Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By: Kostek
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3
seen
Juz wrócił xD
ScOuT
Cytat(seen @ Jul 7 2007, 12:16:42) [snapback]161304[/snapback]
Juz wrócił xD

Spoko. A kiedy skonczy stadionik ? biggrin.gif
seen
O to juz musisz sie go pytac. ALe mozesz liczyc na to iz pomoge mu w imporcie xD
kostek
Bez poręczy, rurek itp...
ScOuT
Narazie wyglada ubogo ale ladnie. wink.gif Kiedy przewidujesz download ?
Pelas
narazie to wygląda całkiem f pytke.... czekamy na dalsze screeny z budowy:P....:
szolik
Jako bywalec stadionu WKSu powiem ci ze trybuna główna (odkryta) jest bardziej płaska, a u ciebie niewiele jej brakuje do pionu tongue.gif laugh.gif laugh.gif (no moze troche przesadziłem ale zrób bardziej płaską. A trybuna za bramką jest własnie troszke bardziej pionowa. Ale to tylko troszeczke ją podwyższ (naprawde niewiele)
kostek
Myślę, że teraz jest ok. Jakieś sugestie?

Szolik, fakt, odkryta może jest nieco bardziej płaska ale teraz już za późno, może kiedyś, przy update się za to wezmę - to w chuj roboty jest...
A co do tej, że jest za niska to... Chyba się mylisz. Tak zostanie.
Następna będzie chyba kolejna cyrkowa, za drugą bramką.
Potem odkryta i otoczenie i będzie beta może.
ScOuT
No bardzo ladnie smile.gif
kostek
Druga, mniejsza cyrkowa.

I tyle na dzisiaj, nie mam już siły...
seen
Kostek - super stadion !! Gratulacje biggrin.gif
Śląsk&Wisła biggrin.gif
kostek

seen
No zajebiste screeny biggrin.gif Super !! ŚLĄSK ~!~ biggrin.gif
artysta germanista
Ale odjazd

MOTOR & ŚLĄSK LA LA LA LA LA LA OOOO wink.gif
Pelas
noo stadionik prezentuje się obiecująco....: dobra robota...:
ScOuT
Swietnie to wyglada smile.gif rolleyes.gif
kostek

Stadion na wykończeniu. Drugi skrin to render i nie wiem dlaczego tak ciemno tam. Normalnie tak nie będzie.
Pelas
Kończ waść.... stadion ten najszybciej...: bo wygląda zajebiście...: czekam na download....:
thierry14
ma ktos może stadion Górnika Polkowice?? jak ktos ma to bym bardzo prosił rolleyes.gif
RavenFCB
ladne to vyglada ! smile.gif Kedy bede import tego stadiona ? Jak nigdo nie ma czasu to ja tiez mozu zrobic import ale NIE TRANSPARENCY sad.gif nie umim smile.gif to by seen czy iny stad. maker dokonal smile.gif

pozdro smile.gif
seba
Sląsk rzeczywiście ładny, ciekawe jak będzie z importem...

PS.
Raven!
Jesli masz czas to może spróbujesz zaimportowac stadion Stali Stalowa Wola?
Screens sa w temacie :stadiums by zembi"
pozdrawiam.
kostek
A więc tak:
Stadion jest ukończony w 99%, seen jeszcze jakieś tam kosmetyczne zmiany miał nanieść i chyba nawet już to zrobił.
No i teraz już wszystko w jego rękach... Są problemy z importem krytej, bo jest zrobiona dość szczegółowe, z dużej ilości meshów...
Tak więc nie zostaje nic, jak czekać co seen wymodzi i czy da radę. Ale pewnie da... wink.gif
E 9
Nie widziałem ostatnich screenów ;P ale wszycho wygląda porażająco pięknie...mam nadzieje ze nie bd problemów z importem rolleyes.gif Działaj seen

