Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowe Stroje 2006/2007
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
NipponJapanBoy
QUOTE(Falcon1 @ Dec 23 2006, 21:20:52) [snapback]106255[/snapback]
Nie, chciałem wam pokazać wasze cudowne forum. Extra modów i wypasionych adminów.

wez sie udław k****...i co to za jazda zeby tu jezdzic po zepolach...są tu i fani kibice Legii...jak np. ja...i nie przyszlo mi nigdy na mysl zeby pisac ze Wisla to wsiowy klub albo ze to k****...eh żenada i tyle...

btw. Tylko LEGIA !
Mościak
A ja bym potrzebował kitsów BOT Bełchatów oraz Korony Kielce.. Pomoże ktoś? smile.gif.
OskaR
Poszukuję strojw HD następujacych drużyn:
-Man Utd
-Chelsea
-Arsenal
-Liverpool
-Tottenham
-Barcelona
-Real Madri
-Atletico Madrid
-Valencia
-Villareal
-AC Milan
-Inter
-Juvetus
-Palermo
-Celtic
-Porto
-Sporting
-Benfica
-Bayern
-Ajax
-PSV
-Feyenoord
-Lyon
-PSG
-Marsylia
-Lille
-Bordoaux
-Reprezentacji ktore uczestniczyly w MŚ

Z góry dzieki.
Pozdrawiam wink.gif
whan
QUOTE(Falcon1 @ Dec 23 2006, 16:49:32) [snapback]106235[/snapback]

Zarejestrowałem się na tym żałosnym forum tylko po to żeby napisać tego posta.
Post napisany przez niejakiego Whana czy jak tam się on zwie, pokazuje jego prostactwo i "wielką" inteligencje.
Nie mówiąc o tym, że jest on moderatorem, bo to sprawa drugorzędna, to muszę powiedzieć, że owy post wkurwił mnie niemiłosiernie! Nie mówiąc o tym, że Legia zdobyła w tamtym sezonie mistrzostwo Polski, a w tym jest 4 do rudny jesiennej, Wisła jak sądzie za nią jesteś jest dalej. Zbieg okoliczności ?
Po prostu nie jesteś kibicem, każdy może powiedzieć "Legia ch*je", ale to świadczy o jego inteligencji, stań przed lustrem i powiedz sobie, że ten gość który stoi przede mną jest prostakiem, bo tak jest.
Kurwa, ten post pokazał wasze cudowne forum, cudownych ludzi których wybieracie na modów, po prost jesteście ciency.
Teraz dostane ostrzeżenie za bluzganie na moda laugh.gif

jaki hoi z tego whana smile.gif nosz bana mu dać.
PS
to taka ironia była dla bystrych, tam taka buźka na końcu zdania widnieje... twój sposób wypowiedzi brzmi niczym ten z weol tudzież z pro-evo.pl więc zapraszam na owe strony wink.gif

Jako kibic widzewa (bynajmniej też wsiowy klub tongue.gif ) obiecuje nie bluzgać więcej na poległą rolleyes.gif

a teraz krótka lekcja polskiego języka gdyż - jak widać - trudny jest on:
1 obelga jakiej wg ciebie użyłem to:
żenujący - zapraszam tu http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2548173
2 obelga, jeszcze gorsza, klne jak szewc sad.gif :
wsiowy - http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2537916

natomiast za przekle
ństwa tudzież obelgi uważa się m.in te słowa, których Ty użyłeś w swoim poście wink.gif

koniec off topa.
kluivert777
QUOTE(Falcon1 @ Dec 23 2006, 19:20:52) [snapback]106255[/snapback]
Nie, chciałem wam pokazać wasze cudowne forum. Extra modów i wypasionych adminów.

Powiem tylko jedno weź zpier...dalaj na to wasze pier...dolone pro-evo i tam opowidaj takie pierdoły o ''Extra modów i wypasionych adminów'' mad.gif

PS. sorki wszystki za te przekleństwa ale ci ludzie są chorzy mad.gif
pozdro dla wszystkich fanów issonline biggrin.gif
LYJO
QUOTE(kluivert777 @ Dec 29 2006, 12:33:27) [snapback]108289[/snapback]

Powiem tylko jedno weź zpier...dalaj na to wasze pier...dolone pro-evo i tam opowidaj takie pierdoły o ''Extra modów i wypasionych adminów'' mad.gif

PS. sorki wszystki za te przekleństwa ale ci ludzie są chorzy mad.gif
pozdro dla wszystkich fanów issonline biggrin.gif

jeden lepszy od drugiego...
ja też jestem na pro-evo wiec mnie to tez tyczy...

