Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Winning Eleven 10
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
JuveR
Oki, już mam.Sorry za zawracanie głowy.Dzięki wink.gif
JuveR
QUOTE(whankus @ Apr 24 2006, 10:12:13) [snapback]64154[/snapback]

Czy mogłbyś wytłumaczyć jak dodać to zangielszczenie to WE10 ???

Sorry , że jeden post pod drugim, ale już zapomniałem ze przedchwila pisałem. sad.gif
snok3r
QUOTE(rafal-duzy @ May 1 2006, 08:26:11) [snapback]65288[/snapback]

Czy mogłbyś wytłumaczyć jak dodać to zangielszczenie to WE10 ???

Sorry , że jeden post pod drugim, ale już zapomniałem ze przedchwila pisałem. sad.gif

ehhh...rece opadaja ale dobra tongue.gif

najpierw musisz sciagnac "zangielszczenie" np z http://members.home.nl/amar83/we10/Fernand...lish_V3_99%.zip

potem musisz sciagnac program o nazwie ppf-o-matic np z http://www.megagames.com/console/cgi-bin/d...dx-pom3!zip

wypakowujesz jedno i drugie do jakiegos folderu(np C:\cos tam)

dwa razy klikasz na ikonke z napisem "ppf-o-matic3.exe"
naciskasz dyskietke obok "ISO file" i zaznaczasz plik ISO z we10(ten twoj .rar)
naciskasz dyskietke obok "patch" i zaznaczasz plik Fernando_We10_English_V3_99%.ppf
klikasz apply
klikasz ok
wypalasz obraz

wkladasz plytke i grasz tongue.gif
JuveR
Dzięki wink.gif
Obiecuje że już nie bede Wam w tym temacie zawracał głowy
circle.gif x2.gif triangle.gif square.gif i.... goooool !
snok3r
QUOTE(Fotoszop @ Apr 30 2006, 09:54:58) [snapback]65165[/snapback]

@Snoker: No masz racje wogle sie nie starałem przez pół osiedla zapylałem po cyfrówke do kumpla żeby móć zrobić zdjecia za ktore jestem wygwizdany bo nie podkolorowałem ich w Photoshopie (nastepnym razem to zrobie...) przynajmniej bicz bala mozna podziwiac tongue.gif (Który od góry krzaczek to view stadium mode??)

czwarty krzaczek od dolu
co ty masz z tym photoshopem i obrobka zdjec?? a tak na marginesie: nie chodzilo mi o kolory ale o zasade...nikt normalny nie robi screenshotow z TV cyfrowka(ani wogole aparatem) ---> popatrz na swoje zdjecia i sie zastanow teraz czemu...

PS bicz balla nie mozna bylo podziwiac bo wygladal jak zwykla plama o gdyby nie podpis to by sie pewnie nikt nie domyslil ze to on byl...
Mendus
Hmm a czym wy to nagrywaliscie? Ten obraz WE10. Ja spatchowalem i wypalilem alcholem wszystko przebieglo idealnie a jak wkladam do konsoli to ona sie zachowuje jakby plyty tam nie bylo ohmy.gif wszystkie inne gry piraty chodza. jak to nagrac?? mad.gif
_DEVIL_
Czy to patchowanie angielskiego jezyka przebiega bardzo szybko!Bo ja dalem apply i za moment okienko wyskoczylo! pozdro prosz. o odp!
Mendus
QUOTE(_DEVIL_ @ May 2 2006, 21:40:36) [snapback]65570[/snapback]

Czy to patchowanie angielskiego jezyka przebiega bardzo szybko!Bo ja dalem apply i za moment okienko wyskoczylo! pozdro prosz. o odp!

tak
Mrsnh
wiecie jak nazywa sie tam piosenka co leci podczas intra w we10 ?

pozatym gram z 15 minut dopiero wiec nic wiecej o grze powiedziec niemoge , pozaty tym ze narazie mi sie podoba biggrin.gif
Rivaldinho
QUOTE(Mrsnh @ May 2 2006, 23:40:54) [snapback]65596[/snapback]

wiecie jak nazywa sie tam piosenka co leci podczas intra w we10 ?

