Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowe Stroje 2006/2007
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Magic_LFC
Dzięki za te stroje smile.gif
kiesiu
Ma ktos moze stroje liverpoolu na ten sezon ?
BoBaN
QUOTE(tsuyoshi @ Aug 31 2006, 06:52:00) [snapback]87046[/snapback]

Kitserver sezon 2006/2007 do PP

KITSERVER

Zawira on 90 % kitsow na nowy sezon brakuje jedynie kilku w katalogu (Other)

Lista teamow ktore posiadaja stroje HQ

Arsenal
Man U
Chelsea
Everton
Liverpool
Newcastle
Tottenham

AC Milan
Juventus
Roma
Inter
Lazio
Cagliari Calcio

Athletic Club Bilbao
Club Atlético de Madrid
Getafe CF
FC Barcelona
Real Madrid
Valencia
Villarreal CF
Real Zaragoza

Hannover 96
Hertha BSC Berlin
FC Schalke 04
FC Bayern München

Paris Saint-Germain FC
Olympique Lyonnais

Fc Porto
Legia Warszawa

Argentina
Brazil
Netherlands
Germany
Italy
France
Spain
Portugal

Patch ma podana cala sciezke do instalacji i zawiera tylko folder UNI.Najlepiej przed instalacja zmienic w kitserverze na dysku nazwe folderu uni na jakąs inną np OLD.

zainstalowałem patch pod PP i mi nie chce działac, co mogłem zle zrobic
???
.Piotrek.
Stroje FC Liverpoolu

Stroje

Poszukam jeszcze jakiś strojów dla tego klubu, bo wiem że było dużo wersji, wykonanych przez różnych kitmakerów smile.gif
kiesiu
dzieki za stroje
.Piotrek.
Kolejne stroje FC Liverpoolu

GK Home
GK Away
GK Third
Home
Away
Third

Zapisz obrazki i dodaj do kitservera smile.gif
Poszukam jeszcze, bo było tego naprawdę dużo
BoBaN
mój kitserver chyba nie czyta strojów HD, mógłby ktoś zapodać wersje kitservera który działa ze strojami HD, ale nie ma w nim face servera bo nie chce mieszać bo mam wgrane wszystkie twarze normalnie i nie narzekam. mógłby ktoś zapodać??
Nelson
Mógłby ktoś zapodać link do jednego folderu gdb, gdzie są wszystkie stroje na sezon 06/07 ?
Byłbym bardzo wdzięczny...
pzdr
zyga
Bobann noo niee, sciagnij se nawet z faceserverem, ale niech folder faces w GDB bedzie pusty ;] Daj ktos ten folder z strojami nowymi
Arturro_king
QUOTE(Nelson @ Aug 31 2006, 21:38:19) [snapback]87258[/snapback]

Mógłby ktoś zapodać link do jednego folderu gdb, gdzie są wszystkie stroje na sezon 06/07 ?
Byłbym bardzo wdzięczny...
pzdr

Dolaczam sie do prosby smile.gif biggrin.gif
Dziex i pozdro for all
Dziku14
No ja tez bym byl bardzo wdzieczny za ten folder tongue.gif
Paulo_AFC
Mam pytanie odnośnie pliku ktory sciagnelem mianowicie chodzi mi o Kit Server 2007 na poprzedniej stronie znajduje sie link, chodzi o to ze mam problem wszystko wgrywa sie ladnie i pieknie wchodze do gry, wybieram stroje jest ok gdy wlacza sie obraz stadionu juz tuz przed meczem gre wyrzuca mi do systemu wiecie moze jak temu zaradzic ??
E 9
Siema proszę wszystkich o oficjalne stroje Galatasaray Stambuł na sezon 2006/2007 oczywiście folder GDB bardzo mi zależy bardzo prosze.Chodzi mi o takie jakie ma na screnach z twarzami użytkownik o nicku darcheville http://board.issonline.pl/index.php?showto...try87638.Proszę wszystkich o pomoc.Z góry thx.

Jak czegoś nie wiesz spytaj się Marcina laugh.gif
Bombka
czy ma juz ktos stroje wszystkich druzyn w HD?
JuveR
QUOTE(rav16 @ Aug 21 2006, 05:43:46) [snapback]85356[/snapback]

Kliknij na obrazek, masz tu cały zestaw Korony 05/06.

IPB Image

dzieki za stroje rav16 .
PS. Wiem że kiedyś miałem taką stronę ze strojami, ale gdzieś ją zgubiłem. Może znacie jakieś strony ze strojami. Konkretnie to szukam strojów Spartaku Moskwa, mogą być nawet z tamtego sezonu.
Jaymz
Na tej stronie są stroje Spartaka oraz wiele innych.
JuveR
Wielkie dzęki. Właśnie o tą stronę mi chodziło.

