QUOTE(Fotoszop @ Apr 30 2006, 09:54:58) [snapback]65165[/snapback]
Trudniej gra sie z kompem? Bo ja wiem :/ Obroncy odsuwają sie na boki albo jak biegne to on biegnie tyłem potem tylko

+^ i pojechany

za łatwo, oj za łatwo sie kiwa i jeszcze te strzały wszystko po oknach idzie

główki tez podrasiakowali i nie trudno wpakować przy niepełnosprytnych bramkarzach, najgorsze z wszystkiego jest to że PES 6 nie będzie mocno zmieniony, bo mają na to ile? miesiąc

JAk 20% zmienią będzie dobrze (ot taki optymistyczny akcent na koniec)
@Snoker: No masz racje wogle sie nie starałem przez pół osiedla zapylałem po cyfrówke do kumpla żeby móć zrobić zdjecia za ktore jestem wygwizdany bo nie podkolorowałem ich w Photoshopie (nastepnym razem to zrobie...) przynajmniej bicz bala mozna podziwiac

(Który od góry krzaczek to view stadium mode??)
Nosz kurde nie moge!!!!
Człowieku PES6 wyjdzie za pół roku najwcześniej a ty mówisz że za miesiąc...zero wiedzy na temat gry...
Druga sprawa, "podkolorował w ps" dobre, dobre

on poprostu podłączył ps2 do kompa i zrobił klasycznie, programem np FRAPS, ładne screenshoty...
QUOTE(rafal-duzy @ Apr 30 2006, 11:46:27) [snapback]65179[/snapback]
To jest plik .rar

. Nagrywałem tą gre po rozpakowaniu.A jak mam nagrać ??? Mam nagrać ten plik .rar ???
Jeśli to jest plik .rar to znaczy że trzeba go ROZPAKOWAĆ

to oczywiste chyba, nie??, choć równie dobrze może to być ISO i mieć ikonke winrara. Ale raczej trzeba to rozpakować i będzie miał pewnie wtedy plik .bin, który paczujesz sobie zangielszczeniem fernando i czym tylko zechcesz, nagrywasz np za pomocą NERO i grasz!!!