pozatym gram z 15 minut dopiero wiec nic wiecej o grze powiedziec niemoge , pozaty tym ze narazie mi sie podoba biggrin.gif

Tytuł kawałka to -
Win and Shine
Autor nieznany-pewnie skośnoocy/tylko że śpiewali po ang.
P_E_S_5
mam pytanie. jak sie wgryea tego atcha ze bylo po angielsku? prosze o szczegolowy opis co trzeba zrobic i co ma sie stac > dzieki circle.gif square.gif mam jeszcze pytanie gdzie moge znalezc patch do we10 na ps2 na orginalne nazwiska i kluby jak w pesie 5 THX© biggrin.gif:D
Rintin
Witam

Prosze was o pomoc mam we10 wgralem najpierw angielskiego patcha fernando v2 ppfomatic wszystko ok nagralem dziala idealnie ale niedawno wyszedl patch v3 99% to postanowilem go wgrac zmarnowalem juz 3 plytki i po wgraniu tego patcha gra nie dziala w ogole po logo ps2 ciemny ekran i koniec sad.gif.Wgrywalem v3 juz na obraz z wgranym v2 pewnie to tego wina ale nie mam czystego obrazu plyty we10 tylko juz spaczowany v2.Wie ktos jak wyczyscic obraz z pacza v2 ?co zrobic zeby dzialalo pomocy sad.gif.
who_me
jezeli ktos moze to niech da zdjecie Fabregasa z jego statami ;]
whan
QUOTE(Rintin @ May 3 2006, 18:22:01) [snapback]65724[/snapback]
Witam

Prosze was o pomoc mam we10 wgralem najpierw angielskiego patcha fernando v2 ppfomatic wszystko ok nagralem dziala idealnie ale niedawno wyszedl patch v3 99% to postanowilem go wgrac zmarnowalem juz 3 plytki i po wgraniu tego patcha gra nie dziala w ogole po logo ps2 ciemny ekran i koniec sad.gif .Wgrywalem v3 juz na obraz z wgranym v2 pewnie to tego wina ale nie mam czystego obrazu plyty we10 tylko juz spaczowany v2.Wie ktos jak wyczyscic obraz z pacza v2 ?co zrobic zeby dzialalo pomocy sad.gif .

Gratuluje pomysłowości!!!:
Raz za usunięcie czystego bina WE10...
Dwa za wgrywanie na spatchowanego bina...
Trzy za zjebanie tyu płytek...

PS
Od dziś będziesz wiedział że paczuje sie na tylko na czysego bina, którego sie z dysku nie wy....rzuca. dry.gif

Rintin
nom nic trudno pierwszy raz paczowalem issa.Trza bedzie sie postarac jeszcze raz o czysty obraz.Dzieki za wyjasnienie.Mam kolejne pytanie ten fernando patch v3 wszystko tlumaczy lacznie z master league ?? te wyjasnienia na poczatku gdzie wybiera sie ilosc gwiazdek tez sa przetlumaczone ?? czy tylko nazwiska graczy i nic pozatym ??.Czy po prostu 99% calej gry ?.Szkoda tylko plytek 2x verbatim 16x tane nie byly sad.gif i jeden emtec tego szmelcu nie zaluje smile.gif.

Pozdr.
snok3r
QUOTE(samuel666 @ May 3 2006, 19:00:19) [snapback]65740[/snapback]

jezeli ktos moze to niech da zdjecie Fabregasa z jego statami ;]

http://img474.imageshack.us/img474/9567/20...130430159tz.jpg
http://img306.imageshack.us/img306/3884/20...131213434nl.jpg
http://img474.imageshack.us/img474/6352/20...131274535cq.jpg
http://img306.imageshack.us/img306/5290/20...131353129jp.jpg
http://img306.imageshack.us/img306/245/200...131391407uy.jpg

QUOTE(Rintin @ May 3 2006, 21:17:46) [snapback]65765[/snapback]

nom nic trudno pierwszy raz paczowalem issa.Trza bedzie sie postarac jeszcze raz o czysty obraz.Dzieki za wyjasnienie.Mam kolejne pytanie ten fernando patch v3 wszystko tlumaczy lacznie z master league ?? te wyjasnienia na poczatku gdzie wybiera sie ilosc gwiazdek tez sa przetlumaczone ?? czy tylko nazwiska graczy i nic pozatym ??.Czy po prostu 99% calej gry ?.Szkoda tylko plytek 2x verbatim 16x tane nie byly sad.gif i jeden emtec tego szmelcu nie zaluje smile.gif.