PS. Niestety teraz mam inny problemik. Wszystkie stroje Spartaku są tak jakby powykręcane (żle złożone). Słyszałem że trzeba coś zmienić w GDB Menager, ale ja nie wiem jak. Może ktoś się na tym zna i mógłby mi powiedzieć co zrobić.

pozdrawiam,
Rafał
Tlen
Ale masz tak jakby numer na boku zawodnika??
Jeżeli tak to w gdb manager znajdź tą koszulkę i tak zmień 3d model (np. na 35) powinien numer wskoczyc normalnie
Jawor
ma ktos stroj bayernu monachium biggrin.gif

bardzo prosze o stroje do ligi hiszpanskiej
Lisek
wiem ze glupie pytanie ale jak wrzucic te stroje do gry? chodzi mi glownie o barce z pierwszej strony.
z gory dzieki

pozdrawiam
czarek
wchodzisz do folderu gdb,uni,La Liga, barcelona i podmieniasz, potem restart ks i powinno chodzic
E 9
Siema moge prosić o nowe stroje Chievo Verona????Z gory thx.POzdroooooo. wink.gif
arm
Witam!

Poszukuję nowych stroi sędziowskich Diadory w jakich biegają arbitrzy Serie A. Może ktos się orientuje czy zostały zrobione???
Z góry dzięki za wszelkie informacje. cool.gif
Grabi
Witam ! Poszukuję zwykłych kitsów dla GK Portsmouth. Te które są w strojach z Premier League są przezroczyste. Bramkarze nie mają strojów pomimo tego, że model się zgadza (0). Jeśli ktoś coś będzie wiedział proszę o pomoc wink.gif. Pozdrawiam.
mathew-1447
ej dajcie nowe stroje realu plz no i zeby było jak to sie wrzuca na kit servera ok??bede wdzieczny. biggrin.gif
OskaR
Mógłby ktoś zrobić folder GDB z kitsami na ten sezon pod Watson V4.0 Option: Season 2006/2007
Byłbym bardzo wdzięczny smile.gif

http://billy.weshareit.net/

na tej stronie jest mnóstwo najnowszych stroi.
OskaR
QUOTE(arm @ Sep 24 2006, 23:22:50) [snapback]90615[/snapback]

Witam!

Poszukuję nowych stroi sędziowskich Diadory w jakich biegają arbitrzy Serie A. Może ktos się orientuje czy zostały zrobione???

http://billy.weshareit.net/
NipponJapanBoy
http://www.pes5-collection.de.vu/ CALA MASA STROJóW!!!!! KOZACKIE FORUM....POLECAM!
Bo0os
QUOTE(rav16 @ Aug 21 2006, 07:40:46) [snapback]85356[/snapback]

Kliknij na obrazek, masz tu cały zestaw Korony 05/06.

IPB Image

jak patrze na ich koszulki to mi sie kojarzą one z kiełbasą smile.gif
OskaR
Mam pytanie, na jakim kitserverze beda dzialac stoje HD ?
krolu
na Kitserver 5.2.3....pozdrawiam
OskaR
Prosiłbym o folder kitsów :
-kitsy wszystkich druzyn La Liga 06/07 z levante , Gimnastic i Recreativo
-kitsy wszystkich druzyn Bundesliga z Alemania, Energie Cottbus i VFl Bochum
-kitsy wszystkich druzyn Eredivisie ze kitsami Excelioru(nie wiem jak to sie pisze)
-kitsy wszystkich druzyn narodowych z kitsami ghany i togo
-kitsy wszystkich druzyn z other league wraz z kitsami AEK'u Levski Rapidu Hearts i CSKA

Za ten folder byłbym naprawde wielce wdzięczny

Jimmy
Pomylilem sie i dalem ci stroje:
Levante , Gimnastic ,Recreativo,Alemania, Energie Cottbus,VFl Bochum,Excelioru,ghany,togo,AEK'u ,Levski Rapidu i CSKA
http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=...ct=&gk=bank
Pozdro...
OskaR
Wielkie dzieki Jimmy.
Mam pytanie czy sam robiłes foldery czy sciągales je z jakiejs strony a jak tak to z jakiej ?
NipponJapanBoy
QUOTE(arm @ Sep 24 2006, 23:22:50) [snapback]90615[/snapback]
Witam!

x2.gif triangle.gif kolego mam gdzies linka do stronki gdzie pelno jest kitsów sedziów...juz szukam... circle.gif square.gif l1.gif l2.gif hehe fajne te guziki rolleyes.gif >>>>http://www.pes5-collection.de.vu<<<< Przeszukaj te forum...chyba gdzies tu je widzialem...

luke
Mógłby mi ktoś dać namiary do jakiejś paczki czy strony ze strojami HQ? Zależy mi tylko i wyłącznie na HQ jeśli ktoś mógłby je także udostępnić to byłbym wdzięczny smile.gif Z góry dzieki rolleyes.gif
arm
Witam !

