej, jestem takim czlowiekiem ze jak cos mysle to o tym mowie/pisze.
Widocznie to moja wada. Grajcie sobie jak chcecie, z czołówką czy nie, ja tu nie mam duzo do gadania kto trafi do ligi, chcialem jedynie zwrocic uwage na to ze niektorzy graja "dla zachowania wysokiej poozycji".
Nie mowa tutaj o Tobie whan.
kostek
jak dla mnie nie potrzebna byłą informacja mowiaca o tym ile jest miejsc do ligi...tak to jak ktoś jest juz w tej 5 czy tam 6 (nei wiem ile tych miejsc jest) to gra zachowawczo itp...
Czarny
QUOTE(kostek @ Apr 18 2006, 18:50:12) [snapback]63086[/snapback]

(nei wiem ile tych miejsc jest)

Jest napewno 13 wolnych miejsc w 3 lidze + rezygnacje przed-sezonowe wink.gif
Myślę, że razem będzie coś koło 20 smile.gif
korzen
Hm, trudna sprawa. Z jednej strony kazdy chce grac z liderem, z drugiej rozumiem go, mi po trzech meczykach juz się nie chce grac. Ale gdy odmowil snake'owi, nastepnie znalazl sobie innego teoretycznie slabszego rywala, to jest frajerskie troche. Ale ja nic do niego niemam, gdy zaproponowalem mu ranking, to zagrał i wklepał mi 2-1 wiec skonczmy ta dyskujse.
LeMie
Hmm

Ja to sie juz z ligą moge pożegnać smile.gif heh smile.gif bo raz ze napewno teraz dostane jakiejs -pkt bo nie mam teraz zbytnio czasu na gre,ponieważ na studiach moja sytuacja nie jest zbyt klarowna biggrin.gif A jak juz gram to nie biore sobie lolków,którzy zajmują miejsca od setnego w dół bo to sie mija z celem...gram uważam z dobrymi zawodnikami i własnie za to mnie pokarało...bo moglem sobie ciosać gości po x-0 ,i mieć teraz 2100pkt a jestem gdzie jestem czyli na 45miejscu biggrin.gif wiec w przeciągu tygodnia o 40 miejsc nie awansuje smile.gif chyba ze sobie drugie konto zrobie tongue.gif <lol><joke>

ps.pozdro dla tych co grają dla przyjemności i dla zabawy w WE smile.gif
snake
LeMie nie bój się, zapewniam Cie że do ligi się dostaniesz.
Za długo już jesteś z nami żeby się nie dostać i do słabeuszy nie należysz.

QUOTE(LeMie @ Apr 19 2006, 11:23:35) [snapback]63158[/snapback]

Troche tak głupio mi teraz bo wyszło na to że ja napisalem tego posta powyżej,własnie dlatego zeby sie ktos ulitował smile.gif eheh smile.gif Sprobouje dzisiaj cos zagrac do rankingu,teraz jestem w pracy wiec nie da rady...w domu bede o 23-30 bo wtedy wracam od dziewczyny smile.gif to wtedy czekam na czołówke smile.gif napisze do wszystkich na GG smile.gif ciekawe kto bedzie chcial zagrac tongue.gif

Na mnie nie licz. Mnie nie będzie biggrin.gif
LeMie
Troche tak głupio mi teraz bo wyszło na to że ja napisalem tego posta powyżej,własnie dlatego zeby sie ktos ulitował smile.gif eheh smile.gif Sprobouje dzisiaj cos zagrac do rankingu,teraz jestem w pracy wiec nie da rady...w domu bede o 23-30 bo wtedy wracam od dziewczyny smile.gif to wtedy czekam na czołówke smile.gif napisze do wszystkich na GG smile.gif ciekawe kto bedzie chcial zagrac tongue.gif
macho_21
Rozmawialem jakies 2 tygodnie temu z Arosem...Powiedzial ze jedynym i słusznym kryterium dostania sie do ligi jest miejsce w rankingu i nic pozatym...Ale jak dla mnie to jest bez sensu...Jestem w podobnej sytuacji jak Lemie...gram ciagle z czolowka i wiadomo raz sie wygra raz sie przegra a nie mam czasu szukac slabszych graczy, poprostu lanie kogos po 5 czy 7 do zera wogole mnie nie bawi...Zależy mi zeby dostac sie do ligi ale napewno na sile tego robil nie bede.Wydaje mi sie, że miejsce w rankingu napewno nie odzwierciedla moziliwosci uczestnika...i nie powinno byc jedynym kryterium przy naborze do ligi..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.