Pozdr.

tlumaczy wszystko oprocz helpa(tak gwiazdki itd tez).nie narzekaj ze musiales placic za plytki bo jak za taka glupote i brak myslenia to i tak cena nie wielka...
ps.inna mozliwoscia nieudanego "paczowania(!?)" moze byc to ze jest to dodatek do we'a a nie iss'a...ale ja wiem ze dla takiego fana jak ty to nie roznica...
ps.gwiazdki miales wytlumaczone na ostatnim ekranie i to nawet w wersji v0
who_me
dzieki snoker ...jak bedziesz mial czas to daj jescze staty walcotta i DIABY........ jescze jak bys mogl to napisz jak jest ze statsami u u Zurawia i Frankowskiego tongue.gif
snok3r
QUOTE(samuel666 @ May 3 2006, 22:26:33) [snapback]65775[/snapback]

dzieki snoker ...jak bedziesz mial czas to daj jescze staty walcotta i DIABY........ jescze jak bys mogl to napisz jak jest ze statsami u u Zurawia i Frankowskiego tongue.gif

wez mi nicka nie przekrecaj to pogadamy tongue.gif

theo:
http://img295.imageshack.us/img295/6251/20...242541250hj.jpg
http://img295.imageshack.us/img295/4153/20...242565464eq.jpg
http://img295.imageshack.us/img295/7875/20...242585312th.jpg
http://img456.imageshack.us/img456/4031/20...243002653dj.jpg

abou:
http://img456.imageshack.us/img456/8881/20...243112657ny.jpg
http://img295.imageshack.us/img295/1757/20...243141096uw.jpg
http://img295.imageshack.us/img295/9017/20...243153900ye.jpg
http://img456.imageshack.us/img456/2967/20...243167960hp.jpg

a zuraw i franek maja statsy zdecydowanie za niskie i to ci musi wystarczyc tongue.gif (to taka aluzja zebys sobie dal spokoj z tymi statsami...)
Rintin
Haha za jaka glupote ?? wiem ze jestem nowy tu i pewnie dlatego tak na mnie gadacie.Ale do rzecz za jaka glupote ?? chyba za glupote ferrnanda kazdy patch robi w innych plikach ?? chyba nie ? jak patchuje powino nadpisywac te pliki ze starszych wersji i nie bylo by problemu.Tak jak to sie dzieje w patchowaniu wielu milonow gier.Wiec jak nigdy nie patchowalem we mam chyba prawo nie wiedziec ze trzeba zostawiac czysty obraz bo fernando japonski zna ale juz patchowac porzadnie zabardzo nie umie.A wy dowartosciowujcie sie gdzie indziej a nie przed komputerkiem.
lookass
Tak jak to sie dzieje w patchowaniu wielu milonow gier

Ale nie tu więc jeśli trzeba patchować na czysty rom to trzeba było zapytać ja na twoim miejscu upewniłbym się wcześniej a przez pośpiech musisz ściągać czy załatwiać jeszcze raz tongue.gif
snok3r
QUOTE(Rintin @ May 4 2006, 07:50:30) [snapback]65803[/snapback]

Haha za jaka glupote ?? wiem ze jestem nowy tu i pewnie dlatego tak na mnie gadacie.Ale do rzecz za jaka glupote ?? chyba za glupote ferrnanda kazdy patch robi w innych plikach ?? chyba nie ? jak patchuje powino nadpisywac te pliki ze starszych wersji i nie bylo by problemu.Tak jak to sie dzieje w patchowaniu wielu milonow gier.Wiec jak nigdy nie patchowalem we mam chyba prawo nie wiedziec ze trzeba zostawiac czysty obraz bo fernando japonski zna ale juz patchowac porzadnie zabardzo nie umie.A wy dowartosciowujcie sie gdzie indziej a nie przed komputerkiem.

ehhh....
moze i wielu miionow ale i tak w kazdym opisie wgrywania jakiegos nie oficjalnego dodatku(zmiana jezyka,stroje itd...) zaleca sie zrobienie backup'a(kopii zapasowej). a poza tym trzeba read me czytac a tam bylo jak byk napisane zeby wgrac na czysta kopie...
jak ci nie pasuje to co zrobil fernando(a moim zdaniem jest to zajebista robota i chwala mu za to) to mozesz grac w we w wersji orginalnej, a nie zalic sie na forum ze sobie we zjebales...mam jednak nadzieje ze ten niemily incydent czegos cie jednak nauczyl bo nikt nie jest doskolnaly a najwazniejsze jest sie na wlasnych bledach uczyc...
no od razu sie dowartosciowalem tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
P_E_S_5
Jeszcze raz prosze kogokolwiek o szczegolowy opis jak sie wgrywa patcha do WE10 na PS2 zeby byloo po angielsku. Bardzo Dziekuje! I czy ma ktos juz sprawdzonego jakiegos dobrego patcha? smile.gif smile.gif
snok3r
QUOTE(P_E_S_5 @ May 5 2006, 21:45:25) [snapback]66095[/snapback]

Jeszcze raz prosze kogokolwiek o szczegolowy opis jak sie wgrywa patcha do WE10 na PS2 zeby byloo po angielsku. Bardzo Dziekuje! I czy ma ktos juz sprawdzonego jakiegos dobrego patcha? smile.gif smile.gif

masz to strone wczesniej napisane...
dokladniej ju nie umiem wink.gif
P_E_S_5
dzieki niezaowazylem. a ja mam to nagrac na plytke z gra? bo w pes5 nagralem na zwykla plytke i mi sie skopiowalo na memory card i juz mialem patcha. a teraz mam to nagrac na ta sama plytke gdzie gra??
snok3r
QUOTE(P_E_S_5 @ May 5 2006, 22:08:39) [snapback]66105[/snapback]

dzieki niezaowazylem. a ja mam to nagrac na plytke z gra? bo w pes5 nagralem na zwykla plytke i mi sie skopiowalo na memory card i juz mialem patcha. a teraz mam to nagrac na ta sama plytke gdzie gra??

wie ktos moze o co chodzi...??
dobra jeszcze raz:
musisz miec plik .iso we10 na dysku dopiero ten plik patch'ujesz
potem nagrywasz NOWA plytke z we10(chyba o to Ci chodzilo??)
w pierwszej czesci pytania chodzilo ci chyba natomiast o of(option file).sprawa wyglada tak: aby cieszyc sie angielskimi nazwiskami musisz usunac starego i stworzyc nowego of'a...i to chyba wszystko cool.gif

ps. zanim cos znow napiszesz looknij na www.wszystko.tk tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
mic_TS
wie ktos cos odnosnie tego ON PITCH REPORTER ? jest on wogole w tej grze czy tylko jest napisane i tyle ? wogole zagralem juz chyba z 30 meczow i ani razu zadnej kontuzji itp, czyzby usuneli ? huh.gif
Mendus
QUOTE(mic_TS @ May 7 2006, 21:53:02) [snapback]66440[/snapback]

wie ktos cos odnosnie tego ON PITCH REPORTER ? jest on wogole w tej grze czy tylko jest napisane i tyle ? wogole zagralem juz chyba z 30 meczow i ani razu zadnej kontuzji itp, czyzby usuneli ? huh.gif

ty mowisz o kontuzji a mnie jeszcze chyba ani razu wslizgiem nie sfaulowali ohmy.gif ja tez juz zagralem duzo i mam mieszane uczucia co do tej gry no ale gram dalej ;s
snok3r
QUOTE(mic_TS @ May 7 2006, 21:53:02) [snapback]66440[/snapback]

kontuzje oczywiscie sa dry.gif komputer zadko gra wslizgami ale wystarczy z kims zywym zagrac to sie od razu przekonasz...co do pitch reportera ro jest to poprostu 3ci komentator.czasami cos powie w czasie meczu i tyle... tongue.gif
Pelas
qrwa jak ja wam zazdorsze ze juz mykacie, ale mam nadzieje ze te niedoroby o tkorcyh mowicie zostano zlikwidowane w pes 6
albin99
szkoda ja sie nie moge doczekac asz wyjdzie pes6 lub we 10 na pc ale bede szpilał nara pozdro smile.gif
P_E_S_5
troszke am wspolczuje ze nie macie we10. ja mam nawet z angielskim patchem ale nie daje on zaduzo bo tylko menu jest przetlumaczone a imiona zawodnikow nie. biggrin.gif:D:D:D pozdro
snok3r
QUOTE(P_E_S_5 @ May 10 2006, 08:26:28) [snapback]66752[/snapback]

troszke am wspolczuje ze nie macie we10. ja mam nawet z angielskim patchem ale nie daje on zaduzo bo tylko menu jest przetlumaczone a imiona zawodnikow nie. biggrin.gif:D:D:D pozdro

nazwiska sa przetlumaczone tylko wczesniej musisz usunac starego i stworzyc nowego option file'a
w zaleznosci od wersji patcha przetlumaczeni sa tylko reprezentanci(v1) badz wszyscy zawodnicy oprocz tych do kupienia(v3)
ali
Mam do kogoś ogromną prośbę, bo ciekawość mnie już zjada tongue.gif
Może ktoś dać fotki jak w WE10 wyglądają Camoranesi i Ibrahimović bo w PESIE 5 Camoranesi miał złe włosy a Zlatan był wcale niepodobny mad.gif i jeszcze jedno, mianowicie chodzi mi o fotkę wzorów numerów na koszulkach, jest to w edit mode, pewnie każdy wie o co mi chodzi, jakie są kształty numerów i ile ich jest cool.gif

POZDRO square.gif
who_me
dzis lub jutro na targach E3 w LA bedzie zaprezentowany PES 6 biggrin.gif zobaczymy co ciekawego nam powiedza;] a wracajac do WE 10 to chyba patrzac na wczesniejsze czesci nie mozna sie spodziewac jakis rewolucji w gameplay'u.. boje sie ze np.brak wslizgow ze strony CPU , zachowanie bramkarzy itp beda bledami tez w pes 6 ;/

ps: wielu ludzi spiera sei , ze np . we 9 i pes 5 roznia sie pod wzgledem gameplayu;/musze wam napisac ,ze czytalem na kilku zagranicznych stronach o tym i nawet byl list wyslany do konami z prozba o weryfikacje tego i z tego co czytalem japoncy zaprzeczaja temu ze jakies roznice sa...

ps2 pes to nie fifa i kazda akcja wyglada inaczej wiec ludziom dlatego moze sie wydawac tak ,a nie
inaczej smile.gif

ps3 :SNOKER dal bys jakiegos screena ze statsami Zurawskiego i Frankowskiego

NO WEEE tongue.gif

QUOTE(ali @ May 10 2006, 11:50:12) [snapback]66764[/snapback]

Może ktoś dać fotki jak w WE10 wyglądają Camoranesi i Ibrahimović bo w PESIE 5 Camoranesi miał złe włosy a Zlatan był wcale niepodobny mad.gif i jeszcze jedno, mianowicie chodzi mi o fotkę wzorów numerów na koszulkach, jest to w edit mode, pewnie każdy wie o co mi chodzi, jakie są kształty numerów i ile ich jest cool.gif

POZDRO square.gif

poszukaj w tym temacie albo w drugim WE 10 tam masz pokazanych tych playerow
whan
QUOTE(samuel666 @ May 10 2006, 13:54:55) [snapback]66766[/snapback]
dzis lub jutro na targach E3 w LA bedzie zaprezentowany PES 6 biggrin.gif zobaczymy co ciekawego nam powiedza;] a wracajac do WE 10 to chyba patrzac na wczesniejsze czesci nie mozna sie spodziewac jakis rewolucji w gameplay'u.. boje sie ze np.brak wslizgow ze strony CPU , zachowanie bramkarzy itp beda bledami tez w pes 6 ;/

ps: wielu ludzi spiera sei , ze np . we 9 i pes 5 roznia sie pod wzgledem gameplayu;/musze wam napisac ,ze czytalem na kilku zagranicznych stronach o tym i nawet byl list wyslany do konami z prozba o weryfikacje tego i z tego co czytalem japoncy zaprzeczaja temu ze jakies roznice sa...

ps2 pes to nie fifa i kazda akcja wyglada inaczej wiec ludziom dlatego moze sie wydawac tak ,a nie
inaczej smile.gif

NO WEEE tongue.gif

PES6 sie raczej nie ukarze.
Konami zrozumiało chyba swój błąd (WE10) i premierę nowej kopaniny wyznaczyło na styczeń 2007: Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007

2 Screeny z Pro Evolution Soccer 2007(Xbox360):

http://360box.co.uk/e3/proevo.htm#

No grafa w wersji na next-geny, powiem szczerze, rozwala, boje sie ze zmiana k.graf bedzie konieczna...
Gra ma wyjść na PC, PS2, PSP, Xbox 360. Dziwne ze nie ma tu wersji na PS3!!
Zastanawiam sie jeszcze czy wersja na PC będzie konwersją z next-genów (X360) czy z PS2??? dry.gif
ali
QUOTE(samuel666 @ May 10 2006, 11:54:55) [snapback]66766[/snapback]

No co ty blink.gif nigdzie ich nie znalazłem huh.gif więc proszę jeszcze raz o ich fotki i o fotki kształtów numerów

POZDRO
who_me
to nie tak!! pes 6 pojawi sie w tym roku !!ale data premiery euro bedzie podana dzis lub jutro

w styczniu to tak jak masz napisane na iss pojawi sie we 10 ver USA A NIE pes 7!!!

PS:TE SCREENY SA Z INTRA !!PODOBNE BYLY WYPUSZCZONE Z FIFA WORLD CUP 2006 I WSZYSCY SIE JARALI ZE TAKA BEDZIE GRAFIKA biggrin.gif

QUOTE(ali @ May 10 2006, 14:24:23) [snapback]66781[/snapback]

No co ty blink.gif nigdzie ich nie znalazłem huh.gif więc proszę jeszcze raz o ich fotki i o fotki kształtów numerów

POZDRO

MASZ NA FORUM DWA TEMATY o we 10 !!!poszukaj czlowieku a nie meczysz
ali
QUOTE(samuel666 @ May 10 2006, 14:26:26) [snapback]66782[/snapback]

MASZ NA FORUM DWA TEMATY o we 10 !!!poszukaj czlowieku a nie meczysz

Jakoś szukałem i nic nie znalazłem dry.gif a pozatym jak niechcesz pomóc to bez łaski mad.gif
albin99
[quote name='whankus' date='May 10 2006, 12:30:11' post='66769']
PES6 sie raczej nie ukarze.
Konami zrozumiało chyba swój błąd (WE10) i premierę nowej kopaniny wyznaczyło na styczeń 2007: Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007

2 Screeny z Pro Evolution Soccer 2007(Xbox360):

http://360box.co.uk/e3/proevo.htm#

No grafa w wersji na next-geny, powiem szczerze, rozwala, boje sie ze zmiana k.graf bedzie konieczna...
Gra ma wyjść na PC, PS2, PSP, Xbox 360. Dziwne ze nie ma tu wersji na PS3!!
Zastanawiam sie jeszcze czy wersja na PC będzie konwersją z next-genów (X360) czy z PS2??? dry.gif
[/]
siemka podasz jerzszcze raz link z góry dzieki aha bo ten nie działa
Patriota
QUOTE(ali @ May 10 2006, 16:24:23) [snapback]66781[/snapback]

POZDRO

Zobacz sobie fife na xboxa 360 to zmienisz zdanie, bo na kompa to grafa to kicha jest.
Asskicker

Mam nowinkę całkiem zaskakującą i jakże nieprawdopodobną. Nieoficjalnie dowiedziałem się, że PES 6 na polski rynek ma wyjść spolszczony i na dodatek z polskimi komentatorami. No i trochę tańszy ok. 130 zł. Na ile z tego prawdy się okaże jesienią, bo ponoć jest wszystko jeszcze uzgadniane.
rangiz
To,ze pes6 bedzie w pelnej lokalizacji,to wiadomo od paru tygodni(chyba nie tylko nam?)Pozostaje tylko czekac na premiere,gra ma kosztowac niewiele ponad 100zl...tym razem sie skusze na oryginal.
dawdi17
A skąd wy macie takie info? Na E3 mówili, że gierka wyjdzie dopiero w styczniu...
who_me
omg czlowiek czutaj wczesniej !!wyraznie masz na kazdej stronie juz napisane ze we 10 ver usa wyjdzie w styczniu a pes6 prawdopodobnie w pazdzierniku!!
snok3r
QUOTE(samuel666 @ May 10 2006, 13:54:55) [snapback]66766[/snapback]

mialem do ciebie tylko jedna prosbe:
QUOTE(snok3r @ May 3 2006, 22:46:35) [snapback]65779[/snapback]

wez mi nicka nie przekrecaj to pogadamy tongue.gif

a tobie sie nawet nie chcialo zobaczyc o czym ja mowie wiec sie nie dziw ze mi tych screenow tez sie zamieszczac nie chce...
QUOTE(ali @ May 10 2006, 13:50:12) [snapback]66764[/snapback]

POZDRO square.gif

tu masz zlatan'a
http://img87.imageshack.us/img87/5586/2006...240095007xv.jpg
a tu camoranesi'ego
http://img164.imageshack.us/img164/9563/20...240159681hl.jpg
jest 12 roznych rodzajow numerow i wszystkie sa niezle zrobione tongue.gif

PS
QUOTE(samuel666 @ May 11 2006, 12:20:12) [snapback]66874[/snapback]

omg czlowiek czutaj wczesniej !!wyraznie masz na kazdej stronie juz napisane ze we 10 ver usa wyjdzie w styczniu a pes6 prawdopodobnie w pazdzierniku!!

nie besztaj ludzi skoro sam nie czytasz co sie pisze... cool.gif
who_me
ten news sie dopiero dzisiaj pokazal i to po napisaniu mojego posta wiec jestem usprawiedliwiony biggrin.gif i nigdzie nie jest napisane ze pes6 juz na 100% sie nie pojawi tongue.gif

ps: NO wez Snok3r daj te screeny :*:*:**:*(wazelina)
snok3r
QUOTE(samuel666 @ May 11 2006, 12:49:34) [snapback]66878[/snapback]

ps: NO wez Snok3r daj te screeny :*:*:**:*(wazelina)

juz prawie tongue.gif
mam pomysl: użyj kopiuj wklej tongue.gif

masz tu caly pierwszy sklad polskiej kadry + franek(bo lawe grzeje) biggrin.gif
http://rapidshare.de/files/20175336/Poland_we10.rar.html
DjIbRiL
Witam niedawno dostałem WE 10 ale po japońsku od kolegi i chciałbym przetłumaczyć na angielski.I pościągałem wszystkie potrzebne programy ale niewiem co mam dać w miejsce ISO file.
Wiem że wy mówicie o jakimś pliku rar ale ja to już mam wypakowane na płytce.
kemsi
QUOTE(Asskicker @ May 10 2006, 23:52:03) [snapback]66854[/snapback]

Mam nowinkę całkiem zaskakującą i jakże nieprawdopodobną. Nieoficjalnie dowiedziałem się, że PES 6 na polski rynek ma wyjść spolszczony i na dodatek z polskimi komentatorami. No i trochę tańszy ok. 130 zł. Na ile z tego prawdy się okaże jesienią, bo ponoć jest wszystko jeszcze uzgadniane.

Powiesz skąd tak nieoficjalnie się tego dowiedziałeś laugh.gif Spolszczony może by wyszedł, ale wątpie, aby był z polskim komentarzem, a jeśli już tak sobie pomazyć to najlepszymi osobami byliby panowie z Canal+ Twarowski i .... zapomniałem nazwiska tego drugiego komentatora tongue.gif
_DEVIL_
I Smokowski zapewnie.Dobrzy sa jeszcze Rafał Nachorny i Jacek Laskowski.

Ps.wątpie żeby wyszedł PES spolszczony a tym bardziej komentator POlski!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.