a "paczuszki" whana znakomite smile.gif

czarek
pro - evo i issonline jest jak gran derby tongue.gif wielka wojna
Simon
w gran derby jest roznie: raz wygrywa real raz barca. natomiast tutaj pro-evo nie ma absolutnych szans z issonline. wink.gif

czekam na kolejny update paczki whana. tylko nastepnym razem whan jakbys mogl to dawaj tylko stroje ktore sa nowe a nie cala 100mb paczke rolleyes.gif
whan
nie tak łatwo, bo żeby wrzucić folder z nowymi strojami trzeba w większości przypadków usunąć te stare... Myśle, że 100 mega to nie jest wielki rozmiar wink.gif
albin99
moze ktoś dać stroje arsenalu ale chodzi mi o te hd w wysokiej rozdzielczości z góry dzięki
OskaR
http://pro-evo.pl/news.php?id=1359

Jeżeli ktoś by posiadał te stroje to bym prosil o wrzucenie ich na server
Z góry wielkie dzięki.
Teco
Ma ktoś stroje arbitrów do pesa 6??
Shared
Poszukuje następujących stroi ManU:
- Czerwona koszulka, białe getry, białe spodenki;
- Czerwona koszulka, czarne getry, czarne spodenki.

Najlepiej w HD, lecz niekoniecznie tongue.gif . Z góry thx.
zembi
Ktoś chciał stroje ManU ? ŁAPAJ!
lala6000
Inter z LIGI MSITRZOW stroj ma ktos?? prosze biggrin.gif
Bartezz
IPB Image

IPB Image

IPB Image

Prosze

Simon
ostatnio na wevolution widzialem stroje realu madryt na sezon 2007/08. nowy fason adidasa tylko sponsor zostal ten sam bo nie wiadomo jaki bedzie za rok. teraz nie moge znalezc tego stroju ale troche poszperam i go tu wrzuce
BoBaN
Albo mam zwidy albo ktoś prosił o stroje Juventusu więc Prosze bardzo o to paczka JUVE HD:

http://www.speedyshare.com/257153468.html
whan
IPB Image

trochę wieś dry.gif
BoBaN
mógłby ktoś przygotowac gotowy folder z tym kitsem do kitservera? bo ja zawsze cos popiernicze;p najlepiej podpisac go jako second alternative albo cos zeby nie miał takiej nazwy jak foldery ktore już mam. Jest to wykonalne??? Whan zadzialasz??:]
whan
zrób folder np px-0708
skopiuj wszystko z folderu pa do tego nowego
i jedynie zmien model w config.txt na model=113
Simon
o ten stroj mi wlasnie chodzilo. whan czemu wies? mi sie nawet podoba. ale i tak wolalem stroje z 2004. jednakze jakby nie bylo i tak do kazdego stroju realu sie przyzwyczaje i kazdy polubie smile.gif

boban - daj mi czcionke i numery ktore chcesz na tych koszulkach to ci zrobie folder do kitservera
BoBaN
Dzieki Whan, zaraz sprawdze czy się udało:)

Wszystko jest Git:D
whan
ja też polubie ale wątpie żeby strój Realu na 08 wyglądał jak ten pare postów wczęśniej... smile.gif
BoBaN
Też w to wątpie, ten akurat wygląda na lekko przerobiony kits z tego sezonu, nic specjalnego jak narazie, ale w grze sie przyda:)
Ciekawi mnie czy znajdzie sie taki strój HD..
skyoca
Moglby ktos z was zrobic Kitsa Juventusu tylko zamiast reklamowki TAMOIL widnialo by logo FIATa ??
OskaR
Czy moze ktos ma komplet stroi Galatasaray w HD
MYSZa7
Najlepsze stroje Realu Madryt 2006/07
IPB Image
(jest jeszcze wiele innych)
Muttley7
ohmy.gif zaniemowilem....
zajedwabiste!
Silent Killer
Ma ktoś może stroje reprezentacji Francji ? ( fajnie jakby były HD ) smile.gif
don rxf
QUOTE(MYSZa7 @ Feb 7 2007, 20:58:09) [snapback]120438[/snapback]
(jest jeszcze wiele innych)

skąd bierzesz te stroje ? podaj link rolleyes.gif
Smoti
podaj podaj tongue.gif ...Real Masakra
jestin
Jak ktos chce hd to moge wrzucic a tak wygladaja np barcelona http://img177.imageshack.us/my.php?image=allao3.png
MYSZa7
QUOTE(don rxf @ Feb 11 2007, 22:39:44) [snapback]121855[/snapback]

skąd bierzesz te stroje ? podaj link rolleyes.gif

troszeczke sklamalem ze jest wiele innych,jest ich troche.

Stroje HD

Barcelona

Arsenal

Chelsea

Atletico Madryt

Inter

Manchester United
dikhet
jestin wrzuc seville hd cala paczke wink.gif
jestin
QUOTE(dikhet @ Feb 13 2007, 17:47:06) [snapback]122232[/snapback]

jestin wrzuc seville hd cala paczke wink.gif

łap ale tylko te podstawowe http://rapidshare.com/files/16313383/sewilla.rar.html biggrin.gif i tu http://files.filefront.com/sewillarar/;673...;/fileinfo.html
dikhet
dzienks chlopie
arm
Whan, wiesz czy gdzieś są dostępne stroje dla takich reprezentacji:
Islandia
Cypr
Gruzja
Albania
Honduras
Kanada
Mali
Gwinea
DR Kongo
Kamilos
ja bym poprosił o stroje 'sportingu lizbona,villareal,celtiku,milanu,boltonu,fc porto,juventusu,santosu jakbyś takowe posiadał z Góry Wielkie Dzięki:smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
grzesio1712
a są może stroje HD Liverpoolu? Jeśli ktoś ma, to może poczęstowałby linkiem tongue.gif
MYSZa7
QUOTE(grzesio1712 @ Feb 14 2007, 22:28:18) [snapback]122660[/snapback]

a są może stroje HD Liverpoolu? Jeśli ktoś ma, to może poczęstowałby linkiem tongue.gif

Są,oto link.
grzesio1712
wielkie dzięki MYSZa7
Kamilos
sportingu lizbona,villareal,celtiku,milanu,boltonu,fc porto,juventusu,santosu,valenci,betisu,west hamu,newcastle,boca juniors,river plate,as monaco, reprezentacji argentyny i Anglii ma ktos ten stroje jak ktos ma niech wrzuci ale oczywiscie w hd jak ktos ma niech wrzuci są mi bardzo potrzebne z Góry THX....smile.gif
MYSZa7
QUOTE(Kamilos @ Feb 15 2007, 16:16:06) [snapback]122813[/snapback]

sportingu lizbona,villareal,celtiku,milanu,boltonu,fc porto,juventusu,santosu,valenci,betisu,west hamu,newcastle,boca juniors,river plate,as monaco, reprezentacji argentyny i Anglii ma ktos ten stroje jak ktos ma niech wrzuci ale oczywiscie w hd jak ktos ma niech wrzuci są mi bardzo potrzebne z Góry THX....smile.gif

Newcastle HD

FC Porto HD

Tylko tyle udało mi się znaleźć,ale będę dalej szukał.
Kamilos
thx MYSZa7 jakbyś jeszcze jakies mial hd to wrzuc a masz jakies reprezentacyjne ??smile.gif
MYSZa7
QUOTE(Kamilos @ Feb 15 2007, 21:01:23) [snapback]122943[/snapback]

thx MYSZa7 jakbyś jeszcze jakies mial hd to wrzuc a masz jakies reprezentacyjne ??smile.gif

Reprezentacyjnych HD nie mam.Może niedługo się znajdzie. tongue.gif
Kamilos
MYSZa7 a wrzuciłbys na inny serwer ten strój newcastle bo na tym strasznie wolno idzie sad.gif bardzo bym Ciebie prosił biggrin.gif
MYSZa7
Newcastle-Rapidshare

Newcastle-Sendspace
Kamilos
......MYSZa7..... WIELKIE DZIĘKI O NIEBooooo Lepiej biggrin.gif:D:D:D:D

MYSZa7 sorki ze tak ci truje ale jakbys mógl to wrzuc swoje wszystkie stroje hd tych ktorych jeszcze nie dałes ......thx z Góry...smile.gif
MYSZa7
QUOTE(Kamilos @ Feb 15 2007, 22:26:22) [snapback]122989[/snapback]

......MYSZa7..... WIELKIE DZIĘKI O NIEBooooo Lepiej biggrin.gif:D:D:D:D

MYSZa7 sorki ze tak ci truje ale jakbys mógl to wrzuc swoje wszystkie stroje hd tych ktorych jeszcze nie dałes ......thx z Góry...smile.gif

Wcale nie trujesz.
Niedługo dam paczkę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.