Pzdr
seen
Nom zobacze co sie da zrobic, ale wiedzcie ze przynajmniej łuki sie dobrze zaimportowały biggrin.gif
Śląsk&Wisła&Lechia wink.gif
jano
Kostek, jestem pod wrazeniem...Ogladajac wczesniejszcze strony, i screeny, chce Ci powiedziec ze jestem pod ogromnym wrazeniem. Kazdy element stadionu jest jak najbardziej dopicowany blink.gif Respect
Namyk
kiedy bedzie ten piekny stadion slaska wroclaw
Kuras71wro
Witam, mam pytanko
Szukalem wszedzie odpowiedzi na nie, ale niestety nie udalo mi sie go znalezc...
a mianowicie chodzi o stadnon Kostka, otoz gdy gram publicznosc "siedzi" na niebie...
wiecie moze czym to moze byc spowodowane, jesli tak prosze o odpowiedz
z gory dziekuje
a tak na marginesie, Kostek czekamy na nowy stadion biggrin.gif
seen
No to mnie mozecie zajebać ze nie ma jeszcze stadionu ... ale tez sa jakieś wady w improcie :/
kostek

Jeżeli jest ktoś chętny aby ten stadion zaimportować do PES to mogę udostępnić model z Rhino3D.

(http://forums.evo-web.co.uk/showpost.php?p...amp;postcount=1)
djclanv1r00z
super stadionik smile.gif to jest to

pozdrawiam cool.gif
Tomi84
świetnie to wygląda na screenach. Zapowiada się naprawdę elegancki stadion.

Kostek, może się przyda wink.gif : (nie miałem zbyt aktualnego zdjęcia więc jeśli masz jakieś lepsze na preview to wklej tutaj a zrobię go jeszcze raz)

pozdrawiam
kostek
Gwoli ścisłości - nie chcę żebyście komentowali czy stadion jest ładny, czy nie.
To mogliście robić już z pół roku temu, bo tyle on leży na moim dysku a skriny przecież już dawałem.
Teraz chodzi tylko i wyłącznie o to, czy ktoś się podejmie jego importu.
Tyle.
Kamilbialego
Słuchajcie mam prośbę zrobiłby się ktoś kto stadion jagi białystok albo poprawił ten co jest na stronce issonline.pl, tak aby było oświetlenie (sam nie potrafię, niestety, a nawet jak bym umiał nie mam za wiele czasu, wiecie, liceum, oceny na świadectwo maturalne...) A przy kompie nie spędze całego wolnego czasu...
E 9
CYTAT(Kamilbialego @ Sep 16 2008, 21:14) *
Słuchajcie mam prośbę zrobiłby się ktoś kto stadion jagi białystok albo poprawił ten co jest na stronce issonline.pl, tak aby było oświetlenie (sam nie potrafię, niestety, a nawet jak bym umiał nie mam za wiele czasu, wiecie, liceum, oceny na świadectwo maturalne...) A przy kompie nie spędze całego wolnego czasu...

Po raz...
Stadion jest mego autorstwa, i moge Ci jedynie powiedzieć, że update jest dawno gotowy i czeka na importera...a oświetlenie to inna bajka i z tym może być najgorzej...Seen coś wspominał o imporcie mojej poprawki Lechii by zembi i mojej Jagi...więc czekamy cierpliwie ;D

Po dwa...
A po za tym chyba nie ten temat...

Po trzy...
CYTAT
jagi białystok

Z tego co mi wiadomo to nazwy klubów(zwłaszcza Jagi) i miejscowości pisze się z dużej wink.gif

pzdR i sry za OT

mietek_
Przepraszam moze ktos wzucic stadion slaska na inny server np.filefont bo evo-web mi nie wchodzi pisze mi blad serwera z gory thx
Tomi84
QUOTE(mietek_ @ Sep 18 2008, 18:56) *
Przepraszam moze ktos wzucic stadion slaska na inny server np.filefont bo evo-web mi nie wchodzi pisze mi blad serwera z gory thx

Kolego czytaj uważnie temat....przecież Kostek napisał, że szuka osoby która zamiportuje ten stadion do PESa....na razie nie ma downloadu....
pkar
I jak nikt się nie zlituje? dry.gif Tyle roboty na marne?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.