Czy ktos posiada komplet kitsów dla klubów holenderskiej Eredivisie z wyłączeniem 5 klubów:
Ajax, PSV, Feyenoord, Alkmaar i Nijmegen ???
NipponJapanBoy
QUOTE(arm @ Oct 11 2006, 04:58:12) [snapback]92115[/snapback]
Witam !

Czy ktos posiada komplet kitsów dla klubów holenderskiej Eredivisie z wyłączeniem 5 klubów:
Ajax, PSV, Feyenoord, Alkmaar i Nijmegen ???

kolego wieczorkiem Ci zapodam na serwerek... biggrin.gif pozdrawiam...a moge całą paczuszcze Erdivisie ?...nie chce mi sie dłubac smile.gif wywalisz sobie co Ci niepotrzebne...mam wszystkie stroje na sezon 06/07 wiec beda Ci pasowały...uzywasz stroi w HD ?

NipponJapanBoy
QUOTE(Danioo7 @ Oct 12 2006, 11:38:50) [snapback]92194[/snapback]

kolego wieczorkiem Ci zapodam na serwerek... biggrin.gif pozdrawiam...a moge całą paczuszcze Erdivisie ?...nie chce mi sie dłubac smile.gif wywalisz sobie co Ci niepotrzebne...mam wszystkie stroje na sezon 06/07 wiec beda Ci pasowały...uzywasz stroi w HD ?

http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=...735557964635352 STROJE EREDIVISIE!

E 9
Proszę was wrzućcie na jakis server foldery ze strojami na ten sezon Boltonu Ol MArsylia Portsmouth Sportingu Lizbona i FC Koln.POzdro i czekam.
arm
QUOTE(edi09_99 hetman @ Oct 12 2006, 14:03:11) [snapback]92213[/snapback]

Proszę was wrzućcie na jakis server foldery ze strojami na ten sezon Boltonu Ol MArsylia Portsmouth Sportingu Lizbona i FC Koln.POzdro i czekam.

Trzymaj!
Kitsy.rar
Red Bull
Przeglądam co jakis czas Forum ale nigdzie nie moge znalesc stroii Korony Kielce 06/07 ! Czy ktoś posiaga takowe kitsy????? huh.gif
malinox
Elo! Mam problem... otóż robię wszystko tak jak jest opisane w TUTORIALU T-mac`a LINK] i nie mam kitsów w grze. Chciałbym zainstalować tą paczkę stroji http://www.pes-x.de/forum/showthread.php?t=15752
Pomóżcie! PRoszę i z góry dzięki smile.gif
arm
Poszukuję kitsów Legii na sezon 06-07 w normalnej rozdziałce 512x256. Jeśli ktos je posiada to bardzo proszę o wrzucenie tutaj! cool.gif
E 9
To ja jeszcze raz poprsze o kitsy na ten sezon:
1.FC Porto
2.Rumunia
3.Finlandia
4.FC Nurnberg
5.Betis
6.Sevilla FC

Czekam na wasza dobroduszność smile.gif
freddie88
QUOTE(tsuyoshi @ Aug 31 2006, 08:49:00) [snapback]87046[/snapback]

Kitserver sezon 2006/2007 do PP

KITSERVER

Zawira on 90 % kitsow na nowy sezon brakuje jedynie kilku w katalogu (Other)

Lista teamow ktore posiadaja stroje HQ

Arsenal
Man U
Chelsea
Everton
Liverpool
Newcastle
Tottenham

AC Milan
Juventus
Roma
Inter
Lazio
Cagliari Calcio

Athletic Club Bilbao
Club Atlético de Madrid
Getafe CF
FC Barcelona
Real Madrid
Valencia
Villarreal CF
Real Zaragoza

Hannover 96
Hertha BSC Berlin
FC Schalke 04
FC Bayern München

Paris Saint-Germain FC
Olympique Lyonnais

Fc Porto
Legia Warszawa

Argentina
Brazil
Netherlands
Germany
Italy
France
Spain
Portugal

Patch ma podana cala sciezke do instalacji i zawiera tylko folder UNI.Najlepiej przed instalacja zmienic w kitserverze na dysku nazwe folderu uni na jakąs inną np OLD.

Mam taka prosbe ...moglby ktos wrzucic ten update jeszcze raz na rapidshara (lub na jais inny serwer) bo juz go usuneli wink.gif
Jimmy
Oskar15 ta paczek zrobilem sam
a potrzebujesz cos?
Pozdro
cambel
Mam pytanie co to znaczy stroje HD Pozdrawiam
E 9
Tzn stroje w największej i najlepszej rozdzielczosci smile.gif .Polecam POzdro biggrin.gif
cambel
a jak rozpoznac jak bede sciagal z jakies ze stron ze to sa stroje